9 erittäin tehokasta hunajan kasvopesua kirkkaalle iholle Intiassa

Hunaja ei ole vain herkullisen makuista vaan hyvää myös iholle. Hunajaa käytetään Vedic -iästä lähtien kauneus- ja terveydenhuollon lääkkeisiin. Hunaja on luonnollinen kauneuden parantaja. Se puhdistaa kasvosi syvältä sisältä ja antaa sinulle viehättävän kosketuksen. Se on paras luonnollinen kosteusvoide ihollesi. Hunajalla on paras antibakteerinen kyky, joka voi jopa hävittää MSRA-bakteerit. Hunaja on erittäin hyödyllinen henkilölle, jolla on kuiva ja hilseilevä iho. Voit kokeilla yhtä kotitekoista hunajakasvojen reseptiä ja nähdä edut hunajan pesemisestä kahden viikon kuluessa.

Kotitekoinen resepti hunajan kasvopesusta:

Haluatko tietää, kuinka pestä kasvot hunajalla, kokeile tätä reseptiä ja tee ihostasi kimaltava säteilevä.

Tarvittavat ainesosat:

Puolitoista ruokalusikallista hunajaa, puoli ruokalusikallista omenaviinietikkaa, puoli ruokalusikallista kookosöljyä, 10 tippaa melaleukaöljyä ja yksi kapseli probiootteja sekä pienikokoinen astia. Sekoita ne kaikki ainekset ja säilytä astiassa

Hakeminen:

Levitä pieni määrä kasvopesua kosteille kasvoille ja kaulalle. Puhdista se vedellä. Käytä tätä reseptiä vähintään kahdesti viikossa ja näet hämmästyttävät tulokset kasvoillasi.

Edut:

Se toimii ihon kosteuttajana ja tekee siitä virheettömän ja sileän. Se vähentää ihon kuivuutta ja antaa hehkuvan ihon,

Parhaat hunajan kasvojen pesutuotteet Intiassa:

On paljon kauneuskeskeisiä yrityksiä, jotka valmistavat paljon hunajan kasvojen pesua. Täältä löydät 9 parasta hunajan kasvojen pesua,

1. Teepuuöljy ja hunajan kasvopesu:

Teepuuöljy ja hunajan kasvopesu

Khadi -yrttisandaalia ja hunajaa täydennetään santelipuulla, teepuuöljyllä ja hunajalla. Luonnollisten ainesosien olemus tekee ihosta virheettömän ja oikeudenmukaisen. Se poistaa aknen poistamalla kuolleet solut ja tasapainottaa ihon sävyä. On erittäin hyödyllistä poistaa hienoja viivoja ja antaa nuoremman ulkonäön kuin todellinen ikä.

Käyttää: Pese kasvosi ja niska puhtaalla vedellä. Hiero kolikon kokoista kasvopesua 20 sekunnin ajan. Puhdista huolellisesti vedellä.

Hinta: INR 150 210 ml: lle.

2. Sitruunahunajan kasvopesu:

Sitruunahunajan kasvopesu

OSTA TÄSTÄ

Forest Essentials Mashobra Hunaja-, sitruuna- ja ruusuveden kasvojenpuhdistusaine on täynnä hunajan sitruunaa ja ruusuvettä, joka puhdistaa ihon ja puhdistaa kuolleet solut. Se nuorentaa ihoa ja poistaa tahrat juurista. Hunajaesanssi tekee ihosta pehmeän ja sitruuna toimii syväpuhdistusaineena.

Käyttää: Voit levittää kahdesti päivässä koko kasvoille ja kaulalle pyörivin liikkein. Huuhtele pois vedellä ja kuivaa.

Hinta: INR 1175 200 ml: lle.

3. Puhdas ja kirkas hunajainen kasvopesu:

Puhdas ja kirkas hunajainen kasvopesu

OSTA TÄSTÄ

Tämä vaaleanpunainen geeli tuoksuu tuoreille ruusuille, jotka ovat täynnä ruusuvettä ja hunajaa. Tuote poistaa lian ja lian kokonaan kasvoiltani ja antaa korkean puhtaan vaikutuksen. Tuote poistaa hieman turvotusta kasvoistasi ja tekee ihostasi kauniin ja kauniin.

Käyttää: Ota muutama tippa tuotetta. Vaahdota vain kosteisiin kasvoihisi. Anna vaikuttaa 1-2 minuuttia. Pese puhtaalla vedellä.

Hinta: INR 60 50 ml: lle.

