21 parasta kotitekoista kauneusvinkkiä huulten hoitoon

Kuka ei halua vaaleita ja vaaleanpunaisia ​​huulia? Me kaikki teemme. Mutta monet meistä eivät voi päästä eroon joistakin huonoista tavoista, kuten tupakoinnista tai paljon kofeiinia, ja tämä johtaa tummempiin huuliin. Tämä on tärkein syy saada huonot ja mauttomat huulet. Jos haluat kauniit ja terveet huulet, sinun on noudatettava joitain kauneusvinkkejä huulten hoitoon.

Parhaat kotitekoiset kauneusvinkit huulten hoitoon

Parhaat luonnolliset kotitekoiset kauneusvinkit huulten hoitoon:

Jos haluat pehmeämmät ja kevyemmät huulet, meidän on noudatettava alla olevia kotitekoisia ja luonnollisia parhaita kauneuden vinkkejä huulien hoitoon, joita voit kokeilla.

1. Lopeta tupakointi:

Lopeta tupakointi

Jos poltat, saat tummat huulet etkä voi syyttää siitä ketään. Sinun täytyy luopua nikotiinista, jos haluat vaaleammat huulet. Jos olet jo tummentanut huulet tupakoimalla, voit kokeilla kotitekoisia kuorintoja päästäksesi eroon siitä hitaasti, mutta samalla älä aloita tupakointia uudelleen.

2. Kuorintahuulien hoito:

Kuorinnat huulten hoitoon

Myös huulet tarvitsevat pesua. Kuolleet ja rappeutuvat huulten ihosolut tulee kuurata säännöllisesti, mikä auttaa pitämään huulet pehmeinä ja sileinä. Tämä on erityisen tärkeää, jos huulten väri on tumma. Voit kokeilla kotitekoista hunaja -sitruuna -sokerikuorinta tai kuorita huulet kostutetulla hammasharjalla ja huulirasvalla. Kaikki nämä toimivat hyvin, ja sinun on tehtävä nämä seurantaperiaatteella saadaksesi pehmeämmät huulet.

3. Pidä huulet Chap Free:

Pidä huulet Chap Free

Ainoa tapa pitää huulet halkeamattomina on pitää ne kosteina. Jotta huulet pysyisivät kosteina, sinun on investoitava hyvään huulirasvaan, joka sisältää jojobaöljyä, sheavoita ja oliiviöljyä. Kaikki nämä ovat hyviä pitämään huulten iho pehmeänä. Voit myös käyttää manteliöljyä ja jojobaöljyä huulillesi ennen nukkumaanmenoa yöllä, ja tämä tunkeutuu myös syvälle huulten ihoon ja antaa sinulle pehmeämmät ja kosteutetut huulet säännöllisellä seurannalla. Tämä on yksi parhaista ja yksinkertaisista huulten hoito -ohjeista.

4. Juo paljon vettä:

Juo paljon vettä

Vesi auttaa pitämään kehon nesteytettynä. Tämä auttaa myös pitämään huulet luonnollisesti kosteina ja estämään niiden kuivumista tai halkeilua. Runsaasti vettä on hyödyllisin huultenhoitovinkki.

5. Vähemmän kofeiinia:

Syö vähemmän kofeiinia

Mitä vähemmän juot teetä tai kahvia, sitä vähemmän huulet tummuvat. Ei ole hyvä välttää näiden juomista kokonaan, koska ne lisäävät kehon antioksidanttista tehostusta. Teetä tai kahvia tulee kuitenkin aina käyttää vähemmän. Tämä auttaa sinua lisäämään antioksidanttia, pitämään sinut raikkaana, mutta ei myöskään tummenna huulia. Jos juot liikaa teetä tai kahvia, huultesi lisäksi myös hampaasi värjäytyvät ajan myötä. Tämä on yksi muista yksinkertaisimmista kauneusvinkkeistä huulien hoitoon.

