20 parasta kampausta naisille, joilla on suuret kasvot

Me kaikki unelmoimme näyttävän virheettömältä, kauniilta ja upealta. Mutta suuret kasvot kohtaavat usein haasteen jopa kasvojen muodosta mittasuhteilla ja kehon rakenteella. Tällaisten tapausten salaisuus on kampaus. Suurten kasvojen kampaukset auttavat sävyttämään kasvot oikeassa tasapainossa ja tuovat tyylikkäitä ja ärsyttäviä piirteitä täydellisen leikkauksen kautta.

Bangsista löysiin hiuksiin poninhänttiin ja paljon muuta, monet kampaukset ja hiustenleikkaukset sopivat hyvin suuriin kasvojen muotoihin. Otamme selvää heistä täältä.

20 söpöä aliarvostusta suurelle nenälle, poskille ja otsalle naaras:

Useiden hiustenleikkaus- ja kampausvaihtoehtojen avulla ympäri maailmaa ei ehkä ole helppoa valita oikea idea niille, joilla on leveät tai suuret kasvot. Olemme kuitenkin poistaneet muutamia suosittuja ulkoasuja, jotka voivat auttaa sinua! Tässä mennään uusimpiin ja täydellisimpiin suurien hiusten leikkaustyyleihin,

1. Suorat kampaukset Idea suurille poskille ja kasvoille:

Suorat kampaukset suurille poskille

Jos idealisoit pitkille hiuksille ja pidät naisellisemmasta ulkonäöstä, mikä on parasta kuin nämä ihanat ja upeat suorat hiukset niille, joilla on suuret kasvot ja posket. Tämä hiustenleikkaus on erittäin yksinkertainen ja suoraviivainen – siinä keskitytään oikean tekstuurin leikkaamiseen ja jätetään se löysäksi oikeissa mittasuhteissa. Lisäksi, kuten jo tiedämme, tämä löysä kampausidea tytöille on erittäin monipuolinen, ja sitä voidaan käyttää sekä toimisto- että juhlatilaisuuksiin tai rentoihin ja juhla -aikoihin. Naiset, joilla on suuret kasvot, voivat kokeilla tätä, koska tämä hiustenleikkaus voi peittää laajemmat poskipäät helposti.

 • Naiset, joilla on soikea, pyöreä ja timanttinen kasvomuoto, voivat kokeilla tätä suurta kasvojen kampausta.
 • Jos sinulla on suorat hiukset, voit helposti valita tämän kampauksen vaivattomasti.
 • Naiset 20 -luvun lopusta 30 -luvun loppuun voivat kokeilla tätä nuorekasta leikkausta saumattomasti.

2. Pixie Haircut suurille kasvoille:

Pixie -leikkaus isoille naisille

Jos sinulla on pitkät pitkänomaiset suuret kasvot ja haluat modernin uudenaikaisen leikkauksen, tämä lyhythiuksinen hiustyyli voi olla erittäin osuva ja ihana. Upean kauneuden ja miellyttävän ulkonäön ansiosta rakastamme tapaa, jolla koko kampaus näyttää erittäin virkistävältä ja nuorekkaalta. Se antaa virheettömän tunnelman ja voi ihanteellisesti etsiä myös niitä, joilla on suuri otsa kasvoilla. Kokeile tätä, ja panostamme siihen, että voit tuntea olosi ainutlaatuiseksi ja kauniiksi!

 • Jos sinulla on soikea ja pitkänomainen kasvomuoto, kokeile tätä leikkausta nopeasti saumattoman ilmeen saamiseksi
 • Naiset, joilla on aaltoilevat ja suorat hiukset, voivat mieluiten mieluummin valita tämän helpon suuren kasvon kampauksen
 • Tämä ilme voi olla hyödyllinen ja täydellinen yli 50 -vuotiaille naisille.

3. Cornrows -kampaus:

Kampaukset suurille päille

Tämä afrikkalainen tai afrohenkinen cornrow-kampaus voi olla myös ihanteellinen niille, joilla on iso leuka tai leuka. Voit jatkaa punomalla nämä useat täysipäiset maissit ja houkutella niitä oikein; hiustenleikkaus voi näyttää kauniilta vaivattomasti putoamalla kauniisti kasvoille. Lisäksi ne ovat myös vähän huoltoa vaativia ja voivat näyttää upeilta kaikille, jotka rakastavat monimutkaista, taiteellista ja katseenvangitsijaa!

 • Jos sinulla on soikea ja pyöreä suuri kasvomuoto, kokeile tätä kullanruskeaa leikkausta helposti ja vaivattomasti.
 • Käytä tätä ulkoasua niille naisille, joilla on mikä tahansa hiusten rakenne, mutta pitkät hiukset näyttävät sopivilta!
 • Työskentele tämän tyylin parissa 30- ja 40 -vuotiaille naisille, jotta ne näyttävät täydellisiltä!

