Näyttelijöiden kampaukset: 50 trendikkäitä julkkisleikkauksia kopioitavaksi

Kuka ei halua tuntea olevansa julkkis ja näyttää tyylikkäältä? Me kaikki haluamme näyttää ja tuntea Deepika Padukone tai Jennifer Lopez, mutta miten teemme sen? Kampauksia on useita. Julkkikset käyttävät useita tilaisuuksia ja tapahtumia. Mutta kuinka hyvin ne sopivat kaltaisillemme ihmisille? Nämä tyylikkäät kampaukset auttavat meitä antamaan vinkkejä ja ideoita siitä, kuinka voimme parhaiten kerskailla ja tehdä muodin, kuten glitz -maailma.

Tämä artikkeli antaa oppaan parhaista julkkisten kampauksista, jotka ovat markkinoiden halutuimpia. Ne ovat ainutlaatuisia, tyylikkäitä ja tyylikkäitä. He voivat tehdä sinusta huomion keskipisteen ja mitä muuta voimme toivoa? Jatka lukemista ja katso, mikä sopii sinulle parhaiten.

Julkkis kampaukset Trends Nainen 2021:

Tässä ovat tämän vuoden kuuluisimmat julkkikset ja heidän kampauksensa. Joten, voit kokeilla suosikki julkkis kampaus näyttää.

1. Suorat pitkät vedetyt selkähiukset:

Kuuluisa julkkis kampaus nainen

Bollywood -diiva Katrina Kaif hämmästyttää meitä aina upeimmilla ja naisellisimmilla kampauksilla. Tämä täysin suora ja vetäytynyt siististi kammatut hiukset on hänen uusi riippuvuutensa. Vaikka hän aina rakastaa jokapäiväistä tyyliään, emme voi silti ottaa silmiämme pois tästä kauneudesta ja siitä, kuinka hän houkuttelee sitä täydellisesti. Pitkillä silkkisen sileillä hiuksilla ja täydellisesti leikattuilla vaaleilla kerroksilla tämä voi olla upea leikkaus tälle uudelle vuosikymmenelle.

2. Priyankan uudet paukut:

Julkkisten kampaukset vuodelle 2021

Kansainvälinen tähti Priyanka Chopra oli järkyttänyt meidät täysin, kun hän esiintyi rohkealla uudella ja viimeisimmällä leikkauksellaan sulkeutumisen aikana. Rakastamme suunnattomasti tätä helppoa tuultaista, yksinkertaista ja yksinkertaista ulkoasua, lyhyet otsat, jotka putoavat hänen otsaansa ja aaltoilevat, keskipitkät hiukset. Rakastamme eniten sitä, kuinka hyvin hän kantaa sen vaivattomasti ja erittäin tyylikkäästi. Älä sinäkään rakasta sitä?

3. Kiaran Pouf -poninhäntä aaltoilevilla hiuksilla:

Julkkisten hiusten trendit 2021

Kiara huijailee ja kokeilee useita kauneus- ja tyylistandardeja. Tämä on yksi hänen ulkonäöstään uudella vuosikymmenellä sotkuisilla hiuksilla, aaltoilevalla ponilla ja poufilla. Vaikka monet eivät ole kokeilleet tätä samanlaista ulkoasua, rakastamme suunnattomasti tätä nykyaikaista ja nykyajan seksikkäitä hot-tyyliä. Se on mukava, ärtyisä ja antaa myös erittäin tyylikkään ilmeen nopeasti. Mitä mieltä olet tästä uudesta Bollywood -ulkoasusta??

4. Kritin kesäinen lyhyt leikkaus:

Naisten julkkisten kampaukset

Suurin osa Bollywood -julkkiksistamme on seurannut sokeasti ja kehuu helppoa lyhyttä bob- ja lob -leikkausta. Tämä Kriti Sanonin lyhyt leikkaus on myös jotain, jota rakastamme. Tämä on olennainen ja yksinkertainen ulkoasu, mutta viimeistely ja tasainen leikkaus todella saivat meidät siihen. Olipa kyseessä kesäkevät tai helppo ylläpitää kampaus, tämä Bollywood -kampauksen ja hiustenleikkauksen uusi trendi on vaikuttava.

5. Lipa Duan vaaleanpunaiset hiukset:

Bollywood -näyttelijöiden kampaukset

Vaikka useimmat meistä ovat mukavissa standardeissamme, LipiDua on ollut melko kokeellinen hiuksissaan. Kuinka pidät tästä rohkeasta vaaleanpunaisesta hiuskoristeesta ja hiustyylistä? Olemme rehellisesti sanottuna järkyttyneitä. Kampaus ja lausunto ovat suhteellisen samanlaisia ​​kuin rohkeiden Hollywood -julkkisten standardit, ja me rakastamme sitä, kuinka suosikki LipiDua vetää sen pois saumattomasti. Se ei ole helppoa, mutta tässä hän on!

6. Shradhan punottu kampaus:

Ikoniset julkkisten kampaukset

Ennen covid -tautia ja lukitusta meillä on tähtemme Shradha Kapoor, joka hehkuttaa näitä vaaleanpunaisia ​​hiusten punoksia rohkealla meikillä ja ilmeellä. Rakastamme eniten hänen arvostustaan ​​tällaisesta luovasta ja taiteellisesta ulkonäöstä. Pitkillä vaaleanpunaisilla hiustenpidennyksillä ja rohkealla muodonmuutoksella tämä kampaus on epäilemättä julkkisten suosituimpia Bollywood -kampauksia ja hiustenleikkauksia. Siinä on merkki ja ainutlaatuisuus!

7. Jahnvin keskipitkät aaltoilevat hiukset:

Celebrity Haircuts Naiset

Jahnvi Kapoor ei tee kompromisseja uusimpien kauneus- ja muotoilustandardiensa suhteen. Rakastamme hänen tiheää aaltoilevaa leikkaustaan, jossa on keskipitkä ja kastanjanruskeat kohokohdat hiuksiin. Yleinen alastonvärinen ulkonäkö ja lumoava ulkonäkö, tämä rohkea valokuvaus, jonka hän on tehnyt tässä kampauksessa, on yksi suosikeistamme. Tämä keskipitkä hiustenleikkaus höyhenillä ja kohokohdilla on epäilemättä herkku silmille, ja rakastamme sitä, miten hän antaa meille suurta muotia!

8. Kareena Kapoorin lyhyet housut:

Näyttelijä keskipitkät hiukset

Kareena Kapoor, joka tunnetaan nimellä Bollywoodin Begum ja Bebo, hämmästyttää meitä aina pitkillä ja keskipitkillä hiuksillaan. Mutta hänkin meni tänä vuonna rohkeasti ja kokeellisesti. Lyhyellä hiustyylillään ja painetuilla kiharoillamme rakastamme tätä yksinkertaista ja perustason kampausta. Lopulta hän näyttää nuorekkaalta ja rennolta tässä ulkoasussa.

