25 yksinkertaista ja kaunista timanttikaulakorumallia

Timantti tasoittaa naisen onnellisuutta. Timantit ovat epäilemättä jalokiviä, ja ne tunnistetaan 4 C: n eli leikkauksen, kirkkauden, sertifioinnin ja karaatin avulla. Timantit ovat epäilemättä naisen paras ystävä. Timantit ovat kuohuvia valkoisia kiviä, joissa on loistoa ja kiiltoa mihin tahansa aikaan ja mihin tahansa tilanteeseen.

yksinkertaisia ​​ja kauniita timantti-kaulakoruja

Timanttikoruja on oltava naisen korukokoelmassa. Timantteja kokeillessasi on paljon tiimi- ja ostovaihtoehtoja. Solitaireista miljooniin kiviin asti timanttikoruissa on lukuisia vaihtoehtoja. Timanteilla on ansaittu erityinen arvo ja ne ovat epäilemättä tyylikkäitä. Niinpä timantteja käyttävä nainen puhuu puolestaan. Hinta voi vaihdella muutamasta tuhannesta ja voi nousta lakhiin ja croresiin.

Erilaisia ​​uusimpia todellisia timanttikaulakoruja:

Timanttien ja kullan yhdistäminen on antanut muutamia mestariteoksia korujen suhteen. Täällä katsomme 25 suosituinta timanttikaulakorumallia.

1. Yksinkertaiset timanttikaulakorut naisille:

Yksinkertaiset timanttikaulakorut naisille

Timanttien tyylikkyys ja kauneus voidaan kuvata täydellisesti yksinkertaisessa kaulakorussa. Timanttikaulakorun ei tarvitse olla kovin taidokkaasti suunniteltu, mutta se voi olla kaunis mutta yksinkertainen samaan aikaan. Se voi olla yksinkertainen kuvio, kuten terälehti, aakkoset, tähdet, kukat, mikä tahansa abstrakti muotoilu jne. Ketju voi olla hieman paksu kaulakorulle, mikä tekee kuvasta erottuvan mukavasti kaulaan.

2. Raskaat kalliit timanttikaulakorut:

Raskaat kalliit timanttikaulakorut

Kuten nimestä voi päätellä, nämä timanttikaulakorut ovat melko kalliita. Ne ovat raskaasti tehtyjä ja nastoitettu korkealaatuisilla kalliilla timanteilla. Niillä on myös brändiarvo, koska yleensä nämä raskaat kaulakorusarjat kuuluvat kansainvälisille tuotemerkeille. Brändäyksen ansiosta timanttien laatu on huippuluokkaa ja kirkkaus näkyy vain katsomalla itse timanttikaulakorusettiä.

3. kevyt timantti kaulakoru sarjat:

Kevyet timanttikaulakorusetit

Kevyt Diamond -korusetti sisältää yleensä yksinkertaisen timanttikaulakorun ja siihen sopivat korvakorut. Kevyet timanttikaulakorut ovat täydellinen korukokonaisuus yksinkertaisia ​​toimintoja, häättapahtumia, toimistotoimintoja jne. Varten. Timanttiriipuksen, kultaketjun ja korvakorujen ei tarvitse olla kovin raskaita. Ne ovat herkkiä ja siksi kevyitä.

4. Kundan timantti kaulakoru suunnittelu helmet:

Kundan timantti kaulakoru suunnittelu helmiä

Kundan on erittäin suosittu ja tärkeä koru kaulakorujen suunnittelussa häihin ja muihin perinteisiin tilaisuuksiin. Kundan -timanttikaulaketjut hopeasta tai kultaisesta pohjasta näyttävät kauniilta kaikkiin tilaisuuksiin. Rikas Kundan -teos vangitaan tyylikkäästi näissä kaulakoruissa, joissa on helmiä, jotka lisäävät kuninkaallista ilmettä. Kundan timanteilla ja helmillä, sopii todella kuningattareksi!

5. Ruby Kundan Diamond Fusion -kaulakorusetti:

Ruby Kundan Diamond Fusion -kaulakorusetti

Vau on sana. Yksi katse kaulakoruun ja toinen jää varmasti sanattomaksi. Rubiinit, kundan ja timantit sulautuvat yhdeksi hämmästyttäväksi fuusio -suunnittelijaksi, jossa on korvakorut. Ihmeellistä se on. Kalliit rubiinit on sijoitettu huolellisesti tuhansien kuohuviinien timanttien joukkoon, ja tehty fuusio on abstrakti kerros Kundanin kanssa. Fuusio on tehty kauniisti kaulakorussa ja korvakorut tässä tapauksessa.

