5 hämmästyttävää mustaa kasvonaamion kuorintapakkausta Intiassa

Kuka ei halua näyttää fiksulta tai kauniilta ?? Voitko nimetä yhden henkilön, joka ei halua ottaa pois kaikkia mustia päitä kasvoiltaan näyttääkseen älykkäämmältä ?? No, on olemassa muutamia tapoja, joilla voit tehdä sen kotona sinulle sopivana. Markkinoilla on tulossa muutamia hyviä kasvomaskeja, jotka auttavat sinua pääsemään eroon mustapäistä, kuorimaan ihoasi ja näyttämään säteilevältä. Yleisin musta kasvonaamio on se, joka on yleisin hiiliuutteiden kanssa.

Parhaat mustat kasvonaamion kuorintapakkaukset mustille päille:

Tässä on muutamia parhaita mustia kasvomaskeja, joista voit valita,

1. The Body Shop Himalajan hiili -kasvonaamio:

The Body Shop Himalajan hiili -kasvonaamio

Body Shop Himalajan hiilen syväpuhdistava musta kasvonaamio voidaan pitää yhtenä parhaista tuotteista mustissa kasvomaskeissa. Sillä on kaksi vaikutusta – toinen syväpuhdistus ja toinen ihon puhdistaminen. Yksi tämän naamion perusominaisuuksista on sen korkea mutarakenne, joka toimii erinomaisena kuorintana.

Menetelmä / Kuinka hakea / Kuinka usein sinun tulee tehdä tämä?

Levitä paksu kerros jättäen silmät, kulmakarvat, hiusrajan ja huulten alueet. Muista levittää tasainen kerros. Anna sen kuivua ja kuori sitten varovasti irti ulkoreunoista alkaen. Huuhtele pois ja levitä kosteusvoidetta. Käytä tätä kerran viikossa alussa kaikkien mustapäiden poistamiseksi.

  • Miksi tämä toimii: Epäpuhtaudet ja toksiinit poistetaan iholta helposti ja hellävaraisesti.
  • Varoitus: Kuorinta voi aiheuttaa ärsytystä herkälle iholle.
  • Edut: Tätä on erittäin helppo käyttää, koska tämä hiilimaski on mutainen naamio.

2. Origins Clear Improvement Active Charcoal Mask:

Origins Clear Improvement Active Charcoal Mask -naamio

Tämä toinen paras musta kasvonaamio kuoriutuu pois. Origins -kasvonaamion pääasialliset ainesosat ovat bambuhiili & Valkoinen kiinalainen savi, joka sekoitetaan glyseriinin ja myrttiliuoksen kanssa. Nämä auttavat pitämään ihon nesteytettynä sen sijaan, että se hilseileisi. Se on myös erittäin hyvä musta naamio mustapäille.

Menetelmä / Kuinka hakea / Kuinka usein sinun tulee tehdä tämä?

Levitä ohut tasainen kerros kasvoille ja puoleen niskaan ja irrota kuivana. Hiero hieman kosteusvoidetta. Noudata asianmukaisia ​​varotoimia välttääksesi silmät, kulmakarvat, huulet ja hiusrajan. Käytä kerran 15 päivässä, jotta kasvosi iho ei tahri.

Miksi tämä toimii

Bambuhiili ja valkoinen kiinalainen savi toimivat voimakkaina magneeteina. Ne poistavat lian ja epäpuhtaudet. Se auttaa myös hallitsemaan öljyä.

Varoitus

Ole erityisen varovainen kuorinnan aikana, sillä se voi aiheuttaa hieman kipua ja ärsyttää ihoa.

Edut:

Tämä musta kasvonaamio on hämmästyttävän tehokas mustapäille, koska se pyrkii poistamaan tukkeutuneet huokoset estäen mustapäitä.

3. Alkuperät, joissa on selkeä parannus aktiivihiilimaski:

Alkuperä Clear Improvement Active Charcoal Maskilla

Tämä musta puuhiilikasvo on väriltään syvän harmaa ja se on sekoitettu mikro -mustahiilihiukkasiin. Se on sileä kuvioitu. Se auttaa nuorentamaan kuivaa ja tylsää ihoa.

