9 Εύκολα και Όμορφα Updos για Μακρυμάλλη με Εικόνες

Τα μακριά μαλλιά είναι πάντα ευδαιμονία. Είναι από εκείνες τις παραδοσιακές εποχές που όλοι μας ελκύουμε να έχουμε μακριά μαλλιά, δεδομένου ότι υπάρχουν αρκετές μέθοδοι styling και κομψότητα. Ως εκ τούτου εδώ ερχόμαστε με μοντέρνα χτενίσματα για μακριά μαλλιά. Τα μακριά μαλλιά σημαίνουν την ομορφιά της γυναίκας. Επιπλέον, αυτό μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις επιθυμίες, είτε με τον παραδοσιακό τρόπο είτε ακόμα και με μοντέρνο τρόπο. Αυτές οι εύκολες ενημερώσεις για μακριά μαλλιά είναι όλα όσα χρειάζεστε για να δείχνετε υπέροχα και κομψά σε πολλές από τις κοινωνικές σας συγκεντρώσεις και κύκλους. Συνεπώς, συνεχίστε αυτά τα απλά άρθρα ενημέρωσης για μακριά μαλλιά για να μάθετε ποια στυλ έχουν κερδίσει δημοτικότητα και είναι σε τάση αυτή τη στιγμή. Αυτά είναι μεταξύ γρήγορων και εύκολων ενημερώσεων για μακριά μαλλιά που δεν απαιτούν πολλή υπομονή και προσπάθεια και θα σας κάνουν να φαίνεστε νευρικοί και στιλάτοι.

Pretty Updos για μακριά μαλλιά:

Εδώ είναι τα κορυφαία μοντέρνα και όμορφα updates για μακριά μαλλιά. Αυτές περιλαμβάνουν κλασικές ενημερώσεις για μακριά μαλλιά, επαγγελματικές ενημερώσεις για μακριά μαλλιά και επίσης κομψές ενημερώσεις για μακριά μαλλιά.

1. The Cropped Bun Updo Hair:

Updos για μακριά μαλλιάΑυτό είναι ένα από τα καλύτερα updo χτενίσματα για μακριά μαλλιά, το κομμένο τσουρέκι σχετίζεται με το πλαϊνό κότσο αλλά με μια πολύ σημαντική διαφορά. Ο κομμένος κότσος μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με την επιλογή σας, προσθέτοντας ίσως ένα σύνολο μπούκλες στα πλάγια για να προσθέσετε στην κομψή εμφάνιση. Αυτό είναι ένα από τα νέα updos για μακριά μαλλιά, το οποίο είναι κομψό και υπέροχο. Δοκιμάστε αυτό το μοντέρνο updo για μακριά μαλλιά αν ψάχνετε για κάτι απλό και αριστοκρατικό αντί για νευρικό.

 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Φορέστε αυτό το στυλ τα καλοκαίρια για καλύτερη εμφάνιση.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι γυναίκες στα τέλη της δεκαετίας του ’20 ταιριάζουν σε αυτό το χτένισμα.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου: Εάν έχετε οβάλ πρόσωπο και διαμαντένιο πρόσωπο, αυτό είναι το καλύτερο στυλ για εσάς.
 • Τέλεια στολή και περίσταση: Οι γυναίκες μπορούν να φορέσουν ωραίο μακρύ φόρεμα σε αυτό το στυλ για να παρακολουθήσουν γαμήλια πάρτι.

2. Style Bun Bun Style:

εύκολες ενημερώσεις για μακριά μαλλιά

Ο πλεγμένος κότσος είναι επίσης μια πολύ δημοφιλής επένδυση για μακριά μαλλιά που απαιτεί μόνο να κάνετε μια πλεξούδα μετά την οποία θα χρειαστεί να το διαμορφώσετε σε κότσο. Αν και είναι μια μακρύτερη διαδικασία από τις υπόλοιπες, ο πλεγμένος κότσος είναι πολύ κοινωνικός. Το πλεκτό κουλούρι είναι πολύ δημοφιλές στους εφήβους σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι ένα από τα δημοφιλή ενημερωτικά σχέδια γάμου για μακριά μαλλιά. Δοκιμάστε το αν θέλετε αυτό το εκλεκτής ποιότητας μοντέρνο vibes.

