9 suosittua antiikkisormusten korumallia

Korut ovat aina onnistuneet kirkastamaan naisten kauneutta, ja kun puhumme koruista, sormukset vievät viehätyksen ja kunnian, koska se on kaunein ja haurain riippuvuus naisten korulaatikossa. Tässä kauniissa riippuvuudessa antiikkisormukset ovat erittäin suosittuja nykyään.

antiikkiset renkaat

Mitä antiikki tarkoittaa nyt: ”Antiikki tarkoittaa vanhaa tai korua, jota ihmiset olivat käyttäneet aikaisemmin aikaisemmin? Markkinoilta on saatavana erilaisia ​​lajikkeita ja muotoilua, mutta muoti -ajatuksemme kuvaa tietämystämme oikean sormuksen käyttämisestä oikeaan tilanteeseen.

Erilaisia ​​antiikkisia rengasmalleja:

Tässä näytämme sinulle kauniita antiikkisormusten lajikkeita, jotka ehdottomasti voittivat sydämesi:

1. Antiikkinen sitoutuminen ilman timanttisormusta:

antiikki-sitoutuminen-ilman timanttisormusta

Antiikki kihlaus ilman timanttisormusta on yksi suosituimmista kihlasormustyypeistä, koska nämä edulliset hinnat ovat edullisia jokaiselle ikäryhmälle. Sormus ei sisällä timantteja, se on valmistettu safiireista, jotka ovat tyypillisesti sininen jalokivi. Tämä sormus on erittäin tyylikäs ja kestävä. Jos olet nainen, joka haluaa käyttää jotain uutta ja taskussa, nämä ovat täydellinen lahja sinulle.

2. Art veistetty antiikki vihkisormus:

taideveistetty-antiikki-vihkisormus

Tämä kaunis käsityötaiteen veistetty muotoilu kuvaa rakkauttasi luontoon, mikä osoittaa, että olet luontoa rakastava morsian. Kukka ja lehdet on järjestetty erittäin tyylikkäästi. Se koostuu valkoisesta ja keltaisesta kullasta, joka varmasti miellyttää kaikkia naisia.

3. Yksinkertainen antiikkinen kultarengas:

Yksinkertainen antiikki kultainen sormus

Nämä tyylikkäät sormukset muistuttavat viktoriaanisen ajan muistoista. Se koostuu ruusukultaisesta metallista, jossa on kaunis timanttileikkaus tai muoto. Tämän hauraan luonteen vuoksi sitä käyttää pääasiassa tyttö.

4. Antiikki timanttisormus:

Antiikki timanttisormus

Timantti on yksi kauneimmista jalokivistä, joka parantaa naisten kauneutta ja heidän kuohuviini luonne houkuttelee jokaisen silmän. Se on täysin kultainen timanttisolitairengas, joka koostuu pyöreästä hiotusta timantista perinteisessä kynsiasetuksessa, joka luo ihastuttavan salaman ja kimalluksen tähän sormukseen.

5. Antiikki Emerald Ring:

Antiikki Emerald Ring

Kaunis vintage -sormus, joka koostuu vanhasta kullasta ja joka on saanut inspiraationsa aikaisemman aikakauden viktoriaanisesta tyylistä.Se koostuu luonnonkaivoksesta valmistetusta timantista, jota ympäröivät luonnolliset smaragdit.

6. Antiikki -aleksandriittisormus:

Antiikki Aleksandriittisormus

Tämä viehättävä vintage -sormus, joka koostuu russion -laboratoriosta, luotu aleksandriittikivellä ja sterlinghopealla. Siinä on mahtavia värinvaihto -ominaisuuksia, jotka varmasti koskettavat jokaisen sydäntä. Sormus on täydellinen lahja erityiselle ihmisellesi.

7. Tiibetin antiikkirengas:

Antiikki Tiibetin sormus

Tämä ainutlaatuinen muotoilu on tiibetiläinen vintage -sormus, joka on muotoiltu hopeoitulla ja messinkisormuksella, joka muistuttaa muinaisista ajoista. Säädettävän luonteensa ansiosta sitä käyttävät kaikki, joten ulkonäkösi on houkuttelevampi, kun käytät näitä tyylikkäitä sormuksia indo-länsimaisen asun kanssa.

8. Filigraaninen antiikkinen kultarengas:

Filigraaninen antiikkinen kultarengas

Tämä vintage -tyylinen filigraanisormus keltaisesta kullasta. Sormus antaa vaikuttavan läsnäolon sormellasi, kun käytit sitä kihloissasi tai muissa toiminnoissa. Kätevä ja tyylikäs ulkonäkö tekee sormuksesta suositun muodikkaiden naisten ja tyttöjen keskuudessa.

9. antiikki kukka helmi rengas:

Antiikki kukka helmi rengas

Ihastuttavan viktoriaanisen tyylinen sormus viehättävillä helmillä parantaa varmasti sormesi kauneutta, kun sovitat nämä yhteen sareesin ja salwar -puvun kanssa. Se on kauniisti suunnitellut abalone sea shell, jossa on 11 makean veden valkoista helmeä, jotka tekevät sormuksen tyylikkään ilmeen. Se näyttää antiikkiselta mil viljan, joka on jokaisen kiven ympärillä

Yksi tämän antiikkikorvakorun kauneimmista ominaisuuksista on, että se antaa sinulle aina tyylikkään ja upean ilmeen. Se on varmasti yksi naisten korujen arvokkaimmista ja hauraimmista koristeista.Kaunis muotoilu koskettaa jokaista sydäntä, joka tuo ehdottomasti kauneutta ja onnea elämääsi.