15 parasta Chiming -kellomallia kuvilla Intiassa

Chiming -kellomallit ovat raivoa menneisyydestä. Ne näyttävät vintageilta ja ovat edelleen paljon kysyttyjä. Kellot voivat olla korkeita ja tyylikkäitä tai myös lyhyitä. Chiming -kellon pääidea on sen ääni, joka kuuluu jokaisen tunnin lakossa. Tämä muistuttaa ihmisiä sen ajasta. Kellot ovat kaunis mestariteos, joka on kestänyt ajan.

Yksinkertainen & Nykyaikaiset säätökellot:

Täällä otimme käyttöön 15 uusinta ja parasta soittokelloa kuvilla. Katsotaanpa niitä.

1. Seinän säätökello:

Seinän säätökello

Tässä on klassinen seinäkello, jonka voit ripustaa seinälle. Upean näköinen puinen bulova -soittokello on analoginen kello ja teräskellot alareunassa. Koristeellisesti koristeltu seinäkello sopii erinomaisesti suuriin koteihin ja vintage -tyyleihin.

2. School House Chiming -kello:

School House Chiming -kello

Koulutalon kello on moderni kelluva kello, joka näyttää varsin tyylikkäältä. Kellon kahdeksankulmainen yläosa on valmistettu puukehyksestä. Sen alaosassa on messinkinen soittolevy. Analoginen kello antaa sinulle täydellisen ajan ja kello soi tunnissa.

3. Keskeinen tuulikello:

Key Wind Chime -kello

Yksi parhaista seinäkelloista on avaintuulityyppi. Tässä voit käyttää näppäintä kääntääksesi kellon oikeaan minuuttiin. Tämä antaa sinulle tarkan ajan, jota me kaikki tarvitsemme. Tämän muotoilukellon huipulla on upeita käsityötaitoja. Kello on myös hieno esitys.

4. Howard Miller Mantel Chime -kello:

Howard Miller Mantel Chime -kello

Seinäkellojen lisäksi on myös hyvä idea saada soittokellot, jotka voidaan pitää pöydällä tai vaipalla. Nämä suloiset kelluva mantelikellot ovat erittäin suosittuja ja kestävät sukupolven. Vaipan kellot voidaan sijoittaa mihin tahansa ja ne ovat kaarevia. Näiden kellojen puurunko antaa sille vintage -ilmeen.

5. Musical Quarter Chime Clock:

Musical Quarter Chime -kello

Parasta vanhoissa kelloissa on sen hieno elementti. Nämä musiikilliset kellot ovat juuri oikea asia kotona. Ne ovat hienoja ja näyttävät tyylikkäiltä. Musiikki soi kellonaikana ja tämä voidaan myös haavoittaa. Siinä on koristeellisia koristeita kellon sivuilla.

6. Kaareva muotoilukello:

Kaareva muotoilukello

Kokeile tätä söpöä puista soittokelloa, joka näyttää upealta. Tämän kellon kaareva muotoilu on todella kaunis. Kellossa on lasikotelo, jonka sisään kello asetetaan. Tämä näyttää erittäin hyvältä pöytälevyllä soivana pöytäkellona. Kellon rytminen liike on arvokasta.

7. Isoisä Chime Clock:

Isoisä Chime -kello

Yksi isoista kellokelloista on isoisän kelluva kello. Tämä korkea ja tyylikäs kello on valmistettu puusta. Kellon sisäpuoli on ontto ja siinä on soittoäänilevyt. Ne antavat suuren äänen tunnissa. Tämä on yksi kuuluisimmista kelloista vanhoilta ajoilta.

8. Seiko -säätökello:

Seiko Chiming -kello

Seiko on yksi parhaista kelloja valmistavista yrityksistä. Seikon suuri seinäkello on halutuin kello, jonka löydät. Seinäkellot ovat legendaarisia. Ne ovat tyylikkäitä ja erittäin tarkkoja. Voit halutessasi ripustaa ne eteiseen tai työhuoneeseen.

9. Kaareva soittokello:

Kaareva kellokello

Toinen kuuluisista soittokelloja valmistavista yrityksistä on Howard Miller. Nämä Howard Millerin soittoäänikellot ovat erittäin kauniita katsella. Jokaisen kellon käsityötaito on upea. Teoksen yksityiskohdat ovat hienoja. Tämä kello on muotoiltu tuntilasiksi.

10. vuosipäiväkello:

Vuosipäivän kello

Yksi parhaista lahjoista jollekulle vuosipäivälle on soiva vuosipäivän kello. Tämä upea pala on asetettu lasikammioon. Kellon alla on kellot, jotka pyörivät ja näyttävät erittäin tyylikkäiltä. Tämä on parasta antaa pariskunnalle elämänsä tärkeimpänä päivänä.

11. Käki -säätökello:

Cuckoo Chiming kello

Yksi parhaista vintage -kelloista on käki -kello. Tämä kello on luotu näyttämään linnunpesältä. On puita veistettyjä eläimiä ja puita. Kellot jalustassa ovat myös puukelloja. Sisällä oleva pieni käki -lintu tulee ulos jokaisen tunnin lakossa ja antaa upean käkiäänen.

12. Kouluäänen kello:

Koulun koulu kello

Tässä on upean näköinen Linden -soittokello, joka on sijoitettu koulun seinälle. Tämä yksinkertainen mutta tarkka kello sopii juuri toimistotilaan. Tämä antaa sinulle parhaan ajan ja on myös helppo lukea. Kellon soittoäänet eivät ole liian kovia häiritsemään.

13. Juhla -kellokellot:

Juhlakellot

Tee joulun kirkkaammaksi ja värikkäämmäksi tällä jouluisella kellolla. Tässä kellossa on joulun kuva kellon sisäpuolella. Se soittaa joulun upeat laulut tunnissa. Tämä piristää todella kaikkia ja on erityisen hyvä lapsille. Tämä kello näyttää hyvältä kuin soiva pöytäkello.

14. Upotettu soittokello:

Upotettu Chiming -kello

Korkea kelluva kello on näkemisen arvoinen. Tämä upean näköinen upotekello mahonkipuusta on erittäin monimutkainen yksityiskohtaisesti. Se on enemmän Edwardin aikakautta ja näyttää upealta ja mahtavalta. Tämä sopii parhaiten suurelle huoneelle, jossa voidaan keskittyä tähän korkeaan ja tyylikkääseen kappaleeseen.

15. Kuljetusäänen kello:

Vaunun säätökello

Yritä saada käsiisi yksi kauneimmista vintage -kellokelloista. Nämä ovat vaunun säätökelloja, joita kannettiin matkalla. Kellot kertoisivat matkustajien ajan. Nämä ovat lasikammiossa ja metalliliittimissä. Ne ovat erittäin tyylikkäitä ja yksinkertaisia.

Chiming -kellomallit ovat erilaisia. Ne voivat olla suuria isoisän kelloja, mantel -kelloja, käkikelloja tai jopa musiikkikelloja. Useimmiten ne on valmistettu puukehyksestä ja niissä on lasikammio. Nämä kellot voidaan kääriä ympäri, jotta saadaan oikea aika.