15 Τελευταία βραχιόλια από πλατίνα σε διαφορετικά σχέδια

Ένα λεπτό ή παχύ συγκρότημα Klingon στο χέρι μας που δίνει μια ευχάριστη θέα είναι το βραχιόλι. Χωρίς αμφιβολία, ένα κομμάτι πολύτιμου μετάλλου το Platinum γύρω από το χέρι μας κάνει τις γυναίκες να τρελαίνονται από τους Άνδρες. Ένα από τα πιο εκλεκτά μέταλλα είναι το Platinum που αναδεικνύει την κομψότητα όταν φοριέται από όμορφες κυρίες και ανδρική εμφάνιση όταν φοριέται. Το διακριτικό χαρακτηριστικό για βραχιόλι τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες είναι το μέγεθος και ο σχεδιασμός.

Διαφορετικοί τύποι βραχιόλια πλατίνας στην τάση:

Αυτό το άρθρο επισημαίνει τους 15 κορυφαίους τύπους βραχιόλια από πλατίνα που είναι ενσωματωμένα με τη συναρπαστική πολυτελή πέτρα όπως τα διαμάντια και επίσης απλό βραχιόλι πλατίνας με τον διαφορετικό τύπο φινιρίσματος.

1. Thin Platinum βραχιόλι με σύμβολο Infinity για γυναίκες:

Thin Platinum βραχιόλι με σύμβολο Infinity για γυναίκες

Στις μέρες μας η τάση να φοράς βαριά κοσμήματα έχει εξαφανιστεί. Ένα λεπτό και φανταχτερό κόσμημα αξεσουάρ έχει μπει στο παιχνίδι. Σε αυτόν τον κατάλογο χτυπά το λεπτό βραχιόλι από πλατίνα με το σύμβολο του άπειρου προσαρτημένο ανάμεσα στο μέταλλο. Το σύμβολο του άπειρου που απεικονίζει την αιώνια αγάπη και στοργή που έγινε περισσότερο μόδα παρά μαθηματική εξίσωση.

2. Χοντρό απλό πλατινέ βραχιόλι με μανσέτα για άνδρες:

Χοντρό απλό πλατινέ βραχιόλι με μανσέτα για άνδρες

Στους άντρες αρέσει να φορούν αξεσουάρ που φοριούνται εύκολα και είναι επίσης της μόδας. Ένα τέτοιο αξεσουάρ χειρός είναι το βραχιόλι τύπου μανσέτας. Πρέπει να έχουμε συναντήσει πολλούς άνδρες στην Ινδία που φορούν ασημένιο και ορειχάλκινο βραχιόλι. Αλλά το βραχιόλι από πλατίνα το κάνει πιο πολύτιμο και πολύτιμο.

3. Ορθογώνιοι σύνδεσμοι Diamond Studded Mens Platinum βραχιόλι:

Ορθογώνιοι σύνδεσμοι Diamond Studded Ανδρικό βραχιόλι από πλατίνα

Πλατίνα ορθογώνιου σχήματος χειροποίητη ή πλατίνα κομμένη σε λέιζερ σε ορθογώνιο σχήμα ενώνονται για να σχηματίσουν ένα βραχιόλι το οποίο τονίζεται με γυαλισμένα διαμάντια προσαρτημένα στις γωνίες του τετράπλευρου ορθογωνίου. Λόγω του μεγέθους και του σχήματος, αυτό το είδος αξεσουάρ φοριέται από τους άνδρες.

4. Στενές συνδέσεις Λεπτό βραχιόλι για γυναίκες:

Curb Links Λεπτό βραχιόλι για γυναίκες

Ένας σύνδεσμος συγκράτησης σχηματίζεται με την αλληλοσύνδεση των ίδιων κομματιών ενός μεταλλικού συνδέσμου μεταξύ τους και έχει επίπεδη εμφάνιση εξόδων όταν διατηρείται σε μια επιφάνεια. Αυτό δίνει μια επίπεδη εμφάνιση και οι σύνδεσμοι βρίσκονται κοντά ο ένας στον άλλο. Το πλάτος είναι λιγότερο λίγα χιλιοστά, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για τις γυναίκες να το φορούν γύρω από το χέρι της.

