Top 20 tyylikästä choker -kaulakorumallia Intiassa

Kaulakoruilla on ollut oma merkityksensä korujen suunnittelussa. Ne antavat kaulan ja viereisen ilmeen. Kun ne ovat täynnä kauniita smaragdeja, timantteja, rubiineja, helmiä ja söpöjä koruja, he saavat aina pienen paikan naisten sydämissä. Kultaiset kaulakorut ovat aina antaneet uuden ilmeen upeilla malleilla.

choker-kaulakorut-mallit-Intiassa

Mutta muodin muuttuessa kaulakorun mallit ovat myös muuttuneet raskaista kultaisista söpöiksi ja viehättäviksi kaulakoruiksi. Choker -kaulakoru syntyi 90 -luvun lopulla antaakseen uuden muodin. Ne voivat olla kultaa, hopeaa tai yksinkertaisesti tatuointimallia. Missä tahansa muodossa ne antavat lumoavan ilmeen tytöille, jotka vihaavat tuota raskasta kaulakorua.

Uusimmat ja kauniit mallit Choker -kaulakorusta naisille kuvilla:

Katsotaanpa joitain hämmästyttäviä kaulakorujen malleja.

1. Black and Stone Choker -kaulakoru:

Musta ja kivi kaulakoru

Uusi choker -malli, jossa on länsimainen ilme, on hämmästyttävä yhdistelmä mustaa ja valkoista. Musta kaulakoru on nastoitettu valkoisten kivien säikeellä lehtimaiseksi. Säikeelle annetaan eri merkkijono, jotta bittiä voidaan kiristää tarvittaessa. Se antaa ylellisen kosketuksen länsimaisiin kulumisiin erityisesti juhlissa tai päiväsaikaan.

2. Double Strand Choker -kaulakoru:

Double Strand Choker -kaulakoru

Yksinkertainen choker -muotoilu, jossa on mustat nauhat ja söpö viehätys, antaa hienostuneen ilmeen jokapäiväiseen käyttöön kaikissa asuissa. Muotoilu koostuu kahdesta mustasta säikeestä, jotka on yhdistetty hopeanvärisen auringon muotoilun söpöyn viehätykseen. Voit myös antaa rikastimelle uuden ilmeen vetämällä sen yhdestä säikeestä, jolloin se on pidempi kuin toinen.

3. Yksinkertainen musta kaulakoru:

Yksinkertainen musta kaulakoru

Haluatko saada yksinkertaisen mutta aistillisen ilmeen palloiltoihin lyhyissä kylpytakissa! Katso yksinkertainen musta kaulakoru, joka on valmistettu sametista. Se sisältää vain mustan nauhan, joka on sidottu tiukasti kaulaan. Se antaa aistillisen ilmeen mustille takkeille. Saatavilla on myös eri värisiä samettikuristimia valitaksesi mekkoosi sopivan.

4. Sun and Moon Choker -kaulakoru:

Sun and Moon Choker -kaulakoru

Haluatko käyttää päinvastaista yhdistelmää! Haluatko taivaallisen ilmeen! Kokeile säikeitä, jotka on tehty auringosta ja kuusta. Suunnittelussa on kaksi merkkijonoa. Yhdelle annetaan auringon viehätysvoima, jota käytetään kuun viehätyksen sisältävän merkkijonon yläpuolella. Se antaa vilkaisun kahdesta voimasta, jotka on koottu yhteen pisteeseen. Aurinko edustaa valon, totuuden, voimaa taistella pahaa vastaan. Vaikka kuun voima edustaa parantavaa voimaa.

5. Hopea paksu kaulakoru:

Hopea paksu kaulakoru:

Etsitkö jotain upeaa juhliin tai disko -iltoihin! Tässä on hieno hopeinen kuristin, jossa on pieniä timantteja, jotka antavat niskaasi kiiltävän ilmeen. Se näyttää myös melko etniseltä kulumiselta toiminnoissa. Suunnittelua kantavat laajalti nuoret tytöt tai teini -ikäiset vapaa -ajan ja erityisesti farkut.

6. Ketju helmillä Choker -kaulakoru:

Ketju helmillä Choker -kaulakoru

Ketjutyylinen kuristin näyttää ihanalta korostamaan ulkonäköäsi juhlissa tai myös säännölliseen käyttöön. Yksinkertainen kulta- tai hopeaketju on kiinnitetty pyöreillä kikatetuilla taivaansinisillä helmillä. Ohut ketju näyttää hämmästyttävältä rentoilla, etenkin Caprilla, jotta se näyttää rannalta. Suurta ketjua voidaan käyttää lisäämään sen hämmästyttävää muotoilua.

