30 uusinta ja tyylikästä Adidas -kengät miehille ja naisille muodissa

Vuonna 1949 perustettu yritys Adidas nimettiin perustaja Adolf Dasslerin mukaan. Parhaiksi urheilukengiksi pidetty Adidas on kattanut kaikki urheilulajit, jotka tarvitsevat parhaat jalkineet. Jalkapallo, rugby, kriketti, koripallo, baseball, rantalentopallo tai muut pelit, kuten juoksu, lenkkeily ja lisähyppy. Kuntosali ja joogakengät ovat todella erityisiä. Seurantakengät ja kangaskengät ovat hämmästyttäviä. Alla on lueteltu Adidas -kenkien ainutlaatuisia malleja, joissa on hienoimmat kokoelmat miehille ja naisille.

Suosituimmat ja trendikkäimmät Adidas -kengät miehille ja naisille kuvilla:

Tässä on 30 parasta Adidas -kenkäämme eri malleissa. Valitse rakkaasi alla olevasta luettelosta.

1. Adidas ZX-flux kuntosali:

Adidas Kengät

Adidas -miesten Zx flux -kengissä on monia lajikkeita urheilullisista suunnittelijakengistä. Erityisesti suunniteltu kuntosali on joustava, kauniisti kuvioitu ja valmistettu pehmeästä, rauhoittavasta materiaalista, jota voi käyttää myös ilman sukkia. Harmaa-musta hihna ja valkoiset pohjalliset kengät näyttävät upeilta.

2. Adidas -juoksukengät:

Adidas juoksukengät -2

Miehille tarkoitettu Adidas -kenkä, jolla on upeat pomppivat ominaisuudet sielussa, näyttää ulkonäöltään fantastiselta ja upealta erikoisuuksiltaan. Valkohopeisiin sidottuihin suunnittelukenkiin on annettu sielussa pomppivia kumia, jotka auttavat toisiaan kitkemään juoksemisen tai lenkkeilyn aikana ja siten vähentävät varpaiden stressiä pitkällä reitillä.

3. Punaiset ja valkoiset Adidas Rivet High -kengät:

Punainen valkoinen Adidas niitti korkeat kengät

Punaiset ja valkoiset naisten Adidas -kengät näyttävät uskomattomilta varpaissa ja upeat valkoiset reunat korostavat. Korkea niitti antaa myös erityisen vaikutelman pukeutumisestasi. Upeat kengät näyttävät upeilta urheilullisen asun kanssa piknikillä tai radalla.

4. harmaat vaaleanpunaiset naisten Adidas -kengät:

Harmaat vaaleanpunaiset naisten Adidas -kengät -4

Harmaa-vaaleanpunainen yhdistelmä on tulossa erittäin kuumaksi nykyään naisten jalkineiden keskuudessa. Naisten harmaasävyiset Adidas -kengät ja vaaleanpunaiset kohokohdat antavat upean ilmeen naiskuvallesi. Urheilullisia kenkiä voidaan käyttää verryttelyhousujen ja -paitojen kanssa.

5. Adidas -kengät, joissa on jousiterät:

Adidas -kengät, joissa jousiterät -5

Houkuttelevat ja mieleenpainuvat upeat suunnittelijat, joissa on jousiteräinen pohja, urheilukengät, joissa on silmiinpistävät värit, näyttävät upeilta urheilulliselle asukuvallesi. Jousiterät tekevät myös parhaista Adidas -kengistä muiden upeiden kokoelmien joukossa. Musta ja fuusioranssi voidaan korostaa jaloissamme.

6. Core Black Lush Blue Adidas -kengät:

Ydin musta rehevän sininen Adidas -kengät -6

Ydin mustat ja rehevän siniset yhdistelmäväriset Adidas -kengät näyttävät vaikuttavilta ja korkealla nilkan elastisella, ja turvallista paksua sielua pidetään yhtenä parhaista Adidas -mustista kenkäkokoelmista. Kengän muotoilu on tehty erityisesti lenkkeilyyn ja kävelyyn ja on todella hyvä matkustamiseen.

7. Jeremy Coat -kengät vaaleanpunaisina:

Vaaleanpunaiset Jeremy -takki -7

Varjossa vaaleanpunaiset Jeremy -takit näyttävät upeilta tytöille, joilla on rock -tähti. Pojat eivät vain näytä upeilta kivisen tyylin kanssa, vaan tytöt valitsevat myös dynaamisen siivekkään uuden Adidas -kenkämallin urheilullisen ilmeensä vuoksi. Epäsäännölliset värit, kuten tummanpunainen tai neonvärit, ovat enemmän trendissä.