4. otsatukka hiuksille suurille kasvoille naisille:

Otsatukka suurelle otsalle

Tämä on yksinkertainen temppu, jonka useimmat naiset jo tietävät tai noudattavat. Otsatukka! Kyllä, kuulit oikein – otsatukka ja hapsut voivat olla varsin pelastaja kaikille naisille, joilla on suuret kasvot ja suuri otsa -alue. Jos haluat saada kasvosi näyttämään tyylikkäiltä ja ohuilta, mikä on parasta kuin kokeilla näitä kauniita otsatukkaita? Kokeile tätä leikkausta ja työstä ihanteellinen kampaus haluamallasi tavalla. Tässä on kuva naisista, jotka flaunting hänen kampauksen tai hiukset pulla otsatukka. Vaihtoehtoisesti voit jopa työskennellä löysillä hiuksilla yksinkertaisella tavalla tai ponilla tai millä tahansa haluamallasi tavalla!

 • Jos sinulla on pitkät tai soikeat ja timanttiset kasvot, kokeile tätä kampausta.
 • Työskentele tämän ilmeen kanssa millä tahansa hiusten tekstuurilla saumattomasti; se mahtuu helposti kenelle tahansa.
 • Naiset missä tahansa ikäryhmässä 50-luvulle asti voivat valita tämän yksinkertaisen ja helposti ylläpidettävän hiustenleikkauksen suurille kasvoille.

5. Bob Haircut suurille kasvoille:

Hiustenleikkaukset suurille päille

Jos pidät enemmän ärtyneestä ja nykyaikaisesta ulkoasusta, mikä on parasta kuin bob -leikkaus? Siirry ulkoasuun vaivattomasti tyyliin ja varmista, että leikkaat sen korkean ja matalan kuvion kanssa hieman pidemmillä hiuksilla edessä. Tämä hiustenleikkaus voi korostaa tyyliä ja saada isot tai leveät kasvosi näyttämään tyylikkäiltä ja ohuilta. Lisäksi, jos sinulla on iso leuka, tämä kampaus voi olla myös sopiva! Voit jopa yhdistää otsatukka tai hapsut ulkoasun kanssa lisätäksesi kaunista ulkoasua. Se on monipuolinen ja voi olla paras ja ajaton leikkausidea kaikille tämän sukupuolen naisille!

 • Naiset missä tahansa kasvomuodossa voivat kokeilla monipuolisia bob -leikkausideoita.
 • Kokeile tätä aaltoilevilla tai suorilla hiuksilla parhaan ulkonäön saavuttamiseksi.
 • 30–40 -vuotiaat naiset voivat näyttää kauniilta ja upeilta nuorekkaassa leikkausideassa.

6. Sekoitetut kerrokset:

Kampaus isoille naisille

On monia tapoja, joilla voit saada pulleat kasvosi näyttämään vähemmän pulleilta. Yksi niistä on hiusten asettaminen useilla kerroksilla. Hiuksiin voidaan lisätä useita lyhyitä, pitkiä ja keskikokoisia kerroksia. Tämä auttaa kasvojen pyöreän rakenteen lyömisessä ja kaiken unohtamisen säätämisessä. Tämä on yksinkertaisin kampaus suurille kasvoille yhdessä keskikokoisten hiusten kanssa, joka sopii myös kaikille osapuolille ja toiminnoille.

Tämä näyttää tyylikkäältä ja piilottaa myös pulleat kasvot, jos et halua näyttää sitä.

7. Keskikokoinen aaltoileva kampaus:

Keskipitkät aaltoilevat hiukset suurille kasvoille

Tämä leikkaus suurille kasvoille sopii pulleille kasvoille ja näyttää erittäin söpöltä pyöreiltä kasvoilta. Koko hiukset ovat tasaisia ​​ja niihin on kiinnitetty kiiltävä kosketus. Sivutangot tekevät ulkonäöstä entistä houkuttelevamman, kun sitä säädetään asianmukaisesti riittävällä määrällä hiuslakkaa. Tämä on yksi kampauksista suurille kasvoille, mikä saa sinut näyttämään trendikkäämmältä ja kauniimmalta. Yhdistä se kauniisiin korvatappeihin ja pieneen kaulakoruun saadaksesi kuuman ilmeen.

8. Bob Haircut suurille kasvoille:

Kampaukset korkealle otsalle

Tavallinen bob tai olkapäähän ulottuvat hiukset voivat laihduttaa lihavia kasvoja. Siellä on useita bob -kampauksia, jotka vähentävät kasvojen pullea vaikutusta ja jättävät sinulle paljon naisellisen ilmeen. Se säätää leukasi ja antaa sinulle melkein taivaallisen ilmeen. Tämä ei vain piilota pyöreitä kasvoja, vaan toimii myös täydellisenä kesänä.

