Cowboy -smink – instruktioner och idéer för karneval, Halloween & Co

Cowboy smink liten pojke-ansikte-mustasch-cowboy-hatt-läder-hatt-läder-läder-rutig-skjorta

Halloween är precis runt hörnet och du kan inte föreställa dig den här dagen utan festdräkter, läskiga ansikten och massor av smink. Små pojkar och flickor känner sig hemma i en cowboy- eller cowgirl -dräkt på Halloween eller Carnival. För att imitera den naturliga garvade huden på en cowboy från vilda västern behöver du framför allt rätt tips. Idag får du veta allt om ämnet Cowboy som applicerar smink med instruktioner, många bilder och idéer så att du kan förbereda dig optimalt.

Cowboy-smink: Karnevalidéer för pojkar

Cowboy-smink ansikte-mustasch-liten-pojke-cowboy-hatt-halm-halsduk-karneval

Mustascher eller tredagars skägg är typiska för cowboys, eftersom de tillbringar mycket tid på språng och inte har tid för en skäggfrisyr. Rutig skjorta, halsduk, läderväst, cowboystövlar och en matchande hatt är bland de mest kända funktionerna hos en cowboy när det gäller förklädnad. Dessutom är ett ansikte solat av vinden och solen värt inte mindre än lämplig kostym.

Cowboy-smink: steg-för-steg-instruktioner

Cowboy-smink ansiktet-pojke-kontur-brun-make-rynka-ögonbryn-tätt-tre-dagars-skägg

För att sminka cowboyansiktet måste du först applicera brunt pulver eller helst bronzer. I inget fall ska du glömma din nacke. Sedan målas ögonbrynen yviga med hjälp av en pensel och svart ögonskugga. För att få den lilla cowboyen att se djärv ut måste du fördela grå eller brun ögonskugga på ögonlocken. Make up old med några små rynkor i ögonvrån och pannan.

Cowboy -smink – skägg med stubbsvamp 

Cowboy smink pojke-man-skägg-stubb-svamp-halsduk-läder-hatt-cowboy-hatt

Först och främst måste du måla på mustasch och getskägg. Du kan också använda svart akvarell och en pensel istället för en kohl. En stubbsvamp används också så att det falska skägget ser riktigt ut. Denna svamp kan köpas online eller i karnevalsbutikerna. Tryck sedan in stubbsvampen i den svarta färgen och lägg på den.

Sminkar små pojkar som cowboys till Halloween

Cowboy-smink pojke-halloween-ansikte-bandana-halsduk-mönstrad-röd-cowboyhatt-halmhatt

Alternativt, förutom det presenterade cowboy -utseendet, finns det ett annat alternativ för att göra upp för Halloween. Till exempel ser det särskilt unikt och coolt ut om du målar en pumpa i barnets ansikte enligt ovan. Dessutom kompletteras outfiten med matchande cowboykläder.

Applicera en bandana sjal istället för att ha den runt halsen

cowboy-smink-bandana-halsduk-mönstrad-slitage-färg-blå-karneval-cowboy-hatt

Cowboys bär vanligtvis en bandana halsduk. Istället för att bära detta tillbehör hela natten kan du visa upp det på ett intressant sätt genom att ta på dig en mönstrad halsduk från halsen mot ansiktet. Detta är kanske inte så enkelt utan hjälp av en tredje part, men med en liten, exakt borste och lite tålamod kommer du att kunna göra det.

Makeup-tips för en fantastisk cowgirl-look

cowboy-smink-cowgirl-ansikte-brun-pulver-mörk-matt-läppstift-natur-rosa-naken

Hur man sminkar sig som en cowgirl till karneval är ofta en fråga som många tjejer och kvinnor ställer sig. Din grundutrustning som cowgirl inkluderar ögonskuggor med naturliga och mestadels bruna färger och en bronspalett. Paletterna måste ha en hög täckning så att hyen är vackert solbränd på alla ställen.

Använd lämplig cowgirl-smink

cowboy-make-up-cowgirl-make-up-palett-brons-färg-matt-skimrande-ansikte-applicera

Det är bäst att blanda in några ljusa och mörka nyanser för en bättre färggradient så att slutresultatet ser bra ut och inte är så konstgjort. Ansiktet kan först kontureras och markeras, med denna sminkteknik som huvudsakligen använder mörkare toner för konturering och skimrande färger för ljusning. I slutändan, smälta in och du har det perfekta cowgirl -ansiktet!

Cowgirls skottskador gör upp

cowboy-smink-cowgirl-ansikte-fräknar-måla-skottskador-imitera-halloween

Din cowgirl -look blir ännu mer realistisk om du tar dig tid och hittar på skottskador. Du behöver ett hudlim, handdukar, sminkstift, filmblod och sax. Bred ut lite lim på kinderna och klistra på ett litet första lager handdukar. Handduken ska rivas på sidorna innan nästa andra lager limmas. Applicera foundation och använd sax för att göra ett hål i mitten. I nästa steg fylls hålet med brun ögonskugga och ögonskuggorna fineras ytterligare för att skapa en öm effekt. Lägg till filmblod i mitten och utseendet är klart.

Fräknar passar perfekt med cowgirl -outfiten

cowboy-smink-cowgirl-fräknar-läderhatt-flätad frisyr-bandana-halsduk-rutig skjorta-cowboystövlar

Fräknar ger cowgirlns ansikte en speciell skönhet. Om du inte har dem i ansiktet kan du snabbt sminka dem. Du behöver en krämig ögonbrynsfärg och så här kommer dina fräknar att se naturliga ut.

Förberedelse inför karnevalen: cowgirl-smink

cowboy-smink-cowgirl-face-girl-ash-cowgirl-hatt-läder-svart-rosa-nitar

Cowgirl -sminken kräver också ett smutsigt ansikte eftersom cowboys och cowgirls ständigt är utomhus. Du kan enkelt uppnå önskad effekt med svart ögonskugga. Outfiten innehåller också en matchande hatt med hakrem.

Sätt en cowboyhatt på dig själv

cowboy-make-up-cowgirl-face-woman-cowboy-hat-rep-rodna-kind-läppstift-rosa

Att sätta smink i ansiktet med en cowboyhatt ser utan tvekan vild och attraktiv ut för karneval. Blush kinder och läppstift i mjukt rosa rekommenderas också, eftersom denna ljusa färg kontrasterar fint med en solbränd hud av en cowgirl.

Make up girls for Carnival – cowboyhatten 

cowboy-make-up-cowgirl-face-cowboy-hatt-rep-flicka-karneval-karneval

Små tjejer kan också välja olika färgkombinationer och motiv som cowboyhatt och rep till sin outfit, om de vill göra ett djupt intryck på karnevalen.

Rosa läppar och kinder för en naturlig look på Halloween

cowboy-smink-cowgirl-flicka-läppstift-försiktigt-naturligt-rosa-rodnad-kind-läppar-röd-metallisk-ögonkonturpenna

Du måste gömma vinterblekhet med smink om du vill framstå som en riktig cowgirl. Betona ögonbrynen och nedre ögonlocket med en kohl. Metalliska konturpennor är perfekta för detta. Ljusa nyanser av rosa kan appliceras på det övre ögonlocket.

Små tjejer som cowgirls: sminkidéer

cowboy-smink-cowgirl-ansikte-arm-flicka-halm hatt-hakband-karneval-karneval

Inte bara ansiktet kan göras upp för Mardi Gras eller Halloween, utan också armarna. Valet är upp till dig, oavsett om du målar en cowboyhatt eller olika motiv som matchar temat. I slutändan är bara en sak viktig och att du och dina barn har roligt att förbereda!