6. Vähennä auringonvaloa:

Vähennä auringonvaloa

UVA- ja UVB -säteet voivat tummentaa huuliasi. On parasta välttää mahdollisimman paljon auringolle altistumista, jos et käytä SPF Shieldin mukana tulevaa huulirasvaa. Nykyään saat UVA- ja UVB -aurinkosuojahuulirasvoja. Voit sijoittaa johonkin näistä, jos sinulla on tummemmat huulet.

7. Kosmetiikan käyttö vähenee:

Kosmetiikan käytön vähentäminen

Sinun on vähennettävä tummien huulipunavärien käyttöä. Tummemmat huulipunat tekevät ihostasi tummemman. Joten jos käytät näitä liikaa huulillesi ja ylitöitä, myös huulet tummuvat. Tämä yksinkertainen huulipunan kauneusvinkki pitää sinut tyytyväisenä kiiltävillä huulilla.

8. Käytä luonnonöljyjä huulimeikin poistamiseen:

Käytä luonnonöljyjä huulimeikin poistamiseen

Voit poistaa meikin huuliltasi käyttämällä luonnollisia ja yrttiöljyjä. Minkä tahansa meikinpoistoaineen käyttämisen sijaan voit puhdistaa huulipunasi huuliltasi manteli- tai jojobaöljyllä. Tämä pehmentää huulia ja pitää huulet myös vaaleampina. Se on yksi hyödyllisimmistä kauneusvinkkeistä huulien hoidossa.

9. Älä pure huuliasi:

Älä pure huuliasi

Joillakin ihmisillä on tapana purra huuliaan. Se todella tekee huulet halkeilevammaksi ja kuivemmaksi. Tätä teemme yleensä, kun tunnemme huultemme kuivuvan. Sinun pitäisi käyttää huulirasvaa kaikkiin näihin aikoihin sen sijaan, että yrittäisit purra huuliasi tai imeisit niitä kosteuttaaksesi sylkeäsi.

10. Terveellinen ruokavalio:

Terveellinen dieetti

Hyvä ravinteikas ruokavalio auttaa pitämään huulet hyvässä kunnossa. Ruokavalioon tulisi sisällyttää paljon hedelmiä, tuoreita lehtivihanneksia ja proteiineja, ja tämä antaa sinulle hyvän ihon sisältä. Terveellinen ruokavalio on yksi hyödyllisimmistä huultenhoitovinkkeistä.

11. Pysy kaukana klooratusta vedestä:

Pysy kaukana klooratusta vedestä

Kloorattu vesi voi tehdä huulistasi tummemmat. Vettä tulisi juoda vain sellaisesta vedenpuhdistimesta, joka poistaa klooratusta vedestä mahdollisimman paljon.

12. Levitä luonnollisia huulien kosteusvoiteita:

Levitä luonnollisia huulien kosteusvoiteita

Voit levittää luonnollisia huulien kosteusvoiteita, kuten niitä, jotka on valmistettu sekoittamalla rkl hunajaa ja jojobaöljyä. Voit käyttää myös manteliöljyn ja jojobaöljyn seosta. Voit kokeilla näiden ainesosien permutaatioita ja yhdistelmiä, ja voit myös lisätä siihen hieman sheavoita. Tämä tulisi levittää joka päivä ennen nukkumaanmenoa. Oikea seuranta voi johtaa pehmeämpiin huuliin ja tummempi huuliväri vaalenee ajan myötä.

13. Vaalenna huulet luonnollisella valkaisuaineella:

Vaalenna huulet luonnollisella valkaisuaineella

Hyvä luonnollinen valkaisuaine on sitruunamehu. Voit levittää tämän huulillesi hieman kuorinnan jälkeen. Sitruunamehu voi myös satuttaa huuliasi ja tunnet pistelyn tai polttavan tunteen, kun levität sitä halkeileville huulille. Varmista, ettet hankaa huuliasi liikaa, muuten sitruunamehun levittäminen voi olla tuskallista. Voit myös levittää kurkku mehua huulillesi tai tomaattimehua. Nämä eivät vahingoita tai polta huuliasi, vaikka ne olisivat halkeamia tai halkeamia. Voit myös käyttää hapanjuustoa huulillesi ottamalla hieman sitä puuvillapallolla.