5. Τετράγωνοι σύνδεσμοι Platinum βραχιόλι για γυναίκες:

Square Links Πλατινένιο βραχιόλι για γυναίκες

Στο βραχιόλι τετράγωνου συνδέσμου, το μέταλλο πλατίνας διαμορφώνεται σε τετράγωνα τεμάχια και συνδέεται με πλατινένιους ευθύγραμμους συνδέσμους με συγκόλληση των δύο μετάλλων ή με τεχνική λέιζερ οι τετράγωνοι σύνδεσμοι ενώνονται ως βραχιόλι αλυσίδας. Διαμάντια πασιέντζας είναι προσαρτημένα γύρω από το τετράπλευρο τετράγωνο που δίνει λάμψη στο βραχιόλι.

6. Όνομα χαραγμένο βραχιόλι από πλατίνα Unisex:

Όνομα Χαραγμένο βραχιόλι από πλατίνα Unisex

Όνομα χαραγμένα κοσμήματα έχουν κερδίσει τη δημοτικότητά τους μεταξύ ανδρών και γυναικών. Αυτός ο τύπος κοσμήματος χρησιμοποιείται ως δώρο σε κάθε ειδική περίσταση. Το οποίο μοιράζεται την αγάπη του μεταξύ τους. Το όνομα είναι χαραγμένο στο κέντρο αυτό το κομμάτι πλατίνας που είναι προσαρτημένο στο βραχιόλι αλυσίδας που μπορεί να είναι μια απλή απλή αλυσίδα ή μια στριμμένη αλυσίδα.

7. Ανδρικά βραχιόλια από πλατίνα συνδεδεμένα με χάντρες:

Ανδρικά βραχιόλια από πλατίνα συνδεδεμένα με χάντρα

Σε αυτόν τον τύπο βραχιόλι, συλλέγονται μικρές χάντρες για να σχηματίσουν ένα βραχιόλι αλυσίδας με εξάρτημα γάντζου. Τα σφαιρίδια μπορούν να έχουν κυκλικό σχήμα κυκλικού σχήματος. Οι άνδρες φορούν βραχιόλι από χάντρες από οποιοδήποτε μέταλλο ή ξύλο. Γυναίκες που θέλουν να εκπλήξουν τους άντρες τους κάνοντας ένα πολύτιμο δώρο, τότε αυτή είναι η καλύτερη επιλογή.

8. Fox tail Platinum βραχιόλι για άνδρες:

Fox tail Platinum βραχιόλι για άνδρες

Αυτός ο τύπος αλυσίδας μοιάζει με μια αλληλένδετη αλυσίδα που δίνει μια πλούσια εμφάνιση και επίσης ζυγίζει περισσότερο από το συνηθισμένο βραχιόλι. Στη συνέχεια, οι σύνδεσμοι μοιάζουν με ουρά αλεπούς που καμπυλώνει στο τέλος, το άκρο είναι αλληλένδετο για να σχηματίσει ένα παχύ βραχιόλι με ένα εξάρτημα γάντζου. Αυτός ο τύπος βραχιόλι ταιριάζει καλύτερα στους άνδρες λόγω του πάχους του.

9. Heart Shaped Links Platinum βραχιόλι για γυναίκες:

Βραχιόλι από πλατίνα για γυναίκες σε σχήμα καρδιάς

Αυτός ο τύπος βραχιόλι είναι το καλύτερο δώρο που μπορούν να σκεφτούν οι άνδρες ως δώρο στον αγαπημένο του. Η πλατίνα κόβεται σε σχήμα καρδιάς σε διάφορα μεγέθη συνήθως με μέγεθος μικρότερο από 2 mm και στο κέντρο αυτών των μορφών καρδιάς είναι προσαρτημένο ένα διαμάντι πασιέντζας και αυτά τα κομμάτια ενώνονται ως βραχιόλι με προσάρτημα κλικ.

10. Chain Platinum βραχιόλι με μενταγιόν για γυναίκες:

Αλυσίδα βραχιόλι από πλατίνα με μενταγιόν για γυναίκες

Το απλό βραχιόλι από πλατίνα δεν ταιριάζει πάντα με όλες τις περιστάσεις. Μια τέτοια περίσταση είναι τα πάρτι. Για να είναι πιο μοντέρνες και δροσερές κατά τη διάρκεια ενός πάρτι, οι γυναίκες προτιμούν να φορούν ένα φανταχτερό και τζαζ αξεσουάρ. Ένα τέτοιο είναι το κρεμαστό βραχιόλι από πλατίνα. Χρησιμοποιείται λεπτή αλυσίδα λευκόχρυσου ή συνδεδεμένο βραχιόλι με τα κρεμαστά κρεμαστά, ακουστικά ή δαχτυλίδια προσαρτημένα γύρω από το βραχιόλι.

