Bladformat designkök LEAF av Culimaat High End Kitchens

ekologiskt-krökt-designer-kök-culimaat-blad-modernt

Den nederländska kökstillverkaren Culimaat high -end kök designat ett speciellt designkök, som kännetecknas av sin tilltalande form i kombination med kompromisslös funktionalitet – Leaf -köket är inspirerat av naturen och imiterar den bladets organiska form.

Designkök av innovativt material

ekologisk-design-språk-modern-designer-kök-blad-inbyggda apparater

Det fristående designköket är helt och hållet tillverkat av det patenterade materialet HI-MACS® och ger större motståndskraft mot värme och rengöringsmedel. Den mjuka, släta ytan i strålande vit HI-MACS® har noggrant valts för kontakt med mat och gör rengöringen också mycket enklare. I den meningen är designköket helt hygieniskt, lättskött och har en lång livslängd.

Designkök för spisar med höga estetiska krav

kök-modern-utrustning-bladformad-design-vit

Till skillnad från traditionella kök är köksön Leaf designad med ett ergonomiskt koncept och ser luftigt ut. Alla kablar och strömanslutningar, vattenledningar och andra tekniska komponenter är mycket väl dolda. Förutom modern utrustning har användaren bekvämt förvaringsutrymme under bänkskivan. Så du har alla nödvändiga köksredskap nära till hands. Den bladformade kroppen innehåller diskmaskin, ugn, vinflaskkylare, frys, rostfritt handfat och lådor som kan öppnas och stängas elektroniskt.

ekologiskt-kök-LEAF-iögonfallande handfat-rostfritt stål-runt-inbyggt

Ultra modernt köksblad från Culimaat High End Kitchens

Det ekologiska köket är ett blickfång i alla rum. I september kommer produkten att presenteras på Maison & Objet presenterar. Alla älskare av tydliga linjer, vars samspel resulterar i en perfekt, organiskt krökt design, njuter av den högsta graden av modern design i LEAF -köket.

Foton av: © René van Dongen

bladbladformat-modernt-kök-rostfritt-diskbänk-slät yta

innovativa-kök-modern-design-kurviga-böjda former

designer-kök-moderna-böjda-inbyggda-apparater-lagringsutrymme