Kuinka laihtua viikossa kotona?

“Täydelliseen terveyteen keskittyminen” on asia, joka kaikkien pitäisi olla huolissaan. Ihmisen ruumiinpaino on rasvan ja veden kertymisen osuus kehossa. Tärkein asia tässä on muistaa, että laihdutat itsesi ja oman kuntosi vuoksi. Oikean ruokavalion ja riittävän liikunnan yhdistelmällä henkilö voi laihtua jopa 5 kg viikossa.

Laihduta viikossa kotona

Kuinka laihtua viikossa kotona:

Tässä on 21 vinkkiä painonpudotukseen, seuraa niitä ja näe ihana muutos kehosi rakenteessa.

1. Sitruunamehu:

Sitruuna on sisällytettävä ruokavalioosi, jos aiot laihtua. Se auttaa sinua pääsemään eroon ylimääräisistä kiloista, poistamaan myrkkyjä kehostasi ja antamaan sinulle luonnollisen hehkun. Aloita siis päiväsi sitruunamehulla. Ota limonadi lämpimällä lasillisella vettä. Tämä lisää kehon aineenvaihduntaa ja tunnet olosi energiseksi harjoituksillesi.

2. Juo paljon vettä:

Vesi on tärkeä ainesosa painonpudotuksessa. Se auttaa poistamaan myrkkyjä kehostasi ja pitämään järjestelmän terveenä ja puhtaana. Aloita tuplaamalla vedenotto. Ei vain tämä juomavesi pitänyt vatsasi täynnä koko ajan. Se auttaa myös vähentämään ruoan saantia.

3. Tee harjoituksia säännöllisesti ja säilytä asento:

Pidä 45 minuutin tiukka harjoitus päivittäin. Jos haluat nopeita tuloksia, sinun on työskenneltävä kovasti sen eteen. Muista aina “toistaa jokainen lomake”. Älä koskaan tee kompromisseja lomakkeesi kanssa, jos teet niin, lopeta muutama sekunti ja aloita alusta. Yritä tehdä 12-16 toistoa jokaisesta liikkeestä ja levätä 15 sekuntia jokaisen harjoituksen välillä. Ota portaat hissin sijaan. Se sävyttää alavatsan ja reiden. Portaita ylös ja alas kiipeäminen 30 kertaa päivässä polttaa jopa 600 kaloria päivässä. Varmista aina, että kaikki harjoittelu, jota noudatat ryhtiäsi, on oikea. Epätäydellinen asento johtaa loukkaantumiseen. Mitä enemmän hikoilet, sitä enemmän menetät nopeammin. Muista olla jatkuva eli älä jätä väliin harjoituksia, aterioita, palautumista tai lepopäiviä-pidä kiinni suunnitelmasta. Et saa hyvää kehoa tai saavuta tavoitepainoasi, jos keskityt kuntoon vain pari päivää. Sen on oltava jatkuvaa työtä.

4. Äänen nukkuminen:

Nukkuminen on erittäin tärkeä kriteeri laihdutuksessa. Riittävä uni lisää energiaa ja kestävyyttä harjoitteluun. Pieniä lapsia ja nuoria kehotetaan nukkumaan vähintään 8-9 tuntia päivässä. Tämä nukkuminen ei ainoastaan ​​vähennä stressiä, vaan antaa myös henkisen rauhan. Stressin saaminen lisää epäterveellisten elintarvikkeiden saantia. Et ole laihduttanut niitä ylimääräisiä kiloja kuukaudessa, joten älä odota niiden katoavan niin paljon aikaa. Anna itsellesi aikaa äläkä menetä toivoa helposti. Jatka työskentelyä.

5. Uhraa yksi elintarvikkeistasi:

Kun olet foodie, sinun on mahdotonta jättää kaikki suosikkiruokasi kerrallaan. Älä huoli ihmiset, minulla on ratkaisu sinulle vain uhrata yksi suosikeistasi ja huomaat, että kehosi ei edes huomannut sitä. Yhden leikkaaminen poistaa ruokavaliosta muutaman kalorin, mikä lisää kehon rasvaa.