6. Timantti- ja rubiinikaulakorut morsiamen käyttöön:

Timantti- ja Ruby -kaulakorut morsiamen

Täydellinen lahja morsiamelle häihinsä tai muulle tärkeälle toiminnalle häissään voivat olla nämä pudonnut kuolleet upeasti tehdyt timantti- ja rubiinikaulakorut, joissa on painavat korvakorut. He ovat yksi niistä ilmeistä, joita monet julkkikset ylpeilevät myös punaisen maton tapahtumiin. Näiden timanttikaulakorumallien kukka- ja lehtikuviot erottuvat todella.

7. Suunnittelija Peacock Diamond -kaulakorut:

Suunnittelija Peacock Diamond kaulakorut

Riikinkukko, Intian kansallinen lintu, ylpeyden ja kauneuden symboli, käytetään nykyään yksinomaan koruissa. Osa raskaita työstettyjä, kerroksellisia ja morsiamen koruja, riikinkukon mallit ovat hämmästyttävän kauniita timanteilla ja muilla kalliilla kivityöillä. Nämä riikinkukon muotoillut timanttikaulakorut ovat kuninkaallisia ja huokoisia. Riikinkukon kuninkaalliset värit sekoittuvat täydellisesti kiiltäviin timantteihin korostaakseen kaulakorua tuolla armossa ja viehätyksellä.

8. Diamond Choker -kaulakorut:

Timantti Choker kaulakorut

Yksi kalleimmista ja upeimmista timanttikoruista on Choker -kaulakorut. Choker -tyyliset timanttikaulakorut ja korut ovat upeita ja näyttävät loistavan upeilta kaikille, jotka käyttävät näitä koruja. Nämä kalliit ja timanttikerroksista ja -malleista valmistetut kuristimet näyttävät kauniilta perinteisen kulumisen kanssa ja sopivat morsiamen kulumiseen. Nämä kaulakorut on valmistettu miljoonista timanttikerroksista ainutlaatuisella tyylillä. Sarjan ensimmäisellä rivillä on raskas kuristin, jossa on timanttikaulaketjuja.

9. Kerrostetut timanttikaulakorut Etelämeren helmillä:

Kerrostetut timanttikaulakorut Etelämeren helmillä

Kerrostetut kaulakorut tai askelkaulakorut ovat nykyään hyvin muodissa, ja kaikki hehkuvat kerrostettuja ketjuja ja askelkaulakoruja. Nämä kaulakorut näyttävät upeilta ja kuninkaallisilta, kun ne yhdistetään eri malleihin. Nämä kerrostetut kaulakorut etelämeren helmillä ovat täydellisiä perinteisiin toimintoihin ja perhejuhliin. Heillä voi olla kallista kivityötä lukuun ottamatta kalliita timantteja ja etelämeren helmiä.

10. leikkaamattomat timanttikaulakorut:

Leikkaamattomat timanttikaulakorut

Leikkaamattomat timantit, joita kutsutaan myös karkeiksi tai raakatimantteiksi, ovat viimeisimpiä tulokkaita timanttikorujen ja timanttikaulakorujen suhteen. Timanttien louhinnan jälkeen arvokkaat ja laadukkaat leikkaamattomat timantit lähetetään leikattavaksi ja niistä tehdään hienoja ja ainutlaatuisia suunnittelijakoruja. Leikkaamattomat timanttikaulakorut, joissa on kauniita leikkaamattomia timantteja täydellisessä viimeistelyssä ja kuvioissa, ovat täydellisiä morsiamen kulumista, ja monet intialaiset morsiamet houkuttelevat tätä ulkoasua kauniisti.

11. Antiikki Etelä -Intian timanttikaulakorut:

Antiikkiset Etelä -Intian timanttikaulakorut

Kulta on ikivihreä metalli, joka on erittäin suosittu kuninkaiden ja kuningattarien ajoista lähtien. Noiden aikojen kuninkaat ja kuningattaret käyttivät puhtaasta kullasta tehtyjä kaulakoruja ja muita koruja. Siksi antiikkiset kaulakorut valmistettiin puhtaasta kullasta ja tapa, jolla ne valmistettiin, oli vain mieleenpainuva. Samoin vanhaan aikaan jalokiviä ja puolijalokiviä käytettiin paljon korujen valmistuksessa, joilla on nykyään suuri antiikkiarvo ja jotka ovat erittäin kalliita. Tämäntyyppisiä antiikkisia kulta- ja timanttikaulaketjuja voidaan käyttää häissä tai missä tahansa suotuisassa tilaisuudessa, jolloin näytät eteeriseltä kauneudelta ja todelliselta jumalattarelta.

