Piratsmink för Halloween eller Mardi Gras: idéer för kvinnor, män och barn

Piratsmink kvinna-jack-sparv-röd-huvudduk

Var det för Halloween, Mardi Gras, Carnival eller en pjäs, för att gestalta en övertygande pirat krävs rätt kombination av kostym, tillbehör, hållning och naturligtvis smink. Om du vill vara övertygande från nacken och uppåt, kolla in våra idéer och exempel på hur du identifierar dig som en Piratsmink burk.

Piratsmink – Kosmetiken

Piratmakeup barn-skalle-karaktärer-zombie-ögon

För en riktig piratutseende behöver du rätt smink. Använd den typiska karnevalsminkningen, så kallad fettfärg och vanliga sminkredskap som kohl, läppstift, ögonskugga, svampar och penslar. Nästan alla andra nyanser kan blandas från grundfärgerna rött, blått och gult, som mörkas och ljusas upp med vitt och svart.

Piratsmink – idéer för de små

Pirat sminkar barn pojkar skägg ärr make up huvudduk ögonlapp

Piraten tillbringar all sin tid på ett fartygs däck och har därför en solbrun hy. Applicera först en foundation några nyanser mörkare än hudens färg. Gör sedan ögonbrynen buskiga och bredare med svart färg och en tunn pensel, så att utseendet också ser mer maskulint ut.

Piratsmink – kranietecken på pannan

Pirat smink barn-flicka-skalle-tecken-glitter

Både manliga och kvinnliga pirater har rosiga kinder från strider, svärdstrider och springer runt däcket och utför olika uppgifter. Applicera försiktigt lite rodnad för att rodna dina kinder.

Ansiktsmålningsmotiv för pojkar: 50 inspirerande idéer

Halloween smink tips för barn och vuxna-skäggsmink

Cowboy -smink – instruktioner och idéer för karneval, Halloween & Co

Lilla pirat 

Piratsmink för karneval-pojke-barn-tre-dagars skägg

Det underbart oförskämda skägget är ett annat kännetecken för en pirat. Det klassiska 5-dagars skägget, som enkelt kan sättas på, är bäst. Du kan antingen rita små prickar och stygn med en svart eller brun kohlpenna, eller duppa den på ansiktet med en grov svamp och lämna slumpmässiga märken med färg.

Gör upp ditt tredagars skägg

pirat-smink-barn-skägg-svamp-mustasch

För att skapa ett tredagars skägg använder professionella makeupartister den så kallade stubbssvampen-en grovporerad, fast svamp för skäggeffekter. Men det kan också användas för att framgångsrikt avbilda nötning.

Johnny Depp från filmen “Pirates of the Caribbean”

Pirat smink jack sparv inspiration ögon kajal

Kapten Jack Sparrow har varit en av de mest kända filmkaraktärerna sedan 2003, då den första delen av filmserien “Pirates of the Caribbean” släpptes. Med rätt smink kan till och med en kvinna se ut som den berömda piraten. Huvuddragen i filmkaraktären är det röda huvudduken, pärlhalsbandet i håret, skäggflätorna och den mörka ögonsminkningen.

Piratsmink – Jack Sparrow 

jack sparrow sminkar sig till fru johnny depp pirates of the Caribbean

Fyll ansiktet och accentuera ansikts konturer med en nyans mörkare än din hudton. Applicera brun ögonskugga på hela det övre ögonlocket och fina ögonen med en gel -eyeliner. Torka den kraftigt med en bomullspinne vid den nedre fransraden för att få ansiktet att se mer läskigt ut. Limma på en svart getse och fläta nedre ändarna till två smala flätor. Ta också på en tunn mustasch ovanför och under läpparna. Fläta några pärlor i håret och knyt en röd piratsjal som pannband.

Smink ögonplåster

pirat make up kvinna ögonlapp med strass blå ögon

Ögonlappen ska inte heller saknas. Det här tillbehöret kan naturligtvis köpas, men det är kanske inte så trevligt att gå runt hela natten med bara ett synande öga. Därför kan du helt enkelt lägga smink på ögonlappen.

Piratsmink – markera ögonlapp med glitter

Pirat smink kvinna ögonlapp glitter röda läppar

Rita först en cirkel runt ögat med en kohlpenna, använd sedan en rund pensel och svart fettfärg för att färga in cirkeln. Remmen är målad över pannan och på sidan av örat. För en ännu mer intressant accent kan kvinnor också markera sina ögonfläckar med glitter eller strass.

