Prom -kampaukset: 15 söpöä kampausta tytöille 2021

Prom -illat ovat unohtumattomia. Nämä ovat jännittävimpiä tapahtumia, joita monet tytöt odottavat, koska he pukeutuvat ja näyttävät kauniilta kuin mikään muu päivä. Entä kauniit prom -kampaukset tähän aikaan? Me kaikki rakastamme näyttää kauneimmilta tällaisissa tilaisuuksissa, ja nämä prom -kampaukset ja kampaukset varmasti erottavat ajan toisistaan ​​upeilla ulkonäöillä, jotka voidaan yhdistää parhaisiin asuihin.

Olemme työskennelleet ja tuoneet sinulle joitain parhaista ja ihanimmista prom -kampauksista; tutustu näihin ja valitse oikea mielesi mukaan.

15 yksinkertaista ja helppoa prom -kampausta lyhyille ja pitkille hiuksille:

Lue lisää tietääksesi joitakin parhaista ja helpoista prom -kampauksista aloittelijoille sekä sinulle sopivia kuvia:

1. Löysät aallot:

Kampaus prom -iltana

Se on yksi yksinkertaisimmista kampauksista. Hiukset jätetään yleensä luonnollisiksi, niiden luonnollinen aaltoileva rakenne. Jos sinulla on suorat hiukset, voit saada ne näyttämään hieman aaltoilevilta käyttämällä kiharria ja viemällä hiukset varovasti läpi saadaksesi hiukan sotkuisen ilmeen. Tämä näyttäisi hyvältä keskipitkille hiuksille. Tämä on vieläkin tehokkaampaa, kun myöhästyt tapahtumastasi kaikkien kiireisten matkojen jälkeen salonkiin ja takaisin. Tällaisissa tapauksissa tämä helppo prom -kampaus auttaa sinua ja on ritari loistavassa panssarissa.

 • Tämän kampauksen hiusten tyyppi ja kasvojen rakenne sopivat pyöreille kasvoille, pitkille hiuksille.
 • Täydellinen tilaisuus järjestää nämä häät ja juhlat
 • Sopiva ikäryhmä tälle kampaukselle naisille
 • Parhaat tarvikkeet, jotka sopivat tähän ulkoasuun kukkien kanssa

2. Yksinkertaisesti suora:

prom -kampaukset lyhyille hiuksille

Ota tämä kampaus mukaan juhliin ja rokka. Jos sinulla on suorat hiukset, hyvä ja hyvä, olet valmis päivään. Muuten sinun täytyy käydä läpi koko vaiva, jonka juuri mainitsimme- saada lukot suoraan alas. Niille, jotka käyttävät erittäin koristeltua mekkoa, on parempi mennä kampaukseen, joka näyttää hyvin yksinkertaiselta ja suoralta. Voit käyttää suoristusrautaa saadaksesi tämän ilmeen. Jaa hiukset yksinkertaisiin osiin ja suorista kukin niistä yksi kerrallaan ja käytä suihketta tai seerumia niin, että ne pysyvät suorina pidempään.

 • Tämän kampauksen hiusten tyyppi ja kasvojen rakenne sopivat pyöreille kasvoille ja pitkille hiuksille.
 • Täydellinen tilaisuus on toimistokokoukset, retket.
 • Tämän kampauksen sopiva ikäryhmä on teini -ikäiset ja tytöt.
 • Parhaat tarvikkeet, jotka sopivat tähän ulkoasuun hiuspannoilla ja leikkeillä.

3. Matala puolinen pulla:

matala pulla prom

Pullot ovat yliarvostettuja, erityisesti korkeita, mutta tämä tuo varmasti sinulle aivan uuden puolen, varsinkin jos et ole koskaan kokeillut pulloja. Yllätä kaikki, niin näet, kuinka annat muoti- ja hiustapoja kaikille ja onnistut näyttämään tyylikkäältä. Matalat sivupullot näyttäisivät hyviltä pitkille tytöille. Tämä pulla on erittäin helppo luoda. Voit vain koota kaikki hiuksesi toiselle puolelle ja pitää sen sitten tukevasti paikallaan rullaamalla sen ylös ja käyttämällä tappeja ja leikkeitä. Se näyttäisi vielä tyylikkäämmältä, jos voisit kerätä hiuksesi peittämään yhden korvasi.

