15 parasta hilseenvastaista hiusöljyä Intiassa

Nykyään hilseen hoitoon käytetään monenlaisia ​​tiivistettyjä hiusöljyjä kalliiden hoitojen sijasta, koska ne sisältävät tehokkaita luonnollisia uutteita. Hiusöljyjä käytetään usein hilseilyä ja muita olosuhteita vastaan.

Hilseenvastaiset hiusöljyt

Hämmästyttäviä hilseenvastaisia ​​hiusöljyjä Intiassa:

Alla on 15 suosituinta hiusöljyä hilseen hallitsemiseksi, joita henkilön tulisi ehdottomasti kokeilla ja jotka ovat helposti saatavilla Intiassa.

1. Kirkas Active Care -öljy:

Kirkas Active Care hiusöljy

Tämä hiusöljy on tunnettu tuotemerkki ja sen tuotteita on myyty tyytyväisten asiakkaiden kanssa. Tämä on edullinen vaihtoehto kalliille hoidoille. Tämä ei ole vain kliinisesti todistettu, mutta samalla se voidaan kokeilla vain minimaalisella hinnalla niillä, joilla on hilseongelma. Yleensä nähdään, että nämä ovat enimmäkseen kuivia tyyppejä, ja siksi ihmiset voivat käyttää tätä. Tämä on erittäin halpaa ja edullista useimmille ihmisille. Henkilö voi saada 200 ml: n pullon vain noin 120 INR.

2. L’Orealin myyttinen öljykonsentraatti:

L'Orealin myyttinen öljykonsentraatti

Tämä on hyvin suosittu myyty uusi tuote hilseenvastaisesta öljystä tunnetulta tuotemerkiltä. Tämä on linja muiden puhdistusaineiden kanssa, joita suositellaan käytettäväksi tätä ostaville ihmisille. Tämä on tiivistetty liuos, joka sisältää erilaisia ​​öljyjä ja jota voi ostaa apteekeista. Tämä on melko kallista eikä helposti saatavilla.

3. Himalajan hilseenvastainen hiusöljy:

Himalajan hilseenvastainen hiusöljy

Tämä sisältää teepuuöljyä, joka on suosittu bakteeri- ja sieni -infektioiden poistamiseksi. Tämä on siksi hyvä niille kuivuusmuodoille, joissa henkilöllä voi myös olla tulehduksia ja kutinaa. Tämä on kohtuuhintainen ja kohtuuhintainen tavallisille ostajille. Tämä on paras hiusöljy hilseelle.

4. Amika -öljyhoito hilseelle:

Amika -öljyhoito hilseelle

Tämä on muotoiltu siten, että kaikentyyppistä kuivuutta voidaan hoitaa tällä. Tätä voidaan käyttää myös kuumissa terapeuttisissa hoidoissa. Tämä hiusöljy on erittäin suosittu ja myös melko kallis. Sitä voi ostaa apteekeista ja muista kaupoista, jotka myyvät näitä tarvikkeita. Tämä on yksi tehokkaimmista hilseenvastaisista hiusöljyistä, joka on myös halpa Intiassa.

5. Alterna Bamboo Smoothing Oil:

Alterna Bamboo Smoothing Oil

Tämä on toinen ihanteellinen hiusöljy hilseelle. Tämä on äskettäin lanseerattu brändi tässä Intian maassa. Henkilö voi ostaa tuotteitaan, jotka ovat verrattain kalliita. Tämä on rikastettu luonnollisella hyvyydellä, joka saa ihmisen eroon kaikista pörröisyydestä. Tämä tekee myös osista sileitä.

6. Tvam Neem -öljy:

Tvam Neem öljy

Tämä hilseenvastainen hiusöljy on suosittu, koska siihen on lisätty Margosan antibakteerisia ominaisuuksia. Tämä on hyvin tiivistetty liuos ja sitä voidaan käyttää muun tyyppisten seosten kanssa kuumissa hieronnoissa. Tämä auttaa myös verenkiertoa ja voi olla hyvä säännölliseen käyttöön. Hinta on suhteellisen kallis ja ei kovin edullinen ihmisille. Tämä on kuitenkin melko suosittuja ja sillä on tyytyväisiä asiakkaita.

7. Matrix Biolage Root ravitseva hiusöljy:

Matrix Biolage Root ravitseva hiusöljy

Tämä on yksi parhaista hiusöljyistä hilseongelmaan. Tämä on suosittu erilaisten uutteiden, kuten auringonkukan, kookospähkinän ja mantelin, tehokkuuden vuoksi. Tämä on melko suosittu ja edullinen hintaan vain 100 INR.

8. L’Occitanen korjaava öljy:

L'Occitanen korjaava öljy

Tämä on toinen kuuluisa tuote, jossa on monia ihmisiä, jotka kärsivät vaurioituneista olosuhteista. Tämä antaa volyymia ja myös tämä on melko kallista varaa. Tämä on kuitenkin juuri lanseerattu ja varsin hyödyllinen brändi. Tämä hiusöljy voi hoitaa hilseongelman helposti ja tehokkaasti turvallisella tavalla.

