9 kuuluisaa puistoa Punessa kuvilla

Pune on yksi maan suurimmista kaupungeista. Täynnä ostoskeskuksia, huvipuistoja, järviä ja suihkulähteitä; tämä kaupunki on todella hyvin kehittynyt ja kaunis paikka. Viileä tunnelma, suuri yleisö ja merkittävä ruoka tekevät tästä paikasta mielenkiintoisen ja erittäin houkuttelevan. Jos haluat löytää hienoja ja mukavia Pune -paikkoja, sinun on vierailtava puistoissa.

Kauniita puistoja Punessa kuvilla:

Tässä muutamia hyviä ehdotuksia.

1. Bund Garden:

puistot Punessa

Bund Garden on yksi Punen arvostetuimmista ja tunnetuimmista puutarhoista. Se edustaa vahvasti Maharashtrian kulttuuria ja elämäntapaa. Puisto on erittäin puhdas ja siinä on melko paljon kukkapenkkejä ja pensaita. Tämän paikan keskusta ympäröivät korkeat kookospuut tekevät paikasta houkuttelevan ja upean. Kasvien elämä täällä on hienoa ja pensaat ovat hyvin leikattuja.

2. Kamala Nehru -puisto:

Kamala Nehru -puisto on Punen ylpeys. Tämä paikka on täynnä erilaisia ​​puita ja pensaita, tämä paikka on ehdottoman hieno ja upea. Rakennetut rakenteet ovat melko taiteellisia ja lujia. Ne saavat paikan näyttämään hyvin kalustetulta ja houkuttelevalta. Vierailemalla tässä puistossa saat todella raikkaan tunteen.

3. Rajiv Gandhin kansallispuisto:

parks-in-pune-rajiv-gandhi-national-park

Rajiv Gandhin kansallispuisto on yksi maan parhaista ja tunnetuimmista luonnonsuojelualueista. Siinä on valtava määrä eläimiä ja ne kaikki näyttävät upeilta ja kauniilta. Tällaiset puistot lisäävät maan esteettistä kauneutta ja osoittavat myös ihmisten huolta villieläimistä ja kasveista.

4. Pune Okayaman kansallispuisto:

puistot-in-pune-okei-ystävyyspuutarha

Pune Okayaman kansallispuisto tai Pune Okayaman ystävyyspuutarha on yksi kauneimmista ja tuoreimmista puutarhoista, joita näet. Ruohoalueet, hyvin leikatut pensaat ja vehreät kasvisarjat saavat sinut varmasti rakastumaan tähän paikkaan. Tämä puisto on myös melko tunnettu Punessa ja sillä on paljon kävijöitä vuosittain.

5. Shunyon puisto:

puistot-in-pune-shunyo-park-in-pune

Shunyo Park sijaitsee Punen Koregaon -puistossa. Se on vihreä, rauhallinen ja rauhallinen, tämä paikka on hyvä rentoutua ja meditoida. Se on yksi Punen suosituista puistoista, ja monet ovat pitäneet ja arvostaneet sitä. Jos etsit rentoutumista ja rauhaa, sinun kannattaa vierailla Punen Shunyo -puistossa.

6. Tathawade Park:

parks-in-pune-tathawade-udyan

Pune Tathawade Park on yksi suurimmista ja hienoimmista puistoista. Puut ovat pitkiä ja vihreitä ja maa on melko puhdasta. Jos etsit paikkaa, joka on eristetty, sinun pitäisi tulla täysin tähän paikkaan. Se auttaa sinua löytämään sisäisen sielusi ja nostamaan henkisen elämäsi aivan uudelle tasolle.

7. Saras Baug:

parks-in-pune-saras-baug

Pune Saras Baug on erittäin puhdas ja kaunis näköinen puisto. Siinä on paljon puita, pensaita ja pieniä kasveja. Tämä paikka on loistava pitkälle aamukävelylle ja näyttää aivan kauniilta sateella. Tule tähän puistoon silloin tällöin ja nautit varmasti.

8. Baner Pashanin biologisen monimuotoisuuden puisto:

puistot-in-pune-baner-prashan-biologisen monimuotoisuuden puisto

Baner Pashan Biodiversity Park on yksi Punen kuuluisista ja tunnetuista puistoista. Se on upea, siisti ja erittäin kaunis. Lukemattomat kasvilajit tekevät tästä paikasta ainutlaatuisen ja tunnetun.

9. P.L Deshpande Garden:

parks-in-pune-p-l-deshpande-japanilainen puutarha

P.L. Deshpande Garden tunnetaan myös japanilaisena puutarhana. Tämä paikka on erittäin houkutteleva, kaunis ja nautit varmasti perusteellisesti, kun saavut tähän kohteeseen. Puutarha on melkein taivaallinen.