Kuinka käyttää hiiva-kasvomaskia akne-alttiille iholle?

Kaikilla on eri ihotyyppejä, joilla on erilaisia ​​iho -ongelmia. He käyttävät yleensä kemiallisia tuotteita iho -ongelmiinsa, mutta se ei ole täydellinen ratkaisu. Yksi parhaista ja pysyvistä ratkaisuista iho -ongelmiin on yksinkertaisten keittiötuotteiden käyttö. Yksi niistä on hiiva. Hiiva vaikuttaa tehokkaasti kasvoihin, koska se sisältää välttämättömiä vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka ovat tärkeitä ihon normaalille toiminnalle. Katsotaanpa mielenkiintoisia hiivakasvoluetteloita kasvojen hoidosta.

Hiiva -kasvonaamion käyttäminen akne -alttiille iholle

Parhaat Yeas-kasvonaamarit akne-altis ihon hoitoon:

Tässä on kolme parasta kotitekoista hiivamaskia,

1. Puhdistava hiivamaski:

Puhdistava hiivamaski

Tämä yksinkertainen hiivamaski on tehokkaampi puhdistamaan näppylöitä ja mustapäitä, jotka ovat nuorimpia iho -ongelmia.

Ainekset:

  • Hiiva (kuiva tai tuore)
  • Lämmintä vettä

Menetelmä/ Kuinka hakea/ Kuinka usein sitä tulisi käyttää:

Ota kulhoon hiivaa ja laimenna se lämpimällä vedellä paksun tahnaksi. Levitä tämä hiiva kasvoillesi ja odota, kunnes se kuivuu. Pese sitten kasvosi viileällä vedellä ja pyyhi pehmeällä liinalla varovasti. Tätä kasvopakkausta voidaan käyttää 1-2 kertaa viikossa.

Miksi tämä hiiva kasvonaamio akne:

Tämän hiivan sisältämät mineraalit ravitsevat ihoa ja kestävät ulkoisia mikrobeja, jotka kerääntyvät ihollemme.

Hiivan edut kasvoille:

Tämä luo ihmeen poistamalla kaikki kasvojen ja mustapäiden aknen hyvin lyhyellä aikavälillä.

2. Jogurttihiivamaski:

Jogurtti hiiva naamio

Ihmiset, joilla on rasvainen iho, ovat enemmän huolissaan kasvoistaan ​​liiallisen öljynerityksen vuoksi. Ja tässä hiivan ja jogurtin kasvonaamio, joka on täydellinen lääke siihen. Katsotaan hiivan ja jogurtin kasvonaamion edut kasvoille.

Ainesosa:

  • Jogurtti
  • Hiiva- 20 g

Menetelmä/ Kuinka hakea/ Kuinka usein sitä tulisi käyttää:

Sekoita jogurtti ja hiiva kulhossa ja tee paksu tahna. Levitä tämä jogurtti- ja hiivamaski puhdistetuille kasvoillesi ja anna vaikuttaa 20 minuuttia, kunnes se on täysin kuiva. Pese kasvosi Luke lämpimällä vedellä ja pyyhi se pehmeällä liinalla. Sitä voidaan käyttää kahdesti viikossa parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Miksi tämä toimii:

Tässä kasvopakkauksessa oleva hiiva aktivoituu ja vähentää ylimääräistä öljyneritystä.

Hyöty:

Hiiva -kasvomaskeista ei ole hyötyä iholle. Tässä kotitekoisessa hiiva -kasvopakkauksessa ei ole sivuvaikutuksia.

3. Valkaiseva hiivamaski:

Valkaiseva hiivamaski

Kaikki haluavat hyvän ihon ja tässä on yksinkertainen kotihoito sinulle. Tämä ei ainoastaan ​​paranna ihon sävyä, vaan on myös ravitsevaa.

Ainekset:

  • Hiiva
  • Sitruunamehu tai karpalomehu tai greippimehu

Menetelmä/ Kuinka hakea/ Kuinka usein sitä tulisi käyttää:

Sekoita nämä kaksi ainesosaa kulhossa. Ota toinen suuri kulho, jossa on lämmin vesi, ja aseta kulho seoksen kanssa lämpimän veden kulhoon 2-3 minuutiksi. Levitä tämä naamio kasvoille ja kaulalle. Anna sen kuivua 20 minuuttia. Pese sitten kasvosi lämpimällä vedellä ja pyyhi puhtaalla, pehmeällä liinalla. Käytä tätä naamiota 1-2 kertaa viikossa hyvän tuloksen saavuttamiseksi.

Miksi tämä toimii:

Hiivan b -vitamiini ravitsee ja sävyttää ihoa.

Hyöty:

Se valkaisee ja ravitsee ihoa, joka antaa kiiltävän hehkun kasvoillesi.

Varotoimet hiivamaskille:

Jos haluat varmistaa, että hiivalla ei ole haitallisia vaikutuksia ihollesi, sekoita hiiva lämpimään veteen ja levitä iholle, huuhtele 10 minuutin kuluttua. Jos se ei haittaa, voit kokeilla näitä naamioita ilman pelkoa.

Kaikella, mitä saamme luonnosta, on erityisiä etuja ihollemme sisäisesti ja ulkoisesti. Käyttämällä luonnollisia kotitekoisia korjaustoimenpiteitä saat pysyvän ratkaisun, eikä sivuvaikutuksia ole. Hiiva on maaginen ainesosa, joka on parannuskeino erilaisiin iho -ongelmiin, kuten tulehduksiin, mustapäihin, akneen jne..