9. Pitkät kiharat hiukset ja suuret kasvot:

Kampaukset suurelle otsalle

Tämä on toinen yksinkertainen ja paras kampaus suurille kasvoille pitkillä hiuksilla. Voit pitää hiukset pitkinä ja muotoilla ne kiharalla tavalla, jotta isoista kasvoistasi tulee hieman houkuttelevampia. Ihmiset eivät enää tuijota rasvaa poskialuettasi sen jälkeen, kun olet laittanut tämän ilmeen. Nämä hiukset ovat huomattavasti pitkiä ja voivat ulottua hartiatasoa pidemmälle. Hiusten pohja pysyy kiharaisena ja voit jopa värjätä ne sopivalla värillä. Tämä on toinen paras kampaus suurille kasvoille, joka peittää täydellisesti pyöreät kasvosi.

10. lakaistaan ​​otsatukka:

Naisten kampaukset suurille päille

Jos sinulla on suuret kasvot, sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä ulkoasua. Tässä hiusten etuosa peittää koko otsasi ja osan kulmakarvoista. Liian pitkiä hiuksia ei tarvita tähän ulkoasuun. Keskipaksut hiukset olisivat paras tekijä tämän ilmeen saamiseksi. Tämäntyyppiset kampaukset suurille kasvoille saavat upean ilmeen hiuksillesi, ja voit harrastaa niitä jokaisessa erityisessä tilanteessa.

11. Pehmeä aaltoileva kampaus:

Hiustenleikkaus suurille kasvoille

Tämä hiusten leikkaus suurille kasvoille on melko helppo tehdä. Pehmeä aaltoileva kampaus olisi täydellinen kumppani naisille, joilla on lihavat kasvot. Voimakkaat hiukset voidaan muotoilla tällä tavalla. Hiusten päässä näkyy upeita aaltoja, jotka ovat tämän ilmeen tärkein nähtävyys.

12. Puoli ylöspäin:

Kampaus isoille naisille

Tämä trendikäs ilme on ylivoimaisesti yksi parhaista kampauksista naisille, joilla on suuret kasvot. Hiukset vedetään pois kasvoilta jättäen ne kasvoihin. Kasvojen huonojen kulmien piilottamiseksi sinun on vedettävä yksi tai kaksi nauhaa, jotka auttavat sinua lisäämään kasvosi. Kokeile joitain kampauksia, jotka yleensä vaativat sinun päästää hiuksesi irti. Näin kasvosi sivut piiloutuvat ja saavat soikean muodon.

13. Tyylikäs updo:

Kampaukset isolle leualle

Naiset, joilla on kaarevat suuret kasvot, voivat koota lukonsa niskasta ja tehdä poninhäntämaisen rakenteen. Kierrä sitten lukot ja säädä hiukset keskipitkällä suihkeella. Tämä on yksi mielenkiintoisimmista kampauksista suurille kasvoille keskipitkillä hiuksilla, mikä on hyvin yksinkertainen temppu kampaamossa. Tämä edellyttää, että sinulla on keskipitkät hiukset, jotka sopivat isoon ja vahvaan kampaukseen. Koristele kauniita korvakoruja. Tämä sopii täydellisesti kampaukseesi.

14. Suuri pulla:

Suuret kasvojen leikkaustyylit

Tämä iso pulla on ylivoimaisesti yksi viehättävimmistä ulkonäöstä lihaville naisille. Se leikkaa kasvojen pyöreyden ja saa sen näyttämään suhteellisen pitkältä. Tässä suurille kasvoille tarkoitetussa kampauksessa suurin osa hiuksista kerätään muodostamaan iso pulla, joka houkuttelee kaiken huomion ja säästää kasvosi altistumiselta. Jotkut hapsut putoavat otsaasi ja istuvat tyylikkäästi. Pitkät korvakorut tällä kampauksella ovat toinen muotinäytös.

15. Osien vaihtaminen:

Kampaus isoille naisille

Vuosien ajan suosittu keskijakaus parantaa poskialuetta ja näyttää pyöreämmältä ja täyteläisemmältä. Tämä on iso ei isoille kasvoille. Siksi muutos tehdään muuttamalla jakautumista. Kiinnittämättä koko huomiota poskialueeseen, voit kokeilla erilaisia ​​jakauskuvioita uuden näkymän luomiseksi. Tämä on yksi parhaista kampauksista suurille kasvoille, joita voit koristaa saadaksesi sinut näyttämään entistä houkuttelevammalta ja kauniimmalta. Tämäntyyppiset hiusten leikkaukset suurille kasvoille tehdään yksinkertaisesti harjaamalla sormillasi. Sivun ulkonäkö ja siksak-jakaus näyttävät aina upeilta ja luovat ylimääräistä tyyliä. Se voidaan muotoilla rentoilla vaatteilla, joissa näytät tyylikkäältä ja kauniimmalta.

