Πώς να σταματήσετε να μισείτε τον εαυτό σας;

Η παλιά παροιμία λέει «Δεν είσαι άσχημος, η κοινωνία είναι». Με αυτά που λέγονται, γιατί τότε μισείς τον εαυτό σου; Γιατί επιτρέπετε στους άλλους να υπαγορεύουν πώς περπατάτε, μιλάτε, ντύνεστε και συναναστρέφεστε; Είστε ένα ελεύθερο πνεύμα, φτιαγμένο σύμφωνα με το θεϊκό, οπότε γιατί να επιτρέψετε σε κανέναν να μειώσει τη λάμψη σας; Πιο εύκολο από ό, τι έγινε, αλλά το ενενήντα τοις εκατό των εφήβων και των νέων ενηλίκων αυτές τις μέρες υποφέρουν από χαμηλή αυτοεκτίμηση. Σήμερα θα θέλαμε να μιλήσουμε περισσότερο για αυτό μαζί σας, ώστε να μάθετε να αποδέχεστε τα σημάδια Εδώ είναι τα σημάδια για το πώς να σταματήσετε να μισείτε τον εαυτό σας. Ως εκ τούτου, διαβάστε παρακάτω και ενημερωθείτε καλά.

Συμβουλές για να αγαπήσετε τον εαυτό σας:

Έχετε δει το δημοφιλές αγόρι ή κορίτσι στο σχολείο; Κοιτάξτε τον αριθμό των φίλων που έχουν και τι τεράστιο θαυμαστή θα ακολουθήσει. Αλλά περιμένετε, είναι αυτό που πραγματικά θέλετε, γιατί αν κοιτάξετε βαθιά στη ζωή τους, το ίδιο δημοφιλές αγόρι ή κορίτσι στο σχολείο είναι ένα μοναχικό παιδί. Φορούν μια μάσκα ευτυχίας, και παρόλο που έχουν φοβερό σώμα, φορούν καλά ρούχα, κάνουν παρέα με τα πλούσια παιδιά και οδηγούν σβέλτα οχήματα, βαθιά μέσα τους δεν είναι ευχαριστημένοι. Αυτό όμως δείχνει; Όχι, γιατί έχουν μάθει να αγαπούν τον εαυτό τους, έχουν σταματήσει να μισούν όπως είναι και εξαιτίας αυτού οι άλλοι εμπνέονται να είναι γύρω τους και να τους ακολουθούν.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι είστε άτομο. Ναι, μερικές φορές γονείς και φίλοι, η κοινωνία γενικά μπορεί να είναι σκληρή και τους αρέσει να κάνουν συγκρίσεις. Από την εμφάνιση μέχρι τα ρούχα, το φαγητό που τρώτε και τον τρόπο που τρώτε, την ώρα που κοιμάστε και το τι κάνετε όταν είστε αδρανείς, κρίνουν τα πάντα. Ωστόσο, εάν έχετε αποδεχτεί τον εαυτό σας ως άτομο με τις δικές σας ανάγκες, θυμηθείτε να αγνοήσετε τις αρνητικές παρατηρήσεις των άλλων και να απολαύσετε την ευλογία και το θαύμα, που είστε ΕΣΑΣ.

Μάθετε ότι κάθε ΣΩΜΑ είναι μοναδικό, οπότε αν θέλετε κι εσείς αυτούς τους επίπεδους κοιλιακούς, πρέπει να εργαστείτε γι ‘αυτό. Μπορείτε ακόμα να φάτε ό, τι θέλετε και να ασκηθείτε για να αποκτήσετε αυτό το φοβερό σώμα. Όταν μένεις σε φόρμα, μένεις χαρούμενος και έχεις κίνητρο να ντύνεσαι επίσης καλά. Οι άνθρωποι τότε θα παρατηρούσαν τη λάμψη στο πρόσωπό σας, η οποία προέρχεται από μέσα προς τα έξω. Αυτό συμβαίνει επειδή έχετε παρακινήσει τον εαυτό σας να είναι ισχυρός και ευχάριστος, όχι πρώτα στους άλλους αλλά στον εαυτό σας. Όταν οι άνθρωποι βλέπουν πόσο αγαπάς να είσαι αυτό που είσαι, με τις δικές σου επιλογές και φυσικούς τρόπους, θα ήθελαν να είναι φίλοι σου. Κανείς δεν θέλει να είναι κοντά με κάποιον βαρετό και αρνητικό, επομένως, πρέπει να αλλάξετε τον εαυτό σας για τον εαυτό σας, πριν αφήσετε τους άλλους να παρατηρήσουν αυτήν την αλλαγή σε εσάς.

Το να αγαπάς τον εαυτό σου κάνει τη διαφορά:

Ρίξτε μια ματιά στο σώμα σας, στα μάτια σας, στη μύτη σας, στο δέρμα σας, στα μαλλιά σας. Κάθε εκατοστό του σώματός σας είστε εσείς, η γυμνή γυμνή αλήθεια, φτιαγμένη με όμοιες θεϊκές. Πρέπει να καταλάβετε ότι φροντίζοντας το μυαλό και το σώμα σας, θα είστε σε καλή κατάσταση. Αυτό θα σας δώσει τη δύναμη να εκτελείτε καθημερινές δραστηριότητες και να ασκείτε επίσης το μυαλό σας. Τα υγιή μυαλά δεν επιτρέπουν ποτέ χώρο για αρνητικά σχόλια και κριτική. Ωστόσο, ρίξτε μια ματιά και στα αρνητικά σχόλια που έρχονται, μάθετε από αυτό και προχωρήστε, μην μένετε σε αυτά.

Εάν δεν μπορείτε να αγαπήσετε πρώτα τον εαυτό σας, πώς θα περιμένατε από τους άλλους να σας σέβονται, να σας φροντίζουν και να σας αγαπούν; Λένε ότι όλα ξεκινούν από ΕΣΑΣ, κάτι που είναι τόσο αλήθεια. Προχωρήστε λοιπόν και περιποιηθείτε τον εαυτό σας, τρέψτε το σώμα, το μυαλό και την ψυχή και όταν συμβεί αυτό, θα αρχίσετε αυτόματα να σας αγαπάμε.