Κορυφαίες 25 μάρκες κραγιόν που διατίθενται στην Ινδία

Το κραγιόν είναι ένα γυναικείο must στη συλλογή μακιγιάζ της. Αυτό όχι μόνο βελτιώνει τη συνολική εμφάνιση αλλά για διαφορετικές περιστάσεις και για διαφορετικές εποχές, το χρώμα μπορεί να κάνει ένα άτομο να φαίνεται πιο φυσικό και λαμπερό. Μπορείτε να αγοράσετε διάφορα είδη χρωμάτων και επίσης διαφορετικούς τύπους αποχρώσεων. Είναι και πάλι κάτι που πρέπει να εξαρτηθεί από τον προϋπολογισμό. Αυτό μπορεί να εξαρτηθεί από τον προϋπολογισμό σας με τους ακόλουθους τρόπους. Εάν είστε πρόθυμοι να έχετε ένα χρώμα που διαρκεί αρκετές ώρες, τότε θα πρέπει να ξοδέψετε αρκετά χρήματα για να αποκτήσετε ένα τόσο καλό και υψηλής ποιότητας χρώμα και χρωματισμό. Υπάρχουν εταιρείες που είναι αυτόχθονες, αλλά αυτές δεν είναι πολύ δημοφιλείς όταν πρόκειται για μια απόχρωση που διαρκεί περισσότερο. Υπάρχουν και πάλι διάφοροι τύποι χρωμάτων που εξαρτώνται επίσης από τον προϋπολογισμό.

Αυτές τις μέρες θα βρείτε κάποια συγκεκριμένα χρώματα στην ίδια γκάμα που είναι πιο ακριβά από τη σκιά πριν από αυτό. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχει μεγαλύτερη δημοτικότητα αυτής της απόχρωσης σε αυτό το εύρος ή μπορεί επίσης να είναι ότι άλλες παρόμοιες εταιρείες δεν προσφέρουν αυτό το χρώμα και επομένως το χρώμα που προσφέρει μια συγκεκριμένη γκάμα, έχει περισσότερες αγορές από τις άλλες αποχρώσεις. Υπάρχει επίσης κάποια επιλογή σχετικά με την ενυδάτωση. Τώρα υπάρχουν χρώματα που μπορούν να ενυδατωθούν και να είναι ματ ταυτόχρονα. Μερικές εταιρείες υψηλού εύρους τιμών προσφέρουν αυτές τις ιδιότητες αυτές τις μέρες. Προηγουμένως οι γυναίκες φοβόντουσαν να χρησιμοποιήσουν τα χρώματα που είναι ματ, νομίζοντας ότι μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις ακόμη περισσότερο και ως εκ τούτου θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν βάλσαμο πριν εφαρμόσουν το χρώμα.

Ωστόσο, αυτές τις μέρες μπορείτε να πάρετε εντατική ενυδάτωση μαζί με ένα σχεδόν ματ χρώμα. Υπάρχουν διάφοροι άλλοι τύποι παραλλαγών ποιότητας. Υπάρχουν ορισμένα ειδικά χρώματα που προσδίδουν ένα φοβερό γυαλιστερό φινίρισμα και απαλότητα που δεν θα απαιτούν από εσάς να φοράτε γυαλιστερό σαν επιπλέον που κάνουμε οι περισσότεροι από εμάς. Κάποιες άλλες παραλλαγές ποιότητας μπορεί να είναι εκεί όπου μπορείτε να πάρετε πολλά σωματίδια λαμπρότητας που δίνουν μια πιο ομαλή και φυσική λάμψη χωρίς πολύ κολλώδη στιλπνότητα. Υπάρχουν άλλα χρώματα που τείνουν να έχουν περισσότερο μπεζ ή φυσικό χρώμα δέρματος και αυτά είναι πολύ καλά για την καθημερινή χρήση αλλά και για νυχτερινά με έντονο Smokey look.