9. Urvashi Rautelan korkea pulla:

Intian julkkisten aliarvostus

Urvashi Rautela, joka on yhdessä palkinnoista, osoittaa vuosikymmenen alussa, on epäilemättä allekirjoitus ja ainutlaatuinen ilme. Hänen korkea pulla lausunnossa näyttää, musta halkio pitkä mekko ja glammed up näyttää, on ehdottomasti uusi suosikkimme. Tämä rohkea ja rohkea ulkonäkö todellakin nostaa lämpötilat höyryämään, ja hänen paluunsa tämän suuren muodin inspiraation kanssa on puhetta B-kaupungista tällä hetkellä. Kuinka rakastat tätä?

10. Saran hiuspulla lisävarusteilla:

Julkkisten hiustenleikkauskuvia

Lopuksi Sara voi olla tosielämän prinsessa PautadiKhandaanille, mutta hän näyttää melkein aina todella tyylikkäältä ja tyylikkäältä tosielämässä. Mutta tämä hänen katseensa, joka levisi uudella vuosikymmenellä, on sydämemme. Sileällä siistillä pullalla ja hiusasusteilla hän näyttää aivan kuin prinsessa. Hänen perus alaston meikki ja tyylikäs fancy haircut pulla on erotettu hänen muista näyttää.

11. Vapaasti laskevat kerrokset:

naisten julkkisten kampaukset

Vapaasti putoavat paksut kerrokset ovat yksi tärkeimmistä ja kuuluisimmista kampauksista julkkiksille ympäri maailmaa. Kokeile tätä kampausta, jos haluat ongelmattoman kampauksen kaikkiin tilanteisiin. Näissä uusimmissa julkkisten kampauksissa on vapaasti putoavia kerroksia, jotka ovat erittäin monipuolisia ja kampaus, joka sopii lähes kaikenlaisiin vaatteisiin erittäin helposti. Helppo huoltaa ja helppo tehdä tämä kampaus on ainutlaatuinen.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Tämä julkkistyyli sopii parhaiten naisille 20-30 -luvun lopulla.
 • Täydellinen tilaisuus: Kokeile tätä palkintotapahtumissa tai muoti -iltoina.
 • Vastaavat mekot: Tämä julkkistyyli sopii parhaiten länsimaisille pitkille mekkoille.
 • Sopiva hiustyyppi: Kokeile tätä tyyliä pitkillä aaltoilevilla hiuksilla.
 • Paras kokeiltava kausi: Tämä julkkistyyli sopii parhaiten valitsemallesi kaudelle.
 • Suosittu kasvomuoto: soikeat kasvot sopivat tähän parhaiten.

12. Syvän aallon kampaus:

Uusia näyttelijän kampauksia

Näillä uusilla julkkisten kampauksilla on syvä aalto, ja niitä ylläpitää suuri joukko julkkiksia, jotka rakastavat tätä kampausta, koska se sopi paljon vaatteisiin, joita he haluavat käyttää mihin tahansa tapahtumaan, jonka he näkevät parhaaksi. Syvän aallon kampaukset ovat täydellisiä, koska ne ovat aluksi erittäin monipuolisia. Voit sovittaa tämän kampauksen erilaisiin hiusväreihin ja se vaatii vähän huoltoa, joten se on varsin muodikas.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Kokeile tätä kaiken ikäisillä alle 38 -vuotiailla.
 • Täydellinen tilaisuus: Tämä sopii ulkoiluun ja illalliseen.
 • Vastaavat mekot: Tämä on hyvä minkä tahansa länsimaisen asun tai etnisten vaatteiden kanssa.
 • Sopiva hiustyyppi: Kokeile tätä julkkistyyliä kiharoilla hiuksilla.
 • Paras kokeiltava kausi: Tämä julkkis kampaus sopii paremmin talveen.
 • Suosittu kasvomuoto: Pyöreät, soikeat ja timanttiset kasvot sopivat tähän kampaukseen.

13. Sotkuiset kerrokset:

uusimmat julkkisten kampaukset

Vaikka julkkis kampauksen matkiminen voi tuntua poikkeuksellisen helpolta päivän päätteeksi. Se ei johdu siitä, että kampaus, jonka näet julkkikset harjoittavan lukuisissa palkintotoiminnoissa, ja muut julkkistapahtumat ovat kaikki räätälöityjä. Näiden julkkisten tarpeiden ja näiden räätälöityjen kampausten tarpeiden mukaan kaikilla on erityinen erillinen käsi, joka auttaa luomaan tämän ainutlaatuisen kampauksen. Joten voit jäljitellä tätä helppoa julkkisten hiustrendiä, mutta älä koskaan täysin suorita näitä kampauksia, paitsi jos sinulla on pari ammattikäsiä auttamaan sinua.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Tämä sopii 20 -vuotiaille naisille.
 • Täydellinen tilaisuus: Tämä julkkistyyli sopii parhaiten treffi -iltoihin.
 • Vastaavat mekot: Kokeile tätä länsimaisilla lyhyillä mekkoilla tai hameilla.
 • Sopiva hiustyyppi: Tämä julkkis kampaus sopii kaikille hiustyypeille.
 • Paras kokeiltava kausi: Kokeile tätä tyyliä parhaiten monsuunina tai talvella.
 • Suosittu kasvomuoto: Soikeat ja timanttiset kasvot sopivat tähän parhaiten.

14. Vapaa virtaus:

julkkisten suosituimmat kampaukset

Vapaasti virtaavat kampaukset ovat nykyään melko suosittuja kuuluisuuksien keskuudessa, ja tämä muoti on laajentunut myös heidän faneilleen. On melko suuri määrä vapaasti virtaavia kampauksia, jotka kaikki ovat ainutlaatuisia ja omalla tavallaan erityisiä. Paras osa näistä viimeaikaisista julkkisleikkauksista vapaasti virtaavia kampauksia on, että ne voidaan yhdistää monenlaisiin vaatteisiin ja hiuksiin, mikä tekee siitä erittäin monipuolisen kampauksen.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Tämä kampaus sopii 20 -vuotiaille naisille.
 • Täydellinen tilaisuus: Kokeile tätä satunnaisissa tilaisuuksissa ja retkillä.
 • Vastaavat mekot: Tämä sopii hyvin minkä tahansa valitsemasi mekon kanssa.
 • Sopiva hiustyyppi: Kokeile tätä suosittua kampausta pitkillä hiuksilla.
 • Paras kokeiltava kausi: Voit kokeilla tätä julkkis kampausta milloin tahansa.
 • Suosittu kasvomuoto: Kaikki kasvotyypit sopivat tähän hyvin.

