25 όμορφα διαμαντένια δαχτυλίδια στον κόσμο και η σημασία τους

Τα διαμάντια σε οποιοδήποτε σχήμα, μέγεθος και χρώμα ήταν πάντα ελκυστικά για το σχεδιασμό κοσμημάτων. Δίνει έναν νέο ορισμό στην απλοποιημένη προσωπικότητά σας όταν στολίζεται. Γενικά το διαμάντι έχει πολλές έννοιες, αλλά στο σύνολό του, ο κύριος συμβολισμός των διαμαντιών είναι η αγάπη, ο πλούτος και η αλήθεια. Ονομάστηκε ως ο βασιλιάς των πολύτιμων λίθων, καθώς είναι ο πιο πολύτιμος λίθος μεταξύ όλων των άλλων.

όμορφα-διαμαντένια-δαχτυλίδια-στον-κόσμο-και-η-σημασία τους

Μεταξύ των κοσμημάτων, το δαχτυλίδι έχει τη δική του μοναδική σημασία. Και αν το δαχτυλίδι είναι γεμάτο με υπέροχα διαμάντια, η αξία του δακτυλίου αυξάνεται. Οποιαδήποτε βέρα, δαχτυλίδι αρραβώνων ή ακόμα και ένα απλό δαχτυλίδι όταν είναι διακοσμημένο με έστω και ένα μικρό διαμάντι φαίνεται ελκυστικό από άλλα.

25 δημοφιλή και πιο πρόσφατα αληθινά διαμαντένια δαχτυλίδια για γυναίκες και άνδρες:

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά μικρά και μεγάλα σχέδια διαμαντένιων δαχτυλιδιών με έννοιες και εικόνες.

1. Πλεκτά διαμαντένια δαχτυλίδια για κορίτσια:

Πλεκτά Διαμαντένια Δαχτυλίδια για Κορίτσια

Lookάχνετε κάτι κομψό! Δοκιμάστε ένα σχέδιο με διαμαντένιο δαχτυλίδι με το σχέδιο εμπνευσμένο από ένα χτένισμα. Ένα δαχτυλίδι σχεδιασμού πλεξούδας από χρυσό και διαμάντια δίνει μια μοντέρνα εμφάνιση με απλότητα στην εθνική φθορά ειδικά lehengas. Ο υπέροχος σχεδιασμός είναι γεμάτος με μικροσκοπικά διαμάντια CZ. Ο σχεδιασμός απλώς δηλώνει αλήθεια, δύναμη και κατεύθυνση.

2. Δαχτυλίδι από διαμάντι Sapphire σε λευκό χρυσό:

Διαμαντένιο δαχτυλίδι Sapphire σε λευκό χρυσό

Θέλετε να φορέσετε έναν πολύτιμο λίθο μαζί με διαμάντια για μια μοναδική και παραδεισένια εμφάνιση. Δοκιμάστε ένα σχέδιο που περιλαμβάνει μια πέτρα ζαφείρι, μικροσκοπικά αφρώδη διαμάντια και λευκό χρυσό. Ένα ζαφείρι μεσαίου μεγέθους περιβάλλεται από μικροσκοπικά διαμάντια που δίνουν μια λουλουδάτη εμφάνιση. Ο σχεδιασμός συμβολίζει τα δικαιώματα, τη σοφία, την πίστη, την ελπίδα και την καλή τύχη. Δίνει λεπτή εμφάνιση σε casuals και επίσης για κανονική χρήση.

3. Σχέδιο φύλλων με διαμαντένιο δαχτυλίδι:

Σχέδιο φύλλων με διαμάντι δαχτυλίδι

Το σχέδιο εμπνευσμένο από τη φύση είναι αυτό που φτιάχτηκε με φύλλα. Το δαχτυλίδι είναι κατασκευασμένο από χρυσό και φύλλα. Τα διαμάντια είναι καρφωμένα στην άκρη των φύλλων για να καθορίσουν το σχήμα. Οι χρυσές γραμμές γίνονται μεταξύ των φύλλων και δίνουν μια λεπτή εμφάνιση. Ο σχεδιασμός αντιπροσωπεύει τη γονιμότητα, την ανάπτυξη και την αγνότητα. Δίνει μια εκπληκτική εμφάνιση σε κάθε στολή ειδικά σχεδιασμένα φορέματα.

