9 kuuluisaa häämatkapaikkaa Singaporessa yksityiskohdilla

Singapore on saarikaupunki, joka esittelee sekä ihmisen tekemiä että luonnonkauniita kauneuden ihmeitä. Maailman puutarhakaupunkina tunnetusta Singaporesta on tulossa puutarhakaupunki. Olipa kyseessä sitten veden ja valojen upea näyttö Sentosan rannalla tai 57. tason infinity -allas, joka antaa sinulle kokemuksen uimisesta maailman huipulla, jokainen kokemus Singaporessa on parhaimmillaan Singaporen häämatkakohde. Sijaitsee Kaakkois -Aasiassa ja yhteydessä kaikkiin maailman suurimpiin maihin, sinne pääsy ei voi olla yksinkertaisempaa. Päiväntasaajan lähellä sijaitsevassa Singaporessa on trooppinen ilmasto ja runsaasti sadetta. Joten paras aika vierailla on välttää sateet, jotka ovat juuri marraskuun ja heinäkuun välillä. Rikollisuuden määrä Singaporessa on erittäin alhainen, joten se on erittäin turvallinen matkailijoille.

Singapore on epäilemättä jokaisen parin häämatkaunelma. Saarikaupunki on upea näyttely ja ääni, keinotekoinen ja luonnollinen. Lukuisat rannat, sci-fi-arkkitehtuuri, hoidetut puutarhat, nykytaide, kohoavat hotellit ja ostoskeskukset tekevät tästä kuherruskuukauden, joka pysyy kanssasi ikuisesti. Jotkut Singaporen häämatkakohteet ovat –

Parhaat häämatkapaikat Singaporessa kuvilla:

1. Changi Pointin rannikkokävely:

Honeymoon paikkoja Singaporessa

Changi Point tarjoaa upeat näkymät merelle, offshore -kaloneille ja veneille. Unohda kaikki ja puhalla puiden, kauniiden kukkuloiden ja tiheän vehreyden pariin viettäessäsi aikaa rakkaasi kanssa.

2. Ritz-Carlton, Millenia:

häämatka-paikat-singapore

Yöpyminen siellä ja elät kuin kuninkaallinen. Sen vertaansa vailla olevan näkymän Singaporen horisonttiin ja Marina Baylle lukuun ottamatta siellä on valtava kokoelma modernin taiteen maailmankuuluja taiteilijoita, kuten Dale Chihuly, Andy Warhol ja Frank Stella. Et voi hukata henkeäsalpaavia maisemia ja pulahtaa ”Honeymoon Dip” -kylpylään Ritz -kylpyammeen lähellä. Ylellisyyttä ja palvelua parhaimmillaan! Jos mietit, missä yöpyä Singaporessa häämatkalle saadaksesi hemmottelua ylellisyydessä, tämä on oikea paikka.

3. Bukit Batok Town Park:

häämatka-paikat-singapore

Bukit Batok Town Park on merkittävä nähtävyys Singaporessa. Se on yksi parhaista häämatkakohteista pariskunnille. Kauniista maisemistaan ​​suosittu jokaisen parin pitäisi saada valokuva, jonka ottavat siellä koulutetut valokuvaajat. Romanttinen kävely luonnonkauniissa puistossa rauhallisen Xiao Guilin -järven rannalla, jota paikalliset tuntevat, on kävely muistaa koko elämän!

4. Singapore -joki:

häämatka-paikat-singapore

Kuherruskuukausi Singaporessa on turhaa ilman ajelehtia Clarke Quayta pitkin katsomaan hämmästyttäviä Marina Bay Sandsin, The Merlionin ja muita kuuluisia maamerkkejä. Pariskunnat voivat myös viettää romanttisen illan toistensa kanssa kauniilla joella nauttien siellä olevasta valoesityksestä. Se on yksi parhaista häämatkakohteista Singaporessa, jota ei kannata jättää väliin.

5. Jewel -laatikko:

Honeymoon paikkoja Singaporessa

Treffit Jewel -laatikossa on yksi pakollisista tapahtumista, kun olet Singaporessa rakkaasi kanssa. Varaa Jewel Box etukäteen romanttiselle illalliselle kuljetuksen aikana kaupungin yli ja nauti kaupungin tarjoamasta henkeäsalpaavasta näkymästä. Romanttinen ilma on jotain, jota et koe joka päivä; Tartu tilaisuuteen tehdä päivästäsi erityinen molemmille.