7. Ohut kultainen kaulakoru:

Ohut kultainen kaulakoru

Onko fantasia käyttää kultakolikoita! Tässä on kullanvärinen choker-kaulakoru, jota voi käyttää esimerkiksi kihloissa, häitä edeltävissä toiminnoissa jne. Kuljetettaessa etnisten pukujen kanssa kultakolikoilla tehty choker-malli antaa kohokuvioidun ilmeen persoonallisuudellesi. Se soveltuu myös farkkuihin diskoja varten.

8. Diamond Choker -kaulakorun muotoilu:

Timantti Choker kaulakoru suunnittelu

Timanttinen kaulakoru, jossa on smaragdi ja helmet, antaa kuninkaallisen ilmeen suunnittelijalle. Choker -muotoilu on keskitetty soikealla smaragdilla vihreänä, ja sitä ympäröivät pienet CZ -timantit, jotka antavat hurmaavan ilmeen. Suunnittelun pää on tehty helmistä, jotka riippuvat alla. Suunnittelu antaa kaulallesi morsiamen ilmeen ja siksi sitä käytetään kuninkaallisissa häissä.

9. Diamond Choker -kaulakorusetti:

Diamond Choker kaulakorusetti

Timantit ovat aina voittaneet naisten sydämen etnisissä vaatteissa. Timanttinen kuristinsarja antaa upean ilmeen lehengasiin ja suunnittelija sareesiin. Chokerille annetaan valkoisia kristallitimantteja, joissa on vaaleanpunainen smaragdin kukkakuvio ja setti, jos korvakorut sopivat kaulakorun muotoon. Tällaiset setit ovat nykyään melko trendikkäitä naisten keskuudessa.

10. Kukka Pearl Choker kaulakoru:

Kukka Pearl Choker kaulakoru

Helmi -kaulakoru antaa kauneudellesi ripauksen yksinkertaisuutta, mutta muodikasta. Choker -muotoilu on valmistettu neljästä helminauhasta ja kukkakuvioinnista keskellä. Kukka saa myös helmen, jota ympäröivät kultaiset design -terälehdet ja alla oleva riippuva helmi. Suunnittelussa on suunnittelupuvut, sarees ja lehengas, jotka antavat persoonallisuudelle hienostuneen ilmeen.

11. Farkut Choker -kaulakoru:

Farkut Choker -kaulakoru

Etsitkö uutta choker -muotoilua, joka on funky mutta silti trendikäs! Katso farkkupaita, joka on valmistettu farkkukappaleesta. Suunnittelu on nykyään varsin suosittu korkeakouluvirheiden keskuudessa. Ei vain tytöt, vaan myös kaverit saavat Jeanin kuristimen rohkean ilmeen vuoksi. Sitä käytetään laajalti rentoissa vaatteissa.

12. Kirjaimen kaulakoru:

Kirjain Choker kaulakoru

Uusi kaulakorun muotoilu, joka on suosittu, on choker, jolla on nimet. Henkilökohtainen kuristin voidaan tehdä b käyttäjän nimen tai sanalla, joka kuvaa häntä täydellisesti. Valmistettu kullasta tai hopeasta, tällainen choker -muotoilu sopii mihin tahansa mekkoon, olipa se sitten rento tai etninen. Se voidaan kuljettaa toimistoihin, toimintoihin jne. Täydellinen lahja, joka tuntee kulmasi, voi olla nimetty choker.

13. Spring Design Choker -kaulakoru:

Kevään muotoilu Choker -kaulakoru

Kevään inspiroima choker -malli tai heimo -tatuointi on laajalti funky nuorten keskuudessa. Ei vain tytöt, vaan myös pojat adoptoivat tämän trendin bändin ulkonäölle. Choker on muotoilu, jossa on joustava naru, joka on suunniteltu eri käyrille houkuttelevammaksi. Tällaisia ​​malleja esiintyy usein rocktähtien konserteissa.