Μπορείτε επίσης να πάρετε αποχρώσεις μούρων που δίνουν ένα πολύ δαμάσκηνο ή ελαφρώς κοκκινωπό φινίρισμα. Σε όλα υπάρχουν διάφοροι τύποι χρωμάτων, χρωστικές, διάφορες ποιότητες που μπορείτε να αγοράσετε ανάλογα με το τι θέλετε και τον προϋπολογισμό σας. Ένα καλό χρώμα με περισσότερη ή λιγότερη ενυδάτωση μπορεί να σας κοστίσει από 300 INR έως 2000 INR. Ορισμένα εύρη μπορούν να ανέβουν από 3000 INR και μπορεί να φτάσουν έως και 4000 INR. Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι εκτός προϋπολογισμού για τους περισσότερους κοινούς ανθρώπους και ως εκ τούτου η επιλογή των κατάλληλων σειρών και χρωμάτων γίνεται σημαντική. Ένας οδηγός για αυτό μπορεί να είναι χρήσιμος.

Επομένως, εάν θέλετε να επιλέξετε τους τύπους χρωμάτων, μπορείτε να ελέγξετε τις 25 κορυφαίες μάρκες κραγιόν παρακάτω. Αυτά θα σας δώσουν μια ιδέα για την τιμή, ώστε να μπορείτε να αγοράσετε ανάλογα, ανάλογα με τον προϋπολογισμό και τις απαιτήσεις σας.

1. Revlon:

Κραγιόν Revlon

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Αυτό είναι ένα ακριβό φάσμα και μπορείτε να βρείτε διάφορες παραλλαγές σε αυτό. Μπορείτε να αγοράσετε τα χρώματα Colorburst που είναι πολύ διάσημα όπως Hazel, Lilac 1, Rose Nude 65, Fuchsia 30 κλπ. Αυτά έχουν τιμή από 600 INR έως 650 INR περίπου. Υπάρχουν και άλλες παραλλαγές με τιμή 700 INR και η σειρά Moon Moon έχει πολύ όμορφα χρώματα όπως αποχρώσεις όπως Amethyst Smoke, Rose 560, Etc και αυτές είναι πολύ υψηλές τιμές στα 1500 INR περίπου.

2. Maybelline:

Κραγιόν Maybelline

Αυτό το όνομα δεν χρειάζεται καμία αναφορά γιατί αυτό είναι το αγαπημένο αρκετών γυναικών. Όχι μόνο από την τιμή, αλλά και από τα χρώματα έως τα διαρκή εφέ ή τη λάμψη ή ακόμα και την ενυδάτωση, αυτή είναι μια πολύ αγαπημένη γκάμα χρωμάτων και αποχρώσεων. Μπορείτε να τα φορέσετε για κανονικό αυτί καθώς δεν προκαλούν ερεθισμούς. Επομένως, μπορείτε να τα φορέσετε χωρίς τη χρήση βάλσαμων. Θα χρειαστεί να τα μεταφέρετε μόνο στο πορτοφόλι σας για μικρές επαφές, αλλά μπορεί να διαρκέσουν 4 έως 5 ώρες χωρίς επαναχρησιμοποίηση. Και πάλι έχει την εξαιρετική παραλλαγή υγρασίας που είναι για εκείνους που αισθάνονται ερεθισμό.

Μπορείτε να αγοράσετε αυτήν την παραλλαγή και αυτά είναι γεμάτα με ενυδατικούς παράγοντες που σας βοηθούν να σας κρατούν ενυδατωμένους. Ακόμα και τότε αυτά δεν ξεκολλάνε εύκολα από το φαγητό σας, κάτι που το κάνει καλό για να το φοράτε σε λειτουργικές εκδηλώσεις ή πάρτι όπου πρέπει να φάτε ή να πιείτε κάτι. Αυτό λοιπόν είναι καλό όχι ως κανονική ένδυση αλλά και για ειδικές ημερήσιες εξόδους με φίλους ή συναυλίες. Αυτά πρέπει να έχετε και πρέπει να αγοράσετε τουλάχιστον μερικά από τα αγαπημένα τους χρώματα. Η σειρά Moisture extreme έχει διάσημα χρώματα όπως Matte 2 6L080, Warm Me up και Crazy for Coffee και η τιμή τους είναι 400 INR περίπου. Η τιμή Color Sensational κοστίζει περίπου 500 INR έως 600 INR.