11. Rolo Link Platinum βραχιόλι για άνδρες:

Ανδρικό βραχιόλι Rolo Link Platinum

Αυτό το πλατινέ άρεσε ρολό βραχιόλι που έχει πανομοιότυπους στρογγυλούς συνδέσμους οι οποίοι ενώνονται σε ένα απλό εναλλακτικό μοτίβο αλληλουχίας. Αυτό κάνει ένα απλό βραχιόλι από πλατίνα. Αυτός ο τύπος βραχιόλι έχει ένα εξάρτημα γάντζου ή ένα κουμπί προσάρτησης στις γωνίες.

12. Micro Pave Platinum-Rose Gold-Diamond βραχιόλι για γυναίκες:

Micro Pave Platinum-Rose Gold-Diamond βραχιόλι για γυναίκες

Αυτός ο συνδυασμός τριών αναδεικνύει πάντα υπέροχο κόσμημα. Ο ίδιος συνδυασμός έχει αναδειχθεί χρησιμοποιώντας την τεχνική micro pave. Τα διαμάντια είναι ντυμένα γύρω από το ροζ χρυσό με ένα σχοινί από μέταλλο πλατίνας γύρω από το ροζ χρυσό που σχηματίζει ένα βραχιόλι αλυσίδας. Η τεχνική Micro pave χρησιμοποιείται για τον καθορισμό διαμαντιών ίδιου μεγέθους σε μια σειρά και όχι τυχαία τοποθέτηση.

13. Matt Finish Oval Thick Platinum βραχιόλια για γυναίκες:

Matt Finish Oval Thick Platinum βραχιόλια για γυναίκες

Το ματ φινίρισμα δίνει ένα ομαλό φινίρισμα το οποίο οι γυναίκες το βρίσκουν πιο ελκυστικό. Η κατοχή ποικιλίας σχεδίου κοσμημάτων ήταν πάντα μια λίστα επιθυμιών για όλες τις γυναίκες. Σε αυτό πηγαίνει το οβάλ σχήμα βραχιόλι από πλατίνα, το οποίο είναι τοποθετημένο μεταξύ τους με ελατηριακό εξάρτημα, το οποίο σχηματίζει ένα βραχιόλι μπάντας που φοριέται ως αξεσουάρ για πάρτι μαζί με δυτικά ρούχα.

14. Helical Studded Platinum Diamond βραχιόλι για γυναίκες:

Helical Studded Platinum Diamond βραχιόλι για γυναίκες

Ένας ελικοειδής βρόχος είναι προσαρτημένος στο κέντρο μιας ταινίας πλατίνας με ένα εξάρτημα γάντζου. Ο ελικοειδής βρόχος έχει μικρά διαμάντια προσαρτημένα γύρω προσθέτοντας στη μοναδικότητα του βραχιόλι

15. Herring Bone Braided Platinum βραχιόλια για άνδρες:

Ανδρικά βραχιόλια από ρέγγα με πλεκτό πλατινέ

Αυτοί οι σύνδεσμοι στο σχήμα V έχουν την επίπεδη εμφάνιση και η μία πλευρά του βραχιολιού είναι χαραγμένη σύμφωνα με τις αισθητικές προτιμήσεις. Αυτοί οι σύνδεσμοι είναι στριμμένοι σε ένα πλεκτό σχέδιο που δίνει πάχος στο βραχιόλι.

Φορώντας βραχιόλια από πλατίνα, προσθέτει σίγουρα μια ομορφιά στα χέρια σας. Αλλά είναι επίσης σημαντικό να βρεθεί ο σωστός τύπος και σχεδιασμός βραχιόλι από πλατίνα για εκείνη ή αυτόν. Υπάρχει ένα απλό βραχιόλι από πλατίνα και βραχιόλι από πολύτιμο μέταλλο και πέτρα ή δύο τόνων που έχει τη δική του φανταστική προοπτική. Όμως, λόγω ενός απλού βραχιόλι από πλατίνα, σίγουρα θα μας κάνει σοβαρούς για ένα νέο βραχιόλι από πλατίνα!!