Upea Anushka Sharma In Saree kuvilla: Viimeisin ja paras 15

Anushka Sharma on tunnettu Bollywood-näyttelijä, joka on noussut huipulle alle kymmenessä vuodessa. Siitä lähtien, kun hän loisti hopeanäytöllä kenenkään muun kuin kuningas Khanin kanssa, Anushka oli Paparazzien suosikki. Hänen unenomaisten häidensä jälkeen fanit ovat halunneet nähdä enemmän Anushkaa Sareessa. Nainen on päättänyt käyttää Sabyasachin kaltaisia ​​huippusuunnittelijoita kaikissa suurissa tapahtumissaan, jotka ovat herättäneet Internetissä raivoa. Rouva Kohli on tappanut jokaisen ilmeen latteista sifonkeista ylellisiin Banarasiin. Odota jännitystä, sillä viemme sinut läpi uskomattoman kokoelman kuvia tästä upeasta diivasta!

15 lopullista kuvaa Anushka Sharmasta Saree:

Tässä on 15 suosituinta Anushka Sharma -taustakuvaa sareessa.

1. Anushka Wedding Saree Kuva:

Anushka Sharma In Saree

Valmistaudu lankeamaan tähän upeaan kauneuteen, joka valitsi punaisen Banarasi sareen häätapahtumaan. Bollywoodin vastaanottojuhlat valaistivat kirkkaasti hänen kirkkaan punaisella ja kultaisella sareeillaan, jonka on suunnitellut erityisesti herra Sabyasachi. Tämä Vintage -ilme korotettiin korkealla kaula -puserolla ja suurella Polki -kuristinsarjalla. Eivätkö he tee komeaa paria?

2. Anushka Sharma White Saree:

Anushka Sharma Valkoinen Saree

Sush Dhaaga -elokuvan mainostapahtumassa Anushka Sharma kokeili ulkonäköään ja valitsi järkyttävän yksinkertaisen asun. Tavallinen valkoinen puuvillasaree oli yhdistetty mustavalkoiseen ruutupuseroon. Hän valitsi yksinkertaisen pullaa ja pari hopeaa Amrapali -korvakorua pyyhkäisemään meidät jaloiltamme!

3. Anushka Sharma Backless Saree:

Anushka Sharma Backless Saree

Tämän selkeän ilmeen jälkeen tämä selkätön saree -kuva Anushka Sharmasta varmasti hämmästyttää sinua! Rouva on siunattu virheettömällä iholla, jota hän usein rakastaa hehkuttaa. Tässä valokuvauksessa Anushka valitsi sinisen georgette sareen helmityöreunuksella. Se sopi varsin hyvin beigeen backless -puseron kanssa. Voi nuo kaaret!

4. Anushka Sharma Yellow Saree:

Anushka Sharma Keltainen Saree

Kauneus kirjaimellisesti sytytti näytön tuleen tällä kirkkaan keltaisella saree Ae Dil Hai Mushkil -elokuvassa. Nainen näytti tanssivalta narsissilta vihreää ruohoista taustaa vasten. Yksinkertainen sifonki -saree, jossa on aistillinen ilme, jossa on sinivihreä kukkapusero. Hyväksymme täysin tämän ilmeen!

5. Anushka Sharma Sabyasachi Saree:

Anushka Sharma Sabyasachi Saree

Kun kaikki suuret B-kaupungin julkkikset valitsivat Sabyasachin häät ja vastaanotot, Anushka Sharma ei ollut poikkeus. Itse asiassa hän suositteli tuotemerkkiä entisestään kauniilla hääyhdistelmillään. Tämä kastanjanruskea sametti saree valmistettiin käsityönä häitä varten, ja hän kantoi sitä äärimmäisellä armossa. Raskas Rani -kuristinsetti muutti täysin hänen ilmeensä. Nyt tiedämme, miksi Virat ei voinut ottaa silmiään kuningattareltaan!

6. Anushka Sharma vaaleanpunaisessa Saree:

Anushka Sharma vaaleanpunaisessa Sareessa

Kuka nainen voisi vastustaa vaaleanpunaisen saree -pukeutumista? Anushka Sharma osoitti jälleen kerran, että mikään ei voi olla niin naisellista ja kaunista kuin Pretty Pink saree. Tämä ilme on valinnut Dhanteras -tapahtuman, jossa hänet havaittiin yllään vaaleanpunainen ja persikka Banarasi saree. Kultainen pusero täydensi täydellisesti sareen mykistettyjä sävyjä.

