Parhaat kotitekoiset kauneusvinkit kesäksi

Kesät ovat ongelma kaikille ihanille naisille, jotka ovat enimmäkseen huolissaan siitä, että he menevät auringon alle ja saavat ihonsa ruskettumaan. Lämpö, ​​kosteus ja paahtava aurinko antavat meille kaikki syyt olla täysin järkyttynyt, mutta hieman hankala ja asianmukainen käsittely voi auttaa sinua valmistautumaan tulevaan kauteen.

Parhaat kotitekoiset kauneusvinkit kesäksi

Kotitekoisia kauneusvinkkejä kesälle:

Seuraavassa on kotitekoisia kauneusvinkkejä kesäkaudelle.

1. Kasvovinkki kesäksi:

Luonnonmukaisuus kasvojen alussa olisi oikea päätös. Ensinnäkin ihosi rusketuksen poistamiseksi sinun on sekoitettava kuppi kaurapuuroa maidon kanssa ja keitettävä se. Kun se on jäähtynyt, levitä se ihosi rusketukseen ja kuolleet solut huuhtoutuvat nopeasti pois.

Kasvovinkki kesän tylsälle iholle

Kotona tehdyt luonnolliset kasvopakkaukset ovat parhaita keinoja pitää kasvosi nuorena tämän ärsyttävän hikeen alla ja se antaa ihollesi myös viehättävän vaikutuksen. Voisit käyttää aloe vera -geeliä, kurkku mehuja, sandaalin ja juustoa, tomaattimehua jne. Laita aurinkovoiteen päälle kompakti, joka auttaa kasvoja pysymään poissa hikeestä.

2. Arms and Legs -kauneusvinkki kesäksi:

Käsien ja jalkojen kauneusvinkki kesäksi

Jos aiot pitää kädet ja jalat paljaina, kun lähdet ulos, on erittäin tärkeää valita hyvä vartalon aurinkovoide ja siinä pitäisi olla vartalovoita, jotta iho pysyy kosteana. Käsi ja jalat ovat alttiimpia ruskettumiselle, joten estä sitä sen sijaan, että menisit haitallisiin parkitushoitoihin.

3. Silmien kauneusvinkki kesäksi:

Silmien kauneusvinkki kesäksi

Silmien värit voivat muuttua hieman vaaleiksi kesäisin. Sinun pitäisi kokeilla vedenpitävää kohl kajalia, parhaat värit olisivat jade ja turkoosi. Levitä se ylä- ja alaosan molempien kansien ulkopuolelle. Luovuuden lisäämiseksi voit tahrata sen ripsiin puuvillalla, joka antaa sinulle vesivärivaikutuksen. Paljon ripsiväriä auttaa aina näyttämään kauniimmalta myös minimaalisella meikillä. Kokeile ja käytä vedenpitävää ripsiväriä, joka kestää pitkään. Tämä on paras kotitekoinen kauneusvinkki kesäksi.

4.Huulien kauneusvinkki kesäksi:

Huulet Kauneusvinkki kesäksi

Valitse kirkkaat ja selkeät kiillot huultesi värjäämiseen. Joskus kotona tai töissä olemme ilmasto -olosuhteissa, jotka kuivattavat huulemme, ja sitä varten voit ostaa kosteuttavia huulirasvoja, jotka eivät ainoastaan ​​paranna huuliongelmaasi vaan antavat sinulle mehukkaan vaikutuksen. Jos haluat pitkäkestoisen huulimeikin, hahmota ensin huulet huulikynällä ja täytä sitten haluamasi väri. Levitä huulille kutistuva väri päästä päästä toiseen ja laita sitten huulirasva keskelle ja levitä sitä painamalla molemmat huulet yhteen.

5. Hiustenhoitokauneusvinkki kesäksi:

Hiustenhoitokauneusvinkki kesäksi

Hiustenhoito on yhtä tärkeää kesällä kuin talvella. Hiuksesi on pidettävä kunnossa vähintään kaksi kertaa viikossa, jotta ne pysyvät erillään hikeestä ja liasta. Pidä hiuksesi kosteina säännöllisellä hieronnalla ja oikealla shampoolla. Tämä voi vähentää putoamistasi. Sotkuinen pulla on kesällä paras kampaus. Levitä seerumia ja rullaa hiukset siististi, mikä suojaisi hiuksiasi niskan ja hartioiden hikeä vastaan.

6. Ruokavalion kauneusvinkki kesäksi:

Ruokavalion kauneusvinkki kesäksi

Emme muuta ruokavaliotamme vuodenaikojen mukaan, mutta tietysti on asioita, joita on tehtävä ja joita ei. Tärkeintä on, että kesällä kulutetaan paljon vettä. Vältä kylmää vettä, koska ne ovat haitallisia ja lihottavia. Pidä kaukana kylmästä ja rasvaisesta ruoasta ja yritä pitää se kevyenä. Syö hedelmiä, joissa on vettä. Syö terveellisesti ja ravitsevasti äläkä rasita liikaa. Se on yksi kesän luonnon kauneuden vinkkejä.

kotitekoisia kauneusvinkkejä kesään