40 erilaista kampausta lihaville ja pulleille naisille 2021

Muotimaailma kasvaa, mukaan lukien kehon positiivisuus ja plus -koko. Siitä huolimatta on tyhjä paikka täyttää ajatuksia erilaisista tyylilauseista ja muodikkaasta ulkonäöstä. Lihavien kasvojen kampaukset ovat yksi tällainen idea, joka on räätälöity kurvikkaille & plus kokoiset naiset. Näiden hiustenleikkausideoiden avulla sinäkin voit liittyä ainutlaatuisella ja kauniilla tyylillä vaivattomasti.

Nämä hiustyylit rasvoille kasvoille auttavat leikkaamaan ja tasapainottamaan kasvojen rakennetta ja antamaan sinulle parhaan ulkonäön. Eikö olekin ihmeellistä? Aloitetaan ja tutkitaan muutamia uusimpia ja parhaita hiustenleikkauksia lihaville naisille täällä.

25 yksinkertaista kampausta lihaville naisille kaksinkertaisella leualla

40 parasta laihdutusleikkausta pulleille leukakasvoille naisille:

Suosikkimme ja suosikkimme nykyaikaisia, moderneja, helppoja ja söpöjä kampauksia varten lihaville ylipainoisille naisille.

1. Pullea kasvot pitkä Bob:

Lyhyt Bob -leikkaus

Nyt on aika omaksua pulleus ja muuttua kauneudeksi. Tämä bob -sileä ja erittäin suora hiusten rakenne näyttää fantastiselta, ettemme voi ottaa silmiämme pois. Olipa kyse muodollisesta ja ammattimaisesta ulkonäöstä tai juhlista ja kevyistä rento-nykyaikaisista trendeistä; lyhyiden hiusten pituusleikkaus on monipuolinen. Tämä rasvoille kasvoille sopiva kampaus sopii parhaiten ihanteellisen monikäyttöisen ilmeen etsimiseen.

 • Ne, joilla on suorat ja aaltoilevat hiukset, ovat ihanteellisia ja täydellisiä.
 • Kokeile tätä tyyliä 30–40 -vuotiaille naisille hyvän ulkonäön saavuttamiseksi.
 • Ne, joilla on pyöreät, neliömäiset ja soikeat kasvot, voivat näyttää upeilta tässä kauniissa tyylissä.

2. Kihara Pixie Cut Fat Face:

Pixie -lyhyt leikkaus rasvaisille kasvoille

Jos oletat, että tyylikäs lyhyt pixie -leikkaus on vain yleisen kauneuden määritelmä, todistamme, että olet väärässä! Tämä ihana lyhyt pikkuleikkaus niille, joilla on lihavia ja pulleita kasvoja, voi näyttää myös kauniilta. Määritä kauneusstandardit uudelleen tällä värikkäällä pikkuleikkauksella, ja voimme lyödä vetoa, että olet hyvä mennä tekemään uusi vallankumouksellinen trendi muotimarkkinoilla. Mitä mieltä sinä olet?

 • Olipa se aaltoileva, sileä tai kihara hiusten rakenne; tämä pixie leikkaus voi olla täydellinen ja osuva.
 • Jos sinulla on soikea tai timantti ja pyöreä kasvomuoto, naiset eivät unohda tätä ulkoasua.
 • Kokeile tätä tyyliä keski- ja vanhemmille ikäryhmille naisille näyttämään fiksuilta ja trendikkäiltä nykyaikaisessa ulkonäössä.

3. Kihara kampaus rasvaisille kasvoille:

Kihara kampaus rasvaisille kasvoille

Tässä on meidän ihanin ja kupliva idea kiharoista kampauksista rasvoille kasvoille. Olipa sinulla keskipitkät tai pitkät hiukset, tämä kihara leikkaus voi näyttää hämmästyttävältä ja vähintään upealta. Se muuttaa täysin ulkonäköä pulleilla tai pyöreillä, soikeilla kasvoilla ja voi viime kädessä saada ulkonäön näyttämään tyylikkäältä ja ärtyneeltä. Olipa kyse juhlista tai kokoontumisista ystävien kanssa; tämä naisten kihara leikkaus on pakko kokeilla!

 • Kiharat ja tiheät aaltoilevat hiukset voivat olla sopivia tähän ulkonäköön.
 • Naiset, joilla on pyöreät, soikeat ja timanttiset kasvot, joilla on pullea ulkonäkö, ovat täydellisiä.
 • Kokeile tätä tyyliä nuorille tytöille ja naisille 20- ja 30 -vuotiailla saadaksesi kauniita tuloksia.

4.Lob -leikkaus pyöreä pullea kasvot:

Kampaukset rasvoille kasvoille

Bobin lisäksi, jos haluat hieman pidemmän pituuden samassa versiossa, mikä on parasta kuin pitkä bob. Tätä ulkoasua kutsutaan myös lob -leikkaukseksi, ja se on jo trendikäs rasvaisille ja pulleille kasvoille. Se parantaa koko ulkonäköä ja saa yhden näyttämään erittäin tyylikkäältä ja modernilta. Olipa kyse perinteisestä, trendikkäästä tyylistä tai ultramodernista ärtyneestä ulkonäöstä; tämä kampaus on tyyli useille naisille eri ikäryhmissä.

