Maailman 25 rikkaimman naisen joukossa

Rikkaimmat naiset! Kyllä, tiedätkö, ketkä ovat maailman 25 rikkaimman naisen listalla? Kaikki tietävät, että ilman naisia ​​et voi kuvitella maailmaa. Naisina me katamme valtuudet rangaista itseämme ja myös muita naisväestöjä. Juuri nainen saa yhteiskunnan kukoistamaan ja jatkamaan kasvuaan.

Tässä artikkelissa näet luettelon maailman 25 rikkaimmasta naisesta sen lisäksi, miten he tuovat omaisuutensa. Siksi lue tämä huolellisesti ja opi heidän ahkera työnsä oman valtakuntasi kokoamiseksi, joka mahdollisesti on pian miljardien arvoinen.

Maailman rikkain nainen:

1. Christy Walton:

rikkain nainen maailmassa

Christy Walton on maailman rikkaimman naisen ja Yhdysvaltojen rikkaimman naismiljardöörin luettelon ykkönen. Hänen nettovarallisuutensa on noin 7,2 miljardia dollaria. Hän on John Waltonin leski, joka perii omaisuutensa hänen kuoltuaan lentokoneonnettomuudessa vuonna 2005. Näytä jälleen hänen vuoden 2010 leimansa maailman rikkaimmaksi naiseksi, hän saa lisäosuman kohtalossaan myöhäisen aviomiehensä varhaisen First Solar -hankkeen vuoksi. jakautui lähes 500 prosenttia, kun taas julkinen rahoitus vuonna 2006 oli varhainen. Hänen pääosansa nettovarallisuudesta johtuu Wal-martin ja First Solar Companyn osakkeista.

2. Iris Fontbona:

Maailman rikkaimmat naiset 2

Iris fontbona on myös Chilen rikkain nainen. Ota rikkaus puolisoltaan; hän on ensimmäisellä sijalla Chilen osavaltiossa noin 15,9 miljardin dollarin nettoarvon olosuhteissa. Hän hallitsee sukulaistensa lisäksi Antofagastaa, joka on yksi maapallon suurimmista kuparikaivoksista, sekä omaisuusyhtiö Quinenco, joka on maan toiseksi suurin pankki (Banco de Chile), Latinalaisen Amerikan suurin varustamo (CSAV) ja johtava panimo (CCU).

3. Anne Coxin jaostot:

Maailman rikkaimmat naiset 3

Anne Cox on maailman vanhin rikkain nainen tällä listalla syntyessään 1. joulukuuta 1919, ollessaan 97 -vuotias. Hän on Cox Enterprisesin päävuokranantaja. Hänen nettovarallisuutensa on 16,1 miljardia dollaria. Cox Enterprises perustettiin hänen isänsä James Middleton Coxin jälkeen peräkkäin sanomalehden etunimen Dayton Evening News. Hän oli myös kerran Yhdysvaltain edustaja Belgiassa Jimmy Carterin hallinnon alla vuosina 1977-1981.

4. Laurene Powellin työt:

Maailman rikkaimmat naiset 4

Laurene on edesmenneen keksijän Steve Jobsin puoliso. Hän ottaa haltuunsa kaiken mahdollisen työpaikan Applen, Pixarin, Disneyn ja lukuisissa muissa pienissä yrityksissä. Hän tapaa kuuluisan Applen perustajan oppilaitoksessa ja menee myöhemmin illalliselle hänen kanssaan. Hänen nettovarallisuutensa todetaan olevan 14,1 miljardia dollaria.

5. Alice Walton:

Maailman rikkaimmat naiset 5

Alice Walton on yksi Wal-Mart-legataateista; omistaa yksinomaan 410 miljoonaa osaketta maailman suurissa organisaatioissa. Edellinen osakemarkkinoiden analyytikko ja optioiden jälleenmyyjä hän jatkaa yhdistyksenä ja johtaa investointipankkia Llama Co. vuonna 1988, joka päättyy kymmenen vuotta myöhemmin. Nyt hän työskentelee varapuheenjohtajana ja rahastojen päällikkönä Waltonin perheen omistamassa pankissa ja nettovarallisuus on 31,1 miljardia dollaria. Vuonna 2011 hän lahjoittaa satoja miljoonia arvoja maalauksia äskettäin avatulle Crystal Bridges Museum of American Artille.

