Smink tigrar – enkla instruktioner och massor av förslag!

tiger smink vuxna kvinnor guldbrons

Vill du klä ut dig som en tiger utan att ha på dig någon kostym? Allt beror på den perfekta sminken! Idag ska vi visa dig en snabb handledning om hur du gör ett enkelt tigeransikte. Sminkidén passar både barn och vuxna och kan implementeras mycket snabbt och enkelt. Denna smink ser superrealistisk ut och garanterar ett fantastiskt utseende på karnevalsfesten! Att sminka en tiger är inte så svårt.

Smink dig som en tiger?

perfekt smink tiger ansikte karneval

Vilken färg ska du använda?

Hypoallergena och giftfria vattenbaserade sminkfärger

Vilka penslar är bäst?

Små syntetiska rundborstar med en fin spets, till exempel nr 3. Kom ihåg: ju finare penseln är, desto fler detaljer kan du träna. Ju större och tjockare penseln är, desto högre beteckningsnummer. Nummer 2, 3 och 4 är bra för linjer med olika bredd.

Andra material du kan behöva:

Bomullspinnar, engångsborstar, polyesterglitter och våtservetter för att ta bort färgen.

Med denna fantastiska leopardsmink kommer du att bli en stor katt på nolltid!

35 idéer för ansiktsmålning för karneval med instruktioner

Lejonmakeup för Mardi Gras – Enkla instruktioner och bra idéer för unga och gamla

tiger smink steg för steg instruktioner

Nödvändigt material:

vattenlöslig sminkfärg (i svart, vitt, orange, gult)

Penslar nr 2 och nr 4

Sminksvampar

Scatter glitter (i guld)

Vatten i en mugg

Flera servetter eller pappershanddukar

1. primer. Doppa en svamp i vit sminkfärg och lägg den ovanför ögonen, på hakan, över läpparna och på kinderna. Dra slutligen en linje längs det nedre ögonlocket.

som en tiger-sminkguide

2. Huvuddragen i tigeransiktet. Doppa apelsinmake-up på resten av ansiktet med en svamp. Använd sedan gult som övergångsfärg för att blanda färgerna.

tiger face snabba sminkanvisningar

3. Mindre funktioner. Måla näspetsen rosa. Lägg sedan svart smink på dina läppar. Använd den fina penseln för att måla konturerna i näsan och överkäken. Detta enkla trick bör få tigerns näsa att se bredare ut.

tiger face make-up instruktioner barn vuxna

4: e. Tjocka linjer. Lägg till flera konturer i tigeransiktet och betona områdena runt ögonen och hakan.

hur man gör upp en tiger instruktioner

5. Fina slag. Nu får tigern sina ränder. Gör linjerna på pannan och kinderna.

tiger face make-up helt perfekt

6: e. Finjustering. Lägg till de finare remsorna och prickarna. Lite glitter på pannan och kinderna gör tigermakeupen perfekt!

Tiger ansikte skönhet

Här är en bild på en riktig tiger. Titta på det i några sekunder och låt dig fängslas. Titta noga på detaljerna och försök att måla linjerna och prickarna på ditt ansikte.

tiger make-up barn instruktioner enkelt steg för steg

Pixie Lott

tiger kostym damer smink fest

Du kanske tror att sångerskan Pixie Lott klädde ut sig som en tiger till Halloween. Men du har fel. 19-åringen och hennes besättning besökte en nattklubb i South Kensington, London 2010 för att fira slutet på deras Crazy Cats-turné. På festen hade hon tigerränder målade i ansiktet och på kroppen.

Pixie Lott förklädd till en tiger med korsett, kjol och kattöron

Blondinen åtföljdes av sin pojkvän Oliver Cheshire, 22, som hon har varit tillsammans med sedan augusti. Han hade också ett par tigerränder på vänster sida av ansiktet. Trots minus -temperaturerna på -8 ° C vågade hon gå den korta vägen till Club Boujis utan rock för att inte förstöra hennes kroppsfärg. För att slutföra sitt utseende bar hon en svart korsett och kjol, samt klackskor med pälsdekoration. En svart katt svans fästes på korsettens baksida. Den vardagliga updo kröntes av ett kattörband.

Tiger make-up för män

tiger applicerar smink lätt vuxen man karneval

Var särskilt uppmärksam på tigerens pälsstruktur när du sminkar dig. Det finns två sätt att uppnå intrycket av fina hårstrån i orange päls. Det första alternativet är att applicera smink med en tunn, rund borste. Det andra alternativet är att ta en bred, platt borste och sminka med den smala sidan. Alla hårstrån ska peka åt ett håll.

karnevalsmink tiger vuxna diskreta ögon

Carnival make-up tiger kvinna ögon bara snabbt

ögon som en tiger smink idé

Smink snötiger

vit tiger ansikte make-up gröna ögonlinser

Snötigrar är också unikt vackra djur som tyvärr blir allt mer sällsynta. De har också vit, blank päls, svarta ränder, blå ögon och en rosa näsa. Så du kan sminka tigeransiktet helt i svart och vitt. Använd grå för en smidig övergång. Blå kontaktlinser skulle göra utseendet perfekt.

Snötiger med mjuk vit päls och blå ögon

Men för att lägga till lite färg på tigermakeupen kan du använda ljusblå. Plocka upp färgen med en sminksvamp och dutta den på pannan, tinningarna, längs näsbryggan och under kindbenet.

vit tiger ansiktsfärg ögon vuxen

barns karneval tiger smink vitblå

vit tiger som applicerar smink till barnpojke

Smink tigern med färgglada smink

tiger make up färgglada regnbåge

Denna färgskapande kommer att glädja både barn och vuxna. Ljusa färger och glittrande strass skapar den perfekta, glada stämningen för karnevalen. För det speciella tillfället kan du också pudra lite glitterpulver på näsan och kinderna.

Carnival som en tiger vuxna målar färgglada strass

För att uppnå en särskilt vacker effekt, applicera även smink på klyvningen. På så sätt kommer din smink att se ännu mer autentisk ut och inte se ut som en “påsatt mask”. Det är bäst att ta på sig en axelklänning för att verkligen visa upp din kroppsfärg.

Bilden ovan är ett mycket trevligt exempel på hur du kan göra upp din klyvning. Orientera dig själv på en tänkt mittlinje som går från hakan ner till bröstet. Blickfånget är gasreglaget och alla ränder dras mot mitten.

Tiger ansiktsmålning

karneval tiger smink helt enkelt karneval rosa tjej

Experimentera med många olika nyanser för fina färgeffekter, eller välj bara två färger som rosa och gult. Ett regnbågslook har också en mycket speciell charm och inspirerar barn. Se bara till att ögonen, överläppen och hakorna ska förbli vita. Om du inte kan färga de svarta ränderna med bläck är det bäst att hitta en mall som kan användas som en stencil.

tiger sminkade sig snabbt på karnevalstjejer

baby som tiger ansiktsmålning Mardi Gras Carnival

tiger face make-up barn enkel pojke

fasching make up toddler tiger

toddler tiger make up rainbow carnival

rainbow tiger make up barn flickor

Rainbow tiger ansikte tonårig flicka

Använd tigerhuvudet som en mall för sminkning

karneval tiger make-up tigerhuvud som mall