 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Οποιαδήποτε εποχή είναι κατάλληλη για να δοκιμάσετε αυτό το χτένισμα.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Φορέστε αυτό το στυλ με γυναίκες κάθε ηλικιακής ομάδας.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου: Δοκιμάστε αυτό το πλάγιο τρίχωμα για μακριά μαλλιά με στρογγυλό και τετράγωνο σχήμα προσώπου.
 • Τέλεια στολή και περίσταση: Οι γυναίκες μπορούν να φορέσουν αυτά τα πλεκτά ενημερωμένα για μακριά μαλλιά για γάμους με μακρύ φόρεμα.

3. Low Hanging Updo για μαλλιά:

updo χτενίσματα για μακριά μαλλιά

Ο χαμηλός κότσος είναι και πάλι ένα πολύ γνωστό μακρύ τρίχωμα με πολύ κομψή αίσθηση που ουσιαστικά καμία άλλη επένδυση για μακριά μαλλιά δεν μπορεί να απογειωθεί αποτελεσματικά. Εάν χρησιμοποιείτε αυτό το χτένισμα για οποιαδήποτε εταιρική εκδήλωση, σίγουρα θα είστε το κέντρο της προσοχής και το καλύτερο είναι ότι το χτένισμα συμπληρώνει όλες τις δομές του προσώπου και τους ενδυματολογικούς κώδικες. Αυτή είναι μια επίσημη ανανέωση για μακριά μαλλιά, η οποία είναι καλύτερο να δώσει μια πρώτη εντύπωση και κομψή εμφάνιση σε πολλές περιπτώσεις.

 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Το καλοκαίρι είναι η τέλεια στιγμή για να δοκιμάσετε αυτό το στυλ.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Φορέστε αυτό το στυλ για γυναίκες στα 30 μόνο για μια νεανική, λαμπερή εμφάνιση.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου: Οι στρογγυλοί και οι οβάλ τύποι προσώπου είναι η τέλεια εφαρμογή για να δοκιμάσετε αυτό το χτένισμα.
 • Τέλεια στολή και περίσταση: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ενημερωτικό πρόγραμμα για μακριά μαλλιά για πάρτι ή ακόμα και ως επίσημο ενημέρωση για συναντήσεις στο γραφείο με ένα ωραίο μακρύ φόρεμα.

4. Προσαρμοσμένη πλεξούδα μαλλιών Updo για μακριά μαλλιά:

απλές ενημερώσεις για μακριά μαλλιά

Η προσαρμογή ενός χτενίσματος είναι ένας πολύ σημαντικός δεσμός που μπορεί να χτίσει μια γυναίκα ανάμεσα σε εσάς και τα μαλλιά σας. Βρίσκοντας το κατάλληλο χτένισμα για τον εαυτό σας, αρχίζετε να καταλαβαίνετε καλύτερα τον εαυτό σας και γι ‘αυτό ο πειραματισμός είναι πάντα ο καλύτερος όταν ψάχνετε για το σωστό χτένισμα. Αυτή η ενημέρωση για μακριά σγουρά μαλλιά είναι απολύτως κατάλληλη για δοκιμή. Μπορείτε ακόμη να το δοκιμάσετε ως ενημερώσεις για μακριά μαλλιά με κτυπήματα.

 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Φορέστε αυτό το στυλ εάν είστε ηλικίας κάτω των 40 ετών.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου: Όλοι οι τύποι σχήματος προσώπου είναι κατάλληλοι για αυτό το χτένισμα.
 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο χτένισμα τα καλοκαίρια και την εποχή των μουσώνων.
 • Τέλεια στολή και περίσταση: Δοκιμάστε αυτό το στυλ αν θέλετε να πάτε σε φανταχτερά πάρτι με φούστες ή μακριά φορέματα.