15. Lyhyet hiukset:

julkkisten kampaukset 5

Nämä lyhyet hiukset ovat hiljalleen lisääntyneet muodissa viime vuosina, koska niiden huoltokerroin on alhainen ja että ne voidaan helposti muotoilla tarpeidesi mukaan. Lyhyet hiukset ovat nyt viileä julkkis kampaus ja niissä on erilaisia ​​tyylejä, ja tästä syystä kaikki julkkikset ovat koristaneet tätä kampausta ainakin kerran elämässään.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Kokeile tätä julkkis kampausta missä tahansa ikäryhmässä.
 • Täydellinen tilaisuus: Tämä sopii hyvin tavalliseen tavalliseen toimistoon/korkeakouluun.
 • Vastaavat mekot: Kokeile tätä suosittua kampausta minkä tahansa länsimaisen asun kanssa.
 • Sopiva hiustyyppi: Tämä kuuluisa tyyli parhaiten lyhyillä hiuksilla.
 • Paras kokeiltava kausi: Kokeile tätä parasta kampausta kesäkaudella.
 • Suosittu kasvomuoto: Pyöreät kasvot naiset voivat kokeilla tätä täysin.

16. otsatukka:

Näyttelijät, joilla on otsatukka

Nämä otsatukka ovat luultavasti kaikkein aistillisin kokeilu julkkis kampaus markkinoilla tänään. Otsatukka voidaan helposti kiinnittää sotkuisilla kiharoilla tai pitkillä suorilla hiuksilla, mikä on täydellinen tapa pukeutua mihin tahansa tapahtumaan. Tämän kampauksen jokainen tärkeä tekijä on se, että se parantaa minkä tahansa naisen kauneutta ja hienostuneisuutta ja tekee sinusta huomion keskipisteen missä tahansa tapahtumassa, jossa haluat vierailla.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Kokeile tätä alle 35 -vuotiailla naisilla.
 • Täydellinen tilaisuus: Tämä sopii hyvin yöjuhlien kanssa.
 • Vastaavat mekot: Kokeile tätä vain länsimaisilla asuilla ja pitkillä mekkoilla.
 • Sopiva hiustyyppi: Tämä tyyli sopii hyvin pitkille suorille hiuksille.
 • Paras kokeiltava kausi: Tämä on hienoa talvikaudella.
 • Suosittu kasvomuoto: Vain soikeat naiset voivat työskennellä tämän tyylin kanssa hyvin.

17. Ohuet punokset:

Julkkikset punoksilla

Ohuet punokset ovat erittäin suosittuja ja yksi parhaista julkkisten kampauksista nykyään alhaisen huoltotekijänsä vuoksi. Kun olet tehnyt punokset, jotka vaativat vähän aikaa ja pitkät hiukset, se on vain vaatimus, että käytät vähän tuotetta aika ajoin. Voit pestä hiukset päivittäin tai ohittaa päivän, mikä on sinun valintasi. Sinun ei tarvitse avata punoksia, kun peset hiuksesi.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Tämä sopii hyvin 20 -vuotiaiden naisten kanssa.
 • Täydellinen tilaisuus: Kokeile tätä luovilla tilaisuuksilla, kuten musiikki -iltoilla.
 • Vastaavat mekot: Tämä tyyli sopii vain länsimaisiin omituisiin ja funky -mekkoihin.
 • Sopiva hiustyyppi: Kokeile tätä muodikasta tyyliä pitkillä hiuksilla.
 • Paras kokeiltava kausi: Tämä julkkisten tyyli on paras kaikkina vuodenaikoina.
 • Suosittu kasvomuoto: Kaikki kasvotyypit voivat rokkia tätä tyyliä.

18. Retrotyyli:

suosittuja julkkisten kampauksia

Jotain, joka ei ole koskaan poistunut muodista, on retro -kampauksen ulkoasu. Retro on suosittu julkkisten kampaus, ja siihen voidaan helposti yhdistää rohkea musta hiusväri tai vaaleanruskea, mikä on yhtä kaunista. Retro -ilme on ainutlaatuinen ja se on ollut olemassa jo useita vuosia. 80 -luvun ilme on ehdoton glam -kampaus, joka on monipuolinen ja sopii kaikenlaisiin pukeutumistyyleihin.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Tämä tyyli sopii 30 -vuotiaille naisille.
 • Täydellinen tilaisuus: Tämä on hyvä kokouksiin tai perhejuhliin.
 • Vastaavat mekot: Tämä sopii paremmin länsimaisiin mekkoihin tai jopa etniseen kulutukseen, jos haluat.
 • Sopiva hiustyyppi: Kokeile tätä tyyliä pitkillä aaltoilevilla hiuksilla.
 • Paras kokeiltava kausi: Tämä ulkoasu on hyvä valitsemallasi kaudella.
 • Suosittu kasvomuoto: Soikeat kasvot ja timanttiset naiset voivat kokeilla tätä tyyliä.

19. poninhäntä:

Julkkis poninhäntä

Markkinoilla on paljon poninhäntäkampauksia, ja monet julkkikset ylläpitävät joitain niistä. Pontail -kampaus kuuluu nykyisten julkkisten kampauksiin, ja sitä on hyvä ylläpitää useaan otteeseen ja se näyttää jopa hyvältä muodollisissa tilaisuuksissa. Pontail -kampaukset ovat hyvin erilaisia ​​ja sopivat lähinnä kaikenlaisiin asuihin.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Tämä on hyvä alle 33 -vuotiaiden naisten kanssa.
 • Täydellinen tilaisuus: Tämä tyyli sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin.
 • Vastaavat mekot: Kokeile tätä missä tahansa valitsemassasi mekossa
 • Sopiva hiustyyppi: Tämä suosittu kampaus sopii kaikille hiustyypeille
 • Paras kokeiltava kausi: Kokeile tätä kesäkaudella.
 • Suosittu kasvomuoto: Jos sinulla on soikeat ja pyöreät kasvot, tee tämä tyyli.

20. Häät Kiharat:

parhaat julkkisten kampaukset

Ajan myötä on ollut melko vähän julkkiksia, jotka ovat menneet naimisiin, ja jotkut heistä ovat harrastaneet vakavasti joitain mieleenpainuvia kampauksia. Tämä on yksi viimeaikaisista julkkisleikkauksista. Häät kiharat ovat osa näitä upeita kampauksia, koska niiden yksinkertaisuus mutta valtava kauneus saavat sinut hehkumaan alttarilla. Todella ainutlaatuinen häät kampaus häät kiharat ovat upea todistus monipuolisista kampauksista, joita julkkikset voivat harrastaa.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Tämä sopii hyvin 20 -luvun lopulle ja 30 -luvun alulle.
 • Täydellinen tilaisuus: Kokeile tätä tyyliä yöjuhlille tai esityksille.
 • Vastaavat mekot: Tämä sopii hyvin länsimaisten mekkojen kanssa.
 • Sopiva hiustyyppi: Kokeile tätä keskipitkillä hiuksilla, joilla on aaltoileva rakenne.
 • Paras kokeiltava kausi: Tämä menee hyvin talvella ja monsuunilla.
 • Suosittu kasvomuoto: Timantti- ja sydämenmuotoiset naiset voivat tehdä tämän tyylin.

