8 parasta Neutrogena -puhdistusainetta

Pitkä työpäivä on todellakin jättänyt vaikutuksen ihoon. Päivittäinen lika- ja kosteushiukkasten kiintiö liimataan nyt rasvaiselle ihollesi tai liiallinen voiteen levitys pitääksesi kuivan ihon kurissa. Kuitenkin työpäivän jälkeinen kutsu toimistojuhliin on edelleen pakollinen, ja voit tehdä tämän nyt, jos haluat muuttaa ihosi takaisin aikaisin aamulla joogaistuntoihin.

Kun iho ei ole vain elinvoimainen ja kirkas, vaan myös kitisevän puhdas. Ratkaisu tähän on puhdistusaineet, jotkut miljoonien Neutrogena -yrityksen parhaista saatavilla olevista tyypeistä, jotka keskittyvät ja hoitavat ihoasi ja tarjoavat aina parasta palvelua ihonhoidossa ja suojaamisessa.

Suositut Neutrogena -puhdistusaineet Intiassa:

Meidän on tarkasteltava 8 parasta Neutrogena -puhdistusainetta.

1. Neutrogena Deep Clean Foaming Cleanser:

neutrogeenin puhdistusaine

Tämän Neutrogena -kasvojenpuhdistusaineen ensisijainen tavoite on poistaa iholta ylimääräinen öljy ja likahiukkaset, jotka keräämme päivän aikana. Tämän tuotteen perusaineosa on glyseriini, yksi rikkaista antioksidanteista, joka lukitsee kosteuden ja estää ihon kuivumista ja karheutta, mutta antaa myös runsaasti energiaa kasvoillesi, mikä tekee siitä hehkuvan ja hehkuvan.

2. Neutrogena Extra Gentle Cleanser:

neutrogeenipuhdistusaineet 2

Tämä puhdistusaine on suuri hitti kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle iholle, jossa tämän puhdistusaineen erityisen lempeät koostumukset tarjoavat optimaalisen ihon kosteuden samalla kun puhdistavat ihoasi työskentelemällä ihokerroksen syvemmillä tasoilla. Ei -ärsyttävä ja rauhoittava iho, tämä puhdistusaine pitää ihon kosteuden lukittuna, jolloin iho on pehmeä ja joustava.

3. Neutrogena Pore Refining Cleanser:

neutrogeenipuhdistusaineet 3

Päivän päätteeksi ihon huokoset laajenevat, jolloin pölyä ja saastehiukkasia pääsee enemmän, mikä johtaa kuivumiseen ja akneen. Siksi Neutrogenan huokosia puhdistava puhdistusaine pakottaa epäpuhtaudet laajennetuista huokosista ja kutistaa huokoskoko näkyviin vaikutuksiin muutamassa viikossa. Tässä olevat hydroksyyli- ja alfa -beeta -kaavat tarjoavat vaaditun kosteuden.

4. Neutrogena Oil Free Acne Wash Greip -kasvojen puhdistusaine:

neutrogeenin puhdistusaineet 4

Greippiuute, joka on yhdistetty C -vitamiiniin, toimii loistavina antioksidantteina ihollesi, joka ei ainoastaan ​​puhdista ja poista epäpuhtauksia iholta, vaan myös osallistuu kasvojen kirkastamiseen ja energisoimiseen, jotta voit urheilla säteilevän kirkkaalla iholla ilman ankaria puhdistusaineita kuivata kasvosi.

5. Neutrogena Clear Pore Cleanser/Mask:

neutrogeenin puhdistusaineet 5

Tämä on kaksi yhdessä puhdistusaine -naamio, jota voidaan käyttää säännöllisesti, jotta iho pysyy terveenä ja ettei siinä ole punaista turvotusta. Tämä on rikastettu bentsoyyliperoksidilla, joka toimii loistavana aknebakteeritaistelijana. Öljyä säätelevä vaikutus tasoittaa ja pehmentää ihoa tekemättä siitä rasvaista.

6. Neutrogena Ultra Gentle Daily Cleanser:

Neutrogena -puhdistusaineet 6

Neutrogenan erittäin hellävarainen päivittäinen puhdistusaine tarjoaa loistavan paeta öljystä kostutetusta epäpuhtauksista täytetystä iholta, joka tulee kotiin joka päivä. Kirkas vanupuikko nostaisi näkyvää likaa irrottamatta iholta tarvittavia eteerisiä öljyjä. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle, tämä puhdistusaine avaa huokoset ja antaa kasvosi vihdoin hengittää raitista ilmaa.

7. Neutrogena Black Head eliminoi Triple Action Cleanser:

neutrogeenin puhdistusaineet 7

Tämän kolminkertaisen puhdistusaineen mikrohelmet eivät ainoastaan ​​poista likaa ja saastehiukkasia, vaan myös huolehtivat ihostasi erityisen hellävaraisesti kuivattamatta ja ärsyttämättä sitä samalla kun löysät itsepäisiä mustapäitä, jotka kuorivat ja kosteuttavat ihoasi..

8. Neutrogena Deep Clean kosteuttava puhdistusöljy:

neutrogeenin puhdistusaineet 8

Tämä puhdistusöljy on erityisesti suunniteltu kuivalle iholle, vaikka normaalit ihotyypit sopisivat tähän hyvin. Kurkkuuutteet, jotka muodostavat tämän tuotteen perusainesosat, viilentävät ja rauhoittavat ihoa samalla kun puhdistavat ihoa ytimestä ja jättävät ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. Tämä toimii myös kirkkaana meikinpoistoaineena kauneushoidon jälkeen.