9 uusinta Ramadan -askartelua lapsille ja esikoululaisille

Ihmiset sekoittavat usein käsityötä, koska vain paperityö, mutta käsityö tarkoittaa oikeastaan ​​kaikkea käsintehtyä. Ramadan on muslimikulttuurin pyhä kuukausi, tässä kuussa ihmiset paastoavat ja he seuraavat uskonnokulttuuria paljon tärkeämmin kuin tavallisesti. Tässä kuussa ihmiset sisustavat kotinsa, pitävät sen siistinä ja puhtaana.

Paras Ramadan Crafts lapsille ja esikoululaisille:

On olemassa monia käsityöideoita, joita ihmiset voivat seurata, joukossa joitain 9 parasta ramadan -käsityötä lapsille,

1.Rukoushelmet Craft:

Rukoushelmien käsityö

Parhaita Ramadan -käsityöaktiviteetteja ovat rukoushelmet, nämä ovat pieniä helmiä, joiden päällä ihmiset rukoilevat laskemalla, voit vain kerätä pieniä helmiä ja ommella ne paksun langan läpi ja tehdä siitä kauniita helmityökaluja, jotka tunnetaan paremmin nimellä “tasbi” Urdu.

2. Ramadan -kalenteri:

Ramadan -kalenteri

No, paastolle on ajoitus, eli milloin syödä ja milloin ei, on tietty ajoitus, jolloin et voi syödä sen jälkeen ja kun sinun on katkaistava paasto, tätä varten voit tehdä ramadan -kalenterin, nämä ovat hyvät Ramadan -askartelut esikoululaisille, koska heille annetaan myös koulutoimintaa.

3. Ramadan Candle Craft:

Ramadan Candle Craft

Pyhänä ramadanikuukautena yksi pitää talonsa puhtaana ja tuoksuu hyvin täällä on yksi hyvä Ramadan -lyhtylaiva, voit ottaa tavalliset lasipurkit ja tarttua niihin kuu ja tähti tai moskeijan muoto, jossa on glitteriä tai jopa vaaleaa väriä paperia, voit myös tehdä siitä paperilanterin.

4. Ramadan -kirjanmerkki:

Ramadan -kirjanmerkki

Ramadan -kuukautena jokainen ihminen yrittää suorittaa pyhän Koraanin jokapäiväiset ihmiset suorittavat juoman, joten tarvitset kirjanmerkin muistaaksesi viimeksi lukemasi, yksi hyvä ramadan -askartelu lapsille on kirjanmerkki, lapset voivat tehdä pienen kirjanmerkin paperia, johon on kiinnitetty nauha.

5. Ramadan -kakku:

Ramadan -kakku

Kuten aiemmin sanottiin, käsityö ei ole vain paperia, vaan myös ruokaa, ihmiset voivat tehdä Ramadan -kakun aivan ensimmäisenä ramadanipäivänä toivottaakseen muiden hyvinvointia, tämä on hyvää Ramadan -askartelutoimintaa, koska voit kirjoittaa kauniisti Ramadan Mubarakin kakun päälle lisää koristeita.

6. Ramadan Date Pops:

Ramadan Date Pops

Heti kun henkilö rikkoo paastonsa, hänen on ensin katkaistava se päivämäärällä, joten tämä ramadanin taide- ja käsityöaktiviteetti on erittäin hyvä idea.Normaalin päivämäärän sijasta voit tehdä treffipopun johonkin muuhun, kuten suklaan tai jopa kakku.

7. Ramadan -paperi Matt:

Ramadan -paperi Matt

Okei, voit auttaa pientäsi tekemään paperista mattaisen, mitä sinun tarvitsee vain ottaa paksu paperiarkki ja kirjoittaa hyviä Ramadan -lainauksia, kuten bismillaa ja mitä tahansa muuta, mikä tuntuu, nämä ovat hyviä Ramadan -käsitöitä pikkulapsille johon paperilevy voidaan sijoittaa istuimensa eteen Ruokailuun.

8. Ramadan -matto:

Ramadan -matto

Paras Ramadanin taide- ja käsityöidea on matto, jossa henkilö suorittaa rukouksensa, sinun tarvitsee vain ottaa kangaskappale ja tehdä siitä rukousmatto, voit ommella sille jotain, kuten moskeijan muotoa..

9. Ramadan Box:

Ramadan -laatikko

Hyviä Ramadan -taide- ja käsityöideoita ovat Ramadan -laatikko, jokainen tekee hyväntekeväisyyttä Ramadan -kuukaudessa, joten voit tehdä paperilaatikon vain taittamalla sivut, liimaamalla ne yhteen ja lisäämällä sitten päivittäin kolikoita ja lahjoittamalla kaikki yhdessä.

Joten, on olemassa monia Ramadan -käsityöideoita, joita käytät elämässäsi käsityön tekemiseen, on elintarvikkeita, jotka ovat Ramadanin suosituimpia asioita, uusia elintarvikkeita on saatavana Ramadanissa, jotkut on mainittu edellä ovat makeiset ja samosa ja juomat, paljon muuta.