9 kauneimpia malleja kultaisista varvassormuksista naisille

Metalli, joka ei koskaan mene pois muodista ja jota on käytetty vuosikymmeniä, on kultaa. Kultainen koriste näyttää aina upealta ja upealta jokaisella naisella iästä ja väristä riippumatta. Kultakorujen kiiltävä ja loistava ulkonäkö näyttää aina houkuttelevalta ja houkuttelevalta. Monenlaisia ​​kultakoristeita on muotoiltu, joista varvasrenkailla on erityinen muistutus hindulaisessa mytologiassa. Näin ollen varvassormusta käyttää erityisesti naimisissa oleva nainen ja sitä käytetään molemmissa jaloissa.

Sanotaan, että hermo kulkee jalkojen toisesta sormesta kohtuun ja sitten sydämeen. Se jopa säätelee asianmukaista verenkiertoa ja pitää naisen terveyden kunnossa.

Toe Ring -mallit kultaa:

Katsotaanpa nyt Intian naisten 9 parasta kultaista varvasrengasta:

1. Tyylikkäät Butterfly Gold -varvasormukset:

Tyylikkäät Butterfly Gold -varvasormukset

Varvasrenkaat saavat henkilön näyttämään vaikuttavalta, ja tämäntyyppiset perhoset muotoillut kultarenkaat näyttävät ajattomilta ja niissä on ripaus modernisuutta. Varvasrenkaan sivuilla on taiteellinen käsityö, joka näyttää kauniilta varpaissa.

2. Kultainen varvassormus, jossa on roikkuva sydän:

Kultainen varvassormus roikkuvalla sydämellä

Kaikissa koruissa, joihin ripustetaan ripustin, se näyttää melko viehättävältä ja houkuttelevalta, sama koskee näitä kultaisia ​​varvasrenkaita, joihin on ripustettu söpö sydän ja joka antaa houkuttelevan ilmeen varpaille. Kuten sanotaan myös, varvasrenkaat yhdistyvät sydämen hermoihin, joten tämä varvasrengas korostaa myös rakkauttasi.

3. Retro Look Gold Toe -renkaat:

Retro Look kultaiset varvassormukset

Tällaisilla kultaisilla varvasrenkailla on retro -ulkonäkö, nykyaikaisuutta ja perinteistä salamaa. Varvasrengas on muotoiltu kahdessa kerroksessa ja se näyttää erittäin söpöltä ja tyylikkäältä nuorten tyttöjen käyttämänä.

4. Kukka -muotoiset kultaiset varvassormukset:

Kukka -muotoiset kultaiset varvassormukset

Varvassormuksen päällä on pieni kukka, joka antaa sensaatiomaisen ilmeen. Kukassa on kahdeksan muotoiltua terälehteä, jotka näyttävät upeilta ja sopivat täydellisesti keski -ikäisille naisille. Sitä voidaan käyttää myös missä tahansa tilanteessa ja missä tahansa paikassa.

5. 14 K kultaiset varvassormukset pyöritetyillä päillä:

14 K kultaiset varvassormukset pyöritetyillä päillä

Varvassormus on muotoiltu 14k puhtaasta kullasta ja sillä on upea ja muodikas ulkonäkö. Tämän tyyppisiä varvasrenkaita rakastavat nuoret tytöt tai vasta naimisissa olevat, koska se antaa heille viehättävän ja houkuttelevan ulkonäön.

6. Säädettävät 22 K kultaiset varvasrenkaat:

Säädettävät 22 K kultaiset varvassormukset

Nämä varvasrenkaiden kuviot ovat erittäin mukavat käyttää, kun säädät niitä mukavasi mukaan. Se on valmistettu 22k puhtaasta kullasta ja sillä on perinteinen ulkonäkö. Se on täydellinen morsiamille ja jopa ihana lahjavaihtoehto nuorille tytöille, jotka menevät pian naimisiin.

7. Suunnittelijan jalanjälki 14 K kultainen varvassormus:

Suunnittelija jalanjälki 14 K kultainen varvasormus

Nykyään nuoret tytöt haluavat käyttää varvassormusta, joka tekee heistä poikkeuksellisen upeita. Tällainen 14 k kultainen varvasormus, jossa on pieni jalka, voisi olla täydellinen heille, koska se näyttää erittäin tyylikkäältä ja saa ne näyttämään muodikkailta ja älykkäiltä.

8. Double V Gold -varvasormukset:

Double V kultaiset varvasrenkaat

Varvasrengas on muotoiltu “V” -muodossa ja siinä on kaksinkertaiset kerrokset puhtaasta kullasta, mutta niissä on kaksinkertaiset kerrokset. Väriyhdistelmä saa sen näyttämään erittäin kauniilta ja näyttää kiehtovalta käytettäessä.

9. Tähti kohokuvioitu kultainen varvassormus:

Tähti kohokuvioitu kultainen varvassormus

Tämän tyyppinen kohokuvioitu tähti näyttää erittäin tyylikkäältä ja houkuttelee muiden silmät erittäin helposti. Kultaisessa varvasrenkaassa on pieniä tähtiä kruunattu molemmilla reunoilla, mikä tekee siitä ajattoman ja tyylikkään ilmeen, kun nuoret tytöt käyttävät sitä jaloissa.

Kultaisia ​​varvasrenkaita on vaikea vastustaa, kun näet ne kerran, tunnet aina houkutusta omistaa sellainen ja lisätä se korulaatikkoosi. Koska kulta liittyy rakkauteen, intohimoon, voimaan ja jopa muistuttaa vaurautta ja vaurautta ja saa sinut näyttämään lumoavalta. Samanlainen koskee kultaista varvassormusta, joka rauhoittaa ja antaa valtavaa voimaa sielullesi ja saa sinut tuntemaan olosi rauhalliseksi ja viileäksi.