 • Naiset, joilla on aaltoilevat hiukset, voivat näyttää upeilta ja upeilta tässä lohkon leikkauksessa.
 • Jos sinulla on soikeat, pyöreät tai sydämenmuotoiset kasvot, kokeile tätä tyyliä, ja panostamme, että saisit paljon kohteliaisuuksia, tytöt!
 • Naiset ja tytöt teini -ikäisiltä 20 -vuotiaille voivat kokeilla tätä modernia hiustenleikkausta rasvoille kasvoille.

5. Pulleat kasvot pitkät leikkaukset:

Pitkät kampaukset rasvaisille kasvoille

Erilaisilla trendikkäillä ulkonäöillä, jotka ovat trendikkäitä ympäri maailmaa, sinulla on jopa pitkät kampausvaihtoehdot lyhyen tai keskipitkän leikkauksen lisäksi. Jos sinulla on pyöreät pulleat kasvot, lopullinen tavoite on saada kasvosi näyttämään tyylikkäiltä ja hillitä pullea ulkonäköä. Mikäpä olisi parempaa kuin kokeilla otsatukka ?! Lievät kiharat hiukset ja otsatukka, tämä kampaus on yksi ehdottomista suosikeistamme niille, joilla on lihavat kasvot. Rakastamme täysin tapaa, jolla se nostaa ketään näyttämään eliitiltä ja modernilta.

 • Jos sinulla on pyöreä, sydän ja neliö kasvot, kokeile tätä tyyliä.
 • Tämä hiustenleikkaus on tarkoitettu naisille, joilla on kiharat tai aaltoilevat hiukset, jotta saat parhaat tulokset
 • Naiset, jotka ovat minkä tahansa ikäryhmän 20- ja 30 -vuotiaita, voivat mieluiten valita tämän leikkauksen.

6. Suloinen hiustenleikkaus pulleille kasvoille:

Lyhyt söpö hiustenleikkaus pulleille kasvoille

Toinen mahdollinen idea otsatukka -leikkauksessa lyhyille hiuksille on tämä ihana kihara lyhyt leikkaus. Tämä muistuttaa melkein bob -leikkausta, mutta siihen yhdistyvät pitkät otsat ja söpö hiuspanta. Tämän vuoksi lihavat ja pulleat pyöreät kasvot voidaan peittää helposti otsaan, ja koko kasvojen rakenne näyttää soikealta pyöreän sijasta. Joten tytöt, miksi odottaa, kokeile tätä, jos rakastat sitä ja epäilemättä tämä voi saada kenen tahansa näyttämään nuorekkaalta. Eikö ole siistiä!

 • Naiset, joilla on pyöreä ja neliömäinen kasvomuoto, voivat kokeilla tätä kampausta.
 • Tämä ilme on fantastinen niille, joilla on kiharat ja aaltoilevat hiukset.
 • Kokeile tätä helppoa ja mukavaa lyhyttä leikkausta niille plus-kokoisille tytöille ja naisille, jotka ovat teini-ikäisiä ja 20-vuotiaita näyttämään kuplivalta.

7. Hiusten leikkaus rasvaisille soikeille kasvoille:

Kampaus rasvaisille soikeille kasvoille

Jos etsit helppoa hiustenleikkausta lihaville kasvoille ja niille naisille, jotka ovat vanhemmassa ikäryhmässä, kuten yli 50- tai 50 -vuotiaille, mikä on parempi kuin tämä. Nämä lyhyet kampaukset rasvoille soikeille kasvoille naisille ovat ihania ja voivat näyttää nykyaikaisilta ja nuorekkailta kaikille keski- tai vanhemmille naisille, jotka käyttävät sitä. Kuten sanotaan, ikä on vain numero, ja voit todistaa sen oikein tällä kauniilla ja tyylikkäällä kampauksella.

 • Jos sinulla on suorat tai aaltoilevat hiukset, kokeile tätä vaivattomasti.
 • Naiset, joilla on soikea ja timanttinen kasvomuoto, sopivat hyvin tähän helppoon leikkaukseen.
 • Kokeile näitä yksinkertaisia ​​hiustenleikkauksia lihaville naisille, jotka ovat yli 50- tai 60 -vuotiaita.

8. Kiharat aliarvostus rasvaisille kasvoille:

Aliarvostus rasvoille kasvoille

Onko sinulla super kiharat hiukset? Pidätkö mieluummin liian lyhyistä hiuksista, mutta pelkäätkö miltä ne näyttävät pulleilta kasvoilta? Tämä lyhyt kihara tukka pyöreille kasvoille on yksi tämän päivän suosikkivalinnoistamme. Olipa kyseessä mikä tahansa kausi ja mikä tahansa tapahtuma, tämä monipuolinen hiustenleikkaus voi roikuttaa kaiken sopivalla istuvuudella ja täydellisellä ihanteellisella tyylillä. Mene muodollisten tai rento- tai juhlavaatteiden kanssa; se antaa upean ja tyylikkään ilmeen vaivattomasti.

