9 Πολύτιμα δαχτυλίδια αρραβώνων από πλατίνα για αυτόν και αυτήν

Η πλατίνα είναι ένα ακριβό μέταλλο σε λευκό χρώμα. Τα πλατινένια δαχτυλίδια αρραβώνων είναι τόσο αριστοκρατικά στην εμφάνιση και χαρίζουν ικανοποίηση στον χρήστη. Τα σχέδια των δαχτυλιδιών αρραβώνων από πλατίνα είναι πολύ ωραία και ευαίσθητα. Όταν φοράτε πλατινένιο δαχτυλίδι αρραβώνων, αποδίδει τον πλούτο σας. Το μέταλλο πλατίνας είναι ισχυρότερο από το χρυσό. Μπορείτε επίσης να αναμίξετε πλατίνα με χρυσό. Θα φανεί φοβερό.

Τα δαχτυλίδια αρραβώνων είναι πολύτιμα για ζευγάρια. Τους αρέσει πάντα να επιλέγουν το καλύτερο δαχτυλίδι ο ένας για τον άλλον. Μπορούν να επιλέξουν τον ίδιο σχεδιαστικό δακτύλιο, δηλαδή δακτύλιο ζεύγους. Το δαχτυλίδι αρραβώνων από πλατίνα θα φαίνεται υπέροχο από το χρυσό δαχτυλίδι.

Δαχτυλίδια από πλατίνα για δέσμευση:

Εδώ καταχωρήσαμε παρακάτω μερικά από τα καλύτερα σχέδια και στυλ δαχτυλιδιών αρραβώνων σε μέταλλο πλατίνας.

1. Δαχτυλίδι αρραβώνα από πλατίνα διαμάντι:

πλατινέ δαχτυλίδια αρραβώνων

Σε αυτό το δαχτυλίδι από πλατίνα, υπάρχει ένα μεγάλο διαμάντι πασιέντζας και μια σειρά από μικρά διαμάντια. Ένα όμορφο σχήμα έχει δοθεί σε μια σειρά από μικρά διαμάντια. Φαίνεται υπέροχο και θα ενισχύσει την ομορφιά του χρήστη.

2. Χοντρό δαχτυλίδι αρραβώνων από πλατίνα:

Χοντρό πλατινένιο δαχτυλίδι αρραβώνων

Είναι τόσο ακριβό και εκπληκτικό πλατινένιο δαχτυλίδι αρραβώνων για άνδρες. Θα φανεί αριστοκρατικό όταν κάνετε ότι θα φορέσετε αυτό το δαχτυλίδι και θα είναι τόσο χαρούμενος. Τα διαμάντια σημαίνουν την πραγματική αγάπη για τον σύντροφο της ζωής σας.

3. Κλασικό δαχτυλίδι αρραβώνων από πλατίνα:

Κλασικό πλατινέ δαχτυλίδι αρραβώνων

Αυτό είναι ένα κλασικό σχέδιο σε πλατινένιο δαχτυλίδι αρραβώνων για εκείνη. Είναι απλό στο σχεδιασμό αλλά καλύπτει το μισό δαχτυλίδι με μικρά διαμάντια. Φαίνεται ότι τα διαμάντια επιπλέουν στο δαχτυλίδι. Είναι πολύ ευαίσθητο και χρειάζεται προσοχή στον χειρισμό.

4. Δαχτυλίδια αρραβώνα με πλατινένιο ζευγάρι:

Δαχτυλίδι αρραβώνα από πλατινένιο ζευγάρι

Πρόκειται για ζευγάρι δαχτυλίδι αρραβώνων ίδιου σχεδιασμού. Οι ερωτευμένοι συνήθως επιλέγουν ζευγάρι δαχτυλίδι για τον αρραβώνα τους. Είναι σαν να δίνουμε δέσμευση ο ένας στον άλλο για να παντρευτούμε. Είναι απλό χωρίς διαμάντι αλλά ακόμα υπέροχο.

