9 Uusi Versace -laukkujen kokoelma Intiassa

Gianni Versace perusti Versacen luksusmuotiyrityksen vuonna 1978. Pääkonttori sijaitsee Milanossa, Italiassa. Versace on suosittu ympäri maailmaa, joten Versace -kokoelmia on. Gianni Versace valitsi Medusan pään yrityksen logoksi. Kreikkalainen mytologia Medusa houkutteli ihmisiä siihen paikkaan, johon ei palata, joten myös Versace päätti, että hänen tuotteillaan olisi Medusan vaikutus ihmisiin.

Versace -laukut

Suositut Versace -käsilaukut eri muodoissa ja kooissa:

Tässä on 9 parasta Versace -laukkua eri väreissä ja kuvioissa naisille ja miehille.

1. Versace Bowler -laukku:

Versace Bowler käsilaukku

Duavivo myy tätä Versace -laukkua naisille. Se on valmistettu mustasta nahasta, joka sopii hyvin mustan asun kanssa. Siellä on houkutteleva kultainen kahva ja koristeet.

2. musta Versace nahka käsilaukku:

Musta Versace nahkainen käsilaukku

Tämä laukku on valmistettu sileästä mustasta nahasta. Voit pitää mitä tarvitset ja kiinnittää vetoketjulla. Siellä on kultainen metallinen näyttelypussi Versace Collectionista.

3. Versace Athena Velvet -laukku:

Versace Athena Velvet -laukku

Tämä lisävaruste on valmistettu erityisesti sametista, joka muistuttaa pehmeää leopardinahkaa. On kruunu, jota ympäröivät seppele, lehdet ja kukat. Suunnittelussa on käytetty keltaisia, valkoisia ja ruskeita sävyjä, jotka sopivat hyvin taustaan. Ylhäällä, alhaalla, sivuilla, hihna ja kahvat on valmistettu kiinteästä tummasta nahasta. Tämä muotoilee pussin ja tekee siitä kiinteän ja kestävän. Vetoketjukiinnitys on päällä. Hopeiset soljet kahvoille ja tupsulle lisäävät muotoilua.

4. Versace -kukkarot – Luxe -käsilaukut:

Versace -kukkarot - Luxe -käsilaukut

Haluat ehdottomasti kantaa tätä laukkua, kun osallistut juhliin. Laukku on valmistettu mustasta nahasta ja kultainen metallinen Versace -logo edessä. Vastaavasti laukussa on kultainen ketjukahva.

5. Versace -tikattu valkoinen nahkainen olkalaukku:

Versace -tikattu valkoinen nahkainen olkalaukku

Tässä itse suunnitellussa valkoisessa nahkalaukussa on kultaiset koristeet kummallakin puolella. Pari valkoista kahvaa on kullattua metallia. Laukun koko asento on houkutteleva ja sopii hyvin, kun olet valkoisessa mekossa tai sarissa.

6. Valkoinen Versace -farkkulaukku ketjulla:

Valkoinen Versace -farkkulaukku ketjulla

Tässä käsitellyssä valkoisessa nahkalaukussa on kaksi kahvaa. Sisällä on yksi vetoketjullinen lokero, jonka koko on 38 x 29 x 13 cm. Sisällä on tasku ja vetoketjullinen tasku.

7. Versace Black Nylon Medusa -pussi:

Versace Black Nylon Medusa -pussi

Miesten laukku on musta, ohut, nylonpussi, jossa on yrityksen logo. Siinä on irrotettava ohut hihna sen kuljettamiseen. Aukossa on vetoketjukiinnitys. Sisällä on nahkainen logomerkki, vetoketjullinen tasku. Lisäksi on tonaalinen tekstiilivuori, ommel. Koko on 10 x 6,75 “.

8. Alce musta ketju nahkalaukut olkapää:

Alce Musta Ketju Nahkalaukut Olkapää

Laukussa on kirjekuoren muoto ja se on valmistettu luonnollisesta vasikannahasta. Tämä Versace -laukku sopii erinomaisesti tärkeimpien tavaroidesi kuljettamiseen. Irrotettavan ketjun avulla voit ripustaa kukkaron olkapäillesi päiväsaikaan. Illalla samaa laukkua voidaan käyttää iltapussina irrottamalla hihna. Siinä on läppä, joka voidaan sulkea magneettikiinnikkeillä. Lisäksi on sisäinen vetoketju, avoin tasku. Lisäksi etupuolella on allekirjoituskilpi kultaisella laitteistolla.

9. Versace -reppu miehille:

Versace -reppu miehille

Miesten tekstiilirepussa on lukuisia vyöjä, jotka on painettu vaaleanpunaisella, sinisellä, keltaisella, mustalla ja valkoisella. Musta sisävuori on tonaalinen. Pääosasto on 13 “x 16” x 4,5 “kaksisuuntainen vetoketju. Kahva päällä on mustaa nahkaa. Säädettävillä olkahihnoilla on yrityksen logo gun-me-talon edessä vetoketjullisessa osastossa.

Jokaisessa laukussa on logo kultaa tai metallia ja tiedät, että ostamasi pussi on aito ja Versacelta. Varmasti Medusa lisää laukun ulkonäköä.