5 vaikuttavaa puku -mekkoa kihlausseremoniaan Intiassa

Puvut ovat varmasti yksinkertaisin kihlausmekko. Jotkut niistä ovat yksinkertaisia ​​valkoisina, kun taas toisissa on raskasta työtä ja malleja. Mutta mekon upean ulkonäön salaisuus tulee oikean värin ja kuvion valitsemisesta. Jotkut kylpytakit on mukautettu paremmin intialaiseen kulumiseen, kun taas toiset näyttävät länsimaalaisilta ja muuttuvat siten erittäin moderniksi kihlauspuvuksi. Suunnittelijoiden uutuus ja kyky räätälöidä jotain kaunista tulee paljon ajattelua ja vaivaa, usein sopusoinnussa nykyajan mieltymysten kanssa. Jotkut ovat myös mittatilaustyönä, jotta ne sopivat vartaloon ja istuvat mukavasti. Joten mistä ideasi tulevat? Vedä sukat ylös ja heittele panoksesi, jotta saat kaikkien aikojen parhaan kihlauspuvun ja saat inspiraatiota ideoistamme.

Kuinka valita oikea kihlauspuku?

Ennen kuin keskustelemme kihlauspuvutyypeistä, ymmärrämme perusasiat ihanteellisen kihlauspuvun valitsemiseksi. Asiantuntijat ja suunnittelijat jakavat nämä vinkit, jotka opastavat morsiamen valitsemaan oikein:

  • Ensimmäinen ja tärkein vinkki puvun harkitsemiseen on ymmärtää vartalotyyppisi. Tämä auttaa valitsemaan oikean asun, joka imartelee hahmoasi.
  • Tyyli ilman mukavuutta ei ole hyväksi. Varsinkin kun on suuri päiväsi ja kun käytät rahaa omaisuuteen, sinun on varmistettava, että puku on mukava ja anna sinun hengittää hyvin.
  • Valitse värit, jotka täydentävät ihon sävyä. Tämä on pastellivärien aikakausi. Kokeile yhtä näistä sävyistä näyttääksesi trendikkäältä ja tyylikkäältä samanaikaisesti.
  • Vältä raskaita tulosteita ja kukkakuvioita. Nämä voivat saada sinut näyttämään julmalta ja pommittavalta. Pidä se raittiina ja valitse yksityiskohtaiset kirjonta- ja pitsikuviot, jotta sinusta näyttäisi prinsessa.
  • Morsiamen ja sulhasen koordinoidut asut ovat tämän hääkauden uusin muoti. Suunnittele tarkasti, täydentääkö asu sulhasen pukua ja tausta -asetusta.

Intialaisen tyylin kihlauspuvut:

Rakastatko juhlia pukuasi kihloissasi? No, jos on, niin kerromme kuinka puvut ovat suorastaan ​​kauniita. Mutta tuleeko siitä kihlauspukuideasi? Tässä on muutamia pukuideoita sitoutumiseen, joista voit saada inspiraatiota kokeilla itse.

1. Suunnittelijapuku:

Puolet puvun kauneudesta tulee valitsemastasi väristä. Tämä intialaisen morsiamen kihlauspuku on verenpunainen ja siinä on suunnittelija työtä vartaloon. Pohja on röyhelöinen kuin nuken. Korkeakaulisessa mekossa on kaulus, joten sinun ei tarvitse löytää siihen sopivaa kaulakorua. Yhdistä se sopiviin hiuksiin ja korvakoruihin näyttääksesi hurmaavan kauniilta.

2. Länsipuku:

Länsimainen mekko on todella lumoava. Se on valkoinen tai luonnonvalkoinen, ja siinä on hyvin vähän suunnittelutöitä. Jotkut niistä ovat hihatonta ja alla oleva mekko on tyypillisesti kaunis röyhelö. Vaikka sen hallinta voi olla hieman koettelemus, se ei varmasti aiheuta ongelmia, kun näet kuinka kaunis se näyttää. Hyvä hiustenpidennys ja vähemmän tai ei lainkaan koruja on tapa edetä.

3. Anarkalin puku:

Tiesitkö, että voit muokata anarkali -mekkoa niin, että se näyttää puvulta? No, alaosa, lähellä vyötäröä, muuttuu vapaammaksi kuin klassinen anarkali, joka pitää tiukasti vyötäröllä. Anarkalin alaosassa on erilaisia ​​malleja ja töitä, jotka saattavat tehdä siitä raskaan, mutta hämmästyttävän suuren. Yhdistä se perinteisiin koruihin ja näytä houkuttelevalta tässä iltapuvussa sitoutumista varten.

4. Lehenga -puku:

Kuten lehenga ja puku samassa määrin? No, tässä on klassinen yhdistelmä lehengasta ja puvusta, joka näyttää alla röyhelöhameelta ja jossa on vaatimattomat lehenga -tyyliset ompeleet yläosassa. Siirry kohtalaisen kirkkaisiin väreihin ja korosta alla olevan puvun ulkoasua erilaisilla designin sävyillä. Kokeile joitain perinteisiä koruja sen kanssa ja hyviä hiuksia.

5. Salwar -inspiroitu puku:

Tässä on toinen klassinen intialainen tyyli. Vaikka tämä ei ehkä näytä “gowny”, se hallitsee kuitenkin alla olevan puvun ulkoasua. Se on päällekkäin ommeltu mekko, jossa on pieni vyötärönauha, jonka läpi dupatta kulkee. Alempi osa on lähempänä kehoa eikä ole röyhelöinen. Se onnistuu vetämään pois kuin tyylikäs mekko, joka on saanut paljon inspiraatiota intialaisesta tyylistä. Sopivien korujen yhdistäminen täydentää ulkoasua.

Puvut ovat tyttöjen kaikkien aikojen suosikki! Vieläkin enemmän suosikkeja tekee niistä klassinen yhdistelmä, joka on alkanut ilmestyä tänään. Hämmästyttävän intialaisen tyylin tullessa yhdistettynä pukuun se tekee siitä vastustamattoman mekon sitoutumiseen. Ne on ommeltu kauniisti täydellisiksi ja varmistettu sopimaan vartaloon. Parasta heissä on niiden tarjoama mukavuus. Inspiroidu ideoistamme ja aloita uuden trendin kanssa. Valmistaudu olemaan trendintekijä seuraavaksi!