3. Lakme:

Κραγιόν Lakme

Αυτό είναι ένα όνομα που είναι δημοφιλές από γενιές. Πρέπει να έχετε δοκιμάσει τουλάχιστον κάποια χρώματα και σας άρεσε επίσης. Αυτά είναι πολύ προσιτά, ειδικά η σειρά Satins. Αυτά είναι καλά για καθημερινή χρήση. Μπορείτε να τα φορέσετε για τακτική χρήση και επίσης ως ρούχα για πάρτι. Αυτά παραμένουν για 3 έως 5 ώρες χωρίς αιμορραγία και επίσης το ενυδατικό αποτέλεσμα είναι καλό. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί να σκουπίσετε την περίσσεια από τα σκούρα χρώματα, επειδή αυτά μπορεί να ξεκολλήσουν από το φαγητό ή τα ποτήρια σας όταν τρώτε ή πίνετε κάτι. Αυτά έχουν μερικές από τις πιο λαμπερές αποχρώσεις που μπορείτε να συναντήσετε. Η γκάμα New Absolute έχει χρώματα όπως το Royal Rouge, το Runaway red, το Plum Forever κ.λπ. Αυτά έχουν τιμή από 582 INR έως 600 INR περίπου. Η σειρά σατέν έχει διάσημα χρώματα όπως τα Mauves και τα Nudes που έχουν διαφορετικές αποχρώσεις. Η τιμή τους είναι περίπου 300 INR περίπου.

4. L’Oreal Paris:

L’Oreal Paris 4

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Αυτό είναι ένα πολύ δημοφιλές όνομα και επίσης πολύ υψηλές τιμές. Αυτή η συγκεκριμένη παραλλαγή έχει υψηλές τιμές, αλλά το γυαλιστερό μπουκάλι μπορεί να σας κάνει να το αγοράσετε και επίσης η απόχρωση λέγεται ότι είναι καλή και διαρκείας. Αυτή η παραλλαγή έχει χρώματα όπως η Faye, η Pretty Woman, η Bella κ.λπ. Η τιμή της είναι από 500 INR έως 1000 INR περίπου. Η άλλη παραλλαγή είναι το Color Riche Range. Τα διάσημα χρώματα είναι Crazy Fuchsia, Bold Bordeaux, Red Passion, Burning Rose, Intense Fuchsia κλπ. Αυτά έχουν τιμή από 900 INR έως 950 INR περίπου.

5. Γραμμή χρώματος:

Κραγιόν Colorbar

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Αυτή είναι μια πολύ επαγγελματική γκάμα και μπορείτε να αγοράσετε αρκετά όμορφα χρώματα. Αυτά έχουν παραλλαγές όπως η βελούδο ματ σειρά που έχει χρώματα όπως καρδιές και τάρτες, καρέκλα τριαντάφυλλου, ροδάκινο κλπ. Αυτά έχουν τιμή από 250 INR έως 400 INR περίπου. Υπάρχει μια άλλη παραλλαγή που έχει τη μορφή μολυβιών ακονίσματος και είναι εύχρηστες. Αυτά έχουν χρώματα όπως το Orchid Orange, Seductive Tan και Tango Pink. Αυτές οι τιμές είναι από 900 INR έως 950 INR περίπου.