4. Διαμαντένια δαχτυλίδια αρραβώνων Lotus για γυναίκες:

Διαμαντένια δαχτυλίδια αρραβώνων Lotus για γυναίκες

Ένα υπέροχο διαμαντένιο δαχτυλίδι για γυναίκες με σχέδιο λωτού φαίνεται εκπληκτικό στο δαχτυλίδι κουδουνίσματος κάθε θηλυκού. Στο χρυσό δαχτυλίδι δίνεται το σχήμα δύο λωτού σε αντίθεση. Τα διαμάντια είναι στερεωμένα στο μεταξύ τμήμα και το μεσαίο πέταλο του λωτού. Ο σχεδιασμός δηλώνει γονιμότητα, ανάπτυξη, θεραπευτική δύναμη και αλήθεια. Φαίνεται εκπληκτικό σε όλες τις θρησκευτικές λειτουργίες ή για λειτουργίες αφοσίωσης.

5. Ανδρικό διαμαντένιο δαχτυλίδι για γάμο:

Ανδρικό διαμαντένιο δαχτυλίδι για γάμο

Όχι μόνο τα κορίτσια, αλλά και τα αγόρια έχουν τη φαντασία να έχουν διαμαντένια δαχτυλίδια. Ένα τέτοιο σχέδιο του διαμαντένιου δαχτυλιδιού είναι κατασκευασμένο από χρυσό. Ένας χοντρός δακτύλιος περικλείεται αργότερα με πολλά μικρά διαμάντια σε λευκό και καφέ χρώμα. Το δαχτυλίδι δίνει μια κομψή και πλούσια εμφάνιση πάνω από τα κοστούμια και την εθνική φθορά. Μπορεί να είναι ένα τέλειο γαμήλιο δώρο στον γαμπρό.

6. Σχέδιο δαχτυλιδιού κλάδου κρασιού για νυφικά:

Σχέδιο δαχτυλιδιού κλάδου κρασιού για νυφικά

Θέλετε να φορέσετε κάτι σχεδιαστή για ειδικές περιστάσεις ή θέλετε να κάνετε δώρο στην αγαπημένη σας ένα δαχτυλίδι σχεδιαστή! Δοκιμάστε ένα δαχτυλίδι από χρυσό και σχεδιασμένο με κλαδιά κρασιού. Ο σχεδιασμός των φύλλων έχει μια διαμαντένια εμφάνιση για να αυξήσει τη γοητεία του. Το δαχτυλίδι δίνει μια υπέροχη εμφάνιση ακόμα και για casual ντύσιμο. Ο σχεδιασμός συμβολίζει τη βασιλεία, την πρόοδο, τη θηλυκότητα και τη γονιμότητα. Το δαχτυλίδι μπορεί να είναι ένα εκπληκτικό δώρο σε γάμους.

7. Δαχτυλίδι τριών διαμαντιών για αρραβώνα:

Δαχτυλίδι τριών διαμαντιών για αρραβώνα

Ένα απλό αλλά ταυτόχρονα απογοητευμένο σχέδιο που έχει τη δική του μοναδική σημασία είναι αυτό που έχει τρία διαμάντια. Ένα σχέδιο από διαμαντένια δαχτυλίδια αρραβώνων φαίνεται αρκετά εκπληκτικό σε sherwani και kurta. Το δαχτυλίδι είναι κατασκευασμένο από ροζ χρυσό και είναι διακοσμημένο με τρία διαμάντια. Ο σχεδιασμός αντιπροσωπεύει τη θεωρία του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος. Συμβολίζει επίσης τις τρεις βασικές σχέσεις στη ζωή οποιουδήποτε, την αγάπη, τη φιλία και την πιστότητα.