 • Tämän kampauksen hiustyyppi ja kasvojen rakenne sopisivat soikeille kasvoille, joilla on keskipitkät hiukset.
 • Täydellinen tilaisuus on tanssitoiminnot, treffi -illat.
 • Tämän kampauksen sopiva ikäryhmä on naiset ja teini -ikäiset.
 • Parhaat tarvikkeet, jotka sopivat tähän ulkoasuun kukkien ja tiaran kanssa

4. Paksut kiiltävät kiharat:

prom -kampaukset pitkille hiuksille

Jos sinulla on paksut hiukset, tämä ulkoasu sopii sinulle parhaiten, mutta vaikka sinulla olisi ohuet hiukset, kiharat vaikeuttavat käsityksen saamista ja hiusten määrän arviointia. Anna muiden arvailla samaa, kun olet valmis rokkaamaan iltasi. Kiharat näyttävät hyvältä prom -iltana. Tämä retrohius näyttää hämmästyttävältä pitkille hiuksille. Voit käyttää rautakiertäjää ja käpristää hiuksiasi sukeltamalla ne osiin. Anna heille lisää kiharoita harjaamalla hiuksesi rullaharjalla. Levitä lopuksi hieman seerumia saadaksesi ylimääräisen kiiltävän ilmeen.

 • Tämän kampauksen hiustyyppi ja kasvojen rakenne sopisivat suorille ja pitkille kasvoille pitkillä hiuksilla.
 • Täydellinen tilaisuus on päivä, retkiä.
 • Tämän kampauksen sopiva ikäryhmä on kaikenikäiset naiset.
 • Parhaat tarvikkeet, jotka sopivat tähän ulkonäköön hiuskahvoilla.

5. Koulutyttö punos:

punotut prom -kampaukset

Jos haluat söpön prom -kampauksen, sinun on käännyttävä tämän puoleen. Se on sotkuinen kalahäntä ja tekee kierroksia sen jälkeen, kun useimmat julkkikset ovat popularisoineet sen muutama vuosi sitten. Punokset ovat yksi kampauksista, joita ei voi sivuuttaa. Tytöt, joilla on pitkät hiukset, voivat valita tämän kampauksen. Punoksia on monenlaisia, ja yleisin niistä on koulutytön punos. Se on tavallinen punos, jonka voit tehdä sitomalla matalan ponin ja punomalla sen ja antamalla punoksen pudota olkapäällesi. Suuntaus on edelleen käynnissä, ja pysyä sillä tutkalla on paras mitä voit tehdä ollaksesi tanssikuningatar.

 • Tämän kampauksen hiusten tyyppi ja kasvojen rakenne sopisivat soikeille kasvoille, joilla on pitkät hiukset.
 • Täydellinen tilaisuus tähän on häät, juhlat.
 • Tämän kampauksen sopiva ikäryhmä on teini -ikäiset ja tytöt.
 • Parhaat tarvikkeet, jotka sopivat tähän ulkoasuun kukkien kanssa

6. Hellävarainen ja pehmeä aaltoileva ilme:

aaltoilevat hiukset prom

Pehmeitä aaltoja pidetään aina tyylikkäinä kaikissa tilanteissa. Tämä toimii hyvin ihmisillä, joilla on pitkät hiukset. Voit saada tämän tyylin käyttämällä varovasti rautakiertäjää hiusten alimpiin päihin. Voit myös käpertyä hiukan kruunun päälle saadaksesi sen kohotetun ilmeen. Erota pieni osa hiuksistasi ja pidä niitä sitten takana nastalla. Hiukset ovat lopulta aaltoilevia palasiksi, mutta saavat sinut näyttämään siltä, ​​että olet valmis promille. Jos teema on tyylikäs ja viileä juhliin, tämä kampaus kannattaa kokeilla ja vie sinut askeleen lähemmäksi muiden hiusten tavoitteiden asettamista yöksi.

 • Tämän kampauksen hiustyyppi ja kasvojen rakenne sopivat pyöreille kasvoille, joissa on korostetut poskipäät ja keskipitkät hiukset.
 • Täydellinen tilaisuus on toimisto, yliopisto.
 • Tämän kampauksen sopiva ikäryhmä on kaikkien ikäryhmien naiset.
 • Parhaat tarvikkeet, jotka sopivat tähän ulkoasuun bandanan kanssa.

7. Herkulliset punokset:

prom punos kampaus

Toinen tyyli, jota pitkät lukot voivat kokeilla, ovat hienot punokset. Tämä voidaan saavuttaa erittäin helposti. Kuivaa hiukset föönaamalla ja käpristä ne varovasti. Ota pienet osat hiuksistasi ja punoa ne ja kiinnitä ne hiustesi alle. Tämä antaisi illuusion siitä, että hiuksissasi on pieniä punottuja nauhoja. Tämä kampaus saa sinut helposti näyttämään ikäiseltäsi hieman vanhemmalta, ja koska tässä on kyse juhlista, käyttäytyminen kuin aikuiset yhden päivän ajan, miksi et näkisi näyttämöllä näyttävän oikealta?