6. NYX:

Κραγιόν NYX

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Αυτό είναι ένα πολύ γνωστό όνομα και προσφέρει γνωστές παραλλαγές όπως η σειρά Diamond Sparkles και η σειρά Silver Case. Αυτά κοστίζουν από 500 INR έως 600 INR περίπου και μπορεί να είναι καλό για καθημερινή χρήση.

7. MAC:

Κραγιόν MAC

Αυτό προσφέρει τα διάφορα ενυδατικά τους χρώματα και επίσης το ματ εύρος από 1000 INR έως 3000 INR περίπου.

8. Max Factor:

Κραγιόν Max Factor

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Ένα πασίγνωστο όνομα και τα χρώματα που προσφέρονται είναι πολύ αρεστά τόσο για κανονικά όσο και για πάρτι. Αυτά έχουν καλές εμπλουτισμένες αποχρώσεις και δεν αιμορραγούν όταν τρώτε ή πίνετε κάτι. Αυτά κοστίζουν από 800 INR έως 2000 INR για τις πιο ακριβές παραλλαγές που είναι το Color Effect και το Elixir.

9. Lotus Herbals:

Κραγιόν Lotus Herbals

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Αυτό είναι ένα πολύ γνωστό οικιακό όνομα και μπορείτε να αγοράσετε την προσιτή σειρά Pure Color για μόνο 250 INR έως 300 INR περίπου. Αυτά είναι καλά για καθημερινή χρήση.

10. Coloressence:

Κραγιόν Coloressence

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Αυτό είναι ένα πολύ προσιτό φάσμα και έρχεται για 170 INR έως 200 INR περίπου. Το κακό είναι ότι τα χρώματα δεν έχουν μεγάλη διάρκεια και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι αρκετά στεγνό. Ωστόσο, αυτό είναι καλό για καθημερινή χρήση εάν είστε εντάξει με τακτικά με ωριαία επαφή.

11. Deborah:

Κραγιόν Deborah

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Το Shine and Volume έχει μερικά πολύ καλά χρώματα που μπορείτε να αγοράσετε. Αυτά είναι καλά για καθημερινή χρήση και διαρκούν επίσης. Η τιμή τους είναι 670 INR έως 700 INR περίπου για σωλήνες 4,2 γραμμαρίων.

12. Bobbi Brown:

Κραγιόν Bobbi Brown

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο εύρος τιμών και τα χρώματα τους έρχονται από 2000 INR έως 3000 INR ανάλογα με το εύρος που θέλετε να αγοράσετε.

13. Avon:

Κραγιόν Avon

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Αυτή είναι μια οικιακή γκάμα και πωλείται κυρίως από χέρι σε χέρι από πόρτα σε πόρτα. Αυτές τις μέρες μπορείτε να τα αγοράσετε από ειδικά καταστήματα που προορίζονται μόνο για την αγορά αυτών. Τα εύρη τους διαφέρουν ως προς το βάρος και την τιμή. Οι τιμές τους μπορεί να κυμαίνονται από 200 INR έως 500 INR περίπου ανάλογα με το εύρος.

14. Πρόσωπα:

Κραγιόν προσώπου

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Αυτό έχει μερικά πολύ λαμπερά χρώματα από διαφορετικές σειρές όπως το Go Chic, το Ultra Moist κλπ. Αυτά διαφέρουν σε τιμές από 200 INR έως 600 INR περίπου. Αυτά είναι καλά για καθημερινή χρήση.

15. Christian Dior:

Κραγιόν Christian Dior

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Αυτό είναι ένα υψηλό εύρος τιμών και τα χρώματα έρχονται από 700 INR έως 800 INR περίπου. Τα χρώματα Addict και Ionic Vibrant είναι δημοφιλή.

16. Lancome:

Κραγιόν Lancome

Αυτή η μάρκα έχει το φάσμα της από 1500 INR έως 2000 INR είναι μια δημοφιλής επαγγελματική γκάμα χρωμάτων.