8. Ροζ και λευκό διαμαντένιο δαχτυλίδι για άνδρες και γυναίκες:

Ροζ και λευκό διαμαντένιο δαχτυλίδι για άνδρες και γυναίκες

Επίσης γνωστό ως Kaido στο Γκουτζαράτ, το δαχτυλίδι μπορεί να φορεθεί τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες. Το σχέδιο είναι φτιαγμένο με λευκές και ροζ διαμαντένιες πέτρες, επενδεδυμένες με δαχτυλίδι από λευκό χρυσό. Το δαχτυλίδι φαίνεται πλούσιο σε γάμους δίνοντας μια βασιλική εμφάνιση. Ο σχεδιασμός συμβολίζει τα δικαιώματα, τον πλούτο, τη γοητεία, την ειρήνη και την ηρεμία. Μεταφέρεται πολύ σε λεχάνες και βαριά σάρενα από γυναίκες και σε κουρτά ή σερβάνι από άνδρες.

9. Ethnic Teardrop Design Ring Diamond:

Ethnic Teardrop Design Ring Diamond

Τα εθνικά σχέδια ήταν πάντα αξιολάτρευτα για να συνεχίσουμε. Ο σχεδιασμός δαχτυλιδιών όταν του δίνεται μια εθνοτική εμφάνιση δίνει μια κομψή εμφάνιση. Ένα δαχτυλίδι με καστανό χρώμα και σχήμα σταγόνας είναι στερεωμένο σε δαχτυλίδι από λευκό χρυσό με πολλά μικροσκοπικά διαμάντια γύρω του. Φοριέται ευρέως από τις δυτικές νύφες ως δώρο γάμου, το οποίο αποτελεί μέρος του τελετουργικού γάμου από την οικογένεια του αγοριού.

10. Απλό διαμαντένιο δαχτυλίδι για άντρες σε αρραβώνα:

Απλό διαμαντένιο δαχτυλίδι για άντρες σε αρραβώνα

Θέλετε να έχετε ένα απλό αλλά αισθησιακό δώρο για να είστε σύζυγος! Ρίξτε μια ματιά στο τολμηρό και κομψό σχέδιο του διαμαντένιου δαχτυλιδιού αρραβώνων. Το δαχτυλίδι είναι κατασκευασμένο από χρυσό α και είναι διακοσμημένο με διαμάντι σε σταθερό κενό. Ο σχεδιασμός δίνει μια απλουστευμένη προσωπικότητα στον χρήστη. Όταν φοριέται στο δακτύλιο, αντιπροσωπεύει προστασία, βαθιά αγάπη, αισθησιασμό, έλξη και ηγεσία.

11. Crown Designed Ring Diamond:

Crown Designed Ring Diamond

Θέλετε να κάνετε ένα δώρο στον άγγελο σας που θα της έδινε ένα μήνυμα ότι είναι η πριγκίπισσα της καρδιάς σας! Εδώ είναι ένα σχέδιο με διαμαντένιο δαχτυλίδι που θα μοιραζόταν τα συναισθήματα και το μήνυμά σας σε αυτήν. Το δαχτυλίδι από πλατίνα έχει το σχέδιο μιας κορώνας με διαμάντια. Το δαχτυλίδι περιλαμβάνει επίσης σχέδιο καρδιάς για να προσθέσει στον αισθησιασμό του. Φαίνεται λεπτό και μοντέρνο σε κάθε ρούχο.

12. Betrothal Diamond Ring Design for Women:

Betrothal Diamond Ring Design για γυναίκες

Μια αδέξια αλλά κομψή εμφάνιση μπορεί να υιοθετηθεί με τη βοήθεια ενός διαμαντένιου δαχτυλιδιού των αρραβώνων. Το δαχτυλίδι είναι κατασκευασμένο από πλατίνα ή λευκό χρυσό και είναι διακοσμημένο με κρυστάλλινη λευκή διαμαντένια πέτρα μεσαίου μεγέθους, ενώ περιβάλλεται από μικροσκοπικά διαμάντια που προσδίδουν πολυτελή σχεδίαση. Είναι ένα κλασικό σχέδιο που φαίνεται εκπληκτικό σε κάθε στολή, ειδικά σχεδιασμένα φορέματα και palazzo.