16. Tyylikäs poninhäntä:

Hiustenleikkaus suurille kasvoille

Naisten, joilla on pitkät hiukset ja pyöreät kasvot, ei tarvitse huolehtia piilottamalla kauniit kasvosi. Tyylikäs poninhäntä on ratkaisu teille kaikille. Kaikkien hiusten vetäminen taaksepäin osoittaa kasvoprofiilisi todellisen muodon. Voit lisätä ylimääräistä korkeutta hiusten etuosaan, mikä antaa laihduttavan vaikutuksen kasvoillesi. Raskaat korvakorut voidaan yhdistää tähän näkymään ja se näyttää erittäin tyylikkäältä ja tyylikkäältä. Tämä poninhäntäkampaus suurille kasvoille sopii täydellisesti tytöille, joilla on pitkät hiukset.

17. Harmaat hiukset:

hiusten leikkaukset suurille pään kasvoille

Kannattaa kokeilla hiuksiasi löytääksesi mikä tyyli näyttää sinusta hyvältä. Joten kokeile kokeilemalla vain hiuksiasi. Tämä hiusten leikkaus isoille naisille voidaan tehdä lyhyillä, pitkillä tai hartioihin ulottuvilla hiuksilla. Hieronta tehdään laihduttamaan pyöreät kasvosi. Tämä kampaus suurille kasvoille voidaan tehdä yksinkertaisesti ottamalla pieni määrä hiusgeeliä ja lisäämällä hiuksiin sormillasi.

18. Sotkuinen poninhäntä:

kampaus isoille tytöille

Jos haluat mieluummin jotain uutta sileästä ja tyylikkäästä poninhäntästä, voit tietysti mennä siihen. Sotkuinen poninhäntä on tyylikäs poninhäntä. Tämäntyyppinen hiustenleikkaus suurille kasvoille antaa hiuksille syvyyttä ja volyymia. Lisätty äänenvoimakkuus kiinnittää enemmän huomiota korostaen pyöreitä kasvoja vähemmän. Sotkuisia tyylejä voidaan tehdä ilman asianmukaista harjausta, ja tämä voidaan tehdä helposti kiireessä. Sotkuinen poni on uusi viileä. Tämä kokeilu- ja erehdystyyli on parempi, mikä saa sinut näyttämään tyylikkäältä.

19. Pitkät kerrokset:

Paras hiustenleikkaus suurille kasvoille

Pitkät hiukset voidaan muotoilla kerroksellisella leikkauksella ja pitää hiukset yksinkertaisesti auki. Tämä tyyli ei sovi kaikille, joilla on suuret kasvot. Voit kokeilla tätä tyyliä, jos sinulla on pitkät hiukset ja haluat imartella niitä. Se antaa myös tilavan ja pomppivan vaikutelman. Tämä on varmasti ratkaisu ohuille pitkille hiuksillesi. Tässä kampauksessa hiukset leikataan pitkiksi kerroksiksi, mikä parantaa kasvosi näyttämään pidemmiltä. Jos pidät sivulukista tai kerrosrakenteista, voit varmasti valita sen. Voit aloittaa muutamalla kerroksella, jos et ole varma, miltä se näyttää, ja voit vähitellen parantaa tätä tyyliä rakentamalla lisää lukkoja.

20. Chignonit:

Hiustenleikkaus isoille tytöille

Vaikka tämä tyyli näyttää hyvältä naisilla, joilla on ohuet kasvot, naiset, joilla on pyöreät ja suuret kasvot, voivat mennä tähän tyyliin. Tämäntyyppiset kampaukset suurille kasvoille näyttävät yksinkertaisesti upeilta myös pyöreillä kasvoilla. Se parantaa kasvojasi ja näyttää kauniimmalta. Jos olet edelleen huolissasi siitä, miltä se näyttää, on suositeltavaa jättää muutama hiuslanka irti. Tämä tekee pulleista poskistasi pehmeämpiä.

Näillä yllä mainituilla kampauksilla suurille kasvoille ideoita ja vaihtoehtoja, toivomme, että löysit täydellisen kasvosi rakenteen ja piirteiden. Työskentele tyylin mukaan makusi ja henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan, ja panostamme siihen, että voit näyttää ihanalta ja upealta. Kerro meille, mikä on suosikkisi ja mitä mieltä olet alla olevista kommenteista!