21. Blondi ja kaunis:

Vaaleat julkkisten hiukset

Tämä hämmästyttävä vaalea yksinomainen kampaus on upea todistus valtavaan valikoimaan julkkisten koristamia kampauksia. Vaalea julkkis kampaus on helppo varustaa ja se voidaan jättää roikkumaan, koska se näyttää päivän päätteeksi silti upealta. Tämä on yksi suosituimmista julkkiksemme hiustenleikkauksista.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Tämä tyyli sopii nuorille 20 -vuotiaille naisille.
 • Täydellinen tilaisuus: Kokeile tätä satunnaisilla kokoontumisilla ja retkillä.
 • Vastaavat mekot: Tämä sopii hyville länsimaisille pitkille tai lyhyille mekkoille.
 • Sopiva hiustyyppi: Tämä vaalea ja kaunis kampaus sopii kaikille hiustyypeille.
 • Paras kokeiltava kausi: Kokeile tätä vaaleaa kampausta talveksi.
 • Suosittu kasvomuoto: Timantti- ja soikeat naiset voivat työskennellä täällä.

22. Glam Look:

julkkisten kampaukset12

Tämä kaunis musta räätälöity kampaus on jälleen yksi hieno julkkisten kampaus, koska se kykenee saamaan jopa tavalliset vaatteet ja asusteet näyttämään hyvältä. Kampaus sopii enimmäkseen kaikenlaisiin kasvotyyppeihin ja on kaiken kaikkiaan erittäin monipuolinen. Se sopii hyvin myös muiden hiusvärejen kanssa, mutta näyttää erittäin hyvältä mustan ja tummanruskean kanssa. Tämä kuuluu trendikkäisiin ja viileisiin julkkisten aliarvostuksiin.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Tämä kaunis kampaus sopii hyvin 30 -vuotiaiden naisten kanssa.
 • Täydellinen tilaisuus: Tämä on hyvä yöjuhliin ja treffi -iltoihin.
 • Vastaavat mekot: Kokeile tätä tyyliä funky länsimaisilla vaatteilla.
 • Sopiva hiustyyppi: Tämä kaunis tyyli sopii hyvin aaltoileviin hiuksiin.
 • Paras kokeiltava kausi: Kokeile tätä kampausta, joka sopii kaikkina vuodenaikoina.
 • Suosittu kasvomuoto: Jos sinulla on soikeat kasvot ja timanttikasvot, kokeile tätä.

24. Keskipitkä sotkuinen:

julkkisten kampaukset14

Nuoremmille julkkiksille tämä ei ole ainutlaatuinen kampaus, koska kuten näet, se tuo esiin nuoruuden ja säteilyn melkein jokaisella, joka harrastaa tätä kampausta. Lähinnä pyöreämmille sopiville hiuksille suunnattu sotkuinen keskipitkä kampaus, ja se on helppo valmistaa ja sen on vastattava lukuisia hiusvärejä. Nämä ovat uusia julkkisten kampauksia ja ovat etuoikeus, koska ne eivät saa sinua näyttämään epäsiistiltä; päinvastoin, ne saavat sinut näyttämään trendikkäältä ja muodikkaalta.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Kokeile tätä 20 -luvun lopun ja 30 -luvun alun naisten kanssa.
 • Täydellinen tilaisuus: Tämä sopii hyvin päivällisten tai tapahtumien kanssa.
 • Vastaavat mekot: Kokeile tätä tyyliä vain länsimaisilla mekkoilla ja hameilla.
 • Sopiva hiustyyppi: Tämä sopii parhaiten suorille hiuksille.
 • Paras kokeiltava kausi: Kokeile tätä kesäkaudella.
 • Suosittu kasvomuoto: Kuuluneet ja neliönmuotoiset naiset sopivat tähän parhaiten.

25. Kihara lyhyt:

Julkkisten pitkät kampaukset

Kiharat lyhyet kampaukset ovat muodissa tänään, ja erityisesti tämä on helppo tehdä. Tarvitset vain hiukan tuotetta ja ehkä hiuksia, jotka pitävät hiukset paikoillaan. Tämä kampaus on tarkoitettu sekä sosiaalisiin että muodollisiin tapahtumiin ja saa sinut näyttämään upealta kaikenlaisten vaatteiden kanssa, joita haluat käyttää. Kaiken kaikkiaan se on yksi parhaista julkkisten kampauksista ja todella hämmästyttävä kampaus.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Tämä sopii erinomaisesti alle 35 -vuotiaille naisille.
 • Täydellinen tilaisuus: Tämä on hyvä Intian häätoimintojen kanssa.
 • Vastaavat mekot: Tämä sopii nykyaikaisiin pitkiin kylpytakkeihin tai pitkiin etnisiin mekkoihin.
 • Sopiva hiustyyppi: Kokeile tätä upeaa kampausta pitkillä hiuksilla.
 • Paras kokeiltava kausi: Tämä on loistava kesäkaudeksi.
 • Suosittu kasvomuoto: Soikeat naiset voivat kokeilla tätä.

26. Vapaasti putoavat kiharat:

Julkkisten kiharat kampaukset

Vapaasti putoavat kiharat ovat jälleen hyvin luonnollinen julkkis kampaus, joka on helppo hallita ja helppo tehdä. Jos sinulla ei ole luonnollisia kiharoita tämän kampauksen tekemiseen, älä huoli, koska monet markkinoilla olevat tuotteet auttavat sinua saamaan pitkäkestoiset kiharat hiukset. Kun se on tehty, ei ole paljon pelättävää.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Tämä sopii erinomaisesti 20 -vuotiaille naisille.
 • Täydellinen tilaisuus: Kokeile tätä ammattimaista kampausta rentoina toimistopäivinä.
 • Vastaavat mekot: Tämä on hienoa virallisten ja myös länsimaisten kanssa.
 • Sopiva hiustyyppi: Kokeile tätä pitkää kampausta aaltoileville tai kiharoille hiuksille.
 • Paras kokeiltava kausi: Tämä söpö julkkisten kampaus sopii loistavasti talveksi.
 • Suosittu kasvomuoto: Kaikki kasvotyypit voivat kokeilla tätä.

27. Kompakti ulkoasu:

Näyttelijän lyhyt leikkaus

Kompakti lyhyt ulkoasu on jälleen erittäin suosittu lyhyt kampaus, koska se sopii enimmäkseen kaikenlaisiin asuihin, koska se on monipuolinen julkkis kampaus. Kompakti ulkonäkö voidaan säilyttää myös pitkillä ja lyhyillä hiuksilla. Tämä paras julkkisleikkaus sopii kaikkiin kasvotyyppeihin, mikä tekee siitä erittäin monipuolisen kampauksen.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Kokeile tätä klassista kampausta, kun olet 30 -vuotias.
 • Täydellinen tilaisuus: Tämä on hyvä tavallisella toimistolla ja konferensseilla.
 • Vastaavat mekot: Kokeile tätä klassista kampausta bleisereillä tai hameilla.
 • Sopiva hiustyyppi: Tämä ammattimainen kampaus sopii parhaiten suorille hiuksille.
 • Paras kokeiltava kausi: Kokeile tätä kesäkaudella parhaan mukavuuden saavuttamiseksi.
 • Suosittu kasvomuoto: Neliön muotoiset ja sydämenmuotoiset naiset voivat roikkua tämän ilmeen.