8. Punaiset Helvetica Adidas -kengät:

Punaiset Helvetica Adidas -kengät -8

Uusi Adidas -kenkämallisto sisältää myös upean Helvetica -korkokengät. Korkea kantapää antaa täyden tuen varpaille täysin peitetyillä jaloilla ja kengän hihnalla. Pohja on myös muotoiltu kantapään ja koon mukaan.

9. Adidas Y-3 Kengät:

Adidas Y -3 Kengät -9

Adidas -urheilukengät, jotka näyttävät upeilta muotoilultaan, vaikuttavat merkittävästi kuvaan ja auttavat parhaita tapoja harrastaa urheilua. Joustava pohja ja kestävyys ovat hämmästyttäviä, joten jalat voivat pelata sujuvasti. Adidas Y-3 -kengät sinisenä ovat upeat.

10. Adidas Eqt Elevation:

Adidas eqt elevation -10

Eqt Elevation -malliston Adidas -urheilukengät ovat hurmaavia malleja, jotka näyttävät dynaamisilta urheilun aikana. Nopeuspyöräilijä tai jalkapalloilija tai kovat pelit kentällä kutsuvat kaikkein hurmaavimmat urheilulliset Adidas -kengät mustalla ja valkoisella, ja miesten puku virtaa ulos.

11. Adidas -jalkapallokengät:

Adidas -jalkapallokengät -11

Adidas -urheilukengät, jotka on erityisesti suunniteltu jalkapallon pelaamiseen, on suunniteltu erityisominaisuuksilla, kuten ohuella sielulla, joka tekee helposti mutaisilla kentillä. Maaperä, jos se on märkä tai jopa karkea, tarvitsee kengät, joissa on piikkipohjaiset urheilukengät. Adidas -kultaleijona -messies -saappaat ovat niitä, joita tarvitaan oikeaan aikaan.

12. Adidas -nyrkkeilykengät:

Adidas nyrkkeilykengät -12

Parhaat Adidas -kengät nyrkkeilykentän päätarkoitukseen kutsuvat Adidaksen tycoon -kilpailijakengät, jotka ovat parhaita taistelujen aikana nyrkkeilytaistelun kehien sisällä. Korkea nilkkajalka ja litteä pohja auttavat paljon paini. Terävän reunan muotoilu näyttää myös muodoltaan viileältä.

13. Superstar Golden Adidas -vapaa -ajan kengät:

Adidas Superstar kultaiset kengät -13

Adidas -vapaa -ajan kenkämallisto ei ole mitään, jos puhutaan erinomaisista kulta -kengistä. Kultainen väri, jossa on hyvin tavallinen valkoinen pohja ja mustat merkkijonot, näyttää vaikuttavalta. Laulajat ja tanssijat tai näyttelijät valitsevat epäilemättä Richien rikkaat kultaiset Adidas -kengät tyylikkään ulkonäön ja erinomaisen ulkonäön vuoksi. Toisin kuin mustavalkoinen tai tavalliset värit, kultainen väri tekee itsestään erityisen kokoelman.

14. hopeiset Adidas -kengät:

Hopeiset Adidas -kengät -14

Upeat Adidas -vapaa -ajan kenkäkokoelmat tuovat glamouria ulkonäköömme Adidas -kenkäparin kanssa. Täysin hopeanväriset kengät näyttävät upeilta ja silmiinpistäviltä lavalla esiintyessään ja lopulta parhaat Adidas-kengät tanssijoille ja laulajille sekä luovuuden katuille. Hopeinen runko ja valkoinen kenkäpohja sekä hihnat sekoittavat muotoilun täydellisesti. Ihmiset rakastavat myös superstar -tyylisiä loistavia Adidas -kenkiä.

15. ZX Flux Naisten kukkakuvioiset kengät:

ZX flux naisten kukkakuvioiset kengät -15

Naisten Adidas -vapaa -ajan kenkiä on saatavana myös kauniina painettuina malleina, jotka näyttävät upeilta naisten jaloissa. Tytöt rakastavat erityisesti aamukävelyjä ja lenkkeilyaikaa, jotka näyttävät dynaamisilta naisellisilla kukkakuvioiduilla Adidas -kengillä. Tällaisissa kokoelmissa on erilaisia ​​tulosteita pojista ja tytöistä riippumatta, eri väreillä ja malleilla ja tulosteilla, jotka sopivat pojille ja tytöille.

16. Adidas Bounce -juoksukengät:

Adidas pomppivat juoksukengät

Adidas -juoksukengät upeilla soul -hyppääjillä ovat parhaat Adidas -kengät kilpa -urheilijoille. Pohjaan kiinnitetyt jousitakit tekevät juoksusta tasaisempaa ja mukavampaa. Kenkien tilava sisätila on myös ilmava ja saa juoksijan tuntemaan olonsa hikeäksi ja välttää kuumuutta. Pinnan pisteet auttavat myös akupunktion tyyppisissä ominaisuuksissa. Monet urheilijat rakastavat nykyään miesten keltaisia ​​ja valkoisia juoksukenkiä.

