Ansiktsmålningsmallar: 16 ansiktsmålningsmallar för tjejer gratis!

klipp ut sminkmallar för barnkarneval

Barn älskar att bli sminkade för Mardi Gras, Halloween eller en temafest. Om du inte är sminkproffs eller till och med gör ansiktsmålning för första gången och inte vet exakt var och hur du ska börja, kan enkla sminkmallar för barn vara till hjälp. Vi har valt ut fantastiska ansiktsmålningsmallar för dig som är snabba och enkla att implementera. Låt ditt barn välja bland de fantastiska sminkmallarna, välja bland ett brett utbud av ansiktsfärger och få ögonen att lysa.

Ansiktsmålningsmallar för utskrift

ansikte make-up mallar barn stencil klipp ut färg

Att göra en bra ansiktsfärg borde inte vara så svårt alls. Särskilt de yngre barnen sitter sällan tyst, så att du ibland inte ens kan få några raka linjer. Resultatet ser därför inte ut som förväntat. Om detta har hänt dig också eller om du inte känner dig tillräckligt stark i ansiktsmålning, är följande gratis sminkmallar precis rätt för dig.

Sminkmallar för barn gratis

ansiktsmask make-up mall karneval prinsessa barn

För önskad omvandling måste du skriva ut den valda mallen på A4 -papper och klippa ut de angivna konturerna med en hantverkskniv. Du kan förstora eller förminska sminkmallarna som du vill. Ge nu önskad färgpalett och applicera önskat motiv steg för steg med hjälp av ansiktsmålningsmallarna på pannan, över ögonbrynen eller runt ditt barns ögon. Även om din lilla behöver en liten paus kan du hämta var du slutade med sminkmallen.

Sminkmall prinsessa

små hjärtan barn sminkmallar prinsessa ansiktsmask

Din lilla tjej vill gå till Mardi Gras utklädd till en prinsessa? Eller kanske du skulle vilja förvandla den till en fantasifigur? Sedan kan du göra din dotter till en fe och trolla fram stora böjda linjer, hjärtan, prickar och filigran blomstrar i hennes ansikte. Är din son fascinerad av det intressanta, brokiga djuret som rullar ögonen så vackert? Lägg sedan en kameleont på hans ansikte och låt honom vara förvandlare för Mardi Gras. Den självgjorda karnevalsminkningen ger den vackra kostymen pricken över i: et och ungdomarna kommer säkert att locka allas uppmärksamhet vid den kommande festen.

sminkmallar gratis fjärilögon panna

sminkmallar barn ansiktsmålning för att skriva ut prydnader

curlicue make-up mallar barn make-up ansiktsmålning

sminkmallar barnblommor ansiktsmask

sminkmallar karneval kids curlicue ögonmask

ansiktsmålning karneval stjärna make up mall

sminkmallar barn älva älva panna tempel

sminkmall fe barn karnevalsmink

Sminkmall älva

barn make up mall fe blommor stjärnor

pannan tempel make-up mallar barn fe

Sminkmall fjäril för karneval

älva prinsessan tomte löv blommor fjäril make up mallar flickor

make up mall barn gratis stjärnor fjäril blommor

Ansiktsmålningsmall att skriva ut – kameleont

kameleont stencil gratis utskrivbar ansiktsmålning

Sminkmallar för barn till karnevalen – påfågel

påfågel fågelskinkmallar gratis