Hän on Christy Waltonin sisar ja Wal-Mart-luoja Sam Waltonin yksin tytär, jonka nettovarallisuus on 44,9 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Hän saa vaurautensa isänsä myöhään Sam Waltonin toimesta. Hänen tärkein tulonlähteensä on Wal-Mart. Times Magazine tunnusti hänet yhdeksi maailman johtavista ihmisistä.

6. Georgina “Gina” Rinehart:

Maailman rikkaimmat naiset 6

Nettovarallisuus on 16,8 miljardia dollaria ja hänen rikkautensa perusta on kaivostoiminta Australiassa. Hän on yksi Australian ja Aasian rikkaimmista naisista. Hän on myöhäisen kaivosteollisuuden Lang Hancockin jälkeläinen. Hän saavutti yrityksen isältään ja saavutti sen innovatiivisille korkeuksille. Gina sijoittui myös aina maailman vaikutusvaltaisimpien naisten ennätykseen ja tunnettiin myös kaivosmiljardööriksi..

7. Miuccia Prada:

Maailman rikkaimmat naiset 7

Miuccia Prada on Italian kolmanneksi rikkain nainen nettovarallisuudella 2,7 dollaria B. Hän on syntynyt Milanon toiseksi suurimmassa kaupungissa Italiassa. hän ottaa haltuunsa tyyliyritys Prada kuin äitinsä. Hän on myös vaikutusvaltaisimpien naisten luettelossa. Hänen koulutuksensa ja koulutuksensa ovat vertaansa vailla muiden luettelon naisten keskuudessa. Hänellä on pedagoginen tohtori Milanon yliopistosta.

8. Charlene de Carvalho-Heineken:

Maailman rikkaimmat naiset 8

Hän on Heineken -tuotemerkin oluenperijä. Myöhemmin kuin hänen isänsä Freddy Heineken kuoli ylimääräistä kuin vuosikymmen sitten, hän saa 25 %: n osuuden hollantilaisesta panimokonsernista, ja sen ennustetaan sisältävän nettoarvon 15,4 miljardia dollaria. Tällä yrityksellä on yli 170 laatumerkkiä nimensä alla ja se toimii 65 maassa ympäri maailmaa.

9. Johanna Quandt:

Maailman rikkaimmat naiset 9

Hän on Susanne Klattenin äiti ja saksalaisen yrittäjän Herbert Quandtin leski. Hän on myös entinen sihteeri, joka on menehtynyt Herbert Quandtin kolmannen puolison kanssa, hänen kumppaninsa pitää autonvalmistaja BMW: n konkurssista 1960 -luvun alussa. Hänellä on edelleen 17% BMW: n autonvalmistajista. Hänen lapsillaan, Stefan Quandtilla ja Susanne Klattenilla on myös iso yritys miljardöörien lisäksi.

10. Antonia Johnson:

Maailman rikkaimmat naiset10

Hän on Ruotsin rikkaimpia naisia, joiden nettovarallisuus on 6,2 miljardia dollaria. Hän johtaa Axel Johnson Groupia, monipuolista ruotsalaista yritystä, joka käsittelee elintarvikkeita, televiestintää, energiaa, turvallisuutta, teollisuustuotteita ja kiinteistöjä. Hänen isänsä toimii tämän yrityksen puheenjohtajana vuonna 1982, jonka hänen isoisänsä perusti vuoteen 1873.

11. Laurene Powell Jobs ja perhe:

Maailman rikkaimmat naiset11

Hän on leski perustajajäsenistä sekä Apple Inc: n edellinen toimitusjohtaja Steve Jobs; hän saa varallisuutensa 20 miljardia dollaria myöhemmin kuin hän kuoli lokakuussa 2011. Nyt hän on College Trackin hallituksen puheenjohtajan rinnalla. Onni, joka sijoitettiin lähinnä eläviin säätiöihin lähellä aviomiehensä viimeistä osaa.