13. Μαύρο και άσπρο διαμαντένιο δαχτυλίδι:

Μαύρο και άσπρο διαμαντένια δαχτυλίδια

Τα μαύρα διαμάντια θεωρούνται αρνητικά ή σύμβολο θανάτου σε λίγους πολιτισμούς και ως εκ τούτου δεν γίνονται αποδεκτά ως βέρα. Αλλά μερικές από τις κάστες το παίρνουν ως ένα αισθησιακό δώρο για το νέο ζευγάρι καθώς συμβολίζει έναν ισχυρό δεσμό αγάπης για τα νέα ζευγάρια. Οι ασπρόμαυρες διαμαντένιες βέρες είναι κατασκευασμένες από πλατίνα και ασπρόμαυρα μικροσκοπικά διαμάντια. Το κεντρικό διαμάντι είναι ένα μεσαίου μεγέθους μαύρο διαμάντι. Συμβολίζει επίσης την αγάπη, το πάθος, τη δύναμη και την καλή τύχη.

14. Άπειρο διαμαντένιο δαχτυλίδι σε χρυσό:

Άπειρο διαμαντένιο δαχτυλίδι σε χρυσό

Θέλετε ένα απλό αλλά μοντέρνο σχέδιο δαχτυλιδιών να μεταφέρεται σε λειτουργίες και κανονική βάση! Ένα σχέδιο που αποτελεί το σύμβολο του άπειρου είναι το καλύτερο για την επιλογή σας. Το χρυσό δαχτυλίδι μπορεί επίσης να γίνει με πλατίνα ή ροζ χρυσό για να δώσει μια κομψή εμφάνιση. Ο σχεδιασμός του δαχτυλιδιού είναι διακοσμημένος με μικροσκοπικά διαφανή διαμάντια στην καμπύλη. Ο σχεδιασμός του δαχτυλιδιού αντιπροσωπεύει άπειρη αγάπη, πάθος, ενδυνάμωση και αιωνιότητα. Είναι το καλύτερο απλό δώρο για κάποιον ξεχωριστό.

15. Τριγωνικό μεγάλο διαμαντένιο δαχτυλίδι:

Τριγωνικό μεγάλο διαμαντένιο δαχτυλίδι

Ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι τριγωνικού σχήματος φαίνεται εκπληκτικό στα δάχτυλα για μικρές λειτουργίες ή πάρτι, ακόμη και για τακτική χρήση. Το διαμαντένιο δαχτυλίδι για γυναίκες είναι κατασκευασμένο από πλατίνα ή λευκό χρυσό και έχει γοητεία σε σχήμα τριγώνου με διαμάντι. Το κομψό δαχτυλίδι αντιπροσωπεύει την Τριάδα της αγάπης, της φιλίας και της πιστότητας. Συμβολίζει επίσης την πίστη, την αγάπη, την πίστη και τον αισθησιασμό.

16. Όμορφο καμπυλωτό διαμαντένιο δαχτυλίδι και έννοιες:

Όμορφο καμπυλωτό διαμαντένιο δαχτυλίδι και έννοιες

Θέλετε να έχετε μια μοντέρνα εμφάνιση με έθνικ συνδυασμό! Ένα σχέδιο διαμαντένιο δαχτυλίδι με πολλές καμπύλες γραμμές που σχηματίζουν έναν κόμπο δίνει μια εκπληκτική και τολμηρή εμφάνιση. Φτιαγμένο από ροζ χρυσό, το δαχτυλίδι είναι ανάγλυφο με κρυστάλλινα λευκά διαμάντια για να προσθέσει την ομορφιά των καρυδιών. Το δαχτυλίδι έχει τη δική του σημασία όταν φοριέται στο πρώτο δάχτυλο που αντιπροσωπεύει την ηγεσία, τη φιλοδοξία και τη δύναμη λήψης αποφάσεων.

17. Bird Diamond Ring for Girls:

Bird Diamond Ring for Girls

Ένα σχέδιο δαχτυλιδιών με ένα όμορφο σχέδιο πουλιών φαίνεται εκπληκτικό όταν συνδυάζεται με ένα διαμάντι. Το διαμαντένιο και χρυσό δαχτυλίδι έχει το σχέδιο ενός περιστεριού που στην πραγματικότητα συμβολίζει την αγάπη. Το δαχτυλίδι ταιριάζει σε κάθε ρούχο. Μπορεί να είναι ένα αξιαγάπητο δώρο στο ιδιαίτερο κορίτσι σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ο κύριος συμβολισμός του δαχτυλιδιού είναι η αγάπη, το πάθος, η ζωή και ο ρομαντισμός.