6. Älä ohita aamiaista:

Kun aloitat päiväsi terveellisellä aterialla, sinulla on taipumus olla energinen koko päivän. Joten missään tapauksessa älä missaa aamiaista. Aamiaisen myöhäinen sanominen kello 10 jälkeen alentaa kehon aineenvaihduntaa, mikä puolestaan ​​lisää kehon rasvoja. Syö terveellinen aamiainen; sisältää täysjyväleivän, jossa on yksi tai kaksi haudutettua munaa, paistettuja papuja paahtoleivällä tai mysliä jogurtin ja hedelmien kanssa. Sisällytä ruokavalioosi tuoreet hedelmät ja vihannekset.

7. On “Top Sex”:

Seksi ei ole vain fyysisen nautinnon nauttimista, vaan siitä on paljon hyötyä. Seksi on rasvaa. Paras asema seksissä on olla huipulla, se tarkoittaa, että olet aktiivisin ja poltat enemmän kaloreita. Se myös pumppaa hyvän olon tekijän ja auttaa sinua pääsemään eroon ruokakaiverruksista. Nouskaa ylösalaisin lehmityttöllä (toisin sanoen poispäin kaveristanne) antaaksenne reiteen ja pakaralihaksille ylimääräisen työntövoiman. Joten tiedä kun tiedät salaisuuden, tytöt käpertyvät kavereidesi kanssa. Muista pitää sinut iltaisin!

8. Syö peilien edessä ja laihdutat:

Peilin edessä syöminen auttaa vähentämään syötettyä ruokaa 1/3 sen osuudesta. Kun näet peilisi heijastavan ruokia, jotka eivät ole sinulle hyviä, mielessäsi on sisäinen osuma, joka saa sinut tietoiseksi ruoan määrästä ja tyypistä.

9. Kävely Fitness Mantralla:

Kävely on paras ja yksinkertaisin liikuntamuoto. Se on kehon yleistä harjoittelua. Nopea kävely yli 30 minuuttia päivässä johtaa valtavaan rasvan menetykseen. Aloita tapa kävellä 5 minuuttia joka päivä illallisen jälkeen. Ei vain tämä kävely rajoittaa sairautta ja lisää kehon aineenvaihduntaa.

10. Lisää vihanneksia ruokavalioosi:

Kasvikset ovat täydellinen asia syödä, kun olet ruokavaliossa. Henkilö, joka kuluttaa paljon vihanneksia, pitää painonsa kurissa. Joten pidä porkkana- tai kirsikkatomaatteja välipalalla. Se ei ainoastaan ​​tyydytä nälkääsi, vaan leikkaa rasvoja ja antaa ihollesi luonnollisen hehkun. Vihannekset koostuvat pääasiassa vedestä, joten ne eivät sisällä kaloreita. Joten voit jatkaa sitä ilman pelkoa painonnoususta.

11. Kuluta vihreää teetä:

Meillä on erilaisia ​​ruokia, joita syömme päivittäin. Hyvä laihtuminen edellyttää, että syöt oikean ruokavalion päivittäin. Näin voit aloittaa päiväsi kupillisella vihreää teetä. Voit myös nauttia tämän juuri ennen ja jälkeen jokaisen aterian, jotta pysyt täynnä r pidempään. Tämä prosessi auttaa myös helpossa ruoansulatuksessa.

12. Syö hiilihydraatteja viisaasti:

Sinun on kulutettava niitä hyvin pieninä määrinä ja varmista, että tarkistat myös sokeripitoisuutesi, koska tämä voi vaikeuttaa painonpudotusta.

13. Valmista omat valikot:

Sinun on valittava oma ruokalistasi mieltymystesi ja inhoamisesi mukaan tekemällä se omalla tavallasi auttaa sinua olemaan ruokavalio -ohjelmassa hyvin pitkään. Älä pidä kiinni muiden ateriasuunnitelmasta.