12. Jacqueline Mars:

Maailman rikkaimmat naiset12

Jacqueline Mars, Forrest Edwards Mars vanhemman jälkeläinen, hän on Mars -perheestä, joka on yksi maailman rikkaimmista perheistä ja jonka nettovarallisuus on 26,4 dollaria. Hänen yrityksensä valmistaa ja markkinoi karkkeja. Tämä yritys on johtava makeisten valmistaja. Myös planeetan tunnetun sijoittajan sinkkuna mitattuna arvostettu Warren Buffet omaksui tunnistamattoman hallussapidon yhtiössään.

13. Birgit Rausing:

Maailman rikkaimmat naiset13

Hänellä on 13 miljardin dollarin nettovarallisuus ja myös Ruotsin toiseksi rikkain nainen. Hänen kotikaupunkinsa on kylä Etelä -Ruotsissa ja hän ottaa rikkautta puolisoltaan hänen kuolemansa jälkeen. Hän ei ole vain dynaaminen filantrooppi vaan myös yksityisen yrityksen Tetra Lavalin omistaja..

14. Sara Mota de Larrea:

Maailman rikkaimmat naiset14

Sara Mota de Larrean nettovarallisuus on 12,0 miljardia dollaria, kun hän ottaa 36%: n osuuden Meksikon Gruposta, kun hänen miehensä Jorge Larrea kuoli. Grupo Mexico sisältää maailman seitsemännen suurimman kuparinvalmistajan, öljynporausliiketoiminnan sekä Meksikon suurimman rautatieliiketoiminnan. Hänen lapsensa saksalainen ja Sara omistavat 51% liiketoiminnasta. Kaivosyhtiö oli rockia neljän vuoden tahdissa yhdellä kaivoksestaan ​​vuoteen 2010 asti.

15. Elaine Marshall:

Maailman rikkaimmat naiset15

Hänellä on 9,1 miljardia dollaria nettovarallisuutta, koska hän on Koch Industriesin johtaja, jolla on 14,6 %: n osake. Koch Industries on laajennettu kansainvälinen joukko yrityksiä kemian-, valmistus-, öljynjalostuksen ja allokoinnin, rahoituksen ja hyödykkeiden kaupan ja maatalouden aloilla. Bloomberg selittää vuosittaisen tapahtuman olevan 115 miljardia dollaria vuosittain. Hän on E. Pierce Marshall Elainen leski.

16. Dirce Camargo:

Maailman rikkaimmat naiset16

Hän on kolmanneksi rikkain brasilialainen, jonka nettovarallisuus on 14,0 miljardia dollaria. Dirce Camargo johtaa puolisoaan Sebastiao Camaragoa vuonna 1994. Camargo Correa, joka on Brasilian tärkeimpien yritysten yksinäinen. ja kaasu, lentokentät ja kiinteistöt. Carmgolla on suurin osa yhtiöstä, mutta liiketoimintaa johtavat erikoisjohtajat.

17. Abigail Johnson:

Maailman rikkaimmat naiset 17

Abigail Johnson on yhdysvaltalainen liikenainen sekä Fidelity Investmentsin toimitusjohtaja ja FMR LLC: n varapuheenjohtaja, jonka nettovarallisuus on 17,2 dollaria B. Koska hän omistaa 24,5% Fidelity Management plus Research LLC: stä, jolla on toiseksi suurin amerikkalainen sijoitusrahastoyhtiö Fidelity Investments. Fidelity Financial Servicesin perusti hänen isoisänsä. Hänellä on taidehistorian tutkinto Cambridgesta ja MBA Harvardista. Johnson työskenteli myös lyhyen aikaa liikkeenjohdon konsulttina ennen kuin aloitti perheyrityksensä vuonna 1988. Lisäksi hän on hallitsevin nainen maailmanlaajuisessa rahastonhoidossa.

18. Savitri Jindal:

Maailman rikkaimmat naiset18

Hän on kotoisin Intiasta, jonka nettovarallisuus on 7,7 miljardia dollaria ja hänen rikkautensa lähde on teräksen valmistus. Hän on teräs- ja voimayhtiö O.P.Jindal Groupin puheenjohtaja. Hän ottaa tämän haltuunsa sen jälkeen, kun hänen miehensä Om Prakash Jindal kuoli helikopteriromahduksessa vuonna 2005. Om Prakash Jindal perusti yrityksen vuonna 1952. Tällä hetkellä Savitri Jindal yhdessä neljän poikansa Prithviraj, Ratan, Naveen ja Sajjan kanssa johtavat teollisuutta..