 • Pyöreät, soikeat ja neliömäiset kasvot voivat olla ihanteellisia ja sopivia sopimaan tähän.
 • Jos sinulla on ohuet kiharat hiukset, tämä voi olla oikea valinta peittämään hiusten rakenne ja myös korostamaan tyylilausumaa.
 • Tytöt ja naiset 30- ja 40 -vuotiaiden ikäryhmässä voivat näyttää nuorekkailta tässä tyylissä.

9. Leikkaus ohuille hiuksille ja rasvaisille kasvoille:

Hiustenleikkaus ohuille hiuksille ja pulleille kasvoille

Muodollinen ja ammattimainen ulkonäkö ja ohuet hiukset voivat olla huolenaihe monille. Mutta tämä viimeaikainen kampaus on saanut kaiken. Tämä aliarvostus rasvoille kasvoille ja ohuille hiuksille on tyylikäs ja moderni, mutta antaa hienon ilmeen ja on kuitenkin helppo ylläpitää. Se on ihanteellinen niille naisille, joilla on kiireinen aikataulu ja vähemmän hoitoaikaa, mutta haluavat kuitenkin tehokkaan ja nopean ilmeen hakkerina! Mitä mieltä olet tästä?

 • Olipa se pyöreä tai sydämen muotoinen; tämä ilme voi olla ihanteellinen naisille.
 • Jos sinulla on suorat, ohuet hiukset, kokeile tätä tyyliä näyttämään upealta nopeasti.
 • Naiset 30 -vuotiaista 40 -luvun puoliväliin asti voivat olla tyylikkäitä tässä täydellisessä tyylikkäässä ulkoasussa.

10. Kuvioitu kerrostettu leikkaus:

Paras leikkaus lihaville pulleille kasvoille

No, olemme kuulleet tarpeeksi kerrosleikkauksista. Se on luultavasti yksi halutuimmista ja muodikkaimmista tyyleistä monille tytöille ja naisille eri maissa ja ympäri maailmaa. Mutta jos sinulla on lihavat ja pulleat kasvot, ymmärrämme, että kerros ei välttämättä ole oikea. Mutta miksi kompromissi? Tämä lyhyt kerroksinen aliarvostus, jossa on kuvioitu tapa ja pyöreät rasvaiset kasvot, on vain täydellinen.

 • Ne, joilla on pyöreä, soikea ja neliömäinen kasvomuoto, voivat kokeilla tätä tyyliä nopeasti.
 • Olipa kyseessä suorat tai aaltoilevat tai kiharat hiukset; tämä ilme sopii kaikille.
 • Kaikille tytöille ja naisille, jotka ovat nuoria 30 -luvun alkuun asti, tämä hiustenleikkaus voi olla uskomaton ja sopiva tavalliselle elämäntavalle.

11. Otsatukka pyöreälle pullealle kasvolle:

Kampaukset lihaville tytöille, joilla on keskipitkät hiukset

Jos sinulla on keskipitkät hiukset, mikä on parempi kuin tämä kaunis ulkonäkö. Tämä kampaus sopii niille, jotka eivät halua liian pitkiä hiuksia ja ovat skeptisiä liian lyhyen leikkauksen suhteen. Sivutangolla, sileällä hiusten rakenteella tämä kampaus on tarkoitettu kaikille niille, joilla on pyöreät ja pulleat rasvaiset kasvot. Jos pidät mieluummin askeleesta muotipelissä, muotoile tämä hiustenleikkaus haluamallasi hiusvärillä ja voit helposti parantaa koko yksinkertaisen leikkauksen seuraavalle tasolle.

 • Soikeille ja pyöreille kasvoille tämä kampaus voi olla hämmästyttävä.
 • Kokeile tätä niille, joilla on aaltoileva ja suora hiusten rakenne parhaan ulkonäön saavuttamiseksi.
 • Tämä lumoava mutta suoraviivainen ulkoasu voi olla 30-vuotiaille naisille, erityisesti toimistokävijöille.

12. Hiuspulla pyöreille rasvapinnoille:

Hiusten pulla rasvaisille kasvoille

Hiukset ja pulla ovat luultavasti helpoimpia ja silti ihania kampauksia. Usein naiset olettavat, että hiuspullot voivat saada itsensä näyttämään pulleammilta. Yllä oleva kuva ei välttämättä ole super söpö ja ihana niille naisille, joilla on myös lihavat kasvot. Helppo solmio, me rakastamme tapaa, jolla tämä kampaus sopii hyvin yksinkertaiseen, lumoavaan ja kauniiseen ilmeeseen hetkessä! Päästä eroon skeptisyydestä ja kokeile näitä jokapäiväisiä ulkoasuja kasvoista riippumatta, ja voit silti näyttää söpöltä!

