Sonakshi Sinha In Saree: Top 15 kaunista kuvaa!

Sonakshi Sinha on yksi niistä harvoista tähtilapsista, jotka ovat onnistuneet luomaan jäljen alalla. Veteraaninäyttelijä Shatrughan Sinhan tytär ei ole helppo tehtävä. Elokuvista muotiin tämä kauneus on jättänyt jalanjäljen kaikilla aloilla, joihin hän uskalsi. Sonakshi Sinhan havaitseminen sareessa on herkku hänen faneilleen ja jopa Paparazzille. Hänet tunnetaan intialaisesta kauneudestaan ​​ja viehätyksestään, jota hän käyttää vaivattomasti sareen kantamiseen. Cocktail -sareesista perinteisiin silkkeihin Sonakshi osaa varmasti pukeutua joka tilanteeseen. Tutustu tähän artikkeliin tutkiaksesi sensaatiomaisia ​​Sonakshi Saree -kuvia!

Mahtava Sonakshi Sinha Sareessa kuvilla:

Kokeile näitä 15 Sonakshi Sinhan ulkonäköä Sareessa tällä kaudella!

1. Sonakshi Sinha Pink Saree:

Sonakshi Sinha Pink Saree

Sonakshi tietää varmasti kuinka voittaa sydämemme! Hän valitsi tämän herkullisen vaaleanpunaisen sifonki -sareen tapahtumaan, ja meidän on sanottava, että hän tappoi sen täysin! Näyttelijä piti koko ulkoasun minimaalisena vain siististi verhotulla vaaleanpunaisella saree ja valkoisella kristallipuserolla. Violetin reunan lisääminen sareeen nostaa koko ulkoasun. Tämä on yksi suosikki Sonakshi Saree -kuvistamme!

2. Sonakshi Sinha Lootera Saree:

Sonakshi Sinha Lootera Saree

Lootera -elokuvalla Sonakshi on onnistuneesti vienyt meidät takaisin 1970- ja 80 -luvulle yksinkertaisella, kotimaisella ilmeellään. Elokuvan jokainen ilme pidettiin uskollisena roolilleen. Yksinkertaiset sarees, koristeltu pitsirajalla, kuten tämä ihana lila sifonki saree, on vienyt meidät ajelulle ajassa taaksepäin.

3. Sonakshi Sinha Replica Saree:

Sonakshi Sinha Replica Saree

Sonakshi Sinha on inspiroinut monia tulevia suunnittelijoita upealla ulkonäöllään. Kun hänen asunsa keräsivät maailmanlaajuista mainetta erityisesti nuorten tyttöjen keskuudessa, hänen kopionsa sareesille on tullut uusi markkina. Tämä keltainen ja persikka puoli ja puoli saree on yksi tällainen esimerkki. Kokeile tätä asua varastaaksesi sivun Sonakshin ulkoasukirjasta!

4. Sonakshi Sinha Lehenga Saree:

Sonakshi Sinha Lehenga Saree

R Raj ​​Kumar -elokuvan myynninedistämistilaisuudessa Sonakshi Sinha on sytyttänyt lavan tuleen mustalla Lehenga -tyylisellä sareella. Tavallinen musta sifonki saree korostettiin vaaleanpunaisella ja vihreällä vihjeillä rajoilla. Jokaisen liikkeen kanssa, jonka hän teki daisilla, sydämemme ohitti yhden lyönnin!

5. Sonakshi Sinha Half Sareessa:

Sonakshi Sinha Half Sareessa

Katso tämä upea luomus, jota Sonakshi on käyttänyt yhdessä elokuvissaan. Hän näyttelijä korosti tämän asun kauneutta sillä tavalla, jolla hän kantoi sitä. Kirkas sininen Lehenga oli koristeltu punaisella röyhelöreunuksella ja Dupatta pidettiin yksinkertaisena varjostetussa sifonkimateriaalissa. Monivärinen Mosaic-painettu pusero saa täydet peukalot muotipoliisilta!

6. Sonakshi Sinha Backless Saree:

Sonakshi Sinha Backless Saree

Sonakshilla on kuninkaallinen ilme tässä tummansinisessä ja kultaisessa asussa. Selkätön pusero täydentää sareea melko hyvin. Puserossa on kultainen leikkaus, kiiltävät peilit ja tupsut. Hän päätti pitää hiuksensa löysänä ja valitsi minimaaliset tarvikkeet. Tuo selkä ansaitsee kaiken huomion!

7. Rohkea intialainen:

Rohkea intiaani

Sonakshi on aina kantanut ulkonäköään rohkeasti ja tullut melko vahvaksi ja komeaksi, kun hän valssi intialaisella asullaan, joka sopi hänen vartalotyyppiinsä ja tasapainoonsa. Siksi, kun mainitsemme Sonakshin rohkeana, tarkoitamme totuutta. Tässä punaisessa saree, tämä tähti antoi kiinteän sivutason, jossa hän näytti rohkealta, ja sitten sen päälle hänen keltaiset reunuksensa, jotka punaisen reunustivat, päätyivät syvemmälle ruskealle pallolle.

