12 μοντέρνα σχέδια οροφής γραφείου με μοντέρνες φωτογραφίες το 2021

Όσοι πιστεύουν στο ρητό, “Το γραφείο είναι ένα δεύτερο σπίτι”, καταλαβαίνουν τη σημασία του καλά σχεδιασμένου χώρου γραφείων. Παράλληλα με την επένδυση σε καλά έπιπλα και υποδομές, πρέπει να δώσετε προσοχή και στο ταβάνι! Ένας καλός σχεδιασμός οροφής γραφείου δημιουργεί ένα ζωντανό περιβάλλον και συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζομένων.

Σύγχρονα σχέδια οροφής γραφείου

Εάν η περιοχή εργασίας σας είναι ακόμα κολλημένη με ένα παλιό σχολείο, με μια θλιβερή οροφή, ήρθε η ώρα να δείξετε αυτές τις δημιουργικές ιδέες στον εργοδότη σας. Αυτή η ιδέα όχι μόνο βελτιώνει την αισθητική του γραφείου σας, αλλά συμβάλλει στη συνολική αναγνώριση της μάρκας από πελάτες και επισκέπτες. Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, να εξερευνήσουμε αυτά τα τελευταία σχέδια οροφής γραφείου για να εμπνευστούμε.

Πώς να επιλέξετε το σωστό σχέδιο οροφής γραφείου?

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ένα ανώτατο όριο παίζει βασικό ρόλο στην έκφραση του οράματος της εταιρείας σας και του είδους της εργασίας που κάνετε. Έτσι, αξίζει να επενδύσετε λίγο χρόνο, χρήμα και προσπάθεια στην επιλογή του σωστού τύπου για τον χώρο του γραφείου σας. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να κατευθυνθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση:

  • Πρώτα απ ‘όλα, λάβετε υπόψη το μέγεθος της αίθουσας, το ύψος της οροφής, τον εξαερισμό και την τοποθέτηση ανεμιστήρων ή κλιματιστικών. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στο τακτοποιημένο πλαίσιο της βασικής δομής.
  • Εάν έχετε μεγάλο χώρο συνεργασίας, η ακουστική οροφή είναι απαραίτητη. Απορροφούν τον υπερβολικό θόρυβο και εξισορροπούν τα επίπεδα έντασης στο δωμάτιο.
  • Μαζί με τη μείωση των επιπέδων θορύβου, αν θέλετε επίσης κομψές εμφανίσεις, οι ψευδοροφές, οι οροφές T-bar και τα σχέδια με πτώση οροφής είναι ιδανικά.
  • Για μια τυπική εμφάνιση ψευδοροφής, το Plaster of Paris λειτουργεί υπέροχα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μαζί με ξύλινα κουφώματα και σανίδες ξυλείας σε αίθουσες συσκέψεων για να παρέχετε μόνωση.
  • Οι γυψοσανίδες είναι σε τάση αυτές τις μέρες, καθώς όχι μόνο συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά σας χαρίζουν και ένα κομψό και γυαλιστερό φινίρισμα. Μερικά από αυτά προσφέρουν επίσης προστασία από τυχαία πυρκαγιά.
  • Εάν έχετε χαμηλό προϋπολογισμό, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε ένα όμορφο ταβάνι, τότε εξομαλύνετε τον τοίχο της οροφής σας και κολλήστε μια πολύχρωμη ταπετσαρία ή επιλέξτε μια διάτρητη βαφή. Αυτά μπορούν να προσαρμοστούν με τα λογότυπα της μάρκας σας, τις φωτογραφίες της εταιρείας κλπ.,

Οι καλύτερες ιδέες σχεδιασμού οροφής γραφείου στην Ινδία:

Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα απλά και πιο πρόσφατα σχέδια ψευδοροφών γραφείου, τα οποία έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για να πληρούν όλες τις παραμέτρους όπως ο σχεδιασμός, η ενεργειακή απόδοση, η μόνωση κ.λπ..,

1. Τελευταία ψευδή σχέδια οροφής για γραφείο:

Τελευταία ψεύτικα σχέδια οροφής για το γραφείο

Εάν χτίζετε ένα φουτουριστικό προϊόν, η ατμόσφαιρα του γραφείου σας πρέπει να αντικατοπτρίζει το ίδιο! Προχωρήστε σε αυτό το εντυπωσιακό σχέδιο ψευδοροφής που καλύπτει ακόμη και το διάδρομο. Η γεωμετρική διάταξη των πάνελ, με τονισμένες φωτεινές γραμμές μεταξύ τους δημιουργώντας μια πλούσια δήλωση. Με ένα γραφείο σαν αυτό, ποιος θέλει να πάει σπίτι του?

