9 Parhaat tuppimekot naisille trendissä

Kotelomekot ovat tiiviisti kiinni vartalossa, ja ne on yleensä rakennettu ohuesta kankaasta. Kotelomekot ovat pääosin pitsimateriaalia ja ne sisältävät herkkiä kuvioita. Ne ovat erittäin suloisia ulkonäöltään. Heillä on lumoavia ominaisuuksia ja voittavia ominaisuuksia. Sen kevyt kangas tekee siitä mukavan käyttää ja ne koostuvat hengittävästä materiaalista. Kotelomekko on mukaansatempaava, kun kaikki pitävät siitä heti.

Uusimmat ja tyylikkäät naisten mekot kuvilla:

Seuraavassa on 9 parasta tuppimekkoa, jotka näyttävät mukavalta.

1. Leaf Print -takki:

Lehtipainettu tuppimekko

Tämä musta tuppi mekko on pois olkapäältä. Kaulassa on mustavalkoinen vuoripainatus. Sitten mekko seuraa suurikokoisilla lehdillä, jotka painavat kaikkiin päällysvaatteisiin mustavalkoisella värillä. Jopa täysikokoisissa hihoissa on sama painatus. Jos haluat jotain mustavalkoista yhdistelmää, tämä on kokeiltava.

2. Olkapäällinen mekko:

Yksiolkaiminen tuppi mekko

Se on upea valkoinen tuppimekko ja siinä on vain yksi olkapää. Se tarkoittaa, että siinä on kertaluonteinen hartiakuvio. Mekko on täysin vartaloa tiukka ja sen toisella puolella on iso leikkaus. Mekon päälle on kiinnitetty iso valkoinen kerroskangas. Tämä sopii parhaiten liikunnan ystäville tai hoikalle vartalotyypille.

3. Viehättävä tuppimekko:

Viehättävä tuppi mekko

Se on hihaton ja selkätön kuvioitu pitsimekko. Mekko on valmistettu kokonaan valkoisesta pitsikankaasta, jossa on kukkavirkkauksia. Selän vyötäröllä iso rusetti sidottu valkoisella pitsivyöllä. Tämä mekko sopii parhaiten iltajuhliin.

4. Brodeerattu tuppimekko:

Brodeerattu tuppi mekko

Tämä tummansininen tuppimekko on koristeltu kultaisilla kirjontatöillä. Mekko on lyhyt ja olkaimeton. Olkapää on peitetty tummansinisellä verkkomateriaalilla. Upea kirjonta mekossa näyttää upealta ja kiehtovalta.

5. porrastettu tuppi mekko:

Porrastettu tuppi mekko

Se on olkaimeton limetinvihreä mekko. Pystysuuntaisten vihreiden kangasraitojen paneelit asetetaan toistensa päälle ja näyttävät viileiltä. Vaalea varjostettu mekko on koristamaton, mutta paneelinen idea pukeutumisesta on ainutlaatuinen ja näyttää silmiinpistävältä.

6. Riimu tuppi mekko:

Riimu tuppi mekko

Tämä sininen tuppimekko on niskakaulus. Mekossa on pieni selkäosa. Polvessa kerroksellisen näköiseen mekkoon on kiinnitetty sinisestä pitsistä koostuva röyhelöreuna. Tällä mekolla on upeita ominaisuuksia.

7. Flare -tuppimekko:

Flare tuppi mekko

Tämä punainen tuppi mekko on menossa ylös & alas tyyli. Mekko on kokonaan vartaloa tiukka ja alhaalla heijastusta. Mekossa on pyöreä pääntie, leveät kelluvat hihat. Kimalteleva kultainen paksu vyö on sidottu vyötärölle, joka näyttää hyvältä.

8. Tyylikäs tuppi mekko:

Tyylikäs tuppi mekko

Tämä naisten tuppimekko on kullanvärinen, ja siinä on tulosteita. Se on polvipituinen ja pitkähihainen. Mekko näyttää häikäisevältä ja kirkkaalta. Se on taiteellinen luomus, jossa on tyylikäs ja klassinen ilme. Mekko on hienostunut ja arvokas.

9. Helmikuvioinen mekko:

Helmikuvioinen mekko

Tämä pitkä tuppi mekko on niin koristeellinen. Osa niskasta on läpinäkyvää. Tämän punaisen pitkän mekon yläosa on koristeltu kristallihelmillä. Tämä kaunis helmityö näyttää esteettiseltä ja ihanalta. Mekko levenee polvesta.

Nämä muutamat tuppimekot ovat nykyaikaisia ​​ja trendikkäitä. Se on muuttunut ja uudenlainen ulkonäkö. Taiteilijat käyttävät uusimpia tekniikoita ja ideoita tarjotakseen erottuvan ja vastakkaisen pukeutumistyylin ja -kuvion.