Top 9 romanttista häämatkapaikkaa Punjabissa yksityiskohdilla

Haluatko juhlia rakkautta ja liittoa sielunkumppanisi kanssa? Voiko mikään paikka olla parempi kuin Punjabin lomat? Sivusto täydentää varmasti tunnelmaa kauniilla maisemillaan ja villillä säällä. Voit nauttia laadukkaasta ajasta paremman puolisosi kanssa vierailemalla kauniilla matkailunähtävyyksillä. Punjabilla on äärimmäinen ilmasto kesällä ja talvella. Valtio on perintöpaikka ja rikas kulttuuri. Hyvän hedelmällisen maaperän ja vesihuollon vuoksi maa on maatalouspohjaista. Intiassa suurin nro. terästehtaiden tehtaat sijaitsevat Punjabissa. Heillä on huulipunaista ruokaa, joka on fantastista. Saatat löytää kaiken tutkimuksen, joka on tehty sinulle ja rakkaillesi, jotta heillä olisi ikimuistoinen matka Punjabiin. Paras aika sitoutua puolisosi kanssa ja kunnioittaa läheisyyttä on häämatka.

Parhaat häämatkakohteet Punjabissa kuvilla:

1. Amritsar:

Tämä nimi Ramdaspura tiesi alun perin Amritsarin. Se on kuuluisa kaupunki, jossa sijaitsee Kultainen temppeli. Ei vain sitä, mutta se on myös paikka, jossa Jallianwala Bagh sijaitsee! Jos haluat tuntea uskonnollisten paikkojen rauhan, se on yksi parhaista vierailukohteista.

Amritsar

 • Romanttista tekemistä: Pariskunnalla on monia vesipuistoja tutkittavaksi ja hauskaa roiskuvassa vedessä.
 • Paras tapa tavoittaa: Amritsarin suora yhteys moniin kaupunkeihin ja lennot eivät ole lainkaan aikaa vieviä, eikä kiirettä ole.
 • Muita nähtävyyksiä: On monia muita pyhäkköjä ja vierailukohteita, kuten Akal Takht, Tara Taran Sahib, Bathinda Fort, Kaiser Bagh Park, Maharaja Ranjit Singh Panorama, Wagah Border, Rambagh Garden, Maharaja Ranjit Singhin kesäpalatsi, Maharaja Ranjit Singh Museum, Harike Wetland ja Bird Sanctuary, Durgiana Temple ja Khalsa College Bathinda Fort vierailevat täällä.

2. Chandigarh:

Se on yksi Haryanan ja Punjabin unionin pääkaupungeista. Se on kaunis kaupunki, jossa on miellyttävä sää ympäri vuoden. Voit jopa lahjoittaa vaimollesi rannerenkaita, koska hän varmasti vaatii sitä nähtyään Bangla -puutarhan. Se on epäilemättä paras häämatkapaikka Punjabissa.

Chandigarh

 • Romanttista tekemistä: Kävele käsi kädessä kumppanisi kanssa nauttiaksesi Pinjorin puutarhan näkymistä. Voit myös hyödyntää muita aktiviteetteja, kuten jäähdytystä kivipuutarhassa, ostoksia sektorilla 17 puolisosi kanssa, joka haluaa tutustua Chandigarhiin kanssasi.
 • Paras tapa tavoittaa: Chandigarhilla on erinomaiset yhteydet muihin naapurikaupunkeihin valtatien 1 kautta. Rautatieasemalta voit ajaa autolla, taksilla tai bussilla mihin tahansa kaupunkiin.
 • Muita nähtävyyksiä: Useita nähtävyyksiä, kuten Vapaa -ajan laakso, Kalliopuutarha, Shanti Kunj, Chhatbirin eläintarha, Rose Garden, Le Corbusier -keskus, Hallituksen museo ja taidegalleria, Sarkaria Cactus Garden, Morni Hills Timber Trail, Butterfly Park, Yadvinder Garden, Fragrance Garden, Chandigarhin kasvitieteellinen puutarha ja luonnonpuisto, Sukhna -järven Chhatbirin eläintarha, rivitalopuutarha ja kansainvälinen nukenmuseo ovat upeita vierailukohteita.

3. Jalandhar:

Jalandhar nimettiin demonikuninkaan mukaan; hän oli myös mukana Mahabharatassa. Runsaasti perintöä, kulttuuria ja uskonnollista historiaa.

