9 parasta kosteuttavaa kasvonaamioita herkälle ja kuivalle ihollesi

Kasvomaskit ovat täydellinen hoito monille ihon tarpeille. Oikea naamio ravitsee, rentouttaa, syväpuhdistaa, kosteuttaa ja poistaa epäpuhtaudet antaakseen hehkuvan terveen ihon. Kasvomaski jättää hemmottelevan tunteen ihollesi. Se on yksi helpoimmista tavoista saada terve ja nuorekas iho lyhyessä ajassa. Markkinoilta on saatavana erilaisia ​​kasvonaamioita ihon kosteuttamiseksi, kuten savi, kuorinta, lämpö, ​​kerma, lämmin öljy ja luonnollinen tarpeistasi ja ihotyypistä riippuen.

Parhaat kosteuttavat kasvonaamatuotteet Intiassa:

Tässä on 9 parasta kosteuttavaa kasvopakkaustuotetta kuivalle ja herkälle iholle.

1. Face Shop Solution kosteuttava kasvonaamio:

Face Shop Solution kosteuttava kasvonaamio

Tämä kasvopakkaus on lopullinen kauneuden pelastaja. Siinä on kevyt ilma, pehmeä ja painoton naamio. Se auttaa kuivaa ihoa lukitsemaan kosteuden ja auttaa saavuttamaan sileän ja hehkuvan ihon. Tämä on hyvä kosteuttava kasvonaamio kuivalle iholle

Hinta: 150 INR 20 g: lle

2. Oriflame Love Nature -geelinaamio Aloe Vera:

Oriflame Love Nature -geelinaamio Aloe Vera

Jäähdyttävä geelinaamio sisältää aloe vera -uutteita, jotka kosteuttavat ihoa. Se jättää kimmoisan, säteilevän ja silottavan hehkun iholle. Se sopii kaikille ihotyypeille ja on yksi parhaista kosteuttavista kasvonaamioista.

Hinta: 399 INR 50 ml: lle

3. Himalajan yrtit virkistävä hedelmänaamio:

Himalajan yrtit virkistävä hedelmänaamio

Se on täynnä luonnollisia ainesosia, kuten omenaa, kurkkua, viikunaa, papaijaa ja mineraalisavea, ja se on täysin luonnollinen kosteuttava kasvonaamio. Tämä on jäähdyttävä naamio, joka poistaa epäpuhtaudet, kiinteyttää ihoa ja palauttaa elastisuuden. Se parantaa ihon sävyä, tasoittaa ihoa ja tekee siitä raikkaan ja hehkuvan. Se on yksi parhaista kosteuttavista kasvonaamioista herkälle iholle.

Hinta: 130 INR 100 grammaa kohden

4. L’Oreal Paris Pure Clay puhdistaa ja matistaa:

L'Oreal Paris Pure Clay puhdistaa ja matistaa

Tässä luonnollisessa kosteuttavassa naamiossa on kaksi vaihtoehtoa puhtaus ja mattapinta. Se on erittäin kosteuttava kasvonaamio, joka on rikastettu puhtaalla savella ja eukalyptuksella, jolloin iho on rikastettu ja pehmeä. Se jättää rauhoittavan, virkistävän spa -kaltaisen vaikutuksen, joka poistaa epäpuhtaudet, avaa huokoset ja jättää ihon kosteutetuksi ja virkistyneeksi.

Hinta: 850 INR 48 g: lle

5. Bonsoul Silk Protein Hydrating and Moisturizing Face Mask:

Bonsoul Silk Protein kosteuttava ja kosteuttava kasvonaamio

Tämä on paras kosteuttava naamio kasvoille. Se sisältää aktiivista silkkiproteiinia, joka sitoutuu ihon keratiiniin suojakalvon muodostamiseksi. Se mahdollistaa nopeamman veden imeytymisen ja kosteuttaa ihoa saadakseen terveemmän hehkun. Tämä sopii normaalille ja kuivalle iholle, ja säännöllisen käytön tiedetään vähentävän ikääntymisen merkkejä.

Hinta: 129 INR / 1 pakkaus

6. Lakme Strawberry Blush & Hehku naamio:

Lakme Mansikka Blush & amp; Hehkuva naamio

Tämä hehkunaamio sisältää mansikkauutteita ja B3 -vitamiinia, joka täydentää ihon kosteutta ja antaa raikkaan ilmeen. Tämä luonnollinen kosteusnaamio kasvoille vähentää huokosia ja mustapäitä. Naamio tiivistää ravitsevat ominaisuudet, kirkastaa ihon sävyä säännöllisellä käytöllä.

Hinta: 130 INR 50 g: lle

7. Alma K Mineral Peeling Mask:

Alma K mineraalikuorintanaamio

Tämä syväkosteuttava kasvonaamio sisältää merimineraaleja, avokadoa ja B5-pro-vitamiinia, joka poistaa kuolleen ihon ja kosteuttaa paljastaen hellävaraisemman ja tasaisemman ihon. Se sopii kaikille ihotyypeille.

Hinta: 1275 INR 100 ml: lle

8. Mond Sub ryppyjä ehkäisevä kosteuttava, ravitseva, & Kosteuttava kasvonaamio:

Mond Sub ryppyjä ehkäisevä kosteuttava, ravitseva ja & amp; Kosteuttava kasvonaamio

Yhdistettynä helmiuutteeseen, rikkaisiin mineraaleihin ja aminohappoihin se on hyvä kosteuttava kasvonaamio. Naamio kosteuttaa tehokkaasti, kosteuttaa ja kirkastaa huomattavasti ihon sävyä. Säännöllisen käytön tiedetään edistävän kollageenin tuotantoa iholla.

Hinta: 129 INR pakkauksessa 1

9. Lotus Herbals White Glow jogurtti ihon valkaisuun ja kirkastamiseen:

Lotus Herbals White Glow jogurtti ihon valkaisuun ja kirkastamiseen

Tämä naamio on täynnä vaikuttavaa ainetta, kuten jogurttia ja karhunmarjaa, joka säilyttää kosteuden ja siten kosteuttaa ihoa. Jogurtti on hyvä puhdistusaine, se auttaa ehkäisemään aknea, kiinteyttää ihoa ja poistaa kuolleen ihon. Se on yksi parhaista kosteuttavista kasvonaamioista kuivalle iholle. Sen säännöllinen käyttö auttaa uudistamaan ihosoluja.

Hinta: 195 INR pakkauksessa 1

Puhdistuksesta säteilyä lisäävään naamioon, joka sopii kaikille ihotyypeille ja tarpeille. Valitse ihoosi sopiva ja käytä sitä uskonnollisesti. Usko minua, ihosi kiittää sinua tästä kuninkaallisesta hoidosta.