Top 9 mustat kaulakorut naisille

Kaulakoru on koru, jota käytetään kaulan ympärillä. Kaulakorut on valmistettu metallikoruketjusta. Toiset kudotaan tai valmistetaan kankaasta narulla tai langalla. Kaulakorujen uskotaan olevan jopa 40 000 vuotta vanhoja kivikaudella. Kaulanauhoja, joissa on pieni roikkuu, kutsutaan riipuksiksi. Kaulakoruja käyttävät sekä miehet että naiset, mutta miehillä sitä kutsutaan ketjuksi. Koska kaulakoruja on saatavana eri materiaaleista ja ne ovat eri värejä. Musta väri, joka imee kaikki värit, näyttää kauniilta kaulakorussa.

Kauniit mustat kaulakorut naisille:

Naisten mustilla kaulakoruilla on kauniita malleja, joista osa on lueteltu alla.

1. musta helmillä kaulakoru:

Musta helmillä tehty kaulakoru

Eri muotoiset mustat helmet on nauhoitettu yhteen muodostaen kauniin mustan kaulakorun. Tässä mustassa helmillä varustetussa kaulakorussa on siksak -muotoilu ja helmiä roikkuu. Se näyttää ihastuttavalta.

2.Musta kaulakoru:

Musta Choker -kaulakoru

Choker on eräänlainen kaulakoru, jota käytetään tiukasti kaulan ympärillä. Tämä musta kaulakoru on valmistettu nauhoista, joilla on hämmästyttävä muotoilu. Se on erittäin kevyt ja myös erittäin mukava. Se lisää glamia yhteen tyyliin. Se on yksi parhaista tyylikkäistä mustista kaulakoruista naisille.

3. musta lasi kaulakoru:

Musta lasi kaulakoru

Musta lasikaulakoru on valmistettu hyvälaatuisista laseista, joten se ei rikkoudu vahingossa putoamisen aikana. He häikäisevät kristallinkirkkaalla näkymällään. Tässä mustassa lasikaulakorussa on pyöreät ja neliönmuotoiset lasit ja suuri musta kyynelpisarakristalli alaosassa, joka kaunistaa sen ulkonäköä.

4. Pitkä musta kaulakoru:

Pitkä musta kaulakoru

Pitkillä mustilla kaulakoruilla on pituus rinnan alapuolella tai rintaan asti. Ne eivät vain lisää tyyliä ulkonäköön, vaan myös keskittyvät asuun. Tässä pitkässä mustassa kaulakorussa on monikerroksiset ketjut ja sen välissä on useita kristalleja. Tämä kaulakoru saa yhden näyttämään upealta.

5. musta kyaniitti kaulakoru:

Musta kyaniitti kaulakoru

Kyaniitti on alumiinisilikaattimineraali, jota esiintyy usein pitkinä, juovikkaina siipinä kiteinä, jotka voivat olla läpinäkyviä tai läpikuultavia ja helmiäisen kiiltoja. Tätä kyaniittia käytetään kaulakoruna. Tämä musta kaulakoru on käsintehty kaulakoru, joka pudottaa kyaniitti riipuksen kankaalle. Se näyttää kauniilta, koska se näyttää karkealta kiviltä, ​​jolla on kiilto.

6. musta nahka kaulakoru:

Musta nahkainen kaulakoru

Monet asiat koostuvat nahasta, kuten nahkakengät, vyöt, hatut, lompakot jne. Nyt tämä nahkainen kaulakoru on muodissa. Musta nahkainen kaulakoru on kaunis tekemällä klusteroimalla pieniä nahkapaloja ketjuun ja tekemällä erittäin tyylikäs kaulakoru.

7.Musta helmet kaulakoru:

Black Pearls kaulakoru

Helmikaulakoru on suosittu naisten keskuudessa. Tässä mustissa helmikaulakorussa on kaksi merkkijonoa, joiden koot vaihtelevat. Tämä kaulakoru peittää kokonaan niskaosan ja näyttää upealta. Helmet antavat käyttäjälle kuninkaallisen ilmeen.

8. musta vintage kaulakoru:

Musta Vintage kaulakoru

Tässä mustassa vintage -kaulakorussa on hyvin tyypillinen kukkakuvio. Se antaa erittäin terävän näkymän. Kiiltävät kiteet ja savuinen rakenne varastavat huomion. Se näyttää hyvältä tummansinisessä mekossa.

9. musta timantti kaulakoru:

Musta timantti kaulakoru

Kaikkien aikojen timantit näyttävät yhtä kauniilta kuin ikuisesti. Tämä musta kaulakorusetti näyttää häikäisevältä timanteilla kaikkialla. Se on choker -tyylinen kaulakoru, jossa on hienoja malleja. Tämän kaulakorun käyttäminen etnisissä vaatteissa saa käyttäjän näyttämään tyylikkäältä ja viehättävältä.

Kaulakorut ovat olleet olennainen osa koruja muinaisten sivilisaatioiden ajoista lähtien ja ne säilyvät aina. Ne eivät koskaan mene muodista. Olipa kyseessä rokkaava juhla ystävien kanssa tai perinteinen tilaisuus sukulaisten kanssa, kaulakorut kaunistavat ulkonäköäsi. Jotkut värit pitävät harvoista, mutta musta väri on kaikkien suosikki. Mustien kaulakorujen väri antaa erittäin merkittävän ilmeen, jota kaikki arvostavat.