9 parasta Bumpit -kampausta

Kampaukset ovat jotain, joka antaa sinulle määritelmän. Niitä eivät käytä vain kuuluisat julkkikset ympäri maailmaa, vaan myös tavalliset ihmiset. Eri maiden ihmisillä on erilaisia ​​kampauksia ja useimmat niistä ovat niin upeita katsella. Kaikista uusista kampauksista, jotka ovat syntyneet tänään, Bumpits ovat suurelta osin trendissä.

Parhaat Bumpit -kampaukset

Kuuluisista näyttelijöistä tavallisiin naisiin kaikki haluavat pukeutua Bumpitiin. Niitä on useita versioita ja ne on helppo tehdä missä tahansa salissa. Perustiedot Bumpitsista ja parhaista löydetyistä on jaettu alla.

Uusimmat Bumpit -kampaukset keskipitkille hiuksille:

1. Prom Bumpit:

Oletko menossa juhliin tänä iltana ja etsimässä ainutlaatuista kampausta? Sinun ei tarvitse huolehtia, koska tämä on suunniteltu erityisesti sinua varten. Tämä Bumpit on nostettu melko korkealle, kun taas muut hiukset ovat suorat ja tyylikkäät. Voit myös värjätä hiuksesi, jos haluat antaa niille ikonisen ilmeen.

2. söpö bumpit:

Zooey Deschanelin kaltaisen Bumpitin saaminen saa sinut näyttämään Amerikan rakkaalta. Kampaus ei ole vain kaunis, vaan myös näyttää aivan ihastuttavalta ja naiselliselta. Kehys on erittäin houkutteleva ja se imartelee kasvoja hyvin. Tämä on edelleen yksi kaikkien aikojen halutuimmista kampauksista.

3. Ponytail Bumpit:

Bumpit, jossa on poninhäntä, on ihanteellinen kaikille niille, jotka haluavat esitellä hohtavia ja näyttäviä lisävarusteitaan. Se korostaa kasvojen kauneutta ja tekee myös upean kampauksen kaikille nuorille.

4. Lyhyet hiukset Bumpit:

Short Hair Bumpit on toinen innovatiivinen tyyli, jonka voit hankkia itsellesi tänä vuonna. Koska se on erittäin helppo valmistaa ja sopii joka tilanteeseen, se kuuntelee jokaisen naisen kiireistä elämää. Kauniilla hymyillä ja hienolla meikillä voit todella roikkua tämän ilmeen illallisella.

5. Ylös-alas Bumpit:

Up-Down Bumpit sopii erinomaisesti häihin. Täydelliset lukot hiustesi päässä ja mukava kuoppa, johon liittyy kevyt sivureunat päässäsi, näyttää hämmästyttävältä. Voit myös käyttää joitain kevyitä korvakoruja, jotta tämä näyttää tyylikkäämmältä.

6. Basic Bump:

Bumpit -kampaukset 6

Perusmutka auttaa sinua määrittelemään persoonallisuutesi. Se antaa sinulle tyylikkään ilmeen ja valtavan valituksen. Sinusta tulee myös hämmästyttävä tyyliasettaja tämän avulla. Se on myös melko helppo valmistaa ja on myös melko edullinen.

7. Modern Bump:

Kuten Snooki of Jersey Shore, voit saada mukavan näköisen modernin Bumpitin itsellesi. Tämä on melko tyylikäs ja voidaan tehdä paikallisessa salissa. Hapsujen on oltava kiinalaistyylisiä ja muiden hiusten on oltava suorat. Jos haluat, voit myös kokeilla viileitä hiustenpidennyksiä hohtamaan kuin nukke.

8. Luova törmäys:

Bumpit -kampaukset 8

Creative Bump on ikoninen kampaus ja näyttää loistavalta kaikenikäisille. Se antaa sinulle enemmän diva -ilmeen ja on tehty huolellisesti ja tarkasti. Voit kokeilla mitä tahansa väriä; niin pitkälle kuin se sopii hiuksillesi. Puhalluskuivaus loppua kohti antaa sille myös tasaisen täydellisyyden.

9. punottu bump:

Bumpit -kampaukset 9

Bumpit punoksilla on kaikki mitä tarvitset kaiken parrasvalon varastamiseen. Tämä kampaus on siisti, trendikäs ja upea. Voit käyttää tätä mitä tahansa virallista tilaisuutta tai jopa pientä illallista varten. Se saa varmasti kohteliaisuuksia.