5. Στυλ κουλούρι για σγουρά μαλλιά:

casual Updos για μακριά μαλλιά

Εάν το να φτιάξετε ένα απλό κουλούρι δεν ταιριάζει στις απαιτήσεις που χρειάζεστε, δοκιμάστε να το αναμίξετε με ένα σετ μπούκλες από όλες τις πλευρές που πέφτουν χαριτωμένα για να σας προσφέρουν ένα υπέροχο νέο χτένισμα. Οι μπούκλες συμπληρώνουν επίσης το χαμηλό κρεμαστό και πλαϊνό κότσο.

 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Φορέστε αυτό το στυλ σε οποιαδήποτε εποχή όπως θέλετε.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Όσοι είναι στα 20 είναι καλύτερα να δοκιμάσουν αυτό το χτένισμα.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου: Οι γυναίκες με οβάλ και καρδιά και λεπτά σχήματα προσώπου είναι οι καλύτερες για αυτό το στυλ.
 • Τέλεια στολή και περίσταση: Οι γυναίκες μπορούν να φορέσουν ωραίο μακρύ φόρεμα σε αυτό το στυλ για να παρακολουθήσουν γαμήλια πάρτι.

6. Elegant Braid Updo για μακριά μαλλιά:

ενημερώσεις μαλλιών για μακριά μαλλιά

Εδώ είναι ανάμεσα στα κορυφαία αγαπημένα μας casual updates για μακριά μαλλιά. Αν θέλετε κάτι που είναι ένα κλασικό και απλό look, όχι πολύ υπερβολικό και όμως ανάμεσα σε εύκολες ενημερώσεις για μακριά χοντρά μαλλιά, τότε τι άλλο από αυτό το στυλ. Δοκιμάστε αυτό το στυλ εάν θέλετε μια γρήγορη και αβίαστη εμφάνιση που φαίνεται ακόμα έξυπνη, νευρική και κομψή. Αυτό είναι ένα νέο και μοναδικό στυλ που είναι σε τάση αυτή τη στιγμή στον κόσμο της μόδας.

 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Φορέστε αυτό το στυλ σε οποιαδήποτε εποχή όπως θέλετε.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Όσοι είναι στη δεκαετία του 20 είναι κατάλληλοι για να δοκιμάσουν αυτό το χτένισμα.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου: Οι γυναίκες με οβάλ και σχήμα καρδιάς είναι οι πιο κατάλληλες για να το δοκιμάσουν.
 • Τέλεια στολή και περίσταση: Τα καλά casual δυτικά ρούχα είναι καλό να πηγαίνετε σε αυτό το στυλ για να βγείτε με φίλους ή βραδιές ραντεβού.

7. Πλεγμένη Tiara Look:

γρήγορες ενημερώσεις για μακριά μαλλιά

Εδώ είναι το πλεκτό μας look, το οποίο είναι νεανικό και μοντέρνο. Αυτό το κομψό κόμμα χτενίσματα για μακριά μαλλιά φαίνεται τόσο μοντέρνο και νευρικό, αλλά μπορεί να φαίνεται ότι είναι δύσκολο. Λοιπόν, σας λέμε ότι αυτό είναι αρκετά εύκολο updos για μακριά στρώματα μαλλιών. Αυτό είναι εντελώς μοντέρνο αυτή τη στιγμή και φαίνεται τόσο χαριτωμένο και όμορφο επίσης. Αυτή η θηλυκή εμφάνιση δεν είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Αυτή η ενημέρωση για μακριά μαλλιά βήμα προς βήμα μπορεί να επιτευχθεί πολύ εύκολα με το πλέξιμο των μαλλιών από την περιοχή του στέμματος και κάνοντάς τα να κυλήσουν όπως το στυλ της τιάρας.