Jalandhar

 • Romanttista tekemistä: Jalandharin laitamilta löydät vettä ja huvia, joka on parasta vierailla, jos sinä ja puolisosi etsitte seikkailuja. Siellä on myös jännittäviä ratsastuksia, ruokailupaikkoja ja puutarha maisemointiin, jotta se päättyy kauniiseen iltaan.
 • Paras tapa tavoittaa: Bussi, auto tai rautatie on paras tapa päästä Jalandhariin, koska sillä ei ole hyviä yhteyksiä lennoille. Jos haluat tulla lentokoneen läpi, reitti kulkee Amritsarin kautta.
 • Muita vierailukohteita: Jalandharissa on useita matkailukohteita, kuten Pushpa Gujral Science City, Imam Nasir Masjid, Tulsi Mandir, Devi Talab Mandir, Shaheed-E-Azam Sardar Bhagat Singh Museum, Wonderland Theme Park, Shiv Mandir, St.Mary’s Cathedral Church, Company Bagh, Prithvin planeetta, Rangla Punjab Haveli ja Sheetla Mandir.

4. Ludhiana:

Jättiläinen kaupunki, Ludhiana, on osansa luontokohteista ja on merkittävä teollisuuskaupunki Punjab.

Ludhiana

 • Romanttista tekemistä: Jos sinä ja kumppanisi haluatte sijoittaa sielunne jumalallisiin ja rauhallisiin paikkoihin, tämä on paras paikka teille. Ja jos etsit ruusuja ruusuiselle vaimollesi, Nehru -ruusutarha on paras paikka vierailla.
 • Paras tapa tavoittaa: Ludhianalla on hyvät yhteydet Delhistä tuleviin juniin. Ja myös suoria lentoja monista paikoista. Se on helppo yhdistää ja ottaa suoraan yhteyttä.
 • Muita vierailukohteita: Näitä ovat Lodhin linnake, Tiger Zoo Rural Heritage Museum, Punjab Agricultural University Museum, Maharaja Ranjit Singh War Museum, Gurudwara Charan Kamal, Phillaur Fort, Nehru Rose Garden ja Deer Park.

5. Patiala:

Patiala on kuuluisa ruhtinaskunta Punjabissa. Se on maan neljänneksi suurin kaupunki.

Patiala

 • Romanttista tekemistä: Sheesh Mahal voi olla hyvin romanttinen, koska Rani rakasti katsoa peiliin. Niin tekevät kaikki naiset.
 • Paras tapa tavoittaa: Patialalla ei ole lentokenttää, mutta ei hätää, sillä lähin lentokenttä on Chandigarh (58 km: n päässä). On säännöllisiä kulkuvälineitä busseilla ja junilla.
 • Muita vierailukohteita: Qila Mubarak -kompleksi, Moti Baghin palatsi, Banur, Darbar Hall Samana, Baradarin puutarha, Sheesh Mahal, Bir Moti Baghin pyhäkkö, Kali -temppeli ja Lachman Jhoola – nämä ovat muutamia tämän kaupungin erinomaisista arkkitehtonisista näytteistä.

6. Bhatinda:

Bhatinda tunnettiin “järvien kaupungina” keinotekoisen rakenteensa vuoksi. Pieni historiallinen kaupunki Punjabissa. Osavaltion vanhin kaupunki.

Bhatinda

 • Romanttista tekemistä: Mikä on parempi tapa yhdistää, sitten mennä Mahalin luo ja tuntea kuninkaiden ja kuningattarien rikkaus. Tapa, jolla he elivät ja elvyttivät rakkautesi jälleen.
 • Paras tapa tavoittaa: pääset Chandigarhin lentokentälle ja sieltä voit ottaa bussin tai taksin, joka kestää lähes 4 tuntia päästäkseen määränpäähän.
 • Muita vierailukohteita: Bhatindalla on useita nähtävyyksiä, kuten Bhatindan linnoitus, Qila Mubarak, Bhatindan eläintieteellinen puisto, ruusutarha, Bhatinda -järvi, Lakhi Jungle, Bir Talabin eläintarha ja Dhobhin basaari.

