10 kuuluisaa katuruokaa Delhissä: Nopea tapa tyydyttää himo

Delhi on maamme kansallinen pääkaupunki, joka on kuuluisa monista asioista, kuten jopa & outoja päiviä ajaa autoja, mutta tiesitkö, että sillä on laaja valikoima katuruokaa? Joo! Täältä Mughlai -ruoanlaitto on saanut alkunsa, ja Delhin kadut tarjoavat sinulle lukuisia vaihtoehtoja, jotka alkavat suussa sulavasti. Delhin ihmiset, joita usein kutsutaan delhiiteiksi tai delhiwalaiksi, ovat ystävällisiä ja osallistavia ihmisiä. Elämäntapamuutokset ovat lisänneet kioskien kasvua pääkaupungin kaduilla. Tässä on luettelo Delhin parhaista katuruoista.

10 parasta katuruokaa Delhissä:

Käy läpi luettelo elintarvikkeista, joita on saatavilla maan pääkaupungin kaduilla, tässä on luettelo:

Dahi Bhalle:

Kuuluisa delhi -katuruoka

Se on Dahi Wadan kaltainen resepti, jossa ei ole lisäyksiä. Dahi Bhalla on syöjän ilo, jota ei kannata jättää väliin. Paistetut wadat liotetaan makeaan juustoon, ja niihin lisätään mausteisen punaisen chutneyn tai kirpeän vihreän chutneyjä. Dahi Bhallan erikoisuus on, että papdis, keitetyt kikherneet, pienet palaset keitettyjä perunoita lisätään päälle, mikä tekee siitä välipalan, jossa on pehmeää Wadaa ja rapeita täytteitä.

Chole Bhature:

Paras katuruoka Delhissä yöllä

Vaikka Cholen bhature löytyy jokaisesta valikosta, et löydä makua, jonka saat Delhin kaduilta. Täällä olevat kioskit ja laskurit tarjoavat sinulle fluffiest bhature, joten se on kuuma myyjä. Esikypsennetyt kikherneet keitetään erilaisilla mausteilla, mikä tekee siitä parhaan yhdistelmän. Taikinan vaivaamisen aikana on oltava erityisen varovainen lisäämällä vähemmän soodaa. Älä unohda kokeilla tätä kuuluisaa Etelä -Delhin katuruokaa.

Rullat:

Rullat

Rullat ovat saaneet uuden muodon, ja maku ja sisältö muuttuvat kaupungin, ihmisten mieltymysten jne. Mukaan. Delhissä saatavilla olevat saavat sinut sanomaan vielä yhden! On olemassa useita vaihtoehtoja, kuten sekoitettuja vihanneksia, paneeria ja myös kanan täytteitä. Jokaisessa kioskissa käytetyt ainesosat ovat erilaisia, mikä tekee siitä herkullisemman, ja se on paras välipala, joka voidaan ottaa mukaan tien päällä.

Kebabit:

Ei -kasvisruoka Delhissä

Yksi parhaista ei-kasvisruoista, joka on saatavilla Delhin kaduilla ja joka muistuttaa sinua Nawabista. Voit saada erilaisia ​​kebabeja jokaisella tieosastolla, kuten Kakori -kebab, Shami -kebab, Galouti -kebab. Täysin maustettu mausteilla, jotka tekevät kebabista entistä maukkaamman ja mehukkaamman, jolloin suusi juoksee vain aromin kanssa. Lehsoon-Tamatar chutney lisää välipalaan kaivattua tahmeutta.

Parantha:

Paras katuruoka Etelä -Delhissä

Yksi monien delhilaisten suosituimmista aamiaisista on Paratha, jonka voi syödä milloin tahansa. Täytetty erilaisilla vihanneksilla ja valmistettu kuumana ja päälle loraus voita sulaa suussa, Aloo paratha, gobhi paratha, sipuliparatha, muutamia mainitakseni. Pizza paratha ja munaparathas ovat muita Delhin kaduilla erikoisuuksia.

Besan Ka Chilla:

Besan Ka Chilla

Jos etsit terveellisempää välipalaa, Besan ka chilla on paras vaihtoehto. Gramjauhoista valmistetaan ohut kerros chilla, joka on täytetty ohuiksi viipaloiduiksi vihanneksiksi. Monet ruoan ystävät syövät sitä alkupalana ja maistuvat erittäin herkulliselta. Silputun paneerin lisääminen besan ka chillaan on toinen saatavilla oleva versio kaduilla, mikä tekee siitä terveellisen aterian.

Chana Zor Garam:

Chana Zor Garam

Chana Zor Garam on suosittu välipala, jossa on runsaasti proteiinia ja joka tarjoaa sinulle monia terveyshyötyjä sekä makuhermojesi nousua. Jos olet ruoan ystävä, mutta terveystietoinen, tämä on täydellinen välipala syödäksesi!