17. MUA:

Κραγιόν MUA

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Αυτές οι τιμές είναι από 660 INR έως 700 INR περίπου για 3,8 γραμμάρια και είναι ένα δημοφιλές πράγμα μεταξύ των γυναικών.

18. Amway:

Lipstick Amway

Ένα όνομα για τα διατροφικά του προϊόντα, προσφέρει επίσης καλλυντικά. Το εύρος στάσης τους κοστίζει 400 INR έως 500 INR περίπου για σωλήνες 4,5 γραμμαρίων.

19. Χρώμα ζωή:

Κραγιόν Colorlife

Αυτά είναι κυρίως για αρχάριους που πειραματίζονται με διαφορετικά χρώματα και ως εκ τούτου θα τα πάρετε ως επί το πλείστον σε συνδυαστικά πακέτα. Αυτά είναι προσιτά για 150 INR περίπου για συσκευασίες των 5 ή 6.

20. Konad:

Κραγιόν Konad

Αυτό προσφέρει καλά χρώματα για υψηλό περιθώριο τιμής από 600 INR έως 700 INR περίπου. Αυτό είναι δημοφιλές μεταξύ εφήβων και φοιτητών.

21. Έγχρωμος δρόμος:

Κραγιόν Colorstreet

Πρόκειται για μικρούς σωλήνες χρώματος και μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε αν είστε αρχάριος. Αυτά είναι πολύ φθηνά και καθόλου δαπανηρά για το πορτοφόλι σας. Τα αποτελέσματα είναι καλά για το εύρος τιμών από 50 INR έως 100 INR περίπου.

22. Βιβιανά:

Viviana Lippick

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Αυτό είναι ένα προσιτό όνομα και μπορείτε να αγοράσετε μερικά από τα χρώματα τους που είναι φθηνά στην τσέπη. Αυτά είναι καλά για κανονική και καθημερινή χρήση. Τα Seductive Red, Molt Lava, Seductive Coco είναι αρκετά δημοφιλή. Αυτά είναι καλά για κορίτσια και γυναίκες που δουλεύουν έξω καθημερινά. Τα εφέ δεν είναι άριστα, αλλά για εύρος τιμών 150 INR έως 300 INR αυτά είναι καλά.

23. Δέντρο ψυχής:

Κραγιόν Soul Tree

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Αυτό προσφέρει χρώματα Αγιουρβέδα και αυτά έχουν τιμή από 500 INR έως 600 INR περίπου. Τα χρώματα είναι πολύ καλά για τακτική χρήση και επίσης ταιριάζουν εύκολα στο πορτοφόλι σας. Το αποτέλεσμα που διαρκεί δεν είναι πολύ καλό, αλλά αυτά είναι χωρίς ερεθισμούς και φιλικά προς το δέρμα, γεγονός που μπορεί να είναι ένας λόγος που μπορεί να θέλετε να τα αγοράσετε. Τα υπέροχα ροζ χρώματα όπως το Royal και το Glistening Loam πρέπει να αγοράσετε.

24. Μπλε Παράδεισος:

Κραγιόν Blue Heaven

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Η σειρά MTV MUAH είναι πολύ δημοφιλής και είναι καλή για αρχάριους και κορίτσια. Αυτά είναι αρκετά φθηνά στην τσέπη και έρχονται επίσης σε μικρούς σωλήνες που ταιριάζουν εύκολα σε οποιοδήποτε μικρό πορτοφόλι. Οι τιμές αυτές είναι 100 INR έως 150 INR περίπου για 2,5 γραμμάρια.

25. Biotique:

Κραγιόν Biotique

Αυτό προσφέρει χρώμα που έχει φυσικά εκχυλίσματα και δεν προκαλεί καμία μορφή ερεθισμού όταν τα φοράτε. Αυτά έχουν μέτρια τιμή από 370 INR έως 400 INR περίπου και μπορεί να είναι καλό για τακτική χρήση ειδικά για εκείνους που τους αρέσει κάτι φυσικό.