9 modernia hienoa kellomallia trendikuvilla vuonna 2021

Kellot ovat aina olleet tärkeä lisä minkä tahansa huoneen sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone tai makuuhuone tai jopa keittiö, kellot lisäävät paikkaan persoonallisuutta. Ne eivät vain näytä hyvältä seinillä, vaan myös osoittavat huoneen asukkaan maun. Se tuo huoneisiin ripauksen eleganssia ja värejä. Se on myös täydellinen pala huonekalujen tyylin ja värikoodin yhdistämiseksi. Kellomalleissa trendikkäät kellomallit ovat trendikkäitä nyt. Markkinoilla on monenlaisia ​​hienoja seinäkelloja. Seuraavassa on muutamia hienoja seinäkellomalleja.

Uusimmat hienot kellomallit Intiassa:

Täällä otimme käyttöön 9 yksinkertaista ja parasta hienoa kellomallia, joissa on kuvia. Katsotaanpa niitä.

1. Puiset hienot seinäkellot:

Puiset hienot seinäkellot

Puusta valmistetut kellot ovat erittäin suosittuja kaiken ikäisten ihmisten keskuudessa. Jotkut haluavat kutsua sitä raittiiksi, koska se on todella hienovarainen ja parantaa minkä tahansa paikan sisustusta. Puiset seinäkellot ovat aina trendissä, koska ne näyttävät myös hienoilta.

2. Antiikki Fancy seinäkello:

Antiikki Fancy seinäkello

He sanovat, että muoti muuttuu ajan myötä, mutta jos on jotain, joka on kestänyt ajan, sen antiikkia. Antiikkiset seinäkellot ovat aina näyttäneet hienolta ja tyylikkäältä. Ne voivat tuoda hienostuneen ilmeen mihin tahansa tylsään seinään.

3. Kulmakauniit kellot:

Corner Fancy -kellot

Kulmakellot ovat nousseet viime vuosina parrasvaloihin. Aiemmin niitä käytettiin vain paikoissa, joissa oli paljon jalkoja. Mutta nyt niistä on saatavana pienempiä versioita, joita käytetään suuremmissa huoneissa. Usein nämä kellot ovat 2 kelloa, jotka on yhdistetty toisiinsa.

4. Heiluri Fancy Clock Design:

Heiluri Fancy Clock Design

Heilurikellot ovat vanhimpia kellomalleja ja myös suuria hienoja seinäkelloja. Aiemmin kun kellot tarvitsivat käämitystä, heilurikellot olivat trendi. Nyt käämityskellot on korvattu paristokelloilla, mutta suuret hienot seinäkellot, kuten heiluri, ovat edelleen erittäin suosittuja. Kun otetaan huomioon tapa, jolla kellot ovat kehittyneet vuosien varrella, niistä on tullut kaikin tavoin mielikuvituksellisempia.

5. Teemapohjaiset hienot kellot:

Teemapohjaiset hienot kellot

Teemapohjaiset kellot ovat erittäin hienoja kelloja. Ne on suunniteltu erityisesti ottaen huomioon tietyn paikan sisustus. Kellot ovat erinomainen tapa piristää muualla tylsää seinää.

6. Photo Fancy Clock -mallit:

Photo Fancy Clock -mallit

Siitä lähtien, kun asioiden mukauttamisesta on tullut niin yleistä, kellomme ovat myös kääntyneet kohti niitä. Ihmiset ovat nyt alkaneet käyttää valokuvia seinäkellona, ​​mikä antaa Iralle erittäin henkilökohtaisen kosketuksen. Vaikka se näyttää hämmästyttävältä, käyttö on rajoitettu makuuhuoneisiin tai lastenhuoneisiin.

7. Suunnittelijan hienot kellot:

Suunnittelija Fancy Clocks

Kun tyylimme muuttuvat niin usein, suunnittelijakellot ovat olleet osa jokaista tyyliä. Ne on suunniteltu erityisesti erityistarpeisiin/ huoneisiin. Ne ovat räätälöityjä ja täysin ainutlaatuisia. Ne voivat olla digitaalisia tai analogisia yksilön mieltymysten mukaan. Ihmisille, jotka pitävät kaikesta poikkeuksellisesta, tämä on erinomainen vaihtoehto.

8. Sea Shell Fancy Clock Design:

Sea Shell Fancy Clock Design

Tämä on erittäin suosittua rannikkoalueilla. Koska tällaisilla alueilla on paljon simpukoita, ihmiset ihailevat usein sellaisia ​​seiniä, joilla on ainutlaatuinen simpukan runko. Ne näyttävät aivan upeilta seinillä ja tuovat huoneeseen raikkautta.

9. Fancy keittiö kello:

Tyylikäs keittiökello

Yksi tärkeimmistä kellon paikoista on ehkä keittiö. Keittiö on vilkkain osa taloa, ja keittiössä aika lentää. Markkinoilta on nyt saatavana hienoja keittiön seinäkelloja. Keittiön seinät on joka tapauksessa peitetty kaappeilla ja laitteilla… Hyvä kello rikkoo yksitoikkoisuuden erittäin hyvin.

On tärkeää valita oikeanlaiset hienot kellomallit kotiisi. Ne voivat tehdä tai rikkoa huoneen täydellisen ilmeen. Kuten edellä mainittiin, kello ei ole vain ajan tunteminen, vaan myös lisää huoneeseen persoonallisuutta.