28. Pienoispulla:

Miniatyyri pulla

Pienikokoinen pulla on räätälöity kampaus verrattuna kaikkiin muihin julkkisten kampauksiin. Tämä kampaus on erittäin monipuolinen yksinomaan muodollisiin tapahtumiin sen ainutlaatuisen muodollisen ilmeen vuoksi. Pienikokoinen pulla on kuuluisimpien julkkisten kampausten joukossa, jotka voidaan tehdä helposti ja joiden kantaminen vaatii vain keskipitkät hiukset.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Kokeile tätä pulla -tyyliä, jos olet 20 -luvun lopussa.
 • Täydellinen tilaisuus: Tämä koskee vain suuria moderneja tapahtumia.
 • Vastaavat mekot: Tämä on hieno funky western -vaatteiden kanssa.
 • Sopiva hiustyyppi: Kokeile tätä pientä pullaa kaikille hiustyypeille.
 • Paras kokeiltava kausi: Tämä pienikokoinen pulla sopii erinomaisesti kesäkauteen.
 • Suosittu kasvomuoto: Soikeat kasvot naiset sopivat parhaiten tähän.

29. Suuri mane:

Suuri Mane

Suuri harja on myös yksi julkkisten kampauksista, jotka ovat täydellinen tapa näyttää hyvältä mihin tahansa tapahtumaan. Jos sinulla on loistava harja, olet varmasti huomion keskipiste kaikissa juhlissa tai sosiaalisissa tapahtumissa. Jotkut julkkikset koristavat tätä kampausta palkintoja ja sosiaalisia tapahtumia varten. Tämä kampaus on monipuolinen ja suosittu.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Kokeile tätä 20–30 -vuotiailla naisilla.
 • Täydellinen tilaisuus: Tämä sopii loistaviin musiikki- ja tanssi -iltoihin.
 • Vastaavat mekot: Tämä on hyvä vain pitkien länsimaisten mekkojen kanssa.
 • Sopiva hiustyyppi: Kokeile tätä harja -kampausta vain kiharoille hiuksille.
 • Paras kokeiltava kausi: Tämä kuuluisa kampaus sopii hyvin talvikaudella.
 • Suosittu kasvomuoto: Kaikki kasvotyypit voivat roikkua tämän ilmeen.

30. Aallot:

Aaltoilevat hiukset julkkikset

Aallot ovat luultavasti luonnollisimpia ja suosituimpia tyttöjen kampauksia ympäri maailmaa. Aaltojen saaminen on helppoa eikä vaadi tuntikausia huomiota ennen kuin saat oikean ilmeen. Paras osa aaltoja on, että se on erittäin joustava kampaus ja näyttää vielä paremmalta, jos sinulla on luonnollisesti aaltoilevat hiukset.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Tämä on hyväksi 20 -vuotiaille naisille.
 • Täydellinen tilaisuus: Tämän aallon kampauksen kokeilu on tavallinen college -ilme.
 • Vastaavat mekot: Tämä aaltokampaus sopii rentoihin asuihin.
 • Sopiva hiustyyppi: Kokeile tätä aaltokampausta vain pitkillä aaltoilevilla hiuksilla.
 • Paras kokeiltava kausi: Tämä julkkisten kampaus naisille on upea talvella.
 • Suosittu kasvomuoto: Ainoat soikeat kasvot sopivat tähän tyyliin paremmin.

31. Viiden säikeen punos:

Julkkisten hiusten trendit 2020

Viiden säikeinen punos on julkkisten naisten kampausta, ja se on helppo luoda. Vaikka useimmat tytöt pitävät yleensä avoimesta kampauksesta, punotun kampauksen kokeilemisesta ei ole haittaa, ja epäilemättä näet eron. Viisisäikeinen punos sopii hyvin myös monenlaisiin pukeutumistyyppeihin ja kasvomuotoihin.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Tämä avoin tyyli sopii 20 -vuotiaille naisille.
 • Täydellinen tilaisuus: Tämä sopii hyvin hääjuhliin tai juhliin.
 • Vastaavat mekot: Tämä avoin kampaus sopii hyvin perinteisten mekkojen kanssa.
 • Sopiva hiustyyppi: Kokeile tätä punottua kampausta pitkille hiuksille.
 • Paras kokeiltava kausi: Tämä on hyvä kesäkaudeksi.
 • Suosittu kasvomuoto: Soikeat ja timanttiset kasvot voivat kokeilla tätä.

32. Pitkä suora:

julkkisten kampaukset25

Pitkä ja suora on aina ollut tyylikkäin tapa edetä ja jos olet julkkis, oikean kampauksen etsiminen on nyt ulottuvillasi. Sinun on tiedettävä, että voit poistaa tämän kampauksen; sinulla on oltava ensin hyvät hiukset. Joten näiden suorien kampausten vetämiseksi ensin kasvatat hiuksiasi pitkään. Jos sinulla on luonnollisesti suorat hiukset, työsi on tehty, ja jos ei, sinulla on monia välineitä, joiden avulla voit suoristaa hiuksesi.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Kokeile tätä suoraan 20 -vuotiaille naisille.
 • Täydellinen tilaisuus: Kokeile tätä suoraa tyyliä rentoihin illanviettoihin.
 • Vastaavat mekot: Tämä sopii hyvin länsimaisten mekkojen kanssa.
 • Sopiva hiustyyppi: Kokeile tätä suoraa kampausta pitkillä suorilla hiuksilla.
 • Paras kokeiltava kausi: Tämä julkkis kerrostettu kampaus on hyvä talvella.
 • Suosittu kasvomuoto: Soikeat kasvot naiset kokeilevat tätä ulkoasua sinulle.

33. Räätälöity ulkoasu:

Julkkis pitkä bob

Räätälöity ulkoasu on loistava tapa etsiä ja löytää itsellesi paras ulkoasu. Henkilökohtainen ulkoasu auttaa sinua löytämään parhaan kampauksen hienoille hiuksillesi, jotta sinun ei tarvitse etsiä sinulle sopivaa kampausta. Aiemmin on ollut paljon julkkisbob -kampauksia, jotka ovat käyttäneet räätälöityä ja ainutlaatuista kampausta heiluttaakseen kansoja kauneudellaan ja eleganssillaan.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Tämä sopii erinomaisesti 20- tai 30 -vuotiaille paremmille naisille.
 • Täydellinen tilaisuus: Tämä tyyli sopii paremmin rentoihin tilaisuuksiin.
 • Vastaavat mekot: Tämä sopii hyvin vain länsimaisiin asuihin.
 • Sopiva hiustyyppi: Kokeile tätä yksinkertaista julkkistyyliä tyylikkäillä hiuksilla.
 • Paras kokeiltava kausi: Tämä julkkis kampaus sopii kesäksi paremmin.
 • Suosittu kasvomuoto: Neliönmuotoiset, pyöreät naiset voivat kokeilla tätä tyyliä.