 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου: Οποιοδήποτε σχήμα προσώπου μπορεί να χωρέσει καλά σε αυτό το χτένισμα.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι γυναίκες σε ηλικία 20 ετών ταιριάζουν μόνο εδώ από άλλες.
 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Φορέστε αυτό το στυλ σε χειμώνες και μουσώνες για την καλύτερη εμφάνιση.
 • Τέλεια στολή και περίσταση: Αυτό είναι καλό εορταστικό χτένισμα για να δοκιμάσετε με έθνικ και παραδοσιακά ρούχα στις γιορτές και τις γιορτές.

8. The Princess Hair Updo Style:

χαριτωμένα updos για μακριά μαλλιά

Αυτό είναι ένα άλλο εύκολο updos για μακριά ίσια μαλλιά. Και αυτό μας κάνει να ξεπεράσουμε την κορυφή με ένα αρκετά περίπλοκο στυλ και τάση. Αυτό φαίνεται θηλυκό και μας δίνει την αίσθηση της πριγκίπισσας. Οι γυναίκες που λατρεύουν να ετοιμάζονται, να παίρνουν στυλ και να έχουν μια μαγική μεταμόρφωση μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το χτένισμα. Είναι εξαιρετικά χαριτωμένο και μοντέρνο, νευρικό και επίσης πολύ έθνικ vintage εμφάνιση. Δοκιμάστε το για να έχετε την κομψή σας αίσθηση ημέρας.

 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Μόνο οι γυναίκες ηλικίας 20 ετών μπορούν να φαίνονται καλύτερα σε αυτή την εμφάνιση.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου: Οι γυναίκες με οποιοδήποτε σχήμα προσώπου μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το χτένισμα.
 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Τα καλοκαίρια και οι μουσώνες είναι η τέλεια στιγμή για να δοκιμάσετε, ωστόσο, μπορούν να δοκιμαστούν και άλλες φορές.
 • Τέλεια στολή και περίσταση: Φορέστε το με ωραίο μακρύ φόρεμα ή φόρεμα για να δείχνετε υπέροχα στις φανταστικές εκδηλώσεις της γαμήλιας δεξίωσης.

9. The Great Mane Updo:

εύκολες φόρμες για μακριά μαλλιά

Απελευθερώστε το θηρίο μέσα σας έχοντας το απόλυτο χτένισμα για σχεδόν κάθε περίσταση. Η μεγάλη χαίτη αυξάνεται σε δημοτικότητα με την πάροδο του χρόνου και χρησιμοποιείται από κυρίες κάθε ηλικίας τόσο για εταιρικά πάρτι όσο και για κοινωνικές εκδηλώσεις πολύ αποτελεσματικά. Η λέαινα μέσα σας σίγουρα θα βρυχάται όταν στολίζει αυτό το υπέροχο χτένισμα για τον εαυτό σας. Αυτό είναι ένα από τα μοντέρνα updos για μακριά μαλλιά, με κομψό και κομψό στυλ, και αυτό σίγουρα θα σας κάνει να δείχνετε εξαιρετικά μοντέρνοι και νευρικοί.

 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Οι χειμώνες είναι η τέλεια εποχή για να δουλέψετε σε αυτό το στυλ.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι γυναίκες στα τέλη της δεκαετίας του 20 και του 30 είναι καλύτερα να ταιριάζουν εδώ για να δοκιμάσουν.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου: Δοκιμάστε αυτό το χτένισμα με εκείνες τις γυναίκες που έχουν οβάλ και διαμαντένιο σχήμα προσώπου.
 • Τέλεια στολή και περίσταση: Φορέστε το με το ωραίο φόρεμα μεσαίου μήκους ή το μακρύ φόρεμα για να δείχνετε εκπληκτικά σε επαγγελματικά πάρτι ή κοκτέιλ πάρτι.