2. Falεύτικος σχεδιασμός οροφής για μικρό γραφείο:

Seεύτικη σχεδίαση οροφής για μικρό γραφείο

Αυτό είναι ένα παράδειγμα ψευδοροφής, το οποίο λειτουργεί για γραφεία μικρού μεγέθους. Ολόκληρη η επένδυση είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο υλικό, το οποίο έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Μπορεί να απορροφήσει τον υπερβολικό θόρυβο, να σας δώσει τον βέλτιστο φωτισμό, μαζί με τη δημιουργία ενός έξυπνου περιβάλλοντος. Δεν είναι μόνο αυτό! Όλο το άσχημο καλώδιό σας μπορεί να κρυφτεί πάνω από αυτό.

3. seευδής σχεδιασμός οροφής υποδοχής γραφείου:

Υποδοχή γραφείου seεύτικη σχεδίαση οροφής

Εδώ είναι ένα ασυνήθιστο σχέδιο οροφής για έναν χώρο υποδοχής στο μπροστινό γραφείο! Αντί για μια απλή στέγη, οι μαύροι χρωματισμένοι σωλήνες αναρτώνται από πάνω για να κάνουν αυτή την εκπληκτική δημιουργία. Τα φώτα είναι τοποθετημένα μέσα σε αυτές τις τρύπες για να φωτίζουν το δωμάτιο, χωρίς να απομακρύνονται από την ιδέα. Μας αρέσει πολύ αυτή η ιδέα! Μην κάνεις εσύ?

4. Pop Design για ταβάνι γραφείου:

Pop Design για ταβάνι γραφείου

Αυτό είναι και πάλι ένα πολύ καινοτόμο σχέδιο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αίθουσες συσκέψεων ή καφετέριες. Το ανώτατο όριο είναι κατασκευασμένο με ένα ακουστικό πλέγμα από το οποίο αναρτώνται ποπ σε σχήμα κυψέλης. Όχι μόνο φαίνεται υπέροχο, αλλά διατηρεί το δωμάτιο καθαρό και κομψό. Οι απλές ιδέες είναι μερικές φορές οι πιο φωτεινές!

5. Σχεδιασμός οροφής PVC για καμπίνα γραφείου:

Σχεδιασμός οροφής PVC για γραφείο

Το PVC ή Poly Vinyl Chloride είναι ένας τύπος συνθετικού υλικού που είναι οικονομικά αποδοτικός και εξαιρετικά ανθεκτικός. Είναι μια οικονομική εναλλακτική λύση στα ακριβά ξύλινα πάνελ. Για παράδειγμα, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την αίθουσα συνεδριάσεων με οροφή καμπίνας γραφείου, η οποία τονίζεται με ράβδους PVC για να δώσει μια πολυτελή εμφάνιση, διατηρώντας παράλληλα τον προϋπολογισμό!

6. Σχεδιασμός οροφής γραφείου γύψου:

Σχεδιασμός οροφής γραφείου γύψου

Τα φύλλα γύψου είναι μία από τις πιο προτιμώμενες επιλογές οροφής σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους. Προσφέρει μια γυαλιστερή εμφάνιση με την οποία δεν μπορεί να ταιριάξει κανένα άλλο υλικό οροφής. Εδώ είναι μια τέτοια ιδέα που κάνει χρήση γυψοσανίδων διατεταγμένων με ακανόνιστο τρόπο. Το αποτέλεσμα είναι αυτή η θεαματική παράσταση που απλά δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου!

7. Ξύλινο σχέδιο οροφής για γραφείο:

Ξύλινο σχέδιο οροφής για γραφείο

Αυτός ο εκλεπτυσμένος ξύλινος σχεδιασμός οροφής προέρχεται από την έδρα της Paperless Post office στη Νέα Υόρκη! Περισσότερο από τις πραγματικές δραστηριότητες της εταιρείας, το όνομα είναι δημοφιλές για το καινοτόμα σχεδιασμένο γραφείο του. Αυτή είναι η μπροστινή περιοχή, η οποία δημιουργείται χρησιμοποιώντας λεπτές λωρίδες ξύλου ξυλείας. Αυτό που ακούγεται σαν ταπεινή ιδέα έχει μεταμορφώσει τον τρόπο σχεδιασμού των εταιρικών χώρων!