14. Terveellinen syöminen:

Noudata aina terveellistä ruokavaliota ja tee ruokavalio erittäin viisaasti. Älä koskaan ohita aamuaamiaista, joka sisältää oikean määrän hiilihydraatteja, rasvaa ja maitotuotteita. Jokaisen aterian yhteydessä sinun on pidettävä kasvikset tärkeänä osana, sitten proteiinia ja viimeisenä hiilihydraatteja.

15. Juo makeuttamatonta teetä:

Varmista, että juot aina makeuttamatonta teetä yrittäessäsi laihtua kotona. Tämä auttaa sinua pysymään nesteytettynä ja helpottamaan väsymystä. Tämän juominen auttaa puhdistamaan ihon ja pitämään tämän aknen vapaana! Voit aina juoda tämän ennen jokaista ateriaa täyttääksesi vatsasi puoleen. Mutta varmista, että siinä ei ole ylimääräisiä kaloreita.

16. Älä ohita kokonaan:

Voit syödä suurimman osan terveellisestä ruoasta kohtuudella. Älä koskaan yritä leikata mitään kokonaan. Voit myös syödä epäterveellisiä asioita, kuten hampurilaisia ​​tai kiekkoja, vain kerran viikossa tai kuukaudessa. Vältä kuitenkin kaikkea, mitä ei valmisteta kotona, kuten McDonald’s, KFC jne.), Karkkeja, virvoitusjuomia jne..

17. Ota vähäkalorinen ruokavalio:

Yritä laihduttaa enemmän kaloreita kuin itse syöt, tämä on paras kotihoito laihtumiseen. Nauti enemmän vähäkalorista ruokavaliota, joka vähentää saantia päivittäin noin 1200 ja 1500 kaloria. Tämä on myös injektiopullo tietää, että sinun ei tarvitse menettää enemmän kuin kaksi 2 kiloa painostasi viikossa. Tätä ei pidetä turvallisena.

18. Vähennä rasvan saantia:

Sinun on kulutettava sitä keskimäärin 35-60 grammaa päivässä. Käytä vähärasvaista proteiiniruokavaliota, joka sisältää enemmän lihaa, munia ja kalaa päivässä.

19. Harjoitus:

Voit tehdä paljon kotitreeniä ja sisällyttää ne elämäntyyliisi. Älä koe tätä työlääksi! Tee pieniä muutoksia, jotta paino ei koskaan palaa. Voit myös mennä kävelylle tai lenkille, kun menet kouluun jättämään lapsesi ajamisen sijaan. Juokse lemmikkisi kanssa. Aloita pienillä kouristuksilla, kun televisiossa on mainoskatkoja. Valitse jokin pyöräilyvaihtoehto ihanien ystävien tai perheen kanssa.

20. Ole urheilullinen tai harrasta harrastuksiasi:

Jotkut harrastukset auttavat polttamaan kaloreita. Pelaa myös urheilua, joka on paras tapa saada kilpailuenergiaa. Voit harrastaa urheilua, kuten spinningiä tai puutarhanhoitoa ylimääräisen laihtumisen vuoksi kotona.

21. Kokeile joogaa:

Jotkut eivät ehkä pidä tiukasta liikunnasta tai urheilusta. Toinen syy voi olla se, että heillä ei ole niin paljon aikaa käyttää siihen. Siten naiset valitsevat matalan intensiteetin joogan, joka tehdään kotona. Tämä on myös hyödyllistä polttaa kaloreita ja samalla jättää sinusta energiaa.

Ei ole niin vaikeaa menettää ei -toivottua painoa. Se vaatii kuitenkin suurta kurinalaisuutta pysyäkseen johdonmukaisena harjoittelusi ja ruokailutottumustesi kanssa. Muista, että menestys on johdonmukaisuutta ajan myötä. Kaikki on tehtävä aikataulussa. Noudata vinkkejä ja näillä mennään!