Till Halloween kan du välja det läskiga piratutseendet. Med sjunkna ögon och blödande sår kan du autentiskt iscensätta havets fasor! Enligt legenden drevs pirater av den omättliga girigheten efter guld och skatter och straffades därför ofta av en förbannelse. Hela besättningen och deras skepp av de fördömda kämpar sedan genom de levandes och de dödas värld tills förbannelsen släpps. En zombipirat är ett omöjligt att döda lik som har kämpat med denna förbannelse i årtionden och är en särskilt skrämmande uppenbarelse.

Skallen med korsben och falskt blod

Pirat smink man-zombie-skalle-blod-halloween

Pirater bör sprida rädsla och terror för att de rånar, plundrar och inte har några moralprinciper. En skalle med korsade ben visas på piratflaggan och du kan också implementera denna symbol för pirater i din dräkt.

Skall smink

pirat-smink-barn-smink-skalle-ansikte-huvuddukar

Skallens smink är en av klassikerna på Halloween och kan framgångsrikt kombineras med piratutseendet. Skallen är väldigt lätt att ta på och du bör bara vara uppmärksam på några viktiga funktioner.

Sminkskalle: Barns sminkidé för Halloween med sminkinstruktioner

Barn sminkade sig till Mardi Gras som populära superhjälteidéer & Instruktioner

Spiderman smink – instruktioner och idéer för barn och vuxna

Den dåliga halvan

pirat-make-up-kvinna-läskiga-pirat-brud-skalle

Skallen ska se blodlös ut, så hela ansiktet är täckt med vit färg och en kosmetisk svamp. De nedre kinderna och hakan är skuggade med grått så att ansiktet ser ihåligt ut. Nosspetsen och ögonhålorna är målade i svart och ska se ut som svarta hål. Den avgörande accenten bestäms av tänderna, som särskilt lyfts fram.

Betona gränsen

pirat-make-up-kvinna-ansikte-skalle-halva

Med denna smink kan du dansa på två bröllop samtidigt – som pirat och som en gående zombie. Gör helt enkelt ena hälften av ansiktet som en vacker pirat, den andra hälften som en skalle.

svarta sclera kontaktlinser

pirat-smink-läskiga-halloween-kvinna-skalle-ögonlinser

Skallens smink kan göra dem väldigt läskiga om du väljer de så kallade svarta sclera-kontaktlinserna. Dessa täcker hela ögat och får det att se väldigt läskigt ut.

Glöm inte din hals, dekolletage och händer

pirat-smink-kvinna-död-pirat-brud-halloween-nyanser av grått

Om du har bestämt dig för kostymen för zombiepiratbruden till Halloween, ska ditt utseende behållas i grå nyanser. När du betonar ansiktsegenskaperna, glöm inte att applicera smink på halsen och dekolletten också.

Läskig piratbrud

pirat-make-up-kvinna-läskiga-vita-ansikte-halloween

Så att ditt utseende är komplett, gör upp en benig skeletthand. Om du tycker att det är svårt kan du använda en mall och markera benen med kohl först. Du kan hitta fler idéer om att sminka dina händer här.

Hur en dam kan sminka sig som pirat – ärr, ögonlapp och piratsvärd 

pirat-smink-karneval-kvinna-ärr-ansikte-piratsvärd

För att klä upp och sminka framgångsrikt och effektivt för Mardi Gras måste du vara uppmärksam på detaljerna och naturligtvis få alla tillbehör till den valda karaktären. Ett piratsvärd, en ögonlapp och en piratduk eller en pirathatt får inte saknas i piratutseendet. Dessutom kompletterar dräkten den mest autentiska smink som möjligt och du bör lägga lika mycket ansträngning och flit i den.

Applicera smink som en vacker pirat-rökiga ögonmake-up för kvinnor

pirat-make-up-carnival-framake-up-smokey-ögon

Piratsmink för pojkar – med mustasch, ögonlapp och armkrok

pirat-smink-karneval-pojke-arm-krok-ögon-lapp

Piratsmink för småbarn – alla tillhörande tillbehör skapar utseendet

pirat-smink-karneval-liten-pojke-tillbehör-kostym