Paneer Tikka:

Paneer Tikka

Paneer tikka ja aloo tikka ovat joitain välipaloja, joita ei voida välttää, kun puhut katuruoasta. Paneeria marinoidaan mausteissa, ja tikkat grillataan tandoorissa. Se on pakko kokeilla joillakin Delhin alueilla, jotka sulavat suussa. Yritä olla varovainen, koska nämä kuumat ja herkulliset tikkat voivat polttaa kielesi, jos niitä syödään kiireessä.

Chole Kulcha:

Kuuluisa chole kulche Delhissä

Tämä on toinen suosittu välipala, jossa Kulchas voitetaan ja paistetaan Tawalla vihreän valkosipulin chutneyn avulla. Chole on herkullinen curry, joka valmistetaan keitetyistä kikherneistä mausteiden yhdistelmän kanssa. Curry ripotellaan sitten juustolla, korianterilla ja sipulilla lisäämällä makua. Monet kioskit tarjoavat kotitekoisia suolakurkkuja, jotka sopivat täydellisesti chole kulcha -yhdistelmään.

Gol Gappe:

Paras katuruoka Länsi -Delhissä

Gol gappe on suosittu välipala, joka on saatavana kaupungin jokaisessa nurkassa ja kulmassa, joten se on kaiken ikäisten ihmisten suosikki. Tunnetaan nimellä Pani poori Mumbaissa, Puchka, Kolkata, et voi saada Gol gappen pistävää, mausteista makua missään. Dahiin kastettu papdi -pala on pakollinen näiden gol -aukkojen polttamisen jälkeen.

Delhin parhaat katuruokapaikat:

  • Chandini chowkin alueella sijaitseva Paranthe Wali Gali on kuuluisa parantajien tyypeistä, joita voit kokeilla! Monet 1800 -luvulla rakennetuista paikoista ovat auki tällä alueella. Pandit Gaya Prasad Shiv Charan, Pandit Babu Ram Devi Dayal’s, Pandit Kanhaiya Lal & Durga Prasadin Parantha -kauppa mainitsee muutamia kauppoja, jotka myyvät kuumia paranhasia.
  • Kuremal Mohan Lal Kulfi on paikka, joka sijaitsee Vanhassa Delhissä ja joka tarjoaa sinulle maukkaan ja kylmän kulfin, jossa on useita makuja. Tämä paikka tarjoaa sinulle poikkeuksellisia makuja, kuten paan, tamarind, mango ja granaattiomena, muutamia mainitakseni.
  • Bikanerwala, Streets food by Punjab grill, Chaayos ovat joitakin parhaista paikoista New Delhin kansainvälisellä lentokentällä ja sen ympäristössä. Ne tarjoavat sinulle kuumia ja kylmiä juomia ja herkullisia välipaloja, joita sinun on kokeiltava!
  • Rautatieasema on paikka, jossa monet ihmiset matkustavat usein. ne tarjoavat paljon katuruokaa, joita voit kokeilla ennen kuin lähdet junaan. Hira chaat -kulma, Haldiram’s, Ashok chaat -kulma ovat muutamia kuuluisia katuruokaa, joita voit kokeilla ja jotka ovat taskuystävällisiä.
  • Delhi Haat on toinen paikka, josta löydät pehmeitä ja kosteita kakkuja ja tarjoile ruokia, jotka kuuluvat kaikkiin maan eri osavaltioihin ja antavat sinulle maun jokaisesta osavaltiosta. Kioskit ovat täällä auki klo 11–21.
  • Karol bagh on toinen paikka, joka tarjoaa Pohjois-Intian katuruokaa yhdessä kuuluisan Kulfi-Faludan kanssa, jotka rauhoittavat hapanta kuumuudessa. Löydät myös kuumaa chole -bhaturea, jossa on iso lassilasi, joka täyttää vatsasi ja syövyttää sen muistiin.
  • Rajourin puutarhatori on pakollinen vierailukohde, joka antaa sinulle aitoa makua gol gappoista, tikkeistä ja monista chaateista, joita tarjoillaan suurina määrinä pienin kustannuksin.
  • Chandini Chowk on toinen paikka, jossa tarjoillaan kaikentyyppisiä ruokia, makeista suolaisiin, sekä kuuluisa hedelmä chaat.

Delhi ei ole vain maan kansallinen pääkaupunki, vaan siellä asuu kaikenlaisia ​​ihmisiä, jotka antavat meille esimerkin Unity In Diversity -tapahtumasta. Täällä asuvien ihmisten nopea elämäntapa on lisännyt katuruokakulttuuria paljon enemmän. Delhin parhaiden katuruoka -luettelon avulla voit helposti navigoida kaduilla nauttien jokaisesta katuruoasta.