 • Naiset, joilla on mikä tahansa kasvomuoto, voivat kokeilla tätä ulkoasua vaivattomasti.
 • Naiset, joilla on mikä tahansa hiusten rakenne, olipa se sitten aaltoileva tai kihara, voivat työskennellä tehokkaasti tämän kanssa.
 • Tämä ulkoasu on ihanteellinen 20- ja 30 -vuotiaille naisille, joilla on yksinkertainen mutta houkutteleva kampaus ja tyyli.

13. Poikien leikkaus pulleille kasvoille:

Poika leikattu pulleille kasvoille 2

Ne, joilla on pienet pulleat kasvot, voivat myös saavuttaa tämän helpon ja mukavan poikien leikkauksen, kuten yllä on esitetty. Sen lisäksi, että se on erittäin yksinkertainen ja kätevä hallita tavalliseen tapaan, se on myös monipuolinen länsimainen hiustenleikkaus, joka sopii erinomaisesti ammattimaiseen ulkonäköön, muotimaailmaan sekä arkisiin juhlavaatteisiin ja retkiin. Tämä kampaus voi peittää kasvojen pullistuman ja antaa valaistun hehkun vaivattomasti.

 • Naiset, joilla on pyöreät, sydän- ja soikeat kasvot, voivat kokeilla tätä luonnollista ilmettä.
 • Tämä tyyli on ihanteellinen vain niille, joilla on sileä ja aaltoileva rakenne.
 • Kokeile tätä tyyliä 30 -vuotiaille naisille näyttääksesi vaivattomasti nuorekkaalta ja kauniilta.

14. Suorat pitkät hiukset pulleille kasvoille:

Suorat pitkät hiukset pulleille kasvoille

Tämä keskellä jaettu suora kuvioitu löysä tukka on vintage- ja klassisin ilme, jonka voimme koskaan kohdata. Tämä on jo laajalti suosittu klassinen julkkisuuntaus 60- ja 70 -luvulla ja on nyt taas muodissa. Niiden naisten, jotka haluavat vanhan koulun hehkua ja viehättävää viehätystä ympärillään, on kokeiltava tätä. Epäilemättä tämä erottaa kenet tahansa!

 • Kaikki kasvot voidaan helposti sovittaa tähän monipuoliseen vintage -kampaukseen.
 • Kokeile tätä ulkoasua vain suorille ja sileille hiuksille parhaan ulkonäön saavuttamiseksi.
 • Yli 45 -vuotiaat ja yli 50 -vuotiaat naiset voivat myös näyttää nuorekkailta ja lumoavilta tässä viehättävässä tyylissä.

15. Punaiset hiukset näyttävät lihavilta kasvoilta:

Lihavan tytön aliarvostus

Tässä on toinen ihana kampaus punaisella värillä. Nämä punaiset hiukset, joilla on tiheät aallot poikki ja sivuttain erotetut pienet otsatukka, näyttävät häikäiseviltä. Se antaa klassisen eloisan ilmeen ja sulautuu hyvin muotimaailman moderneihin ja nykyaikaisiin kampauksiin. Lisäksi, kun tiheät aallot putoavat kasvojen ympärille, se voi terävöittää kasvojen piirteitä ja saada itsensä näyttämään tyylikkäältä ja valoisalta.

 • Olipa se pyöreä tai soikea rasvainen kasvomuoto; tämä kampaus voi olla ihanteellinen siihen.
 • Aaltoileva ja paksu hiusten rakenne voi olla täydellinen ja sopiva istuvuus jokaiselle naiselle tässä ulkoasussa.
 • Kokeile tätä hiustenleikkausta kaikille naisille 20 -luvun lopulta 30 -luvun lopulle saadaksesi uuden ja silti upean ilmeen.

16. Sivu pyyhkäisi Bang Style:

Keskipitkät aliarvostus rasvoille kasvoille

Hiusten leikkaaminen tietyllä tavalla auttaa vähentämään poskien pörröisyyttä ja antaa niille illuusion sävystä, jota olet aina halunnut. Sivulta pyyhkäisevä paukutus on ihanteellinen tapa muotoilla lihavia kasvoja. Se tuo koko huomion silmiin eikä poskiin. Varmista, että otsatukka on luonteeltaan kevyt lisätäksesi oikeat mitat.

 • Tilaisuus – rento, juhla
 • Hiustyyppi – Suora
 • Ikäryhmä – Kaikki ikäryhmät
 • Kausi – Sopii kaiken ikäisille

17. Sekoitetut kerrokset rasvapinnoille:

Paras hiustenleikkaus kaksileukaisille kuville

Leikkaus, jossa on yhtenäiset eri pituiset kerrokset, on täydellinen rasvaisille kasvoille. Jotkut niistä voivat olla lyhyitä ja loput kuuluvat luontoon. Lyhyimmät säikeet voivat olla luonteeltaan leuan pituisia. Se sopii täydellisesti sekä suorille hiuksille että pehmeille hiuksille. Jätä ne löysäksi ja katso kuinka hyvin se sopii täydelliseksi kampaukseksi rasvaisille kasvoille.

