9 uusinta mallia Prada -käsilaukkukokoelmasta vuonna 2021

Naiset tuovat käsilaukkuja minne tahansa. Useimmat suunnittelija käsilaukut naiset ovat erityisen kiitollisia tyyli, laatu ja käsityötaito kaikkein etsitään jälkeen luoja kukkarot saatavilla. Uusimpien Prada -käsilaukkujen muodot ovat naurettavan kunnollisia.

prada käsilaukut

Naisten Prada -laukut ja niiden tyypit:

Alla on luettelo uusista Prada -käsilaukkuista, joita on pidettävä vaihtoehtona ostamiseen.

1. Prada Authentic Bag in Red:

Aito Prada -laukku punaisena

Aidot Prada -laukut ovat virheettömästi suunniteltu laukku, jossa on kullatut varusteet, napsautuspäätös sivulla. Siinä on kolme sisäsegmenttiä ja kaksi ulkotaskua, joissa naiset voivat ilman suurta venytystä luovuttaa omaisuutensa. Siinä on irrotettava olkahihna, se on liiallinen asia ja on vain kiillotuksen ja tyylin kuva.

2. musta Prada Nylon -lähettilaukku:

Prada Nylon -lähettilaukku musta

Tämä Prada Small -laukku on poikkeuksellinen ja se tulee valikoivaan pimeään, joka on pohjimmiltaan loistava. Siinä on nylon edessä vetoketju, kaiverrettu logo sivussa. Siinä on hohtavia hopeanvärisiä laitteita, edessä taitettava kuva ja lukko. Lähettiläspaketti sisältää lisäksi mukautettavan olkahihnan.

3. Prada nylon ja nahka kangaskassi:

Prada Nylon ja Nahka Tote Ba

Tätä vaaleanpunaista Prada -käsilaukkua voidaan käyttää normaaleina päivinä, ja sen kustannukset ovat erittäin säästeliäät. Lisäksi siinä on metallin etsauskuva lehmännahkakolmiossa, napsahtavat päätteet sivuilla ja kullattua materiaalia käytetään osana sen ääriviivoja.

4. Nylon ja nahka Prada musta käsilaukku:

Nylon ja nahka Prada musta käsilaukku

Siinä korostuvat kaksinkertaiset lehmännahan kahvat, Prada -logo pinnoitteen sisällä ja se on riittävän tilava pitämään tavarasi vaivattomasti. Se on tyylikäs ja nykyaikainen ja houkutteleva ulkonäkö. Siinä on vetoketjullinen sisätasku ja mukana tulee puhdas kansi. Tämä säkki on liukas ja lyö hieman Pradaa, joka antaa naisille ihastuttavan ja varman ilmeen.

5. Prada Tessuto & Saffiano Tote:

Prada Tessuto & amp; Saffiano Tote

Tämä on ensiluokkaisen laadun tulos. Se on tuontilaatua ja riittävän laaja tavaroillesi. Tämä on valmistettu nailonista, jossa on viimeistelty vasikannahka. Tämä Prada Ladies -laukku on lisäksi luotu vetoketjulla, jossa on kaiverrettu logokolmio. Siinä on jacquard -pintakuvio, joka on aivan poikkeuksellinen.

6. Saffiano Luxin pienet Prada -pussit:

Saffiano Lux Pienet Prada -laukut

Siinä on puolustavat metallijalat, vetoketju toisella puolella, logovuori, kolme sisätaskua ja kolme avointa taskua sisäpuolella. Se on valmistettu vasikannahasta eri sävyissä, mukaan lukien Prada -käsilaukut vaaleanpunainen, tumma, himmeä ja karamelli.

7. Prada -kangaskassi ja Bluette:

Prada -kangaskassi, jossa Bluette

Tämä on todella hämmästyttävä laukku, joka on muodissa ja tyylikäs ja sopii parhaiten rutiiniaikatauluun, joten hanki malli ulkoasusta tämän Prada -tyylikkään asian kanssa. Tämä Prada Handbags Blue -laukku on kevyt. Se on palannut käteisellä. Tämä on kaikkien aikojen ylellisimpien laukkujen joukossa.

8. Vaaleanharmaa Prada Saffiano Cuir Peitetty:

Vaaleanharmaa Prada Saffiano Cuir Peitetty

Se on suunniteltu yläkahvalla ja hihnan vartijalla on lisäksi irrotettava olkahihna. Siinä on vasikannahan kolmio, jossa on kaiverrettu logo ja roikkuu taitettu vaihdelappu. Sen sisäpinta on vuorattu ja siinä on tarkennustaitto.

9. Saffiano Metal Studs -laukku:

Saffiano Metal Studs -laukku

Siinä on kaksinkertainen kahva, vetoketjullinen päällinen, mukautettava ja erotettava olkahihna nahkaa. Tässä säkissä on lehmännahkavuori, kaksi ulkotaskua, jotka on suljettu vetoketjulla ja joihin voit ilman suurempia venytyksiä laittaa tarvitsemasi asiat kriittisesti.

Nämä Pradan käsilaukut ovat nykyään huippuluokan laukkuja. Ei siis ole suuri yllätys, että nämä laukut ovat kalliita. Vaikka muutamilla naisilla on runsaasti rahaa käyttää kaiken muotoisia ja kokoisia arkkitehtisuunnitelmia, toisten on valittava sitä tarkoituksella.