34. Takaharja:

Hienot hiukset julkkikset

Yksi yleisimmistä miesten kuuluisuuksien kampauksista on takaharja, joka on loistava kampaus, joka auttaa sinua kätkemään hienot hiukset. Tämä takaharja sopii erinomaisesti myös naisille ja tarvitsee vain pientä mukautusta, jotta kampauksesta tulee naisellisempi.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Tämä julkkis kampaus sopii 30 -vuotiaille naisille.
 • Täydellinen tilaisuus: Kokeile tätä tyyliä säännöllisellä rento ilmeellä.
 • Vastaavat mekot: Tämä kampaus sopii länsimaisiin rentoihin.
 • Sopiva hiustyyppi: Kokeile tätä julkkistyyliä kaikilla hiustyypeillä.
 • Paras kokeiltava kausi: Tämä julkkis -updo -kampaus voi mennä kesällä.
 • Suosittu kasvomuoto: Kaikki kasvotyypit sopivat tähän ulkoasuun hyvin.

35. Kiinalaiset:

julkkisten kampaukset28

Kiinalaiset tekevät jälleen valtavan kerroksisen kampauksen, jota on koristeltu lukuisia julkkiksia ja joka auttaa täydentämään upeaa ulkonäköäsi ja pukeutumistasi valitsemassasi tapahtumassa. Voit aina saada tämän kampauksen ammattilaisen tehtäväksi, eikä sitä ole ollenkaan vaikea käsitellä sen lyhyen kerroksisen tunteen vuoksi. Kiinalaiset tekevät poikkeuksellisen ja ainutlaatuisen kampauksen kaikille ihmisille ja ovat myös julkkisten häät kampaus.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Kokeile tätä tyyliä nuorille 20 -vuotiaille naisille.
 • Täydellinen tilaisuus: Tämä kiinalainen julkkistyyli sopii hyvin häihin.
 • Vastaavat mekot: Kokeile tätä kiinalaista kampaustyyliä pitkällä mekolla.
 • Sopiva hiustyyppi: Tämä kampaus sopii hyvin pitkille hiuksille.
 • Paras kokeiltava kausi: Kokeile tätä kampaustyyliä kesäkaudella.
 • Suosittu kasvomuoto: Naiset, joilla on soikeat kasvot, voivat rokata tätä tyyliä.

36. Gootti -ilme:

julkkis kampaus nainen

Helppo ylläpitää goottilaista ulkonäköä on jälleen erittäin suosittu yksinkertainen kampaus, jonka etusuorat lisäävät tyttömäistä luonnetta, jota yrität vetää pois. Voit varustaa hiuksesi monilla väreillä, jotka ovat tämän kampauksen jännittävin osa.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Tämä suosittu julkkistyyli sopii erinomaisesti 20 -vuotiaille naisille.
 • Täydellinen tilaisuus: Kokeile tätä tyyliä musiikin ja tanssitapahtumien kanssa.
 • Vastaavat mekot: Tämä kuuluisa kampaus sopii parhaiten vain länsimaisille asuille.
 • Sopiva hiustyyppi: Kokeile tätä suosittua julkkisten kampausta lyhyille hiuksille.
 • Paras kokeiltava kausi: Tämä on myös Bollywood -julkkisten kampauksia Intiassa, jotka sopivat kesällä.
 • Suosittu kasvomuoto: Jos sinulla on soikeat ja timanttiset kasvot, kokeile tätä.

37. Etutangot:

Julkkikset otsatukka

Edessä olevat otsatukka on myös hieno kampaus, jota ylläpitää suuri joukko julkkiksia, koska se auttaa saamaan parhaan leikkauksen mihin tahansa tapahtumaan. Edessä olevat otsatukka lisää hiuksiin hieman volyymia, mikä on paras osa kampauksesta. Edessä olevat otsatukka on sekä yritys- että sosiaalinen ilme, joka täydentää lähes kaikkia markkinoilla olevia pukeutumiskoodeja.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Kokeile tätä korealaista tyyliä 20 -vuotiaille naisille.
 • Täydellinen tilaisuus: Tämä korealainen julkkis kampaus on hyvä säännöllisiin retkiin.
 • Vastaavat mekot: Kokeile tätä suosittua kampausta rentoilla asuilla.
 • Sopiva hiustyyppi: Kokeile tätä korealaista julkkis kampausta, joka tunnetaan pitkistä hiuksista.
 • Paras kokeiltava kausi: Tämä korealainen julkkis sopii loistavasti talvikaudeksi.
 • Suosittu kasvomuoto: Soikeat kasvot ja timanttiset naiset voivat kokeilla tätä tyyliä.

38. Bob Leikkaa:

Julkkisten aliarvostustrendit

Bob -leikkaus on hyvin samanlainen kuin kiinalaiset, mutta vaatii hieman pidempiä hiuksia kuin edellinen kampaus. Helppo huoltaa, koska se vaatii vain minimaalisen määrän tuotetta pitääkseen paikallaan. Bob leikkaus on erittäin juhlittu lyhyen tai keskipitkän julkkis kampaus. Bob -leikkaus voidaan helposti varustaa haluamallasi tavalla.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Kokeile tätä bob -leikkausta 30 -vuotiaille naisille.
 • Täydellinen tilaisuus: Kokeile tätä julkkisbob -kampausta tavalliselle toimistolle.
 • Vastaavat mekot: Tämä bob -tyyli sopii paremmin muodollisiin bleisereihin.
 • Sopiva hiustyyppi: Kokeile tätä julkkisbob -kampausta millä tahansa hiustyypillä.
 • Paras kokeiltava kausi: Tämä tyyli yhdessä julkkis Mohawk -kampausten kanssa on hyvä kesäksi.
 • Suosittu kasvomuoto: Pyöreät ja soikeat naiset sopivat tähän tyyliin.

39. Pitkä Bob -kampaus:

julkkisten kampaukset 2020

Pidempi bob-leikkaus on nykyaikaisempi kampaus, joka sopii erinomaisesti nuorille julkkiksille. Tämän kampauksen tekeminen on erittäin helppoa ja sitä on kunnioitettu erinomaisena sosiaalisena kampauksena sinulle. Tämä kampaus täydentää monenlaisia ​​vaatteita ja tekee siitä loistavan kampauksen joka päivä ja jopa tapahtumakäyttöön.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Tämän pitkän bob -tyylin kokeilu sopii kaikille ikäryhmille.
 • Täydellinen tilaisuus: Tämä pitkä bob -kampaus sopii hyvin rentoihin illanviettoihin.
 • Vastaavat mekot: Kokeile tätä julkkisbob -leikkausta länsimaisilla asuilla ja mekkoilla.
 • Sopiva hiustyyppi: Kokeile tätä julkkis Bob leikkaus kampaukset näyttää aaltoilevat hiukset.
 • Paras kokeiltava kausi: Tämä julkkis bob -tyyli sopii hyvin talvikaudelle.
 • Suosittu kasvomuoto: Kaikki kasvotyypit voivat kokeilla tätä kokonaan.