 • Tilaisuus – Juhlat
 • Hiustyyppi – Aaltoileva
 • Ikäryhmä – Kaikki ikäryhmät
 • Kausi – talvi, syksy

18. Puolet ylöspäin pulleille kasvoille:

Pitkät kampaukset lihaville naisille

Puoliksi tekemällä hiukset voit luoda ohuen ilmeen lihaville kasvoille. Tämä vetää kaikki hiukset kasvoilta, mutta jotkut hiuslangat voidaan pitää kasvoilla kehystääkseen ne hyvin. Jälleen tämä siirtää painopisteen silmiin eikä poskiin ja on ihanteellinen kampaus lihaville kasvoille.

 • Tilaisuus – rento
 • Hiustyyppi – Aaltoileva
 • Ikäryhmä-20-30
 • Kausi – Talvi

19. Bobin aliarvostus pulleille kasvoille:

Laihduttavat aliarvostukset pulleille kasvoille

Yksi parhaista kampauksista rasvoille ja pulleille kasvoille tulee lyhyestä ja terävästä bob -tyylistä, varsinkin jos sinulla on lyhyet hiukset. Lisäetuna on, että ulkonäkö on erittäin trendikäs. Se auttaa määrittämään kasvojen sidosrakenteen. Bob on kenen tahansa nopea valinta. Mutta tärkeintä on oikea bob, jonka valitset pulleiden kasvojen kampaukseksi.

 • Tilaisuus – juhla, rento
 • Hiustyyppi – Suora
 • Ikäryhmä-Nuoret teini-ikäiset, 20-30-vuotiaat naiset
 • Kausi-kesä-kevät

20. Pitkien aaltojen kampaus:

Pitkät kampaukset pyöreille lihaville kasvoille

Ne, joilla on lihavat kasvot, mutta pitkät hiukset, voivat helposti saada aikaan pitkien aaltojen tyylin. Oikean kohotuksen ohella se lisää hiuksiin myös vartaloa, jota tarvitaan rasvoille kasvoille. Tyylin monipuolisuus on yksi eduista. Se kehystää kasvot täydellisesti ja ääriviivat hyvin.

 • Tilaisuus – rento
 • Hiustyyppi – Aaltoileva
 • Ikäryhmä – Sopii kaikille ikäryhmille
 • Kausi – Sopii kaikkina vuodenaikoina

21. Pixie -leikkaukset pyöreille pulleille kasvoille:

Hiustenleikkaus pulleille naisille

Pixie -leikkaukset ovat fantastisia ja erittäin tyylikkäitä niille, jotka haluavat saada oikean kampauksen rasvoille kasvoilleen. Rajattu pixie -leikkaus auttaa poistamaan rasvaiset kasvot ja saa kaulan näyttämään pidemmältä. Se on eräänlainen täydellinen hiusten leikkaus lihaville kasvoille, jota voidaan käyttää illuusion luomiseen. Sinun tarvitsee vain määritellä kampauksen hyvin ja pitää se kammattu hyvin upean ilmeen saamiseksi.

 • Tilaisuus – rento, juhla
 • Hiustyyppi – Suora
 • Ikäryhmä-20-30
 • Kausi-kesä-kevät

22. Tyylikäs tyyli rasvaisille kasvoille:

Pullea tyttö kampaus

Luo pään päälle pitkänomainen pulla, joka pidentää kasvojen muotoa. Tämä on mahdollista niille lihaville kasvoille, joilla on pitkät hiukset. Se saa pulleat kasvot näyttämään ohuilta automaattisesti. Tämä voisi olla toinen paras kampaus rasvaisille kasvoille, joka saa posket ja kasvot näyttämään vähemmän rasvalta. Kampaus on lievästi tyylikäs ja samalla tyylikäs.

 • Tilaisuus – rento, juhla
 • Hiustyyppi – Suora, Aaltoileva
 • Ikäryhmä-20-40
 • Kausi-kesä-kevät

23. Tyylikäs poninhäntä lihaville kasvoille:

Hiustenleikkaus pulleille kaksileukaisille kasvoille

Tyylikäs ja pyyhkäisty poninhäntä pään päällä on ihanteellinen tilanne lihaville hiuksille. Se auttaa sinua hohtamaan kauniita kaaria ja luomaan pitkänomaisen kaulan tunteen. Varmista, että et piilota mitään kasvoihin tässä tyylissä. Yhdistä se kauniisiin korvakoruihin täydentääksesi ulkoasua.

 • Tilaisuus – juhla, rento
 • Hiustyyppi – Suora
 • Ikäryhmä-20-30
 • Kausi – Sopii kaikkiin vuodenaikoihin

24. Hiusten leikkaustyyli pyöreille pulleille kasvoille:

Söpöjä kampauksia rasvoille kasvoille

Yksinkertainen tapa muotoilla hiukset rasvaisella kasvomuodolla on pitää hiukset auki, mutta keskittyä jakautumiseen. Sen sijaan, että käytät keskimmäistä jakautumista, joka tekee poskesta raskaamman, on parasta kokeilla sivuseinät, siksakit tai muut. Tämä tuo huomiota otsaan eikä poskiin.