14. Chanel Pearl Choker -kaulakoru:

Chanel Pearl Choker -kaulakoru

Melko kömpelö ja trendikäs choker -muotoilu, joka on suosittu julkkisten keskuudessa, on Chanelin helmi -kaulakoru. Choker on yksinkertainen ja siinä on kaksi suurta helmeä, jotka tunnetaan myös nimellä Chanel -helmet kultalangan kummankin pään lopussa. Tällaisia ​​kuristinmalleja nähdään laajalti arkipuvuissa erityisesti malleissa, jotka antavat suunnittelijalle pukeutumisen.

15. Intian Choker -kaulakorun muotoilu:

Intialainen kaulakorun muotoilu

Muiden choker -kaulakorujen lisäksi intialaisessa choker -kaulakorussa on aina ollut helmiä, kiviä ja smaragdeja, jotka antavat joka kerta hämmentävän ilmeen. Helmi -kaulakoru, jossa on mustia kiviä, on ainutlaatuinen muotoilu, joka antaa räikeän ilmeen etnisten pukujen ja sareesin kanssa. Mustavalkoinen kuristin sisältää myös kaksi vastaavaa korvakorua kauneuden lisäämiseksi.

16. Värikäs Choker -kaulakoru:

Värikäs Choker -kaulakoru

Haluatko käyttää jotain valittua ja funky! Kukkakuvio, jossa on useita väriyhdistelmiä, antaa upean ilmeen teemajuhlille, muotinäytöksille jne. Eri kukat on valmistettu eri verkkomateriaalista, kun taas päälanka on valmistettu hopeasta.

17. Käsintehty Choker -kaulakoru:

Käsintehty Choker -kaulakoru

Yksinkertainen käsintehty kaulakoru antaa uuden määritelmän yksinkertaistetulle persoonallisuudellesi. Musta choker -kaulakoru on valmistettu samettisesta silkkimateriaalista, jossa on kaksi hopeaa charmia ulkonäön lisäämiseksi. Suunnittelu antaa houkuttelevan ilmeen rentoihin ja mustiin kylpytakkeihin. Se voidaan tehdä eri väreillä, jotka sopivat mekkoosi.

18. Verkko Bow Choker -kaulakorulla:

Verkko Bow Choker -kaulakorulla

Ei vain aikuiset, vaan myös pienet tytöt koristavat kaulaansa söpöillä kaulakoruilla. Musta choker -kaulakoru on suunniteltu pienellä keulalla ja kahdella ketjulla, jotka antavat miellyttävän ilmeen lyhyille mekkoille tai Caprille. Tärkein musta säie on suunniteltu verkkomateriaalilla, joka antaa upean ilmeen. Suunnittelu on suosittu myös korkeakoulujen teini -ikäisten tyttöjen keskuudessa kisujuhlissa, piknikillä ja college -toiminnoissa.

19. Butterfly Gold Choker -kaulakoru:

Butterfly Gold Choker -kaulakoru:

Kultainen kaulakoru, jossa on perhosmuotoilu, antaa ylellisen ilmeen teini -ikäisille ja naisille, kun taas se antaa söpön ja kömpelön ilmeen koululaisille. Suunnittelu voidaan tehdä kulta- tai hopeaketjulla. Perhoselle annetaan värikäs kivi, jossa on pieniä CZ -timantteja, jotka antavat sille kuohuviiniä. Se näyttää hämmästyttävältä diskoissa tai arkipäivissä.

20. Hapettunut kaulakoru:

Hapettunut kaulakoru

Haluatko saada klassisen ja perinteisen ilmeen kaikkiin festivaaleihin. Hanki hapettunut kuristin, joka on valmistettu hapetetusta materiaalista, johon on painettu pieniä malleja. Tällaiset kuristinmallit ovat erittäin kuluneet Navratrissa, uskonnollisissa juhla- ja muissa toiminnoissa Cholissa, Lehengassa ja perinteisissä sareesissa nostaaksesi etnisen tyylisi askeleen korkeammalle.

Choker -kaulakorut ovat siunaus kauniille, jotka eivät halua raskaita kaulakoruja kaulaansa. Suunnittelija choker -muotoilu joko käsintehty tai valmistettu kullasta, hopeasta, timantista jne. Antaa upean suunnittelijan ilmeen kaulaasi. Chokerista on myös useita malleja, joissa on tiettyjä miehille tehtyjä hurmaa. Pojat harjoittavat niitä laajalti rohkean ulkonäön vuoksi erityisesti musiikkibändeille, painijoille, katutanssijoille jne..