4. Biotique -hunajageeli:

Biotique -hunajageeli

OSTA TÄSTÄ

Tämä on kemikaaliton tuote kaikille ihotyypeille. On hyödyllistä ylläpitää ihon hehkua. Tämä 100% saippuaton tuote poistaa pölyn, meikin ja epäpuhtaudet tasoittaa ihon ja tekee siitä oikeudenmukaisen ja kauniin. Joten jos haluat virheettömän hehkuvan ihon, kokeile tätä.

Käyttää: Kosteuta kasvosi. Vaahdota muutama tippa tuotetta. Pese vedellä.

Hinta: INR 112 120 ml: lle.

5. Lively Clean Honey kuoriva kasvojenpuhdistusgeeli:

Lively Clean Honey kuoriva kasvojenpuhdistusgeeli

OSTA TÄSTÄ

Tuote kuorii ihon ja antaa vaalean ja vaalean ihon. Hunajaesanssi poistaa kuolleet solut ja jättää pehmeän kosketuksen. Tuote on 100% saippuaton ja luonnollinen raakahunajan tuoksulla. Se on ayurveda -tuote, joten tuotteen muodostamiseen ei käytetä kemikaaleja.

Käyttää: Ota kolikon kokoinen kasvopesu kämmenellesi. Vaahdota huolellisesti kosteille kasvoillesi. Puhdista vedellä.

Hinta: INR 495 100 ml: lle.

6. Saffire Forest Honey Face Wash:

Saffire Forest Honey kasvopesu

OSTA TÄSTÄ

Se on loistava kasvopesu, joka on kehitetty väärentämättömällä metsähunajalla ja joka yllättäen kosteuttaa ihoa tekemättä siitä rasvaista. Tuote on täysin kemikaaliton ja toimii vaikuttavana luonnollisena antioksidanttina samalla kun se lisää ihon kimmoisuutta. Kuoriuute suojaa ihoa myrkyiltä. Vitamiinit (C, B) & A) elvyttää ihoa tehden ihostasi pehmeän, sileän ja nuoren.

Käyttää: Ota muutama tippa tuotetta. Vaahdota vain kosteisiin kasvoihisi. Anna vaikuttaa 1-2 minuuttia. Pese puhtaalla vedellä.

Hinta: INR 375 180 ml: lle.

7. Patanjali Orange Honey Face Wash:

Patanjali Orange Honey kasvopesu

OSTA TÄSTÄ

Tämä saippuaton geeli on rikastettu hunajan, tulsin, neemin ja appelsiinin olemuksella. Se puhdistaa ihon syvästi ja tekee siitä hehkuvan ja hehkuvan. Tuote on helposti saatavilla ruokakaupastasi. Tämä sopii öljyiselle ja herkälle iholle. Neem -olemus on erittäin hyödyllinen aknen vähentämisessä ja poistamisessa sekä ihon sävyn puhdistamisessa.

Käyttää: Ota kolikon kokoinen kasvopesu kämmenellesi. Vaahdota huolellisesti kosteille kasvoillesi. Puhdista vedellä.

Hinta: INR 45 60 grammalle.

8. Hunajan ja maidon puhdistusaine:

Hunajan ja maidon puhdistusaine

OSTA TÄSTÄ

Avon naturals hunaja- ja maidonpuhdistusaine on valkoinen paksu kermainen kasvopesu miedolla tuoksulla. Tuote antaa sinulle parhaan tuloksen, jos ihosi kuivuu paljon. Se kosteuttaa ihoa syvästi ja antaa hilseilevälle iholle sileän ja pehmeän kosketuksen. Tämä on parasta käyttää talveksi.

Käyttää: Ota muutama tippa. Vaahdota märillä kasvoilla ja kaulalla minuutin ajan ja pese puhtaalla vedellä.

Hinta: INR 219 50 grammaa kohden.

9. Hunaja & Mantelin kasvojen pesu:

Hunaja & amp; Mantelin kasvojen pesu

Ruokohunajan ja mantelin kasvopesu on antibakteerinen ja antimikrobinen. Se parantaa arpia ja tekee ihosta tahrattoman ja oikeudenmukaisen. Hunajan ja mantelin yhdistelmä kosteuttaa ihoa ja jättää hehkuvan vaikutuksen. Manteliesanssi on erittäin hyödyllinen ikääntymistä estävien hienojen juonteiden ja ryppyjen poistamiseksi.

Käyttää: Kosteuta kasvosi. Vaahdota muutama tippa tuotetta. Pese vedellä.

Hinta: INR 66 60 ml: lle.

Kaikki yllä olevat kotitekoisella reseptillä varustetut hunajakasvopesut ovat tutkittuja ja antavat sinulle hyvän alustan valita oikea luonnollinen kasvopesu ihollesi. Joten kokeile raa’an hunajan kasvopesun olemusta ja tee ihostasi aina nuori ja hehkuva.