40. Afro -kihara:

Afrikkalaisten julkkisten aliarvostus

Hauska ja röyhkeä kampaus tämä on hienoa, jos sinulla on kiharat hiukset. Afro -kampauksen saaminen vaatii äärimmäisen paljon volyymiä hiuksiin, jos se ei ole luonteeltaan afro. Nämä mustat julkkisten kampaukset ja kiharat hiukset voidaan räätälöidä myös poninhäntäksi, mikä sopii erinomaisesti muodollisiin tapahtumiin.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Tämä afro -kampaus on hyvä 30 -vuotiaille naisille.
 • Täydellinen tilaisuus: Kokeile tätä julkkistyyliä rentoihin retkiin säännöllisesti.
 • Vastaavat mekot: Tämä afro -julkkistyyli sopii minkä tahansa länsimaisen vaatteen kanssa.
 • Sopiva hiustyyppi: Tämä julkkis afro -kampaus sopii vain kiharoille hiuksille.
 • Paras kokeiltava kausi: Kokeile tätä afro -kampausta talvikaudella.
 • Suosittu kasvomuoto: Vain soikeat naiset sopivat tähän hyvin.

41. Sivureitin Bob -leikkaus:

parhaita julkkisten aliarvostuksia

Jälleen jälleen retro- ja julkkisbob -leikkauksia. Tämä on erittäin muodikasta, kun yhdistät sen upeaan mekkoon ja pieneen käsilaukkuun. Kampaus voidaan yhdistää eri väreihin, mutta näyttää hyvältä ensisijaisesti vaaleiden hiusten kanssa. Sivureitti on mahtava sosiaalisille ja jopa muodollisille tapahtumille.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Tämä julkkisbob sopii 30 -vuotiaille naisille.
 • Täydellinen tilaisuus: Kokeile tätä julkkis -bob -tyyliä tavalliseen toimistoon.
 • Vastaavat mekot: Tämä on hyvä vain länsimaisten yläosien ja farkkujen kanssa.
 • Sopiva hiustyyppi: Kokeile tätä julkkisbob -kampausta lyhyille hiuksille.
 • Paras kokeiltava kausi: Tämä on loistava kesäkaudeksi.
 • Suosittu kasvomuoto: Vain soikeat naiset ja timanttipintaiset sopivat tähän parhaiten.

42. Sivupulla:

Julkkis pulla kampaus

Sivupulla on erittäin suosittu, ja useat julkkikset ovat käyttäneet sitä keinona näyttää hyvältä monissa muodollisissa tapahtumissa. Kun yhdistät upean mekon, et voi näyttää huonolta, kun koristelet tätä osoitetta. Sivupulla on osa useita pullakampauksia ja pakistanilaisia ​​julkkisten kampauksia, jotka ovat hienoja muodollisia kampauksia ja jopa epävirallisia kampauksia.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Tämä julkkis pulla tyyli sopii naisille 20 -luvun alussa.
 • Täydellinen tilaisuus: Kokeile tätä muotinäytöksillä.
 • Vastaavat mekot: Tämä käy pitkien länsimaisten vaatteiden kanssa.
 • Sopiva hiustyyppi: Kokeile tätä sivupullotyyliä pitkillä suorilla hiuksilla.
 • Paras kokeiltava kausi: Tämä pulla -tyyli sopii hyvin kesäkauteen.
 • Suosittu kasvomuoto: Kaikki kasvotyypit sopivat hyvin tähän tyyliin.

43. Keskitien kerrokset:

Keskitien kerrokset

Yksi suosituimmista pitkistä kerroksista kampauksista antaa sinulle mahdollisuuden parantaa kauneutta ja eleganssia, jonka haluat jakaa maailman kanssa. Kerrokset lisäävät varmasti volyymia, ja paras osa on, että se vaatii hyvin vähän huoltoa kampauksen valmistuttua.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Tämä suosittu pitkä kerroksinen kampaus sopii 30 -vuotiaille naisille.
 • Täydellinen tilaisuus: Kokeile tätä julkkisten kerrostettua kampausta missä tahansa yöjuhlissa, kuten cocktail -tapahtumissa.
 • Vastaavat mekot: Tämä on hyvä vain pitkien länsimaisten mekkojen kanssa.
 • Sopiva hiustyyppi: Kokeile tätä suosittua pitkäkerroksista kampausta aaltoilevilla hiuksilla.
 • Paras kokeiltava kausi: Tämä Hollywood -julkkisten kampaus sopii talvella.
 • Suosittu kasvomuoto: Jos sinulla on soikea ja timantti kasvot, tämä on sinua varten.

44. Aaltoileva Bobin pitkä kampaus:

Julkkis keskipitkät hiukset

Tässä on jälleen merkittävä todistus mahtavista julkkisbob -kampauksista. Tämä bob -kampaus, kuten kaikki muutkin, on helppo tehdä ja helppo hallita, ja liialliset kiharat antavat armon ja vapauden, jota mikään muu kampaus ei voi tarjota. Paras osa näistä julkkisten keskipitkistä kampauksista on, että ne voidaan yhdistää erilaisiin hiusväreihin.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Kokeile tätä julkkismedium -kampausta naisille 20 -luvun lopulla.
 • Täydellinen tilaisuus: Tämä julkkis kampaus on hyvä yritystapahtumiin.
 • Vastaavat mekot: Tämä sopii myös länsimaisille pitkille vaatteille tai toppeille ja farkkuille.
 • Sopiva hiustyyppi: Kokeile tätä julkkiksen keskityyliä, jossa on keskipitkät kiharat hiukset.
 • Paras kokeiltava kausi: Tämä julkkisten keskipitkän kampaus sopii paremmin talveen.
 • Suosittu kasvomuoto: Tämä sopii kaikille kasvotyypeille.

45. Sotkuiset keskipitkät hiukset:

kuuluisia julkkisten kampauksia

Sotkuiset hiukset kuuluvat julkkisten kampauksiin, jotka ovat aina olleet mahtavia sekä muodollisissa että epävirallisissa tapahtumissa, mutta tämä on erän paras, koska se näyttää sotkuisten kampausten tarkan kauneuden. Kampausten tilavuus ja tiheys lisäävät tyylikkyyttäsi suuressa määrin.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Tämä on hyvä 30 -vuotiaille naisille.
 • Täydellinen tilaisuus: Kokeile tätä yöllisten cocktailjuhlien kanssa.
 • Vastaavat mekot: Tämä sopii omituisiin länsimaisiin mekkoihin.
 • Sopiva hiustyyppi: Tämä julkkis kampaus on hyvä kiharat hiukset.
 • Paras kokeiltava kausi: Kokeile tätä julkkisten kampausta kesäksi.
 • Suosittu kasvomuoto: Kaikki kasvotyypit voivat toimia tässä hyvin.