18. Όνομα θρησκευτικού διαμαντένιου δαχτυλιδιού:

Θρησκευτικό διαμαντένιο δαχτυλίδι όνομα

Ένα ευσεβές δαχτυλίδι που δείχνει την αφοσίωση προς τον Θεό και την πνευματικότητα φαίνεται εκπληκτικό για θρησκευτικές λειτουργίες και επίσης για τακτική χρήση. Το χρυσό δαχτυλίδι έχει το όνομα του Ιησού και ένα μικρό αλλά λαμπερό διαμάντι είναι προσαρτημένο σε αυτό δίνοντας μια λεπτή εμφάνιση. Το δαχτυλίδι μπορεί να είναι ένα υπέροχο δώρο σε κάποιον που φροντίζετε ή προστατεύετε. Συμβολίζει την αγάπη, την πίστη, την ελπίδα και την καλή τύχη.

19. Peacock Diamond Ring Design:

Σχέδιο με διαμαντένιο παγώνι

Όταν τα κοσμήματα σχεδιάζονται σε σχέδιο παγώνι, έχουν τη δική τους μοναδική έλξη. Ομοίως, όταν ένα σχέδιο παγώνι δίνεται σε ένα δαχτυλίδι, δίνει επίσης διάφορα χρώματα. Ένα δαχτυλίδι από πλατίνα έχει ένα σχέδιο παγώνι, το οποίο είναι διακοσμημένο με μπλε χρώματα διαμάντια για να δώσει μια πολύχρωμη υφή. Το δαχτυλίδι ταιριάζει καλύτερα στο φόρεμα και το sarees. Τέτοια δαχτυλίδια αντιπροσωπεύουν την ευτυχία, την αγνότητα, τη θηλυκότητα, την αγάπη κλπ.

20. Δαχτυλίδι με τρία διαμάντια πεταλούδα σε ροζ χρυσό:

Διαμαντένιο δαχτυλίδι τριών πεταλούδων σε ροζ χρυσό

Ο σχεδιασμός των πεταλούδων ήταν πάντα ελκυστικός για τα κορίτσια οποιασδήποτε ηλικίας. Ένα υπέροχο διαμαντένιο δαχτυλίδι για γυναίκες φτιαγμένο από ροζ χρυσό και διαμάντια δίνει μια υπέροχη και funky εμφάνιση στον χρήστη. Ο σχεδιασμός των τριών πεταλούδων έχει διαμάντια διαφορετικού χρώματος, γεγονός που το καθιστά πολύχρωμο. Το δαχτυλίδι φοριέται ευρέως σε casuals. Ο σχεδιασμός συμβολίζει τα δικαιώματα, τον πλούτο, την υγεία και την ελευθερία.

21. Bow Diamond Ring:

Bow Diamond Ring

Ένα χαριτωμένο και λεπτό σχέδιο δαχτυλιδιών μεταξύ των διαφόρων είναι αυτό με σχέδιο τόξου. Το μαύρο διαμαντένιο δαχτυλίδι είναι κατασκευασμένο από πλατίνα ή ασήμι και είναι διακοσμημένο με λευκά και μαύρα διαμάντια CZ που σχηματίζουν το σχήμα του τόξου. Μας δίνει ένα σχέδιο που μεταφέρεται ευρέως σε casual και πάρτι ή επίσης σε γραφεία για να δώσει μια γοητευτική και ζεστή εμφάνιση. Ο σχεδιασμός αντιπροσωπεύει τη θηλυκότητα, την αγάπη και τη στοργή.