 • Tilaisuus – Juhlat, Häät
 • Hiustyyppi – Kihara
 • Ikäryhmä-20-30
 • Kausi – Sopii kaikkiin vuodenaikoihin

25. Höyhenpeitteinen Pixie -leikkaus:

Pixie leikkasi lihavat kasvot

Tämä on yksi trendikkäimmistä kampauksista rasvoille pulleille kasvoille, joissa on höyhenpeite. Tämä on vähäinen huoltoleikkaus, joten sinun ei tarvitse käyttää paljon aikaa tällaisiin leikkauksiin. Se on yksinkertainen pixie -leikkaus ja toinen puoli jätetään pidemmäksi kuin toinen epätasaisesti, mikä tekee siitä viileämmän. Vasen puoli pidempi pyyhkäisee kasvojen sivua pitkin leikkaamalla pyöreyttä.

 • Tilaisuus – juhla, rento
 • Hiustyyppi – Suora
 • Ikäryhmä – Sopii mille tahansa ikäryhmälle
 • Kausi – Kesä

26. Yksinkertainen Bob -leikkaus:

Bobin aliarvostus rasvoille kasvoille

Tee se kuin kaunis Selena Gomez, jolla on lihavat kasvot ja jolla on aina kaunis kampaus lihaville kasvoille! Tämä on hyvin yksinkertainen koulutyttö bob leikkaus ja kuka tahansa voi todella näyttää fiksulta tämän kanssa. Voit jakaa hiuksesi toiselle puolelle siististi pitäen otsatukka ehjänä. Tämä johtuu siitä, että sivuttain erotetut hiukset putoavat kasvojen toiselle puolelle ja supistavat poskia.

 • Tilaisuus – rento, juhla
 • Hiustyyppi – Suora
 • Ikäryhmä-20-30
 • Kausi – Kesä

27. Pitkä kerroksinen leikkaus rasvaisille kasvoille:

Pitkä kerroksinen leikkaus rasvaisille kasvoille

Tytöille, joilla on litteät kasvot ja pitkät hiukset, täydellinen kerrostettu leikkaus on paras kampaus pulleille kasvoille. Pitkät ja selkeät kerrokset putoavat kasvojen molemmille puolille, ja tämä vähentää poskipuolen osia, jolloin posket näyttävät erittäin tyylikkäiltä eikä ollenkaan pulleilta pilata koko ulkonäkö. Tätä kannattaa ehdottomasti kokeilla pian.

 • Tilaisuus – juhla, häät, rento
 • Hiustyyppi – Suora
 • Ikäryhmä-20-35
 • Kausi – Sopii kaikkiin vuodenaikoihin

28. Fusion Bob Cut:

Lyhyt pullea kasvojen kampaus

Tämä on tyylikäs kampaus pulleille kasvoille, tämä on pixie ja fuusio sen klassiseen bob -tyyliin. Kuvan naisella on jonkinlainen kapeneva pixie -versio alaosaan ja yläosa on jälleen yhdistelmä bobia ja pixieä. Tämä on myös turvallisempaa, koska hiukset ovat riittävän pitkät eivätkä näytä ollenkaan liian funkyilta.

 • Tilaisuus – juhla, rento
 • Hiustyyppi – Suora
 • Ikäryhmä-20-40
 • Kausi – Sopii kaikkina vuodenaikoina

29. Pitkät hiukset ja otsatukka:

Otsatukka kaksoisleualle

Emmekö me kaikki rakasta otsatukkaita? Tässä on hyvä kampaus rasvalle, jonka voit ajaa mihin tahansa aikaan päivästä mihin tahansa tilaisuuteen otsatukka -rakkauden vuoksi. Kuten näet kuvassa, naisella on myös täysin lihavat kasvot ja pitkät hiukset. Hän on jättänyt kaikki osittain valmiit kiharat löysäksi ja sitten kammannut ne siististi näyttääkseen silkkisen tekstuurin kauniilla tavalla.

 • Tilaisuus – häät, rento, juhla
 • Hiustyyppi – Suora
 • Ikäryhmä – Sopii kaikille ikäryhmille
 • Kausi – Sopii kaikkina vuodenaikoina

30. Paras hiustenleikkaus rasvaisille pulleille kasvoille:

Lihavat kasvot pullea tyttö aliarvostus

Tuo lihava viehätys lihavaan kasvoon, tämä lyhyt pixie on täydellinen. Tytöille, jotka haluavat kokeilla paljon ja osaavat tuoda asennetta kaikkeen, tämä on ehdottomasti heille. Tässä kuvassa tyttö on ensin pukeutunut asuun, joka saa meidät kaikki ymmärtämään, että hän ei ole tyttö, joten lyhyt pikku sopii hänelle vielä enemmän.

 • Tilaisuus – rento, juhla, häät
 • Hiustyyppi – Suora
 • Ikäryhmä-20-30
 • Kausi-kesä-kevät

31. Vintage Rolls pulleilla kasvoilla:

Tämä on yksi imarteleva kampaus pulleille kasvoille ja kuka voi olla parempi esimerkki kuin supermelodinen Adele? Hän tekee sen varmasti monilla tyyleillä. Näet kuinka hän houkuttelee lihavia kasvojaan näillä super silkkisillä hiuksilla ja näyttää niin kauniilta. Hän on jakanut hiuksensa sivulle ja pehmeät kiharat antavat kultaisille hiuksille erittäin vintage -ilmeen.

