9 merkittävää vaahtokäsityöideaa aikuisille ja lapsille

Vaahdot ovat fantastinen materiaalivalinta erilaisten käsitöiden luomiseen sekä aikuisille että lapsille. Vaahtolevyjen valitsemiseen on laaja valikoima värejä ja kuvioita. Vaahtotuotteet ovat ihanteellisesti ainutlaatuisia ja erittäin käteviä käsitellä.

Parhaat vaahto- ja käsityöideat aikuisille ja lapsille:

Tässä on joitain Top 9 Foam -paperityötä,

1. Pencil Topper Foam Crafts:

Pencil Topper Foam Crafts

Lapset nauttivat todella kirjoittamisestaan, kun heidän lyijykynänsä päällä on hauskoja kuvia tai taidetta. Tästä eteenpäin vaahtotaidetta ja käsitöitä käytetään lasten lyijykynien täytteiden valmistukseen. Se voi olla eläinten kuvia, kukkia tai hauskoja sarjakuvahahmoja.

2. Butterfly Mask Crafts:

Butterfly Mask Foam Crafts

Toinen leikkisä lasten kokoelma on silmämaskit. Se on tyypillinen materiaali tällaisten käsitöiden valmistukseen. Täällä perhonen -konseptia käytetään tekemään vaahtolevy -käsityöideoita lasten syntymäpäiväjuhlien silmämaskeille.

3. Värikäs avaimenperä käsityöt:

Värikkäitä avaimenperän vaahtotöitä

Näistä värikkäistä vaahtomuovilevyistä ja neliöistä voidaan valmistaa myös avaimenperiä. Suunnittelut voivat olla käsittämättömiä ja erinomaisia ​​ajatuksen saavuttamiseksi. Kaikenlaisia ​​malleja ja leikkauksia voidaan tehdä tällaisille arkeille, ja siksi saamme nämä upeat vaahtopaperiprojektit avaimenperät.

4. Pääsiäiskori vaahto käsityöt:

Pääsiäiskori Vaahto käsityöt

Vaahdot eivät ole tarkoitettu vain lasten projekteihin. Aikuiset ja teini -ikäiset voivat myös käyttää sitä helposti omiin tarkoituksiinsa, kuten lahjoiksi tai kotinäytökseksi. Tässä on yksi täydellinen esimerkki aikuisille tarkoitetuista vaahtokäsityöideoista pääsiäiskorina.

5. Bumble Bee Black Crafts:

Bumble Bee Black Foam Crafts

Epäilemättä saatavilla on myös rohkeita mustia vaahtomuovilevyjä. Sitä käytetään Bumblebeen valmistamiseen mustan käsityövaahdon avulla, kuten kuvassa. Tätä taidetta voidaan käyttää ihanteellisena seinätarrana.

6. Glittery kynttilänjalka vaahto käsityöt:

Kiiltävä kynttilänjalka vaahto käsityöt

Kuten aiemmin sanottiin, vaahtolevyjä on saatavana myös erilaisina tekstuureina ja itse malleina. Nämä Glitter -vaahtomuovilevyjen käsityöt halutuista väreistä voidaan valmistaa mihin tahansa käsityöhön. Tässä oleva kuva on yksi kynttilänjaloista, jonka pohjana on kimalteleva vaahtomuovi.

7. paperitavarat haltija vaahto käsityöt:

Paperitelineen vaahtotyöt

Kyllä, voisimme myös suunnitella erittäin hyödyllisen asian, nimeltään paperitavarateline, käyttämällä näitä käsityövaahtoja. Tässä valittu muotoilu on todella silmiinpistävää ja upeaa. Mutta se voi silti olla missä tahansa valinnanvaraa. Se riippuu täysin yksilöistä valitakseen omat käsityöideansa.

8. Kukkakimppu vaahto käsityöt:

Kukkakimppu vaahto käsityöt

Omien kukka -vaahtomuovien tekeminen ja lahjoittaminen rakkailleen on ihanin asia, josta kaikki lapset nauttivat. Vaahtopapereita voi valita eri väreillä. Nämä kevyet kukkakimppuvaahtomuodot ovat todella ihastuttavia ja houkuttelevia, kun ne on tehty. Tämä on erityisen pehmeä ja voit lahjoittaa tämän rakkaalle.

9. Kotitalouksien ripustimet:

Kotitalouksien ripustimet vaahto käsityöt

Tässä on yksi miellyttävistä ja edullisimmista vaahtolevyjen käsityöideoista meille kaikille. Se toimii ihanteellisesti kaikkien perheenjäsenten käytössä. Siten näiden vaahtolevyjen avulla kaikki käsityöt ovat mahdollisia. Voit käyttää niitä ripustaaksesi altaan lähellä tai makuuhuoneessasi.

Vaahtolevyt ovat erittäin kevyitä ja edullisia käsitellä ja tehdä sopivia malleja. Siksi projektipohjaisissa käsityöissä useimmat niistä ehdottomasti valitsisivat vaahtomuovilevyjä, jotka ovat saatavilla eri väreissä ja erilaisissa tekstuureissa.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.