 • Tämän kampauksen hiusten tyyppi ja kasvojen rakenne sopivat pyöreille kasvoille ja pitkille hiuksille.
 • Täydellinen tilaisuus on toimistokokoukset, retket.
 • Tämän kampauksen sopiva ikäryhmä on teini -ikäiset ja tytöt.
 • Parhaat tarvikkeet, jotka sopivat tähän ulkoasuun timanttitarvikkeiden kanssa.

8. Suora/käpristynyt ja kierretty ilme:

hiukset prom -juhliin

Jos haluat pitää ulkonäkösi suorana, mutta haluat antaa sille ylimääräisen viimeistelyn, voit valita tämän tyylin. Suorista hiuksesi tai käpristä hiuksiasi vain niiden päistä. Jaa hiuksesi keskelle ja ota osa hiuksistasi kummaltakin puolelta ja kierrä niitä. Kiinnitä nyt molemmat yhteen selän keskelle tyylikkäällä leikkeellä. Suorat hiukset ovat aina trendissä, mutta joskus tarinan käänne on kaikki mitä tarvitset erottua. Kirjaimellisesti! Tämä kuva prom -kampauksesta näyttää sinulle, kuinka helppoa se voi olla toteuttaa.

 • Tämän kampauksen hiustyyppi ja kasvojen rakenne sopivat pyöreille kasvoille, joissa on korostetut poskipäät ja keskipitkät hiukset.
 • Täydellinen tilaisuus on toimisto, yliopisto.
 • Tämän kampauksen sopiva ikäryhmä on kaiken ikäiset naiset.
 • Parhaat tarvikkeet, jotka sopivat tähän ulkoasuun bandanan kanssa.

9. Half-up half down alas kiharat:

Puolet ylös puoleen alas prom hiukset

Tämä kampaus sopii parhaiten ihmisille, joilla on keskipitkät hiukset. Tämä kampauksen tapa on tehdä puffi kruunun ympärille ja kiinnittää se nastoilla. Jäljellä oleville hiuksille jaa ne vain osiin ja käpristä ne löysästi. Voit käyttää hiustarvikkeita hiuksiin lisäämään eleganssia. Jos sinulla on otsatukka, suorista ne toiselle puolelle suoristusraudalla. Useimmat ihmiset uskovat yleensä, että tiarat on tarkoitettu etupuolelle, mutta entä tämä, joka kiinnittää kaiken huomion hiuksiisi, myös takaa? Loppujen lopuksi kasvosi tekevät loput ja huolehtivat siitä, että sinusta tulee diiva yöksi.

 • Tämän kampauksen hiusten tyyppi ja kasvojen rakenne sopisivat soikeille kasvoille, joilla on keskipitkät hiukset.
 • Täydellinen tilaisuus on tanssitoiminnot, treffi -illat.
 • Tämän kampauksen sopiva ikäryhmä on naiset ja teini -ikäiset.
 • Parhaat tarvikkeet, jotka sopivat tähän ulkoasuun kukkien ja tiaran kanssa.

10. Yksipuoliset käpristyneet lukot:

kauniita prom -kampauksia

Taylor Swift keinuttaa tätä, ja se on varmasti paras prom -kampaus sinulle, jos kiharat hiuksesi ovat liian kovia harjattavaksi suoriksi kampauksiksi ja ovat tarpeeksi itsepäisiä vastaamaan suoristusrautoja. Jos aiot käyttää olkaimetonta tai yhden olkapään mekkoa, tämä olisi sinulle parhaiten sopiva kampaus. Kampaa ja kerää hiukset toiselle puolelle. Osiointi olisi paras. Kierrä nyt hiuksesi päät ja sotke niitä hieman, ja anna hiusten pudota olkapääsi etuosaan.

 • Tämän kampauksen hiusten tyyppi ja kasvojen rakenne sopisivat suorille kasvoille ja pitkille hiuksille.
 • Täydellinen tilaisuus on toimistokokoukset, retket.
 • Tämän kampauksen sopiva ikäryhmä on teini -ikäiset ja tytöt.
 • Parhaat tarvikkeet, jotka sopivat tähän ulkoasuun hiuspannoilla.