8. Σχεδιασμός γραφείου με ανοιχτή οροφή:

Σχεδιασμός γραφείου με ανοιχτή οροφή

Τα γραφεία της νέας εποχής υποστηρίζουν τον μινιμαλισμό και την απλότητα. Δεν πιστεύουν στα σχέδια hi-fi και ακολουθούν τον πιο έξυπνο δρόμο προς την επιτυχία. Αυτές οι αρχές αντικατοπτρίζονται ακόμη και στο σχεδιασμό του γραφείου τους, ιδιαίτερα στο ταβάνι. Είναι απαλλαγμένο από στολίδια, λαμπερά φώτα και ακριβά υλικά. Αντίθετα, η ανοιχτή οροφή είναι βαμμένη σε μαύρο χρώμα και έχει φώτα και χειριστήρια αέρα αναρτημένα από αυτό. Αυτό δεν συμβολίζει επίσης την πίστη της εταιρείας στη διαφάνεια?

9. Σχεδιασμός τεσσάρων οροφών για γραφείο:

Σχεδιασμός τεσσάρων οροφών για γραφείο

Με την αυξανόμενη δημοτικότητα των χώρων συνεργασίας στις πόλεις, οι σχεδιαστές πρέπει να ανταποκριθούν στις διαφορετικές απαιτήσεις της κάθε ομάδας. Αυτό είναι όπου το σχέδιο με τέσσερις οροφές μπορεί να είναι το καλύτερο στοίχημα. Στο ίδιο δωμάτιο, τέσσερις διαφορετικές ιδέες οροφής έχουν εγκατασταθεί για να καλύψουν κάθε ομάδα. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε μια ολοκληρωμένη αίσθηση μεταξύ διαφορετικών ομάδων εργασίας!

10. Σχεδιασμός οροφής τοίχου για γραφείο:

Σχεδιασμός οροφής τοίχου για γραφείο

Ποιος είπε ότι μόνο τα ταβάνια πρέπει να φαίνονται όμορφα; Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτή τη διαφορετική ιδέα στην οποία η οροφή διατηρείται απλή και η ομορφιά της αντισταθμίζεται με την ξύλινη διακόσμηση στον τοίχο. Αυτό είναι ένα υπέροχο κόλπο για να καλωσορίσετε τους επισκέπτες σας με στυλ και να δημιουργήσετε μια δήλωση δήλωσης στο σημείο εισόδου. Προσθέστε μερικές ιδιόμορφες λάμπες από την κορυφή για εμφανώς φωτεινό γραφείο!

11. Σχεδιασμός οροφής εταιρικού γραφείου:

Εταιρική σχεδίαση οροφής γραφείου

Είναι πλέον δυνατό να χωρίσετε το πάτωμα του γραφείου σας σε τμήματα αλλάζοντας απλά το σχέδιο οροφής! Για παράδειγμα, παρατηρήστε πώς ο χώρος εργασίας καλύπτεται με λευκή ψευδοροφή και ο χώρος συνάντησης με σκοτεινή, βαμμένη οροφή. Αυτή η τεχνική μπορεί να βοηθήσει στη βέλτιστη αξιοποίηση του χώρου χωρίς την ανάγκη στερεών τοίχων!

12. Ιδέες για ταβάνια στο γραφείο:

Ιδέες οροφής για το γραφείο του σπιτιού

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το συμπαγές και κομψό δωμάτιο γραφείου στο σπίτι, το οποίο αντικατοπτρίζει το αριστοκρατικό γούστο και την προσωπικότητά σας. Ο απλός, αλλά εντυπωσιακός σχεδιασμός της οροφής διατηρείται απαλλαγμένος από κάθε είδους περισπασμούς. Είναι πλήρως λειτουργικό για να φιλοξενεί φώτα ανάγνωσης, αεραγωγούς κλιματισμού και κεντρικό λαμπτήρα. Ακόμη και το καλούπι στεφάνης προσθέτει στην αρχιτεκτονική ομορφιά του δωματίου.

Δεν σας φαίνονται εκπληκτικά αυτά τα 12 σχέδια οροφής γραφείου; Στη σύγχρονη εποχή, όταν ένα βιβλίο κρίνεται από το εξώφυλλό του, γίνεται πολύ σημαντικό για τα γραφεία να επενδύουν σε όμορφους χώρους εργασίας. Απλώς μιλήστε με έναν σχεδιαστή που μπορεί να κατανοήσει τις μοναδικές σας ανάγκες και να σας βοηθήσει να βρείτε τον καλύτερο εσωτερικό σχεδιασμό. Το γραφείο σας έχει ακόμα καλύτερες ιδέες οροφής; Αν ναι, θα θέλαμε να μάθουμε για αυτούς!