14. Peitevoide:

Peitevoide

Peitevoide voi auttaa huulia saamaan vaaleamman sävyn ja se voi myös tasoittaa huultesi epätasaista halkeillua pintaa. Voit levittää hieman peitevoidetta huulillesi ennen huulipunan levittämistä. Tämä on erittäin tehokas huultenhoitovinkki huulten kaunistamiseen ja jota on myös erittäin helppo noudattaa.

15.Nude Pencil:

Alaston lyijykynä

Jos sinulla on ohuet huulet, voit kokeilla meikkitemppua, joka saa huulet näyttämään täyteläisemmiltä. Valitse alaston tai ihon sävyinen huulikynä ja linjaa huulet. Käytä nyt normaalia huulten värikynää ja viivaa tämän ihon sävylinjan ulkopuolelle. Tämä tekee huulistasi täyteläisemmät, jos ne ovat ohuet.

16. Kuorinta:

Päivittäinen kuorinta on välttämätöntä huulien kauneuden ylläpitämiseksi. Pientä määrää vaseliinia tai vaseliinia voidaan käyttää huulille päivittäin, ja se on yksi helpoimmista huultenhoitovinkkeistä, joita voidaan seurata ilman vaivaa.

17. Jotkut muut luonnolliset korjaustoimenpiteet:

Manteliöljyn levittäminen huulillesi juuri ennen nukkumaanmenoa vaalentaa huulia, minkä seurauksena värinmuutos vähenee ja huulet saavat luonnollisen kauneuden. Samaan tarkoitukseen voidaan käyttää myös sitruuna-/lime- tai kurkkimehun seosta.

18. Pysy kaukana tummista väreistä:

Pigmentoituneiden huulten välttämiseksi on vältettävä tummia ja pigmentoituneita huulipunia, koska ne häivyttävät huulten luonnollisen vaaleanpunaisuuden. Pehmeitä värejä tulee käyttää, ja erityistä huomiota on kiinnitettävä käytettyyn merkkiin, koska huulipunat voivat sisältää haitallisia kemikaaleja, jotka voivat vahingoittaa huulia ikuisesti.

19. Ruusun terälehdet pehmeille vaaleanpunaisille huulille:

Tämä on yksi monista kotitekoisista kauneusvinkkeistä huulille. Lisää hieman hunajaa murskattuihin ruusun terälehtiin. Maitoa voidaan myös lisätä, jos huulet ovat pigmentoituneet. Levitä tätä seosta 10-15 minuuttia huulillesi. Pyyhi se myöhemmin kostealla vanupuikolla ja levitä huulirasvaa huulien kosteuspitoisuuden säilyttämiseksi. Tämän säännöllinen käyttö on erittäin hyödyllistä huuliesi vaaleanpunaisen sävyn ja pehmeyden ylläpitämiseksi.

20. Käytä granaattiomenan siemeniä ja maitovoidetta:

Jos haluat olla vapaa näistä varjoisista huulista saadaksesi vaaleanpunaisia ​​hyvän silmukoita, mikään lääke ei voi olla parempi kuin granaattiomenan siemenet. Soseuta granaattiomenan siemenet ja valmista suspensio maitokermalla. Jos käytät tätä huulillesi säännöllisesti, tulokset näkyvät hetkessä. Lisäksi sivuvaikutuksia ei ole, koska se on yksi huulien luonnollisista kauneusvinkkeistä.

21. Poista meikki ennen nukkumaanmenoa:

Toinen suuri syy siihen, että monilla on tylsiä huulia, että he eivät poista meikkiään ennen nukkumaanmenoa. Hiero huulet oliiviöljyllä tai manteliöljyllä juuri ennen nukkumaanmenoa voi auttaa sinua saamaan luonnolliset hehkuvat vaaleanpunaiset huulet.

Huulet ovat yksi kehosi näkyvimmistä piirteistä. Seuraa näitä todella vaivattomia vinkkejä säilyttääksesi nuorekkaan vaaleanpunaisuuden ja huulten pehmeyden ikuisesti.