5. Δαχτυλίδι αρραβώνα από λευκόχρυσο:

Δαχτυλίδι αρραβώνα από πλατίνα

Αυτό είναι κάτι πραγματικά φανταστικό. Αυτό το δαχτυλίδι είναι ένας συνδυασμός πλατίνας και χρυσού. Το μεσαίο διαμάντι λάμπει τόσο έντονα. Δεν χρειάζεστε κανένα άλλο δαχτυλίδι όταν το φοράτε. Μόνο ένα είναι αρκετό για να δείξει.

6. Δαχτυλίδι δέσμευσης από πλατίνα Chain Design:

Δαχτυλίδι αρραβώνα με σχέδιο από αλυσίδα

Τώρα αυτό είναι ένα νέο σχέδιο σε δαχτυλίδι αρραβώνων από πλατίνα. Μοιάζει με μια αλυσίδα δεμένη με κορδόνι πλατίνας. Είναι ασυνήθιστο και δεν θα βρει καμία κυρία να φοράει αυτό το σχέδιο δαχτυλίδι. Αυτό θα φανεί μοναδικό στο χέρι της.

7. Δαχτυλίδι αρραβώνα από πλατίνα με σχέδιο τόξου:

Δαχτυλίδι αρραβώνα από πλατίνα με σχέδιο τόξου

Αυτό το πλατινένιο δαχτυλίδι αρραβώνων έχει φιόγκο με διαμάντι στολισμένο πάνω του. Φαίνεται όμορφο και γοητευτικό. Θα φανεί ελκυστικό στο χέρι της κυρίας σας. Θα χαροποιήσει βλέποντας αυτό το σχέδιο στο δαχτυλίδι αρραβώνων της.

8. Πολλαπλά πλατινένια δαχτυλίδια αρραβώνων:

Πολλαπλά δαχτυλίδια αρραβώνων από πλατίνα

Πρόκειται για μια συλλογή από πέντε δαχτυλίδια αρραβώνων από πλατίνα. Από την άποψή μου, αυτά μπορεί να είναι τα καλύτερα σχέδια, καθώς μπορείτε εύκολα να τα χειριστείτε. Τα βαριά και ευαίσθητα σχέδια χρειάζονται προσοχή. Αλλά αυτά τα σχέδια είναι τραχιά και σκληρά.

9. Δαχτυλίδι αρραβώνων δύο επιπέδων από πλατίνα:

Δαχτυλίδι αρραβώνων δύο επιπέδων από πλατίνα

Αυτό είναι πραγματικά ασυνήθιστο σχέδιο σε πλατινένιο δαχτυλίδι αρραβώνων. Είναι ανάγλυφο με ένα διαμάντι στη μεσαία περιοχή. Και ο όμορφος σχεδιασμός δίνεται στα εξωτερικά σύνορα. Έχει ευχάριστο σχεδιασμό. Θα τραβήξει την καρδιά της κυρίας σας.

Αν και υπάρχουν διάφορα σχέδια σε πλατινένιο δαχτυλίδι αρραβώνων, η απλότητα θα κερδίσει. Το δαχτυλίδι αρραβώνων είναι τέτοιο που πρέπει να το φοράτε τακτικά, οπότε πρέπει να είναι απλό και νηφάλιο. Μπορείτε εύκολα να φορέσετε και να εργαστείτε χωρίς κανένα πρόβλημα. Το πλατινένιο δαχτυλίδι αρραβώνων είναι ένα σημάδι αφοσίωσης και αγάπης ο ένας για τον άλλον. Είναι μια υπόσχεση να αγαπάτε ο ένας τον άλλον μέχρι την αιωνιότητα. Υπάρχει πιθανότητα να μπερδευτείτε σχετικά με την επιλογή του κατάλληλου σχεδίου για το δαχτυλίδι αρραβώνων σας. Ο σχεδιασμός του δαχτυλιδιού πρέπει να είναι τέτοιος ώστε να συλλαμβάνει το μυαλό σας για πάντα. Δεν έχεις ποτέ αντιπάθεια για αυτό.