11. Twisted Curly Side Swept Hairstyle:

Julkkisten prom -kampaukset

Tytöt, joilla on keskipitkät tai lyhyet hiukset, voivat mennä tähän tyyliin. Tämä vaatisi kuitenkin stylistin apua, koska sitä on hieman vaikea kokeilla kotona. Hiukset, jotka yleensä pitävät yksipuolisia kiharoita, kammataan kohti yhtä tyyliä ja lisätään paljon kiharoita ja käänteitä. Et edes tarvitse kiharrinta tai kaikkea muuta vaivaa. Sinun tarvitsee vain ottaa hiuksesi ja sitoa ne palmikoihin, kun ne ovat vielä märkiä. Tämä antaa sinulle rannalla olevat kiharat, jotka näet täällä, ja voit ottaa tämän ilmeen mukaasi juhliin ja erottua.

 • Tämän kampauksen hiustyyppi ja kasvojen rakenne sopisivat suorille ja pitkille kasvoille pitkillä hiuksilla.
 • Täydellinen tilaisuus on päivä, retkiä.
 • Tämän kampauksen sopiva ikäryhmä on kaikenikäiset naiset.
 • Parhaat tarvikkeet, jotka sopivat tähän ulkonäköön hiuskahvoilla.

12. Pitkät pyyhkäisykiharat:

Kiharat prom -hiukset

Hiusten yläosa on suoristettu, kun taas alaosa on käpristynyt sotkuiseksi avoimeksi osaksi. Artikkelin parhaat prom -kampaukset ovat täydellisiä, ja tämä on toinen lisättävä tähän luetteloon. Tämä on jälleen yksi kampaus, joka vaatisi kampaajan, mutta on yksi upeista kampauksista. Hiukset näyttävät melkein suorilta, ja päissä hiukset käpristyvät antamaan hieman lakaistaan ​​vaikutuksen. Ulkonäkö saa myös hiukset näyttämään siltä, ​​että niillä on enemmän volyymia.

 • Tämän kampauksen hiusten tyyppi ja kasvojen rakenne sopivat pyöreille kasvoille ja pitkille hiuksille.
 • Täydellinen tilaisuus on toimistokokoukset, retket, juhlat.
 • Tämän kampauksen sopiva ikäryhmä on teini -ikäiset ja tytöt.
 • Parhaat tarvikkeet, jotka sopivat tähän ulkoasuun hiuspannoilla ja leikkeillä.

13. Terävä poninhäntä löysillä otsatukkailla:

prom matala poninhäntä

Jos korostetut hiuksesi tarvitsevat toimia, jotta päivä näyttää vielä paremmalta, mikään ei sovi sinulle paremmin kuin tämä. Jokainen hiusten osa näyttää yhtä hyvältä ja tuo sinulle ylellisen tyylikkään ilmeen. Tämä on erittäin tyylikäs mutta rento tyyli. Kuten nimestä käy, ulkonäössä on hieman pirteä poninhäntä, jota pidetään pään keskellä. Kruunu näyttää siltä, ​​että sillä on ylimääräistä tilavuutta. Otsat jätetään löysäksi edestä. Se on ihanteellinen suorille hiuksille.

 • Tämän kampauksen hiustyyppi ja kasvojen rakenne sopivat pyöreille kasvoille ja keskipitkille hiuksille.
 • Täydellinen tilaisuus on toimisto, yliopisto.
 • Tämän kampauksen sopiva ikäryhmä on kaikkien ikäryhmien naiset.
 • Parhaat tarvikkeet, jotka sopivat tähän ulkoasuun hiusleikkeillä.

14. Sotkuiset kiharat:

Sotkuiset prom -hiukset

Sotkuinen näyttää olevan trendi jopa punaisilla matoilla. Sitä pidetään erittäin leikkisänä kampauksena. Saadaksesi tämän ilmeen, sinun on erotettava hiuksesi keskeltä ja kiharat hiukset käyttämällä rautaharjaa. Sotke hiukset varovasti, jotta ne näyttävät. Käytä hiuslakkaa viimeistelemään ulkonäkö.

 • Tämän kampauksen hiusten tyyppi ja kasvojen rakenne sopisivat pyöreille kasvoille, joissa on kiharat hiukset.
 • Täydellinen tilaisuus on juhlat, retket, päiväretket.
 • Tämän kampauksen sopiva ikäryhmä on teini -ikäiset.
 • Parhaat tarvikkeet, jotka sopivat tähän ulkoasuun timanttikiinnikkeillä.