Πρόσθετες συμβουλές:

Τώρα σας λέμε πώς να διατηρήσετε καλύτερα αυτές τις ενημερώσεις για μακριά μαλλιά,

 1. Τα μακριά μαλλιά είναι αρκετά εκπληκτικά και υπέροχα για να τα δεις, αλλά είναι δύσκολο να τα διατηρήσεις. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι έχετε τακτικό πλύσιμο, θρέψη και ενυδάτωση των μαλλιών
 2. Μην υπερβαίνετε το σαμπουάν επίσης. εάν υποφέρετε από ξηρά μαλλιά και έχετε πρόβλημα με το πλύσιμο πάρα πολλές φορές, μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε σπρέι σαμπουάν για στεγνά μαλλιά
 3. Προσθέστε αξεσουάρ και τιάρες μαλλιών, όπως θέλετε να προσθέσετε περαιτέρω εμφάνιση σε αυτές τις όμορφες αναβαθμίσεις για μακριά μαλλιά.
 4. Το λάδι μασάζ μία ή δύο φορές την εβδομάδα είναι σημαντικό για να βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά λαμβάνουν όλη την υγρασία και τη θρέψη που χρειάζονται.

Αυτός ο οδηγός για τα updo χτενίσματα για μακριά μαλλιά δεν μπορεί ποτέ να εξαντληθεί. Ακολουθούν οι κορυφαίες τάσεις εμφάνισης που ίσως θέλετε να ρίξετε μια ματιά. Αυτά τα στυλ είναι μοντέρνα, εντυπωσιακά και νευρικά. Οι γυναίκες που λατρεύουν να έχουν αυτή την απλή αλλά πριγκίπισσα ή κομψή αίσθηση μπορούν να δοκιμάσουν αυτά τα στυλ. Αυτά περιλαμβάνουν τόσο την εύκολη εμφάνιση όσο και τις έντονες μεταμορφωμένες εμφανίσεις. Σύμφωνα με τα γεγονότα και τα στυλ, μπορείτε εύκολα να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει και να το δοκιμάσετε. Σίγουρα θα τα λατρέψετε και θα επιστρέψετε σε αυτά επίσης.

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις:

Q1. Πώς να βεβαιωθείτε ότι τα ανανεωμένα μακριά μαλλιά παραμένουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς μουτζούρες κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων?

Απάντηση: Τα κομμωτήρια είναι μοντέρνα αυτή τη στιγμή καθώς φαίνονται κομψά και νευρικά. Ωστόσο, το να τα κάνετε να κολλήσουν στα μαλλιά για πολύ είναι η πρόκληση κατά τη διάρκεια μιας κουραστικής ημέρας και ωρών εκδηλώσεων. Ως εκ τούτου, το σπρέι μαλλιών είναι ο καλύτερος φίλος σας εδώ, φροντίστε να το ψεκάσετε μετά το στυλ και επίσης σε μερικές ώρες για να βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά δεν μουτζουρώνουν.

Q2. Ταιριάζει ο πλεγμένος κότσος σε ακατάστατο ύφος για μακριά μαλλιά με γυναίκες σε σχήμα καρδιάς?

Απάντηση: Το Messy Braided updo μπορεί να φαίνεται σε διάφορους τύπους προσώπου και μόνο τα ακατάστατα κύματα μπορούν να αλλάξουν ανάλογα με το σχήμα του προσώπου. Ως εκ τούτου, μπορείτε εύκολα να ταιριάξετε αυτά τα στυλ ακόμη και σε γυναίκες που έχουν πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς.

Q3. Μπορούν οι γυναίκες με μακριά φριζαρισμένα μαλλιά να φαίνονται καλά στο στυλ της κομμωτικής της πριγκίπισσας?

Απάντηση: Ναι, εντελώς, όλα εξαρτώνται από το πόσο καλύτερα μπορείτε να φροντίσετε και να διατηρήσετε τα μαλλιά ενώ κάνετε αυτό το updo. Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε καλή τακτική ρουτίνα περιποίησης μαλλιών, πρώτα απ ‘όλα, για να μειώσετε το φριζάρισμα στα μαλλιά. Περαιτέρω, προσθέστε τον ορό στα μαλλιά πριν το χτένισμα καλά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εφαρμόσει καλό σπρέι και λάδι υγρασίας στα μαλλιά για να φαίνονται καλά.