8. Bubblegumin vaaleanpunainen:

Bubblegum Pink

Täältä toinen suurimmista sareeista on löydetty piilotettuna Sonakshin vaatekaapista, jossa hän rokkasi kaunista purukumin vaaleanpunaista sareeä, jonka päällä oli kirkas pop-keltainen väri. Sareella on pehmeä hopeinen kimallus, jossa on yksityiskohtainen zari, joka muodostaa suurimman osan sareen mukavista asioista. Saree näyttää äärimmäisen upealta, kun se on yhdistetty vastaavan sarjan zaritäytteisen puseron kanssa.

9. Kuninkaallinen sininen:

Kuninkaallinen sininen

Tämä on paljon hienostunut, mutta juhlallinen ulkoasu, jonka Sonakshi poseeraa. Saree on kuninkaallinen pohja, joka on sekä kiehtova että tyylikäs. Tämä riikinkukon sininen on sitten käyttänyt pohjaa luodakseen monipuolisen valikoiman kukka -viiniköynnöksiä, kun taas kauniit yksityiskohdat kultaisessa langassa on piirretty luomaan kiireinen skenaario reunoja pitkin. Saree on täynnä väriä ja hauskaa.

10. Valkoinen enkeli:

Enkeli valkoisessa

Kun otetaan huomioon hänen ihonsa ja tietysti hän itse, ei ollut koskaan epäilystäkään siitä, että hän kuvaisi enkelin kauneuttaan kaikissa asuissaan. Sonakshi on yksi niistä kasvoista, jotka voivat vetää pois melkein minkä tahansa mekon, ja se pukeutuu aitoa eteläistä silkkiä helmivalkoiseksi kauniilla mustalla ja kultaisella reunuksella. Pusero, jossa on mustaa ja kultaa, lisää ulkonäköä.

11. Täydellinen häät:

Täydellinen häät

Luota Sonakshiin suorittamaan täydellinen ulkoasu häät -aattona, ja hän esittelisi itsensä tässä upeassa vaatekappaleessa, joka on sekä ihastuttava että mahtava. Saree on kuninkaallisen sininen, ja siihen on piirretty pieniä kultaisia ​​koristeita, joissa hän näyttää taivaalliselta pukeutumisessa. Netissä oleva neljännespusero lisää myös ulkonäköä.

12. Kaunis musta kauppa:

Kaunis musta kauppa

Kummallisessa pienessä siksak -kuviossa tämä sifonki saree tehtiin oikeuteen, kun kaunis Sonakshi päätti käyttää sitä tapahtumassaan. Saree on todella tyylikäs, ja siinä on monimutkaisia ​​mutta voguish -malleja. Siksak on kauden malli ja sen yhdistäminen niin tyylikkäästi on ihme. Sareessa on myös upeita kultaisia ​​kuvioita, jotka on syövytetty alas-matalaan pariksi punaisella.

13. Monivärinen valtatie:

Monivärinen valtatie

Jälleen kerran Sonakshi käyttää kirkkaita pop -värejä sytyttääkseen sisäisen diivansa tuleen. Saree, jonka hän tukee täällä, on sekoitus kaikkia tämän kauden viileämpiä sävyjä, lähinnä pop -värejä. Vihreä ja vaaleanpunainen, kaksi kiistanalaisinta väriä on koottu yhteen, kun taas useimmilla sareilla on tämä ainutlaatuinen kiireinen piirustus.

14. Netted Look:

Netted Look

Toinen Sonakshin arvostetuimmista vaatekaapin lisäyksistä oli tämä upea sifonki- ja satiiniverkko, jossa pitsiyksityiskohdat oli pääasiassa varattu rintakehän päälle, kun taas saree -kukka näytti mahtavalta. Sonakshi tässä saree näyttää liian kauniilta kuvata sanoin!

15. Alaston värit:

Alaston värit

Kaikilla näyttelijöillä on tämä outo pakkomielle alastomiin väreihin ja vaateklassikkonsa viimeistelemiseksi alaston beige väri piti voittaa muut maaliin. Täällä sareella on kaunis musta ja koristeltu raja, jossa on alaston beige -sidottu body art. Valtavalla Polki -setillä hän ei näytä miljoonalta!

Etkö ole ihastunut näihin Sonakshi Sinhan upeisiin ulkonäköihin saree -muodossa? Jokainen ilme ansaitsee erityisen maininnan hänen vaivattomasta tyylistään ja glam -osamäärästään. Sonakshi on aina tunnettu turvallisista muotivalinnoistaan, mutta näyttelijä ei ole koskaan värisyttänyt rikkomasta stereotypioita. Olipa kyseessä naispuolinen tyttö tai kuuma, lämmin sireeni, Sonakshi varmasti osaa ässyttää jokaisen ilmeen!