9. Khadi Neem -öljy:

Khadi Neem öljy

Tämä on toinen hyödyllinen ja melko suosittu tuote, jolla on paljon tyytyväisiä asiakkaita. Tämä on kohtuuhintainen, joka on noin 330 INR oikean kokoiselle pullolle. Tätä voidaan käyttää saman yrityksen samankaltaisten tuotteiden kanssa suositusten mukaisesti. Tämä on ollut suosittu uutteiden ominaisuuksiensa vuoksi, mutta myös basilika- ja teepuuuutteet, jotka ovat sekä ihottumaa että mitä tahansa kutinaa. Tätä suositellaan varsin säännölliseen käyttöön. Tätä voidaan käyttää rauhoittamiseen ja myös eroon hiutaleista.

10. Khadi hilseenvastainen hiusöljy:

Khadi hilseenvastainen hiusöljy

Jos etsit hiusöljyä, joka auttaa sinua poistamaan hilse pysyvästi hiuksistasi, Khadi -hiusöljy on yksi hienoimmista hiustuotteista sinulle. Se sisältää luonnollisten elementtien hyvyyttä ja vahvistaa hiuksia samalla. Öljy on valmistettu hienostuneimman ayurveda -valmistusprosessin kautta, ja siksi voit luottaa sen laatuun. Se sisältää sitruunauutteita, kamferia, teepuuuutteita jne. Ja monia muita luonnollisia aineita, joiden avulla voi päästä eroon hilseestä hiuksista pysyvästi. Se sopii sekä miehille että naisille.

11. Sesa Oil Hilsehoito:

Sesa Oil Hilsehoito

Tarvitsee hilseenvastaista öljyä. Kokeile Sesa-hilseöljyä, joka sisältää sekoituksen parhaista hiuksiin sopivista ayurveda-yrteistä. Se tekee hiuksista vapaa hilseestä ja tekee niistä vahvat myös juurista. Se estää päänahan kuivumista, minkä vuoksi se on yksi parhaista hilseenvastaisista öljyistä. Se ei itse asiassa puhdista päätä kaikista epäpuhtauksista, mutta se on hyvä pitämään hiukset kosteina ja juuri se estää hilseen esiintymisen. Se on tahmea öljy ja siksi sitä on niin mukava käyttää. Sitä voidaan käyttää säännöllisesti, ja koska se on yrttivalmiste, sillä ei ole vielä tunnettuja sivuvaikutuksia.

12. Aroma Magic Hilseöljy:

Aroma Magic Hilseöljy

Jos kärsit edelleen hilseongelmista, on aika vaihtaa öljyyn, koska shampoot eivät toimi sinulle. Monet eivät ole vain puhdistusta, joka on aina tarpeen päästä eroon shampoosta. Sinun on päästävä juurille ja hahmolle, mistä hilse on alun perin peräisin. Aroma Magic -hilseöljy on tarkoitettu vain tähän tarkoitukseen. Se vähentää kaikenlaista päänahan kuivuutta ja eliminoi hilseen syntymisen mahdollisuuden, koska hilse ei ole muuta kuin kuiva päänahka, joka on vuotanut ajan myötä. Tämän shampoon ainesosat ovat patchouli, eukalyptus, rosmariini, setripuu jne. Ja paljon muuta hyödyllistä hiusten kasviperäisille elementeille ja aineille, jotka kosteuttavat tehokkaasti hiuksia. Se poistaa hilseen ja on osoittautunut toimivaksi tuhansille tämän hiusöljyn hakijoille.

13. Trichup hilseenvastainen hiusöljy:

Trichup hilseenvastainen hiusöljy

Tämä on jälleen yksi hieno hiusöljy, joka sisältää kaikki olennaiset tarvikkeet hiusten hilseen vähentämiseksi. Se estää hilseen esiintymisen päänahassa ja tuhannet tämän öljyn käyttäjät ovat kutsuneet sitä yhdeksi parhaista öljyistä tässä luokassa, joita he ovat koskaan käyttäneet.

14. Banjaras hilseenvastainen hiusöljy:

Banjaras hilseenvastainen hiusöljy

Tämä on yksi parhaista tuotteista tässä hilseenvastaisten hiusöljyjen luettelossa. Se on osoittautunut toimivaksi useimmille miehille ja naisille. Sisältö on varsin vaikuttava ja puhdistaa päänahan ja rajoittaa hilseen esiintymistä uudelleen. Siinä on E -vitamiinin, timjamiöljyn, teepuuuutteiden jne. Hyvyyttä. Kaikki nämä ovat todella hyviä hiuksille.

15. Dhathri Hilseöljy:

Dhathri Hilseöljy

Tämä on yksi aliarvostetuimmista hilseenvastaisista öljyistä. Se poistaa päänahan kuivuuden tehokkaasti ja estää näin hilseen esiintymisen. Sen hinta on halpa myös verrattuna muihin hilseen hiusöljyihin.

Nämä ovat joitakin Intian tehokkaimmista hilseöljyistä. Pääsy on melko helppoa ja tulokset varsin tyydyttäviä. Sinun tarvitsee vain soveltaa niitä säännöllisesti. Suositellaan noin 1-2 kertaa viikossa.