9 uusinta boheemi -kampausta jokaiselle hiustyypille

Kylmän kauden alkaessa kalenterissasi on merkitty paljon päivämääriä, jotka merkitsevät kaikki päivät, jolloin olet hengaillen ystäviesi, perheesi tai läheisesi kanssa. Koska monet osapuolet kokoontuvat peräkkäin, on epäilemättä vaivatonta valita ulkonäköä joka kerta. Kiitos Jumalalle erilaisista kampauksista, jotka varmasti rokkaavat kaikkia kampauksia ja tekevät noususta erittäin onnistuneen.

Paras boheemi kampaus kuvilla:

Tässä on 9 parasta boheemi -kampausta, jotka sinun on ehdottomasti kokeiltava.

1. Sotkuinen Tee:

boheemi kampaus

Up do: n pitäisi olla klassinen häätkampaus, mutta nykyään naiset ja kampaajat valitsevat huomattavasti vähemmän järjestäytyneen ilmeen, huomattavasti löysemmän ja säännöllisemmän. Ne eivät ainoastaan ​​tuo esiin naisen kaltaista eleganssia sinussa, vaan nämä sotkuiset säikeet kuvaavat myös hieman villisti vapaata henkeäsi.

2. Shaggy Boho:

Shaggy Boho

Shaggy Boho on bang vastaan ​​trendi yllään hiukset menettää ja sekaisin juhlissa on tulossa valtavirtaa, ei valittamista, ei todellista muotoilua, yksinkertaisesti takkuinen ja yleinen. Tässä ilmeessä on kasa lajikkeita, voit sisällyttää lomituksen, voit vetää hiuksia taaksepäin, käyttää niitä aaltoilevina tai rakastetuin on kukkalaakeri sen kanssa. Joten jos haluat, että pidät säännöllisemmästä ulkoasusta ja sinun on näytettävä pitkät lukot, tämä on tyyli sinulle.

3. Pitkä ja löysä:

Pitkä ja löysä

Pitkät ja löysät juhlakampaukset ovat kuumia. Maaseudun yhdistäminen perheen ja sukulaisten kanssa sopii hyvin tyyliin. Kun kiiltävä pääpanta ristissä temppelien yli, anna kiharoiden luonnollisesti virrata hartioillesi, äläkä välitä näyttävän erittäin houkuttelevalta.

4. Puoliaika:

neljätoista

Boho half-up-tyyli korostaa punottua päänauhaa. Silmukkaa yläpuoliset hiukset ja päätä solmio. Voit käyttää söpöjä boho -tyylisiä hiusleikkeitä lukkojen kiinnittämiseen yhteen. Levitä kukka kierrettyyn kimppuun ja olet valmis rokkaamaan tanssilattiaa.

5. punokset poni:

Punokset

Punaponit, joilla on kukka, materiaali tai uusi kukkiva pääpanta, ovat vaihtoehtoisia kuumia boho -kampauksia. Parasta tässä kampauksessa on, että se on erittäin tyylikäs ja silti vaivaton tyylikäs. Ja etenkin kun hiusneulat irtoavat kauniista lukkoistasi, ponisi näyttää kaukana tavallisesta kliinisestä ulkonäöstä, jonka se antaa yhdistettynä älypukuun.

6. Kierretty ristipunos:

Kierretty ristipunos

Tästä on tullut erottuva kiehtovimpien palmikoiden joukossa. Tämä “ristikkäinen” käänne on erittäin nopea ja yksinkertainen tehdä. Toiset ovat hämmästyneitä ääriviivoista eivätkä epäröi ihmetellä, miten teit sen.

7. Vesiputous punos:

Vesiputous punos

Tämä lomitus kattaa koko pään ja näyttää siltä, ​​että se putoaa hiuksiin. Se on häviävä, ihastuttava kudottu tiara. Viimeistele kaikki lopuksi tekemällä punottu ruusu, joka lisää tyyliisi miellyttävän viimeistelyn.

8. ranskalaiset punotut hiuspannat:

kahdeksan

Tiedätkö, miten ranskalainen punos? Sitten tämä kampaus ei vie aikaa ollenkaan hallitaksesi. Tämä ranskalainen kierretty hiuspanta on vain prinsessa-y ja vaatii vain muutaman käänteen käsissäsi ja saa sinut ammottamaan omasta heijastuksestasi ja ihmettelemään, oletko todella sinä.

9. Otsatukka silmiin:

yhdeksän

Ota nämä ärsyttävät hiuspohjat pois kasvoiltasi ajoissa iltatapahtumiesi ajaksi ja tapaa samalla, kun etsit nyt kokoonpanoa yhdistämällä otsatukka hiuspantaan. Mikä on tyylikkäämpää kuin ottaa söpö kampaus söpöjen pitsimekkojen kanssa? Mahdollisesti ei oikeastaan ​​mitään.