 • Tilaisuus – esitykset, juhlat, häät
 • Hiustyyppi – Aaltoileva
 • Ikäryhmä – sopii kaikille ikäryhmille
 • Kausi – Talvi

32. Yksinkertainen keskiosan kampaus lihaville ihmisille:

Hiustenleikkaus lihaville naisille

Keskijakaus saa kasvosi näyttämään pyöreämmiltä, ​​mutta voitko näyttää tyylikkäämmältä kuin Mila Kunis tässä kuvassa. Hänen kasvonsa ovat pulleat ja hieman lihavammalla puolella. Hänellä on yksinkertaiset keskiosaiset pitkät hiuksensa ja pyyhkäisi ne sitten olkapäänsä eteen, jotta ne peittäisivät poskien sivut kasvojen supistamiseksi.

 • Tilaisuus – rento, juhla
 • Hiustyyppi – Aaltoileva
 • Ikäryhmä-20-40
 • Kausi – Sopii mihin vuodenaikaan tahansa

33. Afrikkalainen aliarvostus lihavalle naiselle:

Kampaukset pulleille poskille

Tämä tyypillinen afrikkalainen lihava kampaus näyttää todella kauniilta. Tässä kuvassa oleva nainen on osoittanut paljon rohkeutta ja hänellä on puolileikkaus. Kutsumme sitä niin, koska hänellä on aliarvostus vain toisella puolella ja toisella puolella, hän yksinkertaisesti on jättänyt lyhyet ja kiharat hiuksensa puhumaan hänen puolestaan. Hänellä on varmasti paljon asenteita!

 • Tilaisuus – Häät, Juhlat
 • Hiustyyppi – Kihara
 • Ikäryhmä – sopii kaikille ikäryhmille
 • Kausi – raikas kesäilme

34. Karvaiset kiharat pulleille naisille:

Kampaus pulleille naisille

Erittäin kiharat kiharat eivät ole huonojen hiusten päivälle. Se on vain tytöille, joilla on pulleat kasvot. Tämä on tyypillinen afrikkalainen kampaus, jossa hiuksille annetaan paljon volyymia ja ne työnnetään ylös kaikilta puolilta, jotta ne saavat järkyttävän sotkuisen ilmeen. Tämä on kuitenkin erittäin trendikäs ulkonäkö, koska painopiste suuntautuu suoraan hiuksiin eikä rasvaisiin kasvoihin. Etsitkö valmiita ideoita? Tässä on yksi!

 • Tilaisuus – Juhlat
 • Hiustyyppi – Kihara
 • Ikäryhmä-20-30
 • Kausi – talvi, syksy

35. Keskipitkät aliarvostus lihaville kasvoille:

Pulleat kasvot keskipitkät aliarvostus

Tämä on täydellinen kampaus niille, joilla on erittäin paksut hiukset ja kasvot hieman lihavammalle puolelle. Voit harrastaa tätä erittäin lyhyttä ulkoasua tyylillä. Tämä on huoleton tyyli ja saa sinut näyttämään älykkäältä ja erittäin fiksulta. Tämä sopii jopa kaikkeen, mitä rakastat hiuksiin. Varmista vain, että olet valmis hehkuttamaan sitä, kunnes se kasvaa pidemmäksi.

 • Tilaisuus – juhla, rento
 • Hiustyyppi – Kihara
 • Ikäryhmä – Sopii mille tahansa ikäryhmälle
 • Kausi – Sopii mihin vuodenaikaan tahansa

36. Suora aliarvostus lihaville pulleille kasvoille:

Paras naisten aliarvostus rasvoille kasvoille

Tämä on yksi yleisimmistä kampauksista rasvoille kasvaville naisille, jotka rakastavat pitää sen vähäisenä. Kuten kuvasta näkyy, naisella on hyvin lihavat kasvot ja suorat hiukset. Varmista vain, että hiuksesi eivät ole suoraan pokeriin, koska ulkonäkö on tällä tavalla erittäin huono. Pidä se pehmeänä ja pidä se mahdollisimman yksinkertaisena.

 • Tilaisuus – rento
 • Hiustyyppi – Suora
 • Ikäryhmä-20-40
 • Kausi-Tyylikäs kesä-kevät-ilme

37. Koko otsahaara keskipitkille hiuksille:

Kampaukset isommille naisille

Tämä on upea kampaus, jossa hiukset ovat luonnollisesti suorat ja paksut. Täällä tytöllä on sivuttain kampaus ja paukku, joka peittää melkein koko otsansa. Tämä saa kasvot näyttämään pienemmiltä ja keskittymisesi putoaa vain hiuksia kohti, ei kasvoja. Mene trendikkääksi!

