Herbalifen ruokavalio – nopea ja helppo laihtumisohjelma

Herbalife-yhtiö on perustettu vuonna 1980. Se myy monitasoisen markkinoinnin kautta tuotteita, joita käytetään eri tarkoituksiin. Herbalifen ruokavaliosuunnitelma tunnetaan myös nopeasta ja helposta laihtumisohjelmasta, jossa käytetään yrityksen tarjoamia erilaisia ​​proteiinipirtelöitä. Nämä tuotteet ovat saatavilla useimmissa maissa, ja niitä voi helposti tilata myös verkosta.

herbalife -ruokavalio

Kaikki yrityksen tuotteet ovat luonteeltaan kasviperäisiä, vähärasvaisia ​​ja -kaloreita, luonnollisesti valmistettuja ja suunniteltu aiheuttamaan laihtumista, kun niitä käytetään oikeiden ruokavalion ohjeiden mukaisesti. Se ylläpitää kehon tarpeita ja tasapainottaa proteiinin ja kuidun saantia, jotka huolehtivat myös elimistä ja kehon yleisestä toiminnasta fyysisesti. Näin Herbalifen ruokavaliosuunnitelmaa tulisi noudattaa.

Herbalifen ruokavalio nopeaan laihtumiseen:

Vaihe 1

Aloitat korvaamalla aamiaisen Herbal Life -proteiinipirtelöllä. Valittavana on seitsemän eri makua. Varmista, että valitset yhden valinnoistasi, koska se muodostaa kaksi ateriaa päivässä, joita ei voi huijata.

Ota tehosekoittimessa kuppi soijamaitoa tai rasvatonta maitoa ja lisää kaksi kauhaa ravistusjauhetta. Lisää kuppi valitsemiasi hedelmiä, kuten marjoja, banaaneja tai persikoita, ja sekoita smoothieksi.

Vaihe 2

Yrttitiiviste on sisällytettävä aamiaisrutiiniin. Tämä tiiviste on yrttiteetä, joka lisää kehon aineenvaihduntaa ja lisää siten energiaa, mikä auttaa myös polttamaan ylimääräisiä kaloreita. Pakkaus sisältää myös monivitamiinikompleksitabletin, joka on otettava aamiaisen jälkeen.

Vaihe 3

Lounas korvataan Herbal Life Meal Shakelta valmistetulla ravistelulla. Ravistelua varten kaksi kupillista ravisteseosta on lisättävä kupilliseen soijamaitoa tai rasvatonta maitoa ja kupillinen tuoreita hedelmiä. Sekoita nämä kaikki tehosekoittimessa. Miesten, joiden paino on yli 200 kiloa, on lisättävä toinen ruokalusikallinen. Sen mukana tulee myös monivitamiinikompleksitabletti, joka on otettava veden kanssa.

Vaihe 4

Koska ateriat korvataan terveellisillä ravistuksilla, sinulla on taipumus tuntea nälkä useammin ja tämä nälkä on tyydytettävä terveellisiin välipaloihin. Säilytä elintarvikkeissa, joissa on runsaasti proteiinia, jotta saat terveellisiä välipaloja kotona ja töissä. Voit myös valita tuoreita vihannessalaatteja ja raakoja vihanneksia.

Vaihe 5

Illallinen on pidettävä normaalina ja yksinkertaisena. Sen tulisi sisältää runsaasti proteiineja ja sisältää pakollisesti höyrytettyjä vihanneksia ja salaatteja etikkakastikkeella. Tuoreet hedelmät jälkiruoaksi ovat edullisia ja otetaan toinen annos monivitamiinitabletteja.

Vaihe 6

Kehon nesteytyksen ylläpitämiseksi on välttämätöntä juoda runsaasti vettä ja muita nesteitä. Juo tuoremehuja välttääksesi tarpeettoman sokerin saannin. Vaihtoehtoisesti sitrushedelmien, kuten appelsiinien, käyttö mehun sijaan lisää myös kuitujen saantia, mikä on terveellisempää.

Tämän Herbalifen ruokavaliosuunnitelman avulla on välttämätöntä vastustaa kiusausta saada ylimääräisiä kaloreita ja rasvoja. Liikuntaa, reipasta kävelyä ja muita keinoja polttaa kaloreita tulisi käyttää tehokkaan painonpudotuksen ja kehon muuttuvien tarpeiden tyydyttämiseksi..

Kerro meille, jos sinulla on edelleen epäilyksiä tai huolenaiheita Herbalifen ruokavaliosuunnitelmasta. Autamme mielellämme parhaiden ratkaisujen ja vastausten löytämisessä.