9 erittäin modernia rusketusvinkkiä miehille ja naisille tyylikkäiksi

Tan brogues on yksi kuuluisista kenkälajeista, joilla on erityinen muotoilu. Se on yksi monipuolisimmista kengistä, jotka voit omistaa. Tällä kenkällä suoritetaan murskaus. Tämä tekee siitä erityisiä kenkiä. Nämä ovat markkinoiden monipuolisimmat ja kestävimmät kengät. Kun ostat, yritä ostaa nahkainen vuori, synteettisestä materiaalista valmistetut kengät eivät ole mukavat käyttää.

Paras Tan Brogues naisille ja miehille:

Tässä on joitain suosittuja suosituimpia 9 rusketusravintolaa markkinoilla,

1. Satunnainen Tan Brogue:

Satunnainen Tan Brogue

Nämä miesten rusketushousut on valmistettu nahkamateriaalista. Tässä pyöreässä, ruskeanruskeassa Oxford-brogussa on keskinauhat, tyynyllinen pohjallinen ja kuvioitu yksikköpohja, jossa on pinottu kantapää. Sen mukana tulee 3 kuukauden valmistajan takuu. Voit käyttää sitä juhlallisiin ja rentoihin tilaisuuksiin

2. Kiiltävä Brogue:

Kiiltävä Tan Brogue

ASOS -miesten rusketusnahkaiset brogyyrit on valmistettu kiiltävästä nahasta. Siinä on pyöreä kärki, sileä pohja, nauhat edessä ja klassinen brogue-muotoilu. Se antaa sinulle tyylikkään ilmeen minkä tahansa puvun kanssa. Voit käsitellä sitä nahasuojalla. Se on kestävä ja mukava brogue -kenkä.

3. Muodollinen Brogue:

Muodollinen Tan Brogue

Tämä ruskea ruskea kenkä on uusi malli naiselle. Se on yhdistelmä maskuliinista ja naisellista luonnetta. Se on valmistettu laadukkaasta ruskeasta nahasta ja kumipohjasta, joka takaa hyvän joustavuuden. Nauharakenne takaa hyvän istuvuuden ja voit käyttää sitä muodollisissa ja rentoissa tilaisuuksissa

4. Teini -ikäiset Brogues:

Teini -ikäinen Tan Brogues

Archien miesten rusketusnahkaiset broguit ovat vasikannahkaa. Tässä kengässä on valkoinen kiilapohja ja yläosa on alkuperäinen Archie. Joten tämä hybridikenkä näyttää hämmästyttävältä ja mukavalta käyttää. Valkoinen kumipohja houkuttelee kaikkia.

5. Mukava Brogue:

Mukava Tan Brogue

Suurin osa ihmisistä valitsee vasikannahasta valmistettuja brogleja. Kokeile näitä miesten ruskeita Brogue -kenkiä, joissa on mokkanahkainen malli. Voit käyttää sitä suosikki juhlapuvun kanssa tai rento puku. Tämä on mukava kuluminen, jossa on pyöristetty varvas ja enemmän tilaa etuosassa.

6. Dark Tan Brogue:

Dark Tan Brogue

Hamble Oak naisten rusketushousut on valmistettu tummanruskeasta nahasta. Tämä on klassinen muotoilu, jossa on aitoja lävistettyjä brogue -yksityiskohtia. Siellä on keskellä nauhoitettu muotoilu ja viilutettu kantapää. Siinä on myös ainutlaatuinen ensiluokkainen tyyny ja tekniikka maksimaalisen mukavan pehmusteen saavuttamiseksi.

7. Classic Tan Brogue:

Klassinen Tan Brogue

Näissä ruskeanruskeissa broguleissa on hienostunut tyyli ja toiminnallisuus. Ne on valmistettu sileästä ja pehmeästä nahasta, joka tarjoaa maksimaalisen mukavuuden. Voit käyttää niitä juhla- ja vapaa -ajan kenkiä. Nämä antavat sinulle maksimaalisen kestävyyden ja tyylikkään ilmeen.

8. Lace Up Style Brogue:

Lace Up Style Tan Brogue

Nämä miesten ruskeat brogue -saappaat on valmistettu nahkamateriaalista. Nämä tarjoavat maksimaalisen mukavuuden. Pohja on valmistettu kumista, joka takaa hyvän pidon. Voit käyttää sitä rento pukusi kanssa saadaksesi tyylikkään ilmeen. Se on keskeinen nauhatyyppi.

9. Pitkän matkan reitti:

Pitkä reitti Tan Brogue

Tämän naisen tummanruskeat rintaliivit on valmistettu nahkamateriaalista. Jotta se olisi erittäin mukava, sisävuori on valmistettu pehmeästä materiaalista ja keskellä nauhoitettu muotoilu täydelliseen asentamiseen. Sitä voidaan käyttää vapaa -ajan asusteena. Se tarjoaa maksimaalisen mukavuuden ja pitkän kestävyyden.

Nämä ovat tyylikkäitä Tan Broguen malleja. Kun käytät rahaa kenkiin; yritä ostaa jotain, joka on pitkäikäinen ja tyylikäs. Osta myös nahasta valmistettuja kenkiä. Muut synteettiset materiaalit eivät voi absorboida lämpöä tai hikeä ja se tekee olosi epämukavaksi. Kokeile mitä tahansa mukavia rusketushousuja tavalliseen asuun.