7. Pathankot:

Phanjabin, Himachal Pradeshin ja Jammun ja Kashmirin risteyksessä sijaitseva Pathankot on pieni hiljainen kaupunki. Se on myös portti Amaranthin pyhälle luolalle ja Mata Vaishno devin pyhä luola.

Pathankot

 • Romanttista tekemistä: Mikä on romanttisempaa kuin vesiputous ja ympäröivä luonto, se on paras häämatkapaikka pariskunnalle.
 • Paras tapa tavoittaa: Lähin lentokenttä Pathankotille on Amritsar (sijaitsee 119 km: n päässä)
 • Muita vierailukohteita: Mukteshwarin temppeli, Ranjit Sagarin pato Ashapurni Mandir, Kathgarhin temppeli, Nurpurin linnoitus, hydraulinen tutkimusasema, Shahpurkandin linnoitus ja Kali Mata Ka Mandir ovat vain muutamia vierailukohteista.

8. Kapurthala:

Oletko vieraillut Pariisissa? Jos ei, voit vierailla Kapurthalassa, koska se tunnetaan arkkitehtuurinsa vuoksi Pariisin Punjabista. Guru Nanakin kaupunki, tämä paikka on sikhien merkittävä uskonnollinen paikka.

Kapurthala

 • Romanttista tekemistä: Haluatko idyllisen paeta kiireisestä elämästä ja kaupungin vilinästä, Shalimar -puutarhat tarjoavat sinulle yksinkertaisen ja rauhallisen vierailukohteen.
 • Paras tapa tavoittaa: Kapurthalaa varten sinun on otettava kaikki bussit tai junat Jalandharista ja sitten kaikki paikalliset kuljetukset.
 • Muita vierailukohteita: Jagatjitin palatsi, Jagatjit Club, Panch Mandir, Kanjli Wetland, Elysee Palace State, Gurudwara, ed Shalimar Garden, Nihal Palace, maurien moskeija.

9. Mohali:

Osalla Tri-city-ryhmästä Mohali on monia matkailukohteita. Mohali tunnetaan krikettistadionistaan, ja se on ostajien paratiisi.

Mohali

 • Romanttista tekemistä: Jos sinä ja rakkaasi rakastat luontoa ja sen ikuista viehätystä, Mataur -järvi on paras paikka vierailla ja nauttia lähellä olevasta kauneudesta.
 • Paras tapa tavoittaa: Mohali on parhaiten yhteydessä tielle. Lähin rautatieasema ja lentokenttä on Chandigarh. Mohali on 15 km: n päässä Chandigarhista.
 • Muita vierailukohteita: Näitä ovat Rose Garden, Silvi Park, Sukhna Wildlife Sanctuary, Mataur Lake, Rock Garden, Sukhna Lake, Mansa Devi Temple, Gurdwara Amb Sahib, Gurudwara Nada Sahib ja Punjab Cricket Association Stadium.

Punjabin ihmiset ovat erittäin vieraanvaraisia, ja tunnemme paljon lämpöä heidän tapaamisensa jälkeen. Valtio itsessään on kaunis ja jännittävä. Se on siten houkutteleva kohde häämatkalle. Jos haluat tietää rakkaasi ja ympäröivän maailman, voit varmasti vierailla Punjabissa, koska se on monipuolinen paikka. Ravintoloille se on paras paikka vierailla, ja maisemat ovat epäilemättä kauniita. Jos pystyimme täyttämään kiinnostuksesi ja keräämään sinulle tarpeeksi tietoa, jätä meille palautetta.

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset:

1. Mikä on paras aika vierailla Punjabissa?

V: Paras aika vierailla Punjabissa on marraskuusta maaliskuuhun, jolloin sää on ihanteellinen sivuston näkemiseen ja verrattain miellyttävä.

2. Mitä voimme ostaa Punjabissa?

V: Punjab on kuuluisa matoista, huiveista, kurkkuista ja sängynpeitteistä. Älä myöskään unohda ostaa tyypillisiä Jutties -nimisiä jalkineita.

3. Kuinka kokea Punjab parhaimmillaan?

V: ”Kun teet Roomassa niin kuin roomalaiset”, sanonta tarkoittaa, että ole kuin ihmiset ympärilläsi ja sarso da saag maki di roti ja Patiyala -naula. Ja käytä Dhotia ja kurtaa Kotin kanssa, kuten Punjabi, turbaani päässä ja ole Punjabi parhaimmillaan.