22. Toe Diamond Rings για παντρεμένες γυναίκες:

Toe Diamond Rings για παντρεμένες γυναίκες

Τα δαχτυλίδια των ποδιών έχουν τη δική τους σημασία στους ινδουιστικούς γάμους. Και όταν τα δαχτυλίδια είναι διακοσμημένα με διαμάντια δίνει μια πιασάρικη εμφάνιση. Το δαχτυλίδι είναι γεμάτο με μικροσκοπικά διαφανή διαμάντια σε ασπρόμαυρο για να δώσει μια γοητευτική και λαμπερή εμφάνιση στη νύφη. Το δαχτυλίδι εκφράζει το συναίσθημα όπως αγάπη, έλξη, φροντίδα, πάθος και αισθησιασμό.

23. Τελευταίο βρόχο διαμαντένιο δαχτυλίδι:

Τελευταίο βρόχο διαμαντένιο δαχτυλίδι

Θέλετε να φορέσετε κάτι μοντέρνο! Τα νέα και πιο πρόσφατα σχέδια μεταξύ του σχεδίου δαχτυλιδιών διαμαντιών είναι το σχέδιο διαμαντένιου δακτυλίου βρόχου. Το χρυσό δαχτυλίδι είναι διακοσμημένο με διαμάντια κρυστάλλου λευκού χρώματος. Ο σχεδιασμός με τις διάφορες καμπύλες του δίνει μια εκπληκτική και τολμηρή εμφάνιση. Ταιριάζει σε όλα τα κομψά και μοντέρνα ρούχα. Το σχέδιο αντιπροσωπεύει την αναγέννηση, τη γονιμότητα, την ανηθικότητα, τη θεότητα και τη θηλυκότητα.

24. Δελφίνια σχεδιασμένα διαμαντένια δαχτυλίδια για εφήβους:

Δελφίνια σχεδιασμένα διαμαντένια δαχτυλίδια για εφήβους

Ένα σχέδιο με διαμαντένια δαχτυλίδια που έγινε δημοφιλές στα κορίτσια των εφήβων είναι αυτό με το σχέδιο ενός δελφινιού. Ένα ασημένιο δαχτυλίδι από πλατίνα και ασήμι έχει το σχέδιο του δελφινιού που κρατά ένα λευκό διαμάντι. Δίνει μια απλοποιημένη προσωπικότητα για να είσαι ο φορέας πάνω από οποιοδήποτε ρούχο. Συμβολίζει την αναγέννηση και την ανανέωση. Όταν φοριέται στο δαχτυλίδι φέρνει επίσης καλή τύχη. Είναι το καλύτερο δώρο στη φιλία.

25. Χρυσό διαμαντένιο δαχτυλίδι χελώνας:

Χρυσό δαχτυλίδι διαμαντένιου χελώνα

Λέγεται ότι η χελώνα είναι σύμβολο αγάπης και καλής τύχης. Σχέδια με διαμαντένια δαχτυλίδια με σχέδιο χελώνας φοριούνται στον δείκτη. Ο σχεδιασμός είναι κατασκευασμένος από χρυσό που φέρει μια χελώνα γεμάτη με διαμάντια. Το σχέδιο φοριέται για κανονική φθορά. Συμβολίζει την αγάπη, την καλή τύχη, τη δημιουργία και τη σοφία. Το δαχτυλίδι όταν χαρίστηκε σε κάποιον ξεχωριστό για περιστάσεις όπως γάμος, θρησκευτικές λειτουργίες, μικρές περιστάσεις κλπ.

Λέγεται ότι το διαμάντι είναι για πάντα. Τα διαμαντένια δαχτυλίδια σε οποιοδήποτε σχέδιο φαίνονται εκπληκτικά και ελκυστικά. Είναι ένα ιδιαίτερο δώρο για τους νεόνυμφους αλλά και για το ντους μωρών. Είναι ο πιο πολύτιμος πολύτιμος λίθος. Τα κοσμήματα σχεδιασμένα με διαμάντια δίνουν μια βασιλική εμφάνιση. Τα κοσμήματα νυφικών φοριούνται πάντα με διαμάντια για να δώσουν μια νέα αίγλη στη νύφη. Το διαμαντένιο γαμήλιο δαχτυλίδι παίζει το ρόλο της δέσμευσης από τη νύφη και τον γαμπρό για μια άθραυστη σχέση με βαθιά αγάπη.