46. ​​Pyörret:

Hollywood -näyttelijän kampaus

Jokainen nainen on syntynyt tyylikkäästi, jota voidaan verrata julkkisten parhaisiin, eikä siihen ole varaa. Tässä tapauksessa tämä kampaus on ehdoton kauneus. Kasvojen ympärille putoavat paksut kerrostuneet keskipitkät korostavat kauneuttasi ja tekevät sinusta huomion keskipisteen missä tahansa. Lisäksi tämän kampauksen ylläpito on lähes olematonta muihin verrattuna.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Tämä sopii 30 -vuotiaille naisille.
 • Täydellinen tilaisuus: Kokeile tätä julkkistyyliä illallisilla.
 • Vastaavat mekot: Tämä sopii hyvin pitkien länsimaisten mekkojen kanssa.
 • Sopiva hiustyyppi: Kokeile tätä aaltoileville hiuksille.
 • Paras kokeiltava kausi: Tämä on pitkä julkkis kampaus talvikaudeksi.
 • Suosittu kasvomuoto: Vain soikeat naiset voivat sopia hänen houkuttelevaan ulkonäköön.

47. Keskikokoinen ruskeaverikkö:

41

Keskikokoinen brunette -eturinta ei sovi kaikille, joten jos yrität nähdä, että näytät hyvältä, sinun pitäisi olla ylpeä siitä, koska tämä kampaus on erittäin nirso valinta kasvojen muotojen yhteensopivuuden suhteen. Tämä kampaus on joustava myös muiden hiusvärejen kanssa, joten se sopii erinomaisesti muodollisiin tapahtumiin ja juhliin.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Tämä tyyli sopii kaikille alle 38 -vuotiaille naisille.
 • Täydellinen tilaisuus: Tämä tyyli sopii paremmin suuriin tapahtumiin ja yöjuhliin.
 • Vastaavat mekot: Kokeile tätä julkkistyyliä pitkillä länsimaisilla vaatteilla.
 • Sopiva hiustyyppi: Kokeile tätä kampausta pitkillä suorilla hiuksilla.
 • Paras kokeiltava kausi: Tämä julkkis kampaa pitkät hiukset hyvin talven kanssa.
 • Suosittu kasvomuoto: Kaikki kasvotyypit voivat kokeilla tätä.

48. Erittäin rento:

Julkkisten pitkät kampaukset

Erittäin rento sotkuinen pulla on jälleen loistava sosiaalisen tapahtuman tai juhlan aikana. Jopa tavallinen rento kampaus, tämä on loistava tapa edetä. Super rento vaatii vain pienen pullaa, jossa on laaja valikoima sotkuisia kiharoita, jotta tämä upea ulkonäkö voidaan vetää oikein. Super rento ulkoasu on yksi parhaista pitkistä paksuista kampauksista sosiaalisiin tapahtumiin.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Tämä sotkuinen julkkistyyli sopii kaikenikäisille naisille.
 • Täydellinen tilaisuus: Kokeile tätä sotkuista kampausta rentoihin retkiin.
 • Vastaavat mekot: Tämä kampaus sopii kaikkiin rentoihin länsimaisiin asuihin.
 • Sopiva hiustyyppi: Kokeile tätä suoraa julkkis kampausta suorille hiuksille.
 • Paras kokeiltava kausi: Tämä julkkistyyli sopii kesäkauteen.
 • Suosittu kasvomuoto: Timanttiset ja soikeat kasvot voivat vain pitää tästä paremmin.

49. Muodollinen sotkuinen pulla:

Julkkisten kampaukset naisille

Muodollinen sotkuinen pulla on uusin julkkisten lyhyt kampaus, joka sopii täydellisesti arvokkuutesi ja hyvän nimesi säilyttämiseen mihin tahansa toimistotapahtumaan. Se on ehkä täydellinen sotkuinen kampaus, joka on koskaan löydetty, koska se kykenee näyttämään sekä tyylikkäältä että muodolliselta samanaikaisesti.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Kokeile tätä muodollista sotkuista pulla -tyyliä 30 -vuotiaille naisille.
 • Täydellinen tilaisuus: Tämä sopii kaikkiin rentoihin illallisiin tai retkiin.
 • Vastaavat mekot: Tämä kampaus sopii kaikkiin rohkeisiin länsimaisiin vaatteisiin.
 • Sopiva hiustyyppi: Tämä julkkis sotkuinen kampaus sopii kaikille hiustyypeille.
 • Paras kokeiltava kausi: Tämä kerroksinen julkkis kampaus sopii kesäksi.
 • Suosittu kasvomuoto: Kaikki kasvotyypit voivat kokeilla tätä.

50. Korkea ylös:

Julkkis updo

Korkea updo näyttää hyvältä, kun tarvitset upean kampauksen ystävien kanssa. Se vaatii vähän tai ei lainkaan huoltoa, ja se voidaan tehdä hetkessä, jolloin voit saada vain upean kampauksen. Lukuisat julkkikset ovat kunnioittaneet tätä kampausta, ja se on erittäin helppo tehdä.

 • Ihanteellinen ikäryhmä: Tämä korkea hiustyyli sopii parhaiten nuorille alle 25 -vuotiaille naisille.
 • Täydellinen tilaisuus: Kokeile tätä ystävien retkille tai tavalliseen college -ulkoasuun.
 • Vastaavat mekot: Tämä korkea updo -tyyli sopii farkkuihin ja rentoihin toppeihin.
 • Sopiva hiustyyppi: Kokeile tätä korkealaatuista kampausta parhaiten kaikille hiustyypeille.
 • Paras kokeiltava kausi: Tämä korkea updo -kampaus sopii kesäkauteen.
 • Suosittu kasvomuoto: Jos sinulla on soikeat ja timantti- tai pyöreät kasvot, kokeile tätä.

Lisävinkkejä:

 1. Varmista, että käytät ammattilaisten neuvoja paremman tyylin luomiseksi.
 2. Kokeile näitä julkkisten kampauksia kerran kuukaudessa hyvällä hiuskylpylällä, sillä hiukset vaativat ravintoa, kosteutta ja kiiltoa kokeillaksesi näitä upeita ulkonäköjä.
 3. Käytä myös kiiltoa varten hyvää seerumia märillä hiuksilla.
 4. Muotoilutyökaluja ei saa käyttää liikaa, käytä hyvää lämpösuoja -suihketta sen kanssa.

Toivottavasti pidit julkkisten kampauksistamme. Kokeile parhaita kampauksia, joista pidät näissä tilanteissa rokkaamaan päivää. Olemme varmoja, että voit tehdä suuren ensivaikutelman näillä tyyleillä. Kerro meille mielipiteesi näistä kampauksista.