17. Adidas Moore Ave maanalaiset kengät:

Adidas Moore Ave maanalaiset kengät -17

Paras Adidas -kenkäkokoelma sisältää adi Pure Trainer -varvassuojat. Uudet uskomattomat uudet Adidas -kengät ovat nykyään trendikkäitä ja ne ovat erittäin mukavat ja kevyet varpaissa. Unisex -käyttöön ja ilmeisesti mahtavalta sekä miehille että naisille, varvas taskut paljaat jalat kengät ovat huomattavan erilaisia ​​ja erinomaisia. Nämä oudon näköiset jalan muotoiset kengät ovat parhaita jooga-aikaan tai yksinkertaisesti kävelylle kaistoilla tai ruoholla.

18. Allekirjoitus Adidas -koripallokengät:

Allekirjoitus Adidas -koripallokengät -18

Allekirjoitetut Adidas -urheilukengät koripalloon ovat yksinkertaisesti erinomaisia ​​ominaisuuksia. Täydellinen jalkojen liikkeelle nilkan pohjassa ja jalkojen päällyste on kengän paras osa. Pohjassa on leikkauksia ja muotoja, jotka putoavat tasaisesti koripallokentälle ja koskettavat maata täydellisesti ilman kitkaa hyppääessämme. Korkokengät on myös pidetty mielessä, kun taas kuinka mukavasti voi pelata koripalloa. Valkoiset kengät näyttävät uskomattomilta pelatessaan maapelejä, kuten lentopalloa, koripalloa tai tennistä.

19. Mahtavat Adidas -tanssikengät:

Upeat Adidas -tanssikengät -19

Upeat Adidas-tanssikengät ovat tunnettuja tanssijan hip-hoppista tanssilattialla. Maadoitettu pohja ja joustava runkorakenne saavat tanssijat tuntemaan itsensä virtaaviksi jaloillaan. Uuden Adidas -kenkäkokoelman värikkäät vaihtoehdot ovat myös upeita ja sopivat lavatanssijoille hyvin.

20. Adidas -matkakengät:

Adidas -matkakengät -20

Adidas -matkakengät näyttävät niin mukavilta ja ulkonäöltään, että ne ovat epäilemättä parhaat jaloissa. Naisten Adidas -kengät sopivat parhaiten jaloilleen sekä ulkonäön että mukavuuden vuoksi. Ilmava tila ja keveys saavat tuntemaan paljain jaloin matkalla tai kävellessäsi. Canvas -kenkäkokoelma sisältää myös miesten malleja kengissään, jotka näyttävät uskomattomilta miesten pukeutumiselta.

21. Adidas Slip-on-kenkä:

Adidas lipsahdus -21

Unisex-suunnittelemat Adidas-kengät sopivat uskomattomasti kaikille ihmisille. Kengän yläpinnalla olevien vyöjen joustavat ominaisuudet tekevät käyttäjästä mukavan kävelyn aikana. Helppokäyttöinen ja mukava koko, joka istuu varpaisiin, saa rakastumaan kenkiinsä. Joustavat jalkojen koon mukaan, vyöt säätävät itseään. Vanhukset rakastavat näitä kokoelmia, koska ne tuntevat varpaat mukavasti ilman materiaalin ylimääräistä painoa ja korkeaa funky -tyyliä. Rikas raikas ja yksinkertainen ulkonäkö sopii kaikkiin asuihin, joita käytät.

22. Punaiset Adidas -kengät:

Punaiset Adidas -kengät -22

Punaiset Adidas -kengät kaikissa muodoissaan korostavat kauneuttaan. Erityisesti punaisten naisten Adidas -kengät näyttävät upeilta. Punaisen pohjan ja punaisten hihnojen ansiosta kokonaan punaiset kengät näyttävät suloisilta ja sopivat pukeutumiseen. Punaiset urheilukengät näyttävät myös hyviltä pelaamisen aikana, koska kengät voidaan huomata kaukaa värin vuoksi.

23. Pirate Black ja Quot Adidas -kengät:

Merirosvomusta ja quot Adidas -kengät -23

Merirosvomustat Adidas-kengät, joissa on korkea nilkkasuojus ja paksu pohja, ovat metsästäjätyylisiä kenkiä ihmisille, jotka rakastavat rohkeita malleja. Paksu pohja, jossa on ristikot, on mahtava kävellessä epätasaisilla teillä. Ihmiset, jotka työskentelevät kentällä, kuten hiekalla, vuoristoisella alueella tai jopa kallioisilla paikoilla, voivat käyttää näitä mustia, ja Adidas -kengät takaavat mukavan jalkaterän. Materiaali on myös riittävän paksua tukemaan nilkaa ja varpaita ulkopuolisilta hiukkasilta.