15. Gussied yksipuolinen matala poni:

Poninhäntä prom hiukset

Tämä ilme voidaan tehdä antamalla hiuksille kierrekiharat, kun kierrekiharat on tehty. Kampaa hiukset toiselle puolelle ja kerää ne kaikki. Osioi hiuksesi sivulle ja lukitse otsatukka tai hiuskerros leikkeellä. Nyt loput hiukset, koota ne toiselle puolelle, vedä se takaisin tiukalle ja lujalle, sido se matalalle toiselle puolelle ja anna sen pudota olkapäähän.

 • Tämän kampauksen hiustyyppi ja kasvojen rakenne sopivat suorille kasvoille ja keskipitkille hiuksille.
 • Täydellinen tilaisuus on toimistokokoukset, yliopisto.
 • Sopiva ikäryhmä tälle kampaukselle: kaiken ikäiset naiset
 • Parhaat tarvikkeet, jotka sopivat tähän ulkoasuun kukkien ja tiaran kanssa

Vinkkejä hiusten hoitoon:

Käytä villisianharjasharjaa tai märkäharjaa hiuksiin. Muista myös, että hiusharjasi auttaa tasoittamaan hiusakselia ja minimoimaan mahdollisen rikkoutumisen. Valitse siis hiusharja viisaasti.

 1. Jos muotoilet hiuksesi lämmitystuotteilla, sinun on epäilemättä käytettävä syväkosteuttavia hoitoja, jotta voit täydentää hiussolujen menettämää kosteutta.
 2. Käytä hiussuojaa. Se käärii hiusten akselin ja muodostaa suojaavan esteen sen ympärille estäen siten vaurioita. Tämä varmistaa myös, että tyylisi on tyylikäs ja rypytön.
 3. Yksi pahimmista asioista, jonka voit tehdä hiuksillesi, on ylikuumeneminen liiallisella puhalluskuivauksella. Jos haluat välttää kuivia ja vaurioituneita hiuksia, käytä lämpösuojatuotteita etukäteen.

Kun on kyse juhlista, on luonnollista, että haluat kaikkien yksityiskohtien olevan täydellisiä. Toivon, että tämä artikkeli auttaa sinua löytämään täydellisen poninhäntä-, pulla-, punos- tai ilmaisen ilmeen, jotta voit näyttää kauneimmalta elämäsi näin tärkeässä tapahtumassa. Valitse parhaista ja söpöistä prom -kampauksista pitkille hiuksille, jotka vaikuttavat keneen tahansa. Tässä esittelimme luettelon 15 parhaasta söpöstä prom -kampauksesta naisille ja tytöille, jotka voivat nopeasti saada sinulle prom -kuningattaren kruunun ja kaikki sen mukana tulevat edut. Hyvää loppua lukiolle!

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset:

Q1. Mikä on korjaustoimenpide liian varhaiseen harmaantumiseen?

V: Pähkinä on paras ravinteiden lähde harmaiden hiusten palauttamiseksi normaaliksi. Kokeile pähkinää eri muodoissa vähentääksesi ja hillitäksesi hiusten harmaantumista ja putoamista. Ota lisäksi säännöllisesti kalsiumlisiä. Kalsiumilla on sellaisia ​​ominaisuuksia, jotka voivat auttaa kääntämään hiusten harmaantumisen vaikutuksia.

Q2. Kuinka korjata vaurioituneet hiukset?

V: Karviainen korjaa vaurioituneita hiuksia. Se toimii myös hiusvärinä, joka auttaa antamaan tummille hiuksillesi kiiltävän kiillon. Siinä on runsaasti C-vitamiinivarantoa, antioksidantti, jolla on ikääntymistä ehkäiseviä vaikutuksia ja joka elvyttää hiusten follikkelien pigmenttiä. Voit myös liottaa kuivattua amlaa vedessä yön yli ja huuhdella hiukset seuraavana aamuna tällä vedellä. Sen lisäksi tuote, joka on kuormitettuna, nukkuu hiuksilla, voi myös näyttää tylsältä, elottomalta ja vanhalta. Hiukset tulee pestä kevyesti joka päivä tai vähintään kahden tai kolmen päivän välein.

Q3. Kuinka voin tuoda kiiltoa elottomiin hiuksiini?

V: Pidä hiukset hyvin ravituina. Syö tasapainoinen ruokavalio päivittäisellä biotiinin ja niasiinin saannilla on tärkeää hiusten ja kynsien terveydelle. Lisäksi säännöllinen vitamiinilisien käyttö auttaa myös palauttamaan hiusten kiillon. Vitamiinikaupat myyvät käsikauppahiuksia & toimivat kynsilisät.