7. Pehmeä ilme:

Pehmeä ilme

Anushka Sharma on todellakin yksi suloisimmista kasvoista B-kaupungin teollisuudessa. Olet nähnyt hänen maustavan televisioruudun palavalla kuumalla ilmeellään ja näet hänet jälleen tässä moitteettomassa himmeässä persikassa ja luonnonvalkoisessa sävessä. Saree on pehmeä ja raikas, ja siinä on parhaat mustat mallit ja kaiverrettu sen rajalle.

8. Kaunis ja vaaleanpunainen:

Kaunis ja vaaleanpunainen

Rakastamme vaaleanpunaista, mutta yleisen uskomuksen mukaan se ei ole vain siksi, että olemme tyttömäisiä tyttöjä, vaan myös siksi, että on vähän tunnettu tosiasia, että vaaleanpunainen on yksi kaikkien aikojen hallitsevimmista väreistä. Musta on niin puhdas väri, että se voidaan integroida mihin tahansa tyyliin kuviosta riippumatta ja silti näyttää hyvältä. Siksi tässä on todella kaunis saree, jonka Anushka omaksuu.

9. Shimmer Alert:

Shimmer Alert

Täällä tässä leukaa pudottavassa saree-näyttelijä Anushka päätti mennä all in ja siksi hänen TOIFA-palkintoesityksensä aikana Anushka sai meidät pyörtymään tässä kauniissa sareessa. Saree oli alasti, ja siinä oli hohtavaa ja paljetteja, ja vaikka tämä kaunis saree ei riittänyt meille, tyylikäs vaaleanpunainen kerros vauvan väristä tehtiin kauniiksi kohtaukseksi, jossa oli keltainen ulkoviiva.

10. Ombre -kaunottaret:

Ombren kaunottaret

Tässä Anushka Sharman koristamassa sareessa kaunis purppuravioletin kukka -taideteos on piirretty sareen pallulle, joka on sifonki ja ombre varjossa. Saree -runko on pehmeää sifonkia, jossa on viileämpi sävy, kylmän sininen, joka koristaa sitä. Välissä on purppura -violetti ombre, joka tuo poppia ulkoasuun.

11. Mainoskampanja:

Mainoskampanja

Anushka Sharma teki yhteistyötä Katrina Kaifin ja Shahrukhin kanssa mainostaakseen elokuvaansa ”Jab tak hai jaan”, jossa hän päätti pyyhkäistä fanit pois jaloiltaan tällä upealla puolisaralla. Saree on kuninkaallisessa ja pop -korallin oranssi sävy raja. Saree, ylempi puoli oli sifonki.

12. Anushka Sharma Hot in Red Saree:

Anushka Sharma Hot in Red Saree

Tässä on vielä yksi kaunis saree lämpimässä punaisessa punaisessa, jonka Anushka urheili ja kuten hän teki, hän näytti hämmästyttävän kauniilta. Saree kauniissa korallipunaisessa värissä oli puhdasta silkkiä, jossa oli upea kultainen hohtava raja, ja siksi kun näimme kuinka kaunis ja siro hän näytti, rakastuimme häneen uudestaan.

13. The Black to the Rescue:

Musta pelastukseen

Vaikka Anushka on aina ollut suuri värien ystävä, Yash Chopra -elokuvien kunniaksi järjestetyssä tapahtumassa Anushka pukeutui melko mustaan, kun hän valssi alas ramppia. Saree loppua kohden teki kauniin kimaltelevan valituksen sareen urheilun pallun kanssa.

14. Taivas on raja:

Taivas on rajana

Mikään ei ole mahdotonta Anushkan vetäytyä pois ja siten osoittautua, joten hän pukeutui tähän kauniiseen taivaansiniseen popväriin ja laajaan zari -koristettuun rajaan. Saree pidettiin minimissä, ja siellä oli harvoja koristeita. Tämä on täydellinen tapa täydentää kaarevaa vartaloa.

15. Tyylikäs personoitu:

Tyylikäs personoitu

Saree -pusero on komeasti koristeltu, mutta se ei ole illan ilme, koska samettinvioletti pallu on oma ihme. Loppua kohti saree avautuu kauniissa persikan haalistuneessa värissä ja siksi tässä on tyylikkyyttä kääritty kauniiseen. Hän jopa valitsi vastaavan Velvet -kytkimen täydentääkseen ulkonäköään!

Eivätkö nämä kuvat anna sinulle suuria muotitavoitteita? Tämä fashionista on inspiroinut miljoonia nuoria seuraajia ympäri maailmaa kokeilemaan mitä tahansa asua luottavaisin mielin. Sen lisäksi, että Anushka on suuri taiteilija näytöllä, hän on varastanut miljoonia sydämiä voittamattomalla pukeutumistyylillään. Anushka Saree -kuvat ovat myös yksi eniten haetuista ja ladatuista Internetistä. Olemme täysin vakuuttuneita siitä, miksi tämä nainen ansaitsee kaiken huomion maailmassa!