19. Liliane Bettencourt:

Maailman rikkaimmat naiset19

Hän on Ranskasta ja sen nettovarallisuus on 44,9 dollaria. B. Bettencourt on Euroopan rikkain nainen ja hänellä on 31% kosmetiikan megavoimasta L’Oreal. Tämän yrityksen perustaja on hänen isänsä, joka on yksi maailman johtavista kosmetiikka- ja kauneusyhtiöistä. L’Oreal sisältää tuotemerkkejä, kuten Garnier, Kiehls ja Maybelline. Hän liittyi yritykseen 15 -vuotiaana ja rakensi tuotteita etiketipulloilla. Kun hän ottaa liiketoiminnan haltuunsa vuonna 1957, hän on edelleen kiireinen tärkeänä sidosryhmänä eikä presidenttinä.

20. Susanne Klatten:

Maailman rikkaimmat naiset20

Susanne Klatten, jonka nettovarallisuus on 24,4 miljardia dollaria, on Saksan rikkain nainen. Kletten saa isänsä vaurauden yhdessä veljensä Stefan Quandtin kanssa. Hän omistaa 12,6%: n osuuden autonvalmistajasta BMW: stä ja 50,1%: n osuuden lääkeryhmästä Altana. Hän saa kandidaatin tutkinnon Buckinghamin yliopiston kauppatieteiden maisteriksi MBA -tutkinnollaan IMD Business Schoolissa Sveitsissä.

21. Eva Gonda Rivera:

Maailman rikkaimmat naiset 21

Eva Gonda Riveralla on 6,4 miljardia dollaria, ja hän omistaa tyttäriensä kanssa puolet FEMSA: n B-osakkeesta, joka on Coca-Colan suurin itsenäinen jakelija Latinalaisen Amerikan alueella. He saavat osakkeet myöhemmin, kun hänen miehensä kuoli vuonna 2008.

22. Yang Huiyan:

Maailman rikkaimmat naiset22

Hänen rikkautensa lähde on kiinteistö, jonka nettovarallisuus on 21,3 miljardia dollaria. Hänen hillitty isänsä, Yeung kwok Keung, siirsi perheensä tärkeimmän varallisuuden, perheomistuksessa olevan kiinteistökehittäjän Country Garden Holdingsin osuudet, hänelle Hongkongin IPO: n edessä vuonna 2007..

23. Margarita Louis-Dreyfus:

Maailman rikkaimmat naiset23

Margarita Louis-Dreyfus on venäläinen ja merkittävä osakkeenomistaja, joka peri miehensä liiketoiminnan hänen kuolemansa jälkeen vuonna 2009. Hän kykeni palauttamaan maatalouden valokeilan yhtiöönsä; nostaa edelleen 350 miljoonaa dollaria jatkuvaksi joukkovelkakirjalainaksi Singaporessa. Hänellä on 5 miljardin dollarin nettovarallisuus.

24. Rosalia Mera:

Maailman rikkaimmat naiset24

Rosalia Merasta tulee 6,1 miljardin dollarin nettovarallisuus Espanjan rikkain nainen. Hän on perustaja Inditexissä, joka on Zaran vähittäiskauppojen emoyhtiö Amanacio Ortegan kanssa. Erottuaan miehensä kanssa hänellä on edelleen 5,8%: n hanke.

25. Wu Yajun:

Maailman rikkaimmat naiset25

Hänen nettovarallisuutensa on noin 6,9 miljardia dollaria ja rikkauden lähde on Kiinteistö Kiinassa, joka on itse tehty. Hän on Hongkongissa listatun kiinteistökehittäjän Longfor Landin omistaja. Maailman rikkain itse tehty nainen on entinen toimittaja ja työskentelee toimittajana ja toimittajana China Shirong News Agency -yrityksessä. Wu jakaa varallisuutensa miehensä kanssa, jolla on myös yritystoiminta.