12. Vintage timantti kaulakoru:

Vintage timantti kaulakoru

Vintage -korut ovat hieman vanhempia kuin viisikymmentä parittomia vuosia verrattuna antiikkiin, jotka ovat melko yli vuosisadan vanhoja, ja vintage -kaulakorujen katsotaan olevan vielä riittävän tuoreita ollakseen tyylikkäitä, vaikka ne olisivatkin hieman vanhentuneita. Oikeilla klassisilla asuilla vintage -timanttikaulakorut voivat tehdä selkeitä muodinlausuntoja tai lisätä tyylikkään tunnelman naisen nykyaikaisempaan ilmeeseen. Ne näyttävät tyylikkäiltä, ​​mutta niissä on vintage -tunnelma.

13. Timanttikaulakoru temppelimalleilla:

Timanttikaulakoru temppelimalleilla

Etelä -Intiasta peräisin olevat kultaiset temppelisuunnittelukorut ovat ainutlaatuisia ja poikkeavat hämmästyttävän paljon muista kultakorujen malleista. Nämä timanttikaulakorut voidaan inspiroida muinaisesta temppelityöstä, ja ne ovat kaulakoruja, joita käyttävät esi -isät, joilla on kuvia jumalista ja jumalattarista. Näissä kaulakoruissa on jalokiviä ja kalliita timantteja, joissa on puhdasta kultaa temppelin muotoilu.

Leikkaukset, mallit, merkki ja kuviot ovat hyvin selkeitä ja upeita, ja yksi ihmettelee timanttikaulakorua. Kullan laatu ja käytetyt timantit, kiilto, kiilto ja muotoilu ja korut ovat aivan mahtavia. Käytä näitä upeaan mutta etniseen ulkonäköön.

14. Muinainen timantti kaulakoru:

Muinainen timantti kaulakoru

Muinaisia ​​ovat ne korut, jotka ovat yli vuosisataa vanhoja. Siksi näillä muinaisilla timanttikaulakoruilla on suuri rahallinen arvo ja emotionaalinen arvo. Nämä muinaiset kaulakorumallit ovat kauniita ja niissä on erilainen kiilto ja kiilto. Ne näyttävät hämmästyttäviltä ja ovat vain kauniita käyttää.

15. Jadaun timanttikaulakorut:

Jadaun timanttikaulakorut

Intian morsiamen vaatteiden tärkeimmät korut ovat Kundan ja Jadau. Jadau on kallis ja erittäin muotoiltu käsintehty koru, joka on peräisin Pohjois -Intiasta. Jadau on korutyö, joka on löydetty takaisin Mughal -aikakaudelta ja löytyy Rajasthanin ja Gujaratin osavaltioista, jotka tunnetaan ruhtinaistaan ​​ja valtakunnistaan. Näissä jadau -timanttikaulaketjuissa on tarkasti leikatut kalliit timantit, joista on tehty upea kaulakoru.

16. Sininen timantti sydän kaulakorut:

Sininen timantti sydän kaulakorut

Tämä sininen timanttisydämen kaulakoru on kuuluisa elokuvassa Titanic, jonka kuuluisa näyttelijä on urheillut. Tämä valtava, loistava sininen timantti riipuksena, jossa on paljon kuohuviiniä timantteja kaulakorussa, tämä setti näyttää sopivan rojaltille. Todella totta sininen ja siten kuningattaren tunne!!

17. Vaaleanpunainen safiiri timantti kaulakorut:

Vaaleanpunainen safiiri timantti kaulakorut

Vaaleanpunainen on väri, jota naiset rakastavat kaikkialla. Vaaleanpunaiset safiirit, kun niitä ympäröivät kiiltävät timantit, näyttävät hämmästyttävän kauniilta kaulakorussa. Ne näyttävät todella tyylikkäiltä vaaleanpunaisten safiirien ja timanttien loiston vuoksi. Ne ovat pohjimmiltaan todella korkealuokkaisia ​​ihmisiä varten ja naiset urheilevat sivulla kolme osapuolta ja muotilehtiä. Vaaleanpunaiset safiirit tunnetaan rehellisyydestä ja jaloudesta.

18. Fantastic Red Diamond Kaulakorut:

Upeat punaiset timanttikaulakorut

Arvokkaimmat kaikista timanteista, punaiset timantit ovat harvinaisia ​​ja hyvin harvoin saatavilla. Sanotaan, että maailmassa on vain 30 luonnollista punaista timanttia. Joten kuvittele näiden punaisten timanttien arvo. Punaisen timantin symbolinen merkitys on vahvuus ja luottamus. Nämä punaiset timanttikaulakorut ovat aivan uskomattomia siinä, miten ne tehdään kaikkien harvinaisimpien timanttien kanssa.