24. Unisex Adidas Valkoinen Lenkkarit:

Unisex Adidas valkoiset lenkkarit -24

Valkoiset Adidas -kengät, jotka on suunniteltu sekä miehille että naisille, näyttävät upeilta kaikissa asuissa ja molemmissa. Adidaksen valkoinen ja tummansininen stan smith -mallistokokoelma tekee ulkonäöstä urheilullisen ja sitä pidetään yhtenä parhaista Adidas -lenkkikengistä. Valkoisia kenkiä voi käyttää ilman sukkia, koska materiaali on pehmeää ja sileää iholla.

25. Naisten vuorovesiurheilukengät:

2016 naisten vuorovesi vapaa -ajan urheilujalkineet -25

Uusimmat Adidas-kengät naisille ja nuorille tytöille ovat urheilullinen valkoinen pohja ja musta yläosa, jossa on kultaisia ​​paljetteja. Vapaa -ajan urheilukengät näyttävät viileiltä nuorilta funky -ilmeen ja tyylikkään ulkonäön vuoksi. Tällainen malli näyttää hyvältä minkä tahansa asun kanssa, kuten erityisesti farkut. Adidas -kenkäkokoelma on antanut upean kokoelman kenkäystäville.

26. Adidas Leopard Print -kengät:

Adidas Leopard -printtikengät -26

Adidas -vapaa -ajan kenkiä, joissa on eläimen painatus, saavat myös paljon silmiä ympärillesi. Valkoinen ja musta koskettavat kengät, kuten valkoinen pohja ja musta liitos, sopivat erittäin hyvin leopardikuvion yhdistelmään. Nuoret naiset rakastavat näitä kokoelmia ainutlaatuisen ilmeen vuoksi. Tällaisten kenkien käyttäminen farkkuissa tai shortseissa tai jopa armeijan printtikokoelmassa näyttää uskomattomalta.

27. Adidas Blauvelt -vaelluskengät:

Adidas Blauvelt vaelluskengät -27

Adidas Blauvelt -vaelluskengät kuuluvat Adidas -urheilukenkien hienoimpiin kokoelmiin, erityisesti miehille ja naisille, jotka seuraavat tai kiertävät viidakoissa ja vuorilla. Valtavat saappaat ja tappava pohja näyttävät upeilta ja tekevät kuvastasi rohkean ja rohkean. Ohuet nauhat ja kontrastivärinen pohja antavat myös upean muotoilun kengille.

28. Naapuruston Adidas Shell Toe -saappaat:

Naapuruston Adidas -kuoritakit -28

Naisten Adidas -kengät keräävät upeita malleja Neighborhood -kuorivarvaskengissä. Näissä malleissa käytetyt upeat värit poikkeavat muista urheilukengistä. Matka- tai aamukävelyille ja tavallisille vapaa -ajan saappaille tehdyt kengät on valmistettu paksusta materiaalista pohjassa ja yläosissa. Nauhat ovat kontrastimusta kengän kermanvärisessä rungossa.

29. Adidas -lenkkitossut:

Adidas -lenkkitossut -29

Adidas -lenkkitossut ovat uskomattomia kengän joustavan pohjan ja joustavuuden ansiosta. Täysin uusia värejä käytetään erityisissä lenkkeilykengissä, kuten harmaissa ja esiintyvissä sekä sinisen ja vihreän sävyissä. Vaaleanharmaan ja valkoisen yhdistelmä on klassinen ja rikas, ja se sopii lähes kaikenlaisiin asuihin. Valkoinen pohja ja nauhat näyttävät loistavalta yhdistettynä kenkien harmaaseen runkoon.

30. Uusimmat Porschen suunnittelemat Adidas -kengät:

Uusimmat Porschen suunnittelemat Adidas -kengät -30

Uusimmat Adidas -kengät, joissa on Porsche -urheilukokoelma, näyttävät uskomattomalta ja upealta. Valkoinen ja musta viimeistely kengissä näyttää dynaamiselta ja upealta. Pohjassa on lisäkiinnitys, joka tekee juoksemisesta helppoa ja mukavaa. Bounce -merkkijonot ovat ainutlaatuisia ja ylellisiä. Hieman sivuilta liikkuva pomppuliuska näyttää urheilulliselta ja isolta. Parhaat juoksutarkoituksiin, kengät ovat urheilijoiden suosikkeja.

Olipa kyseessä yksinkertaisin muotoilu tai törkeimmät mallit, Adidas -kokoelma voittaa sydämen ensi silmäyksellä. Ylelliset mallit ja kolme rinnakkaista palkkia yrityksen logona näkyvät kaikissa Adidaksen tuotteissa. Ihmiset tulevat hulluksi Adidasin valmistuksesta.