 • Tilaisuus – Juhlat, Häät
 • Hiustyyppi – Aaltoileva, Suora
 • Ikäryhmä – Ihanteellinen kaikille ikäryhmille
 • Kausi – Ihanteellinen talvi- ja syksyilme

38. Partaveitsellä leikatut hiukset:

Kampaukset raskaille naisille

Naisille, jotka ovat huolissaan ohuista hiuksistaan, tämä on yksi tyyli, joka varmasti sopii sinulle täydellisesti. Tee hiuspokeristasi suora ja lisää volyymiä pään yläosaan. Hiusten alaosa on veitsenterävä ja höyhenpehmeä. Anna rasvaisille kasvoillesi ihanteellinen leikkaus, jotta se näyttää upealta!

 • Tilaisuus – rento, juhla, häät
 • Hiustyyppi – Suora
 • Ikäryhmä-20-35
 • Kausi – Ihanteellinen kaikkina vuodenaikoina

39. Laaja Bob -kampaus:

Hiustenleikkaukset lihaville naisille

Tämä on yksinkertainen bob -kampaus, mutta sillä on ero. Tässä kampauksessa näet, että bob on yksinkertainen, mutta siinä on paljon lisää volyymia. Täällä hiukset näyttävät tai on tehty näyttämään erittäin paksuilta. Voit yksinkertaisesti pitää sen sivuttain ja olla söpö kuva minne ikinä menetkin.

 • Tilaisuus – Juhlat, palkintoesitykset
 • Hiustyyppi – Aaltoileva, Suora
 • Ikäryhmä-20-40
 • Kausi – Apt for Winter

40. Punottu hiuspanta pulleille morsiamille:

Kampaukset lihaville naisille 25

Tämä on pitkähiuksisille tytöille, jotka haluavat tehdä siitä lumoavamman ja romanttisemman. Tätä varten sinulla on oltava paksut hiukset ja myös hyväkuvioiset hiukset. Sinun on aloitettava punominen pään toiselta puolelta korvien vieressä ja sitten asetettava se kruunun päälle kuten hiuspanta ja tappi toisella puolella. Voit tehdä pullaa pään taakse.

 • Tilaisuus – morsiamen, häät, juhlat
 • Hiustyyppi – Aaltoileva, Suora
 • Ikäryhmä-ihanteellisesti 20-35.
 • Kausi – Sopii mihin vuodenaikaan tahansa

Lisävinkkejä:

 • Jos haluat luoda illuusion ohuemmista kasvoista, muotoilu sivutangolla on hyvä idea.
 • Yläpulla saa kasvot näyttämään ohuemmilta ja pidemmiltä.
 • Keskellä puff lisää pituutta kasvoihin.
 • Tummemmat hiukset saavat kasvot näyttämään ohuemmilta.
 • Kiinnittämällä huomiota silmiin ja huuliin vältetään huomiota pulleille poskille.
 • Pitkät kerrokset auttavat myös lihavia ja pulleita kasvoja yksinäisiksi ja ohuemmiksi.
 • Urheilu- lyhyet hiukset antavat kasvoille myös pidemmän ulkonäön.

Vaikka pulleat posket ja Dimple Chin saattavat näyttää ja kuulostaa söpöltä kauniilta nuorilta tytöiltä, ​​se ei ole aivan toivottavaa aikuisille naisille! Ylimääräinen kasvorasva voi antaa täyteläisemmän ulkonäön ja saada sinut näyttämään raskaammalta kuin todellisuudessa olet. Tämä voi olla merkittävä masennustekijä monille naisille, jotka haaveilevat aina veistetyn ilmeen saamisesta. Jopa sen jälkeen, kun he ovat muotoilleet kasvonsa meikillä, niiden pulleuden peittäminen voi olla melkoinen haaste. No, jos aiot käydä plastiikkakirurgin luona, odota! Meillä on täydellinen ratkaisu sinulle. Asiantuntevat stylistit ehdottavat, että kampauksen muutos voi tarjota oikean peiton kasvoillesi.

Kampaukset rasvaisille kasvoille

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset:

Q1. Mikä väri korostaa parhaiten sopivia rasvaisia ​​kasvoja?

 1. Vaaleammat värisävyt lähemmäs kasvoja rajaavat kasvot ja saavat sen näyttämään pyöreämmältä.
 2. Tummemmat sävyt saavat kasvot näyttämään pidemmiltä.
 3. Yhdistä kohokohdat sopiviin hiuksiin.

Q2. Minkä pituiset hiukset sopivat, jotta rasvaiset kasvot näyttävät ohuemmilta?

 1. Pitkät hiukset saavat kasvot näyttämään tasaisemmilta.
 2. Keskipitkät kerrokset, jotka rajaavat kasvot, antavat rasvoille kasvoille ohuemman ja pidemmän ulkonäön.

Q3. Mikä hiustyyppi sopii Fatfaceen?

 1. Suorat hiustyypit saavat kasvot näyttämään laajemmilta, koska ne saavat pään näyttämään pienemmältä.
 2. Kiharat tai aaltoilevat hiukset on parempi idea saada kasvot näyttämään ohuemmilta.