19. Timanttirannekkeet puhtaassa kullassa:

Timanttirannekkeet puhtaasta kullasta

Vau! Kulta ja timanttien kiilto yhdistetään yhdeksi timanttikuristimeksi. Loistava on lopullinen sana. Kipinöivä miljoona timanttia sijoitettu strategisesti ja muotoiltu täydelliseen kultakaulakoruun tuota diivan ulkoasua varten. Timanttiset kuristimet tai tähtikuviot, jotka on istutettu täydellisesti 22 karaatin kultaan, antavat täydellisen kuristimen.

20. Klassinen smaragdi- ja timanttikaulakoru:

Klassinen Emerald- ja Diamond -kaulakorusuunnittelu

Voiko smaragdi jäädä jälkeen, kun on kyse kivistä, jotka kimaltelevat vihreinä ja joissa on kirkkaita timantteja ja kultaa kaulakorussa? Emerald säteilee luokkaa ja rojaltia kuninkaallisen kirkkaan vihreillä kivillä. Ne sopivat parhaiten yhteen iltajuhliin, jossa on juoksevat kylpytakit, tai sopivat täydellisesti morsiamen vaatteisiin. Nämä smaragdista ja timantista valmistetut kaulakorut hehkuvat ja antavat hehkun ja punastumisen naiselle, joka käyttää näitä.

21. Polki -kaulakoru timantti:

Polki kaulakoru timantti

Polkit ovat pohjimmiltaan leikkaamattomia tai karkeita timantteja kaivoksen jälkeen, ja niitä käytetään yksinomaan intialaisissa morsiamen koruissa. Polki -timanttikorut ovat käsityötaidokkaita ja painavia; siksi täydellinen tuo upea ulkoasu morsiamelle hääpäivänään. Polki -koruissa on raaka ilme, ja siksi puhtaan kullan ja timanttien kaulakorut ovat kalliilla puolella. Polkilla on timanttien ainutlaatuinen viimeistely, joten niillä on myös erilainen ulkonäkö ja ulkonäkö.

22. Keltainen timantti kaulakoru:

Keltainen timantti kaulakoru

Keltaiset timantit ovat yleisimpiä kaikista timanttikorujen hienoista väreistä. Valkoisia ja keltaisia ​​timantteja käytetään luomaan harvoja mestariteoksia koruissa. Keltainen timantti edustaa toivoa, onnea ja on ystävyyden väri. Keltainen on väri, joka sopii kaikille ihotyypeille, ja jokainen kaulakoru on helppo ottaa pois.

23. Abstrakti timanttikaulakoru:

Abstrakti timantti kaulakoru suunnittelu

Nämä abstraktit timanttimallit ovat todella erilaisia ​​ulkonäöltään ja loistoltaan. Nämä ovat täydellisiä länsimaisiin ja iltapukuihin. Valmistettu monista timanteista, nämä näyttävät kauniilta minkä tahansa yksivärisen mekon, kiinteiden kylpytakkien jne. Kanssa.

24. Seitsemän kivikaulakorun timantti:

Seitsemän kivi kaulakoru timantti

Klassisen näköiset seitsemän kivitimanttia ovat erittäin suosittuja timanttikorujen valmistuksessa. Näissä on myös sopivat seitsemän kivi korvakorut. Ne ovat hyvin yksinkertaisia ​​mutta kauniita ytimeen ja näyttävät upeilta myös kaikessa yksinkertaisessa pukeutumisessa.

25. Solitaire Diamond Jewellery -kaulakoru:

Solitaire timantti korut kaulakoru

Solitaires ovat kauniita timantteja yhtenä suurena yksittäisenä kivenä, joka tunnetaan myös rockina. Nämä pasianssit ovat kalliita ja niitä käytetään kihlasormuksissa, ja nämä solitaire -kaulakorut näyttävät kauniilta ja taivaallisilta. Kaulakorun kauneus on yksittäisiä suuria timantteja, jotka on nastoitettu hämmästyttävään kuvioon kaulakorun muodostamiseksi.

Timantit ovat arvokkaita kaikista kivistä, jotka on tarkoitettu säilytettäväksi ja jotka voidaan luovuttaa sukupolvelle. Kokeilemalla timanttikoruja ja kaulakoruja, tee timanteista suosituimpia koruihin. Timantteihin sijoittaminen on kuin rahan sijoittamista niihin, joiden arvo on aina arvostettu. Timanttikoruihin liittyvä emotionaalinen arvo on korkea verrattuna muihin. Top timanttikaulakorumallit ovat vain pieni osa Pandoran laatikosta timanttikoruja. Tutustu vaihtoehtoihin ja ylpeile niistä, jotka ovat valintasi mukaan parhaita!