Menetelmä / Kuinka hakea / Kuinka usein sinun tulee tehdä tämä?

Levitä pieni määrä koko kasvoille ja kaulalle. Anna vaikuttaa noin 15 minuuttia ja huuhtele lämpimällä vedellä. Käytä sitä kahdesti viikossa.

Miksi tämä toimii

Tämä naamio on suunniteltu erityisesti rasvaiselle iholle. Se hallitsee ylimääräistä öljyä kasvoilta ja puhdistaa syvästi huokoset.

Varoitus

Älä ota liikaa, koska koostumus estää paksun kerroksen levittämisen. Hehku naamion poistamisen jälkeen ei kestä yli 2 päivää.

Edut:

Hyvin kermainen vain pieni määrä peittää koko kasvot ja kuivuu myös nopeasti. Se tuntuu raikkaalta ja rentouttavalta. Syväpuhdistaa ihon ja kirkastaa sitä.

4. Aroma Magic -aktivoitu bambuhiili:

Aroma Magic aktivoitu bambuhiili

Tämä mustahuokoinen kasvonaamio sisältää paljon aktiivihiiltä, ​​vitamiineja ja kivennäisaineita. Kuorii erittäin hellävaraisesti. Se auttaa helposti eroon meikistä

Menetelmä / Kuinka hakea / Kuinka usein sinun tulee tehdä tämä?

Pese kasvosi miedolla saippualla tai puhdistusaineella. Käytä säästävä määrä pakkausta ja levitä ohut, tasainen kerros kasvoillesi. Anna vaikuttaa 15 minuuttia ja pese lämpimällä vedellä. Se on niin lievää, että sitä voidaan käyttää päivittäin yöllä.

Miksi tämä toimii

Suuri määrä aktiivihiiltä auttaa poistamaan öljyn, lian ja meikin erittäin helposti. Se ei kuivaa ihoa, koska se on runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita.

Varoitus

Suuri määrä aktiivihiiltä voi ärsyttää herkkää ihoa.

Edut:

Se ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Säännöllinen käyttö kiristää huokoset ja antibakteerinen suoja kirkastaa ihoa.

5. Rocky Mountainin aktiivihiilimaski:

Rocky Mountainin aktiivihiilimaski

Tämä mustapäiden kasvonaamion kuorintatuote on melko uusi markkinoilla, mutta se myydään varsin onnistuneesti. Sen on todettu sopivan ihanteellisesti sekaiholle tai rasvaiselle ihotyypille.

Menetelmä / Kuinka hakea / Kuinka usein sinun tulee tehdä tämä?

Pese ensin lämpimällä vedellä tai pyyhi kasvot lämpimään veteen kastetulla pyyhkeellä huokosten avaamiseksi. Naamio tulee levittää tasaisesti kasvoille ja kaulalle. Kun se on täysin kuivunut, pyyhi se varovasti pois kostealla pehmeällä liinalla ja levitä kosteusvoidetta.

Miksi tämä toimii

Kookospähkinä -aktiivihiilen ja bentoniittisaven läsnäolo tekee siitä tehokkaan detoksaation ja jättää ihon puhtaana ja raikkaana. Tämä naamio väittää olevansa musta helmi, joka auttaa kiristämään huokosia ja parantamaan ihon laatua.

Varoitus

Se ei sovellu erittäin herkälle iholle.

Edut:

Säännöllisellä käytöllä akne- ja mustapääongelmat vähenevät huomattavasti. Se syväpuhdistaa huokoset ja ravitsee ihoa hyvin. Koska tämä ei ole irrotettava naamio, se on erittäin turvallinen. Se ei sisällä myöskään voimakkaita kemikaaleja, joten sen todetaan olevan melko turvallinen.

Mustien kasvonaamioiden on todettu olevan varsin tehokkaita iho-ongelmille, kuten mustapäille, akneille, näppylöille jne. On myös muutamia maskeja, joilla on ikääntymistä estäviä ominaisuuksia. Muista aina testata tuotetta kämmenessäsi ennen käyttöä varmistaaksesi, että se sopii sinulle vai ei.