6. Marina Bay Sands:

häämatka-paikat-singapore

Marina Bay Sands on yksi parhaista häämatkakohteista Singaporessa. Kävely hiekalla nauttien valoesityksestä, upeasta vesisuihkusta, lasereista ja palogeysereistä, kaikki on hämmästyttävää. Nauti samppanjaa KUDE TA Clubilla 360 asteen näkymällä Singaporeen Marina Bay Sandsin huipulla. Ilta ei voi olla romanttisempi kuin tämä!

7. Gardens by the Bay:

Puutarhat lahden äärellä

Nämä ovat uusimpia ihmisen tekemiä puutarhoja ja sijoittuvat korkealle kuherruskuukausikohteisiin Singaporessa. Se on täydellinen sekoitus luonnollista ja keinotekoista, alkuperäisiä ja eksoottisia kasveja sekä vettä säästäviä superpuita ja ihmisen tekemää vuoristobiomia. Tämä on varmasti romantiikan tulevaisuus!

8. Sentosa:

Sentosa

Sentosan saari on yksi Singaporen kuherruskuukauden suosituimmista vierailukohteista. Kauniista ja suurista rannoistaan ​​ja seikkailuurheilulajeistaan ​​tunnettu romanttinen aamu kauniilla valkoisella hiekkarannalla voit nauttia paremmasta puoliskostasi. pariskunta Spa Botanicassa on täydellinen päivä häämatkalla.

9. Kasvitieteellinen puutarha:

Kasvitieteellinen puutarha

Vihreä vehreys ja sademetsät tekevät tästä yhden parhaista luonnollisista kuherruskuukauden kohteista Singaporessa. Tee läpi yli 2000 orkidean kokoelma ja käy National Orchid Gardenissa. Nauti sitten herkullisia ruokia Corner house -ravintolassa. Täydellinen päivä luonnon ja ruoan kanssa!

Tämä on vain pieni katsaus Singaporen tarjontaan. Sinun täytyy vierailla kokeaksesi romanttista ilmaa kauniin Singaporen kaupungin ilmapiirissä!!

Nautitko tutustumisesta eri Singaporen vierailukohteisiin häämatkalle? Jaa kokemuksesi ja mikä on suosikkikohteesi kaikkien joukossa. Singaporessa on paljon muuta kuin kuherruskuukauden pariskunta, ja sinun on vierailtava kokemaan sen loisto.

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset:

1. Mitkä ovat parhaat paikat vierailla Singaporessa kuherruskuukauden pariskunnille?

V: Tässä on luettelo 10 romanttisimmasta paikasta Singaporessa, joita sinun ei pitäisi hukata häämatkalla:

  • Piknik Esplanaden kattopuutarhassa
  • Valo- ja vesiesitys Marina Bay Sandsissa
  • Nosta paahtoleipä Singaporen esitteelle
  • Kävele taivaan siltaa puutarhassa lahden rannalla
  • Viiniä ja illallista kaupungin kiertoajeluveneillä
  • Tunne itsesi pois maailmasta Keppel Bayn venesatamassa
  • Ruokaile Jewel -köysiradalla
  • Romanttinen pako saarelle St. Johnsissa
  • Nauti seikkailusta Sentosan saarilla
  • Käy 1-Altitude

2. Onko Singapore kallis häämatkakohde?

V: Singapore on luokiteltu matkailun kalleimmaksi maaksi. Mutta sen kehittämän kehityksen ja sen tarjoamien ylellisyyksien vuoksi se on ehdottomasti hintansa arvoinen. Parasta on, että saat lukuisia maailmanluokan kokemuksia yhdessä paikassa ilman, että joudut matkustamaan tunteja yhdessä hyppäämällä paikasta toiseen.

3. Onko Singapore hyvä valinta kuherruskuukauden pariskunnille?

V: Onko Singapore ideaali valinta häämatkalle vai ei, riippuu täysin siitä, millaista lomaa haluat kuherruskuukautta varten. Jos etsit rauhallista ja rauhallista paikkaa, eristäytynyt maailmasta, Singapore ei ole ihanteellinen valinta. Mutta jos rakastat loistoa ja loistoa, nautit eri keittiöistä ja nauti maailman